Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Oath Vs Oracle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160002)

Zwidek 14-01-2008 12:31

lavio pedancie, wiem że prawda boli i bywa przykra.. :)

Pedancie w domu pewnie masz wszystko poukładane i pewnie zachowujesz i się jak ten Detektyw Monk z serialu wszystko na swoim miejscu heheehhe, mogę być twoim kolegą lavio ? mogę Cię dotknąć?
A teraz jak się uspokoiłeś już, uczesz irokeza na głowie, załóż różową polówkę, różowe skarpetki, dzinsy które się zwężaja w nogawkach białe trzewiki i uderzaj na dwór się troszkę przewietrzyć pedanciku ;) wszystkie dupy twoje hehehehe xd

btw. lavio pisze z małej litery bo nie mam do ciebie szacunku :)

FAJNA RZECZ.

NIE POZDRAWIAM :)

@edit
Kafar jestem po stronie prawdziwych polaczków ;) a nie dupowłazów, ogranij temat na furorze tam też jesteśmy teraz razem z Duskami.

Kafffffar 14-01-2008 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1824563)

Wynik wojny : [Guild]Rise[/Guild] [8] vs [4] [Guild]Oath[/guild]& [guild]Avis Reloaded[/guild]

Fragi Aktualizowane :)

Lavi0 14-01-2008 13:08

@Zwidek

Ehh gościu przykry to że lubię pisać, jak piszę to nie świadczy jakim jestem człowiekiem. Tylko tak przykry typ jak Ty może to tak odebrać. I proszę Cię nie opisuj mi tutaj swój ideał chłopaka, bo jestem tolerancyjny, ale do czasu.

Z uszanowaniem dla Twojej grupy społecznej.

P.S Nie róbcie żadnej parady równości w moim mieście. :)

Lavio~

Tensz-in 14-01-2008 13:18

Tak tylko dodam ze do Lavia juz sie przyzwyczailem w oath, denerwuje mnie tylko ten caly smieszny Sepiritz, niech pojdzie na koniu pojezdzic ;d A eter to mnie zaskoczyl i tyle, bo nawet go nie znam.

Wogole jezeli to nie ironia to placenie za dolaczenie do wojny, to to jest zenada hahaha.

I jeszcze do Lavia, no odruch wymiotny bywa, dlatego staram sie na was nie patrzec, ale na duchu podtrzymuje mnie mysl ze ktoregos dnia uderzysz o goracy piasek pustyni ankrahmun (mam nadzieje) razem z twoim bratem Diztem, a wtedy odruch wymiotny przejdzie.

Dobra szkoda gadac , see ya on the battlefield ;d

Zwidek 14-01-2008 13:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1842210)
@Zwidek

Ehh gościu przykry to że lubię pisać, jak piszę to nie świadczy jakim jestem człowiekiem. Tylko tak przykry typ jak Ty może to tak odebrać. I proszę Cię nie opisuj mi tutaj swojego ideał chłopaka, bo jestem tolerancyjny, ale do czasu.

Z uszanowaniem dla Twojej grupy społecznej.

P.S Nie róbcie żadnej parady równości w moim mieście. :)

Lavio~

No tak nie bedziemy robić bo ty w domu siedzisz i nie wychodzisz.. więc dla kogo mieli byśmy ją robić? I to nie moja wina ze jesteś spedalony.. bo tak cie wychowali rodzicie(nie to żebym ci na starych wjeżdzał).

Nie pozdrawiam.

Lavi0 14-01-2008 13:28

@Zwidek

Nie odpiszę Ci już po tym poście , bo rozmowa/kłótnia ta jest po prostu błędnym kołem, bo z takim człowiekiem jak Ty nigdy nie dojdzie się do porozumienia, to jest jak próba komunikacji z człowiekiem pierwotnym* (* czytaj Zwidek)

Także od teraz nie odpisuje na wasze obelgi itp, choćby one był dotkliwe.
Odpiszę tylko na temat związany z wojną. ;)

Llein 14-01-2008 13:31

w tym o to momencie inteligencja* zmierzy sie z niggasami** i gangsterami***!!!

YOYOYO

SZACUNEK LUDZI ULICY YOYOYO MADAFAKA!

* - lavio
** - tenshi
*** - zwiduś grubcio YOYOYO

Zwidek 14-01-2008 13:33

No to spoko musieliście tak pomnie pojechać :/ ? i to aż dwa posty pod rząd ? spoko :/

nie pozdrawiam.

Llein 14-01-2008 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1842246)
No to spoko musieliście tak pomnie pojechać :/ ? i to aż dwa posty pod rząd ? spoko :/

nie pozdrawiam.

grubciu nie placz oO

Tensz-in 14-01-2008 13:34

Czego jestem "niggasem" ?? Wiesz wogole co to znaczy dziecko ? :P

A tak wogole to "oto" pisze sie razem ^^'

Zwidek 14-01-2008 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Llein (Post 1842248)
grubciu nie placz oO

stareotyp grubica już dawno zostal obalony więc nie mów tak do mnie.. widać ze troche zacofany jesteś :/.

NIE POZDRAWIAM.

@edit
bym zapomniał lavio coś dla Ciebie

http://img156.imageshack.us/img156/5...tytuussct6.jpg

Fidosek 14-01-2008 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1842237)
@Zwidek

Nie odpiszę Ci już po tym poście , bo rozmowa/kłótnia ta jest po prostu błędnym kołem, bo z takim człowiekiem jak Ty nigdy nie dojdzie się do porozumienia, to jest jak próba komunikacji z człowiekiem pierwotnym* (* czytaj Zwidek)

Także od teraz nie odpisuje na wasze obelgi itp, choćby one był dotkliwe.
Odpiszę tylko na temat związany z wojną. ;)

nie pisz tylko walczcie

Llein 14-01-2008 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1842249)
Czego jestem "niggasem" ?? Wiesz wogole co to znaczy dziecko ? :P

A tak wogole to "oto" pisze sie razem ^^'

Nigga - słowo wywodzące się od "negger", oznaczające "murzyn". Jest ono wysoce ofensywne jak dla czarnoskórych. xddd

Nie pierdol Tenshi o mnie, że jestem dziecko, bardzo Cię o to proszę. Połowa Twojej wspaniałej gildii to dzieciaki, popatrz na Torpedo, Nirka i wielu innych. Zachowujecie się jak niedorozwinięte umysłowo _dzieci_. Ilu z Was krzyczało w ank dp słowa Mazurka Dąbrowskiego oraz ilu z Was mówiło, że Polacy w Oath zdradzają naród? Kto wczoraj mówił do Etera, że zapomniał co to _polska_ solidarność oraz ilu spośród Waszej gildii wyzywa wszystkich Polaków, którzy nie są z Wami? Kiedy nauczycie się, że ludzie jak Lavio walczą nie po to, żeby się podlizać, ale po to, żeby pomóc ludziom, których znają wiele lat? Któryś z Was nawet Armana wyzywał, że liże dupę Nizahe, lol. Zamiast zachowywać się jak popierdolone dzieci z problemami natury emocjonalnej i napinać się na forum radzę Wam trochę odpocząć, macie ferie, pójdzcie sobie na łyżwy, pojeździć na nartach czy cokolwiek innego,.

Tyle, więcej się w tym temacie nie mam zamiaru wypowiadać ;)

@Zwidek
Dla mnie i tak pozostaniesz grubciem ;*

Zwidek 14-01-2008 13:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Llein (Post 1842256)
Nigga - słowo wywodzące się od "negger", oznaczające "murzyn". Jest ono wysoce ofensywne jak dla czarnoskórych. xddd

Nie pierdol Tenshi o mnie, że jestem dziecko, bardzo Cię o to proszę. Połowa Twojej wspaniałej gildii to dzieciaki, popatrz na Torpedo, Nirka i wielu innych. Zachowujecie się jak niedorozwinięte umysłowo _dzieci_. Ilu z Was krzyczało w ank dp słowa Mazurka Dąbrowskiego oraz ilu z Was mówiło, że Polacy w Oath zdradzają naród? Kto wczoraj mówił do Etera, że zapomniał co to _polska_ solidarność oraz ilu spośród Waszej gildii wyzywa wszystkich Polaków, którzy nie są z Wami? Kiedy nauczycie się, że ludzie jak Lavio walczą nie po to, żeby się podlizać, ale po to, żeby pomóc ludziom, których znają wiele lat? Któryś z Was nawet Armana wyzywał, że liże dupę Nizahe, lol. Zamiast zachowywać się jak popierdolone dzieci z problemami natury emocjonalnej i napinać się na forum radzę Wam trochę odpocząć, macie ferie, pójdzcie sobie na łyżwy, pojeździć na nartach czy cokolwiek innego,.

Tyle, więcej się w tym temacie nie mam zamiaru wypowiadać ;)

@Zwidek
Dla mnie i tak pozostaniesz grubciem ;*

Tylko ze te dzieci was teraz jada jak chcą a niz prosi o litość i najniszy wymiar kary ;)

pozdrawiam lavia
http://img149.imageshack.us/img149/5...tytuussum4.jpg Ty słodki dziubasku muaa ;*

Kafffffar 14-01-2008 13:52

@up up
Ja dzisiaj ide na lyzwy :o

Ale chyba ta wypowiedz nie byla do mnie :) Co nie zmienia faktu ze na lyzwy ide :cup:

Tensz-in 14-01-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Llein (Post 1842256)

A co to ma wspolnego ze mna ?

Btw.
W sumie szybko ci poszlo znalezienie regulki dla nigga w slowniku internetowym ;D

Llein 14-01-2008 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1842273)
A co to ma wspolnego ze mna ?

Btw.
W sumie szybko ci poszlo znalezienie regulki dla nigga w slowniku internetowym ;D

Zapytałeś czy wiem co to znaczy. Pokaż mi w którym słowniku to znalazłem xDDDDDDD

Predrox 14-01-2008 14:24

@lavio

Widac po oczach ze wyszedl z domu dopiero jak skonczyla sie stamina, lol

Xig-ennon 14-01-2008 14:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1842267)
@up up
Ja dzisiaj ide na lyzwy :o

Ale chyba ta wypowiedz nie byla do mnie :) Co nie zmienia faktu ze na lyzwy ide :cup:

Lyzwy rls xD HOKOEJ:cup:

Switek_Niszczyciel 14-01-2008 15:02

Oath szuka frajerow za 1kk i jak widac o takich nie trudno(bez obrazy Eter). Otóż wyrobil sie stereotyp taki ze polacy to nooby i nieudacznicy A MY NIE JESTESMY HVJ@MI DO BICIA i sie jeszcze przekonamy.

milego dnia
Svitek~

Morii 14-01-2008 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1842125)
@Morita

Zdrajca to ty jestes bo odszedles od swoich kumpli wtedy aj a tych smiesznych polaczkow nie znalem(z wyjatkeim jednego), starlaem sie wcale z nimi zadawac. Wiec jaka kurwa zdrada?
A czemu? mozna zobaczyc teraz jak sypia wyzwyskami dzieciaki i maja z tego radoche

Ile trazyplaciles??bo ja nigdy. Ito taksamo ze dolaczylem chociaz nikt mnie nie zmusil swiadczy o tym ze postac nie jest chyba najwazniejsza.
Ijescze zauwaz roznice ze ja nie zmieniamstrony w trakcie wojny tylko dochodze do nowej wojny.

PS.
zostaly 4 miejsca, 4 kk czeka na was

czy ja kiedys bylem w Twojej gildi? czy ja kiedys bylem twoim kumplem?:P

Titania --> Freedom, potem Cf. Ty byles Kazadum.
Morgana ---> Avis Ty byles w hurricane ;o

1kk to duzo dla Ciebie widocznie :) no coz niektorzy nigdy nie widzieli takiej kasy =P Juz nie pamietasz jak Hurricane zostalo przez russela nizaha itd wywalone z Morgany?:P Kiepska pamiec :) Titanie juz straciles dawno temu, obys stracil i morgane za ta swoja pazernosc.

@ Vic~ Przeanalizuj wojny na morganie i powiedz mi czy Avis kiedykolwiek mialo jakikolwiek opor? Tengu prawie wygralo... i wygraloby gdyby nie to ze powstal nowy serwer i poszli tam. Hurricane? pozal sie boze na titani czy morganie dostawali 0 pvp... to z kim niby walczyc mieli? a brak praktyki = z 0 umiejetnosci, Gracze ze 200 lvlami stackujacy na OB Żenada. Vitality jest slabsze a walczy o wiele lepiej =P

Llein 14-01-2008 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1842380)
czy ja kiedys bylem w Twojej gildi? czy ja kiedys bylem twoim kumplem?:P

Titania --> Freedom, potem Cf. Ty byles Kazadum.
Morgana ---> Avis Ty byles w hurricane ;o

1kk to duzo dla Ciebie widocznie :) no coz niektorzy nigdy nie widzieli takiej kasy =P Juz nie pamietasz jak Hurricane zostalo przez russela nizaha itd wywalone z Morgany?:P Kiepska pamiec :) Titanie juz straciles dawno temu, obys stracil i morgane za ta swoja pazernosc.

@ Vic~ Przeanalizuj wojny na morganie i powiedz mi czy Avis kiedykolwiek mialo jakikolwiek opor? Tengu prawie wygralo... i wygraloby gdyby nie to ze powstal nowy serwer i poszli tam. Hurricane? pozal sie boze na titani czy morganie dostawali 0 pvp... to z kim niby walczyc mieli? a brak praktyki = z 0 umiejetnosci, Gracze ze 200 lvlami stackujacy na OB Żenada. Vitality jest slabsze a walczy o wiele lepiej =P

Dj Torax has spoken.
Nie masz pojęcia o Tengu.

Lavi0 14-01-2008 17:40

Zaznaczam że to ja ja jestem na zdjęciu, ale Zwidek podzielił się swoim zbiorem zdjęć swoich ex-chłopaków. PzdrO!;)

Volshio 14-01-2008 20:30

@Oath

Co do placenia komus za dolaczenie do wojny to smieszne jest... myslice ze przekupicie kogos za kase (w tym przypadku 1kk) i on pujdzie za wami w ogien? ja sadze ze chwile powalczy potem offline i bedzie palił jana,

@Rise
Powodzenia w wojnie, gdy juz WYGRACIE (co dla mnie jest dosc prawdopodobne ;) ) to proponuje narzucic na polakow z Oath troszke wieksze Paymenty xD

@Zwidek i Lavio
Przestancie juz naskakiwac na siebie bo jest to wedlug mnie bez celowe takie pisanie w "sieci" co gowno sobie mozecie zrobic xD tylko popyskowac, zajmicie sie obserwowaniem/udzialem w wojnie ;)

@War
Nie sadze zeby wojna mila znaczenie patriotyczne dla obu stron, polacy w Oath maja tam kumpli i wola z nimi sie bawic xD

@All
Gra to tylko ludzik w komputerze, zdrada kumpli do grzech...

Pozdrawiam wszystkich tu obecnych ixDE

Arturo Soprano 14-01-2008 21:10

Lavio nie ty 1 :P. No i Rise nie wyszlo, czyzby odeszli od komputerow ? trudno, bedziemy czekac :D.

Torpeter 14-01-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arturo Soprano (Post 1842911)
Lavio nie ty 1 :P. No i Rise nie wyszlo, czyzby odeszli od komputerow ? trudno, bedziemy czekac :D.

Arturo czyzby to ty? :D K _ _ _ _ ? :D
btw my wygrywamy narazie i my ustalamy kiedy i gdzie sie chcemy z wami bić narazie to pare osób ma ferie i znam inne opcje na spedzenie ich niz siedzeniu przed kompem . a nie ze sie loogójecie nagle ni z gruchy ni z pietruchy i móicie ze na nas czekacie... BUAHAHAHA a jak my jestesmy to sracie i na piramidach stoicie. wczoraj łaskawie po 3h wyszliscie i dostaliscie 4:3 my sie bić codziennie nie musimy i zapewne poinformujemy was kiedy bedziemy gotowi na bitwe w full sqadach. a dzis moze bedzie cos a moze nie kto to wie?8o

MiszczuPefalpe 14-01-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 1842855)
Skończcie się srać, ja perdole.. Tylko miejsce na forum zajmujecie.
#O Dizt.
Tak, to prawda. Jest najbardziej w*****ającym gadającym pixelem, jakiego poznałem.
#O poprawności gramatycznej, czyt. pisaniu z wielkiej litery.
Też tak zazwyczaj robie :( Jestem pedałem?

Masz racje ja go dednac chcialem i pisalem ze nob i thief i pa a mi nikt nie pomogl. a tak apropo wara to jakos ja z was wszystkich najwiecej lvl w warze zrobilam bo juz z 38 na 42 wbilam a wy mniej :D

Kafffffar 14-01-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1842904)
@Zwidek

Czekam od 18'tej na was. ;) A już jest 19'ta. ;)

Nie wiem moze jestem zle poinformowany ale Zwidek chyba nie ma chara w Rise.Poprostu sie interesuje warem bo walcza tu inni ludzie z Furory.
(jesli sie myle to wybaczcie ;) )

[guild]Mutant Ninja Turtles[/guild] XDXDXDXDXD FTW <3 8o8o8o8o

Lavi0 14-01-2008 23:03

@Up

Zwidek gra albo posiada chara w Rise, tak mi się wydaje. ;)

Tensz-in 14-01-2008 23:11

Mylisz sie.

MiszczuPefalpe 14-01-2008 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1843183)
@Up

ty nobie odwal sie od zwidka i mi sie podoba jak on jedzie po tobie i spoko ziom zniego. hehe fajne foto masz dizt mam nadzieje ze dizt to twoj brat blizniak heheehehehe.

Torpeter 14-01-2008 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1843183)
@Up

ta mną tenshinem victeronem zabsterem i elvenem na mc cisna na chacie bo tam chyba 3+ kompy mają z tego co mi wiadomo.

Vionia 14-01-2008 23:47

[ITEM]Mace[/ITEM] << moj weapon na "forum battle"

Zwidek 14-01-2008 23:59

lavio idz troche pobiegaj. Pisalem Ci coś pisz na mi na priv a nie syf na forum robisz.. :), z niecierpliwoscia czekam na twoje spotkanie w Gdańsku. Powodzenia w wojnie bo napewno sie przyda wam (Oath). Co do tego czy jestem w Rise czy nie to wie tylko 2 osoby.

Nie pozdrawiam

Car-los 15-01-2008 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1842904)
@Zwidek

Czekam od 18'tej na was. ;) A już jest 19'ta. ;)

Kurw@ czlowieku wez sie opanuj.My nie bedziemy wychodzic na kazde wasze zawolanie.Czy to tak trudno zrozumiec, ze my bedziemy wychodzic wtedy kiedy bedziemy miec ludzi a nie kiedy wam sie podoba.
I przestan sie zalic ze czekasz i czekasz bo jakos mielismy na last openie pz poszlismy na desert kolo dwarf bridge i jakos wam juz sie odechcialo bic bo nie przyszliscie drugi raz ;]

tybb

motorolka164 15-01-2008 00:05

Kobyl Knight
Jan 14 2008, 22:04:46 CET Killed at Level 106 by Dany Darko

N/C najlepiej :)

Lavi0 15-01-2008 00:10

You recognize Kobyl Knight. He was killed by Dany Darko.

Mimo że go wyrzuciliście po zaliczeniu gleby, to zalicza się jako frag.

Volshio 15-01-2008 00:11

czyli kobyl znowu padl..?

Zwidek 15-01-2008 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1843370)
You recognize Kobyl Knight. He was killed by Dany Darko.

Mimo że go wyrzuciliście po zaliczeniu gleby, to zalicza się jako frag.

idz pobiegaj sobie troche pisalem ci przecież

Kafffffar 15-01-2008 00:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1824563)

Wynik wojny : [Guild]Rise[/Guild] [8] vs [5] [Guild]Oath[/guild]& [guild]Avis Reloaded[/guild]

Frag Zaliczony ;)
Btw. Kobyl jestes pro XDDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02.