![]() |
@up
I kto mnie nazywa idiotą..Precel aktualizowany w poniedziałki i czwartki.. Naucz się czytać.. @up2 Jak michoss powiedział nie to chyba wiadomo.. edit: @up Oczywiście że przeczytam - debilu. |
zrób z Qpy EmO to będziesz miał 10/10 ;]
|
Nowy part jak zwykle po północy. Nie śpiechajcie się.
@Orog Usuń to w końcu z podpisu, Skarża, Zbroj, Ret44 i Brzozo potwierdzili, że nie znają cię, i nie słyszeli o żadnej akcji. |
zadymiste ^^ gratulacje
|
Precel wymiata :D
Mógłbyś robić częściej nowe ,,czensici"?? :p |
Nowy specjal, zapraszam do czytania tematu Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki.
|
Swietny fake!
Oczywiscie dodaje usebara do podpisu ;] Pozdro dla autora :) |
Zgadnijcie co nowe?
Podpowiem wam-nie rząd. |
4 minuty spoźnienia ;<
@Edit: Ale i tak wpozo ;) |
To Ĺźe w G2NK sÄ
smoki, jaszczuro czĹeki i inne stwory ktĂłrych niema w G1 to nie oznacza Ĺźe 1 jest trudniejsza!PowtĂłrze jeszcze raz uzasadnienie na tym samym przykaĹadzie GDY GRASZ W JEDYNKE TO MOĹťESZ BEZ NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU POKONAÄ ĹCIERWOJADA NA 0 LEVELU, A W 2 TO JUĹť NIE JEST MOĹťLIWE!!!
Precel schodzi na psy. |
fajne :D 10/10
|
Reklama!
http://img240.imageshack.us/img240/6...babamakll4.pnghttp://img240.imageshack.us/img240/6...babamakll4.png
Zapraszamy na Precel Site http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif! Ciekawostki, opisy, odcinki niepublikowane. To wszystko i wiele, wiele więcej znajdziecie na jedynej oficjalnej stronie Precla: Precel Site! Dzięki niej dowiecie się między innymi: - Kto był drugi po Preclu - W ile gier z Pokemonami grał Michoss - Co ma wspólnego Volverine z Orcusem - Czego używał Orcus do przyzwania Qpy - Kto był ojcem dziecka Anety K. - i wiele innych, bezużytecznych informacji na temat Precla i jego braci… jakich braci? Wejdź na Precel Site to się dowiesz! Precel Site http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif , los Precla jest w twoich rękach! |
Świetnie.
A teraz wyp*erdol ten syf z forum i daj "Fake'om" spokój. |
@Marcin
O.o @Ghand No spokojnie, spokojnie... Każdy ma prawo robić to co chce, tak długo, jak to nie łamie regulaminu. Mojemu fake można najwyżej zarzucić nadmiar wulgaryzmów. A ty nie musisz go oglądać. |
Czemu z Orcusa robisz Debilusa? ;(
Dawno nie komciłem, więc 10/10 |
Powiedz ktoś, czy fajna reklama mi wyszła
|
Uberzajebiocha, chepi?
@X-zero Bo mi pasuje do tej roli xD |
Oglądając po nocach inne Fake'i zauważyłem coś dziwnego. A mianowicie:
Na ladzie sprzedawcy T-Shirtów leży bluzka, która wygląda jak George. (dla nie znających Georga tu link). To nie wszystko. Sprzedawca ma na imię Grzegorz. George to w przetłumaczeniu na język polski Grzegorz. Nie wiem czy to jajko, ale zbieg okoliczności jest dość dziwny. |
Brawo. Wpisuję.
@Down cabanie nadbałtycki, mój nick pisze się dużą literą. |
Takie jajko? No weź, podchwytliwe :(
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: 10/10 żeby nie było ;p |
Cytuj:
To jest prawdziwy debil! |
minusy:
-nie lubie precli -nie lubie michossa -nie lubie tibia.org.pl -nie lubie kolejek na tibii -nie lubie braku pacca na rl -nie lubie wygaszajacej licencji na black d plusy: -lubie tibia.pl -lubie google -lubie fake -lubie tibie -lubie tlena -lubie gg -lubie mozille -lubie fake paskowy -lubie opcje szukaj -lubie swojego chara -lubie swoje konto -lubie swojego rookstayera -lubie ladne fake -lubie smieszne fake -lubie ladna sklejke -lubie rowna czcionke -lubie wszystko co kolorowe 8/10 @edit czy wiecie że... Precel nie jest słony |
Precel sie odwrócił!!!!!!!!!!11111oneoneoneonejeden
I Qpa sie przesuwa. chodzi o 2 pierwsze obrazki. |
Czy wież, ze... Precel nie ma pleców?
|
a wuasnie przecierz spike sworda znaleziono na rookgardzie to dlaczego na ostatnim specjalu temple jest z thais??
czy to jajco czy ja sie pomylilem |
To temple z rooka, nie ciesz się.
|
Cytuj:
|
Z przyczyn technicznych&prywatnych w przyszłym tygodniu nie będzie nowych partów poza świątecznymi. Wybaczcie.
Na razie jest nowy. |
http://img179.imageshack.us/img179/9793/nr16ju6ag6.png
Znalazłem :D @Topic Fake całkiem niezły ;] 9/10 |
Cytuj:
|
Macie mi powiedzieć kto to jest, to, że jest nie wystarczy.
|
yyy jakiś źle wklejony ludzik z białymi oczami i czapką mikołaja? (evul mikołaj or something) btw ta czapka to przerąbany feru hat...
|
ja wiem co to to ferumbrass z czapką mikołaja.
10/10 |
Nie znacie się ^^ To Feru ~z różowym dildo.
|
Według mnie to jest jakiś super evil santa claus!!! :D
Za fake'a daje 10/10:cup: |
Żaden z nich.
|
Fake mi się nie podoba a to coś to:
Out jak "twój" out MDW z okularami i czapką Weź popraw ten humor bo wg mnie nic smiesznego nie ma w mówieniu o kijkach oO |
Jakaś podpowiedź? Może ktoś z innego fake'a? Albo to jesteś ty :D
|
Ja zgadłem - to jest nikt inny jak Michoss w czapce św. Mikołaja (albo po prostu różowej) Inni wymyślają i strzelają, ja wszedłem na supported precel fansite, przeczytałem rozmowę w najnowszym newsie i zauważyłem:
Ja 18:02:21 noszę okulary, mam długie włosy i jestem "przy kości' B) ten facio ma okulary, co do reszty trudno stwierdzić, bo jest zasłonięty :D jestem pewien, że to Michoss. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:57. |