![]() |
Cytuj:
|
Wydaje mi sie ze mimo wszystko mieli nieco slabszy sklad ;]
"21:39 Bob Yerio [76]: film krece 21:39 Bob Yerio [76]: i pomagam" Ehe, no to fajnie ;] |
Wy tak jedziecie Gedda ze gruby etc. Ale sadze ze polowa z was to biegac nie potrafi bo jedyne co potraficie to bluzgac na forum.
|
Cytuj:
|
Demus wiesz jak bardzo Ciebie lubie ale ja zawsze odpowiadam na te glupie posty gedda bo mnie wku****, ze Og i Elder ugoscili go a ten tu takie chu****o od*******a tekstami "pewnie rafal na garlerdonie..."
Ch** go to obchodzi kto na kim gral jest lama i tyle. |
No i padl wielki [CHAR]Silveris[/CHAR] xD
|
Cytuj:
LOL! |
Jest film z jego śmierci? haha
|
@up
nie ale podobno znubil. btw teraz lady phiro i reiv padli |
Szacunek dla Lady za wytrwałośc. Tyle gleb od LN..
|
a no i yorbbiemu sie udalo zrobic xloga na deep blacku gdy go jechalismy, no ale jak sie zalogowal to sie spalil :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nikt sie nie zmotywuje by wypisac fragi?
^.^ |
No jak widać nie xD
nie no ale gz dla Buchamy, haha wybiegli ze statku i wszyscy odrazu do temple/depo i Gedzia zostawili...hahaha |
te battle dzis to chyba nawet nie powinno sie odbyc ;d nie wiem co my robilismy w ogole ;p ale coz i tak dobrze ze nie wszyscy padli i troche od was popadalo ;d
|
nic sie nie stalo, nie martw sie rafal, abo da na blessy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No tak lista dla przypomnienia, jakby co to piszcie ;d
Fragi DIE JUDE aka Buchamy ;f: [11] Silveris Thazox Dune Tralla Lysyn //bez blessow Og'thun Patteh Juffs Awer Fast //bez blessow Trettii Steiner the Slayer Abo Tagteamz Duxx Trooper // ale gowna to nie liczymy ;d Fragi LN[6] Xolorian Xarantiel Bataten Jamar Gib'on Sir Apocaliptic |
Cytuj:
More popadalo : ) |
kolego z góry wyjdz z tego forum
|
@Badboby
kolejny kolega to konwersacji na poziomie 8o |
Cytuj:
|
Moze ktos by zarzucil movie z tego wydarzenia..
|
na filmiku ABO wszystko jest pokazane (do jego smierci). Filmik znajdziesz na tibia.de w wersji CAM
|
hmm padl jeszcze Elder Demi jakby ktos nie wiedzial to aka Demia
|
Character Information
Name: Sairus'ek Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 66 World: Kyra Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Jan 25 2008 Guild membership: Zawodnik of the Buchamy Jan 23 2008, 04:16:34 CET Killed at Level 149 by Sairus'ek and by fire ... Jan 23 2008, 04:36:36 CET Killed at Level 68 by Sairus'ek and by fire :/ |
No niestety LN nie potrafi wygrać na openkach a i masslogi kończą się coraz częściej ich deadami to biorą się za hackowanie.
Lubie to aka Demia;p |
hahahah zeby spingowac wlasne vent to chyba trzeba byc z LN xDD
|
Cytuj:
sam sobie dokoncz ;) |
normalnym?
Jak sie ma do dyspozycji wiecej ludzi to co? Powinno sie polowe zostawic w dp zeby bylo po rowno? Tamta walka to nawet nie bylo OB, pewnie dostali msg zeby leciec na poh/poi i ludzie z DIE lecieli praktycznie pojedynczo wbijajac sie w stado LN, przykre. @down bota to juz od kilku update'ów maja wszyscy. |
Przykre jest to ze wiekszosc z polakow walczacych w tej wojnie nie ma pvp tylko bota xD Gratz
|
przykre jest to ze jestes kolejnym idiota chcacym sie pochwalic swoim elo pro commentem :s
poza tym to jest fakt znany od dawna ze jestescie orani nie pvp tylko iloscia osob przeciw ktorej walczycie xd Cytuj:
|
Cytuj:
Narazie swe nie majac co walczyc poprostu zamalo ich |
HAHAHHAHHAHAH
WKONCU !!!! bedzie ciekawie wkońcu rozłam xD!!<mam nadzieje> |
Cytuj:
jakie teraz beda sklady ? xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lol
Robicie z tego wielką rewolucje a tak naprawde to do wielkiej potęgi szwedów doszlo tylko paru polaków (travel ervelio heri ...?)
tak naprawde sklady wygladaja tak R.O.F + Buchamy + Paralizowac vs Black revolution (swe +zydopolaki) aaa wczoraj R.o.f chcial zmasslogować abo na demonii ale nic nie wyszlo bo polowa serverow byla off a na kyrze connection sie zjebalo ^^ I często niemozna bylo relognąc z noobchara na maina, wiec masslog trwal 10min logowania sie xdd wiec abo uciekl :p a na koniec myslal ze r.o.f jest neutral xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |