![]() |
duzo przydupasow bylo
|
Panov, masz może filmiki? gz fragów, myśle ,że to i~~ costam costam, racej wygra, ma więcej sojuszników, więcej ludzi się po prostu przyłączylo ;p szkoda, ze caros padl dobrze ze clapek ! ;d;d;d;d;d
|
ja prosze tylko o cama :P
|
Cytuj:
|
a skad mozesz wiedziec kim jestem :)? znasz mnie:)? oceniasz ludzi tylko po cyferkach ;-)? to gz ..
tak sie sklada, ze nawet nie wiesz ile gralem na arcani ;] |
Cytuj:
|
nie, nie jestem kultury troche ;]
|
Az sie 15 stronek uzbieralo! wow Super temacik B)
|
Od ludzi słyszę, że ta wojna będzie jak chuj długa :d Ważne jest, aby po 1 przegranej walce nie zacząć zastanawiać się, ile będę miał paymenta :| Różnica 6 fragów to co to jest? Nic. Choć nie wiem czy pp+la są na tyle zgrani żeby wyjść na opena :/ Ciekawe mnie za to sytuacja Tiuso, Nuwble etc. Czy po, daj Boże, wygranej wojnie, będą mieć oni wolność? Przecież wiadomo że, np. Tiusa nie lubi wieeeelu z la.
|
Cytuj:
|
no, bo ma troszki wiecej ludzi :-) ja tam na nikogo nie licze zycze ubu stronom szczescia ;d;d
|
Ta, pojechali nas troszke ale co z tego to 1 akcja na ktorej niemielismy wspolnego venta PP skonczyly sie runy i mf
a na opena czekamy z niecierpliwoscią (btw niewiem czy Int~~ maja więcej sojusznikow zreszta nieliczy sie ilosc lecz jakość)znajac troszke ludzi ktorzy podochodzili do Integ~~ padna 2-3x i sie powyplacaja hehe to tyle odemnie pozdro ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czyli LoA nie dolaczy ;p bedzie ciezej :p
a moze ktos tu powie cala prawde jak t w ogole bylo ;d ja slyszalem ze przez alunira czesc zostala wywalona bo alunir tak chcial, a reszta za nimi poszla he |
Cytuj:
|
LoA sie na 100% nie przyłączy ;] ja to widze tak :
LR vs I~ ... oczywiscie nikt nie expie biją sie mass logi sretetete itp.... LoA sobie na luuuzie expi bije lvle... po wojnie (LR-I~) LoA przejmie wladze na servie poniewaz beda mieli w ciuul lvli ;P @lio hail gadu-gadu... hail nasza rozmowa hail TWOOOJ PODPIIS |
na to czekalem wkoncu sobie powojuje ;)
|
|
Cytuj:
OWNED HAHAHA z tego co wiem LoA dojdzie do war po jakims czasie zapewne po tym jak ktoras gildia ich zatakuje (wtedy LoA dołączy do przeciwnej strony ) |
LoA juz oficjalnie doszla do wojny ;P
|
hail moj podpis ! hail LoA ! ;p
|
tylkko na to czekalem, bob wie dlaczego xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD a wiecie ze ormo jest free? moze cos fragniemy nawet bo xefuron padl za to ze jest fuj
|
Cytuj:
|
fayter cipa fayter cipaaa! ahaha
|
Cytuj:
|
jajajajajaajajajajajjajjajajaja
|
Cytuj:
|
Ale sie stronek zrobilo...... az 11 xD
Usun to zdjecie Gigoro |
jak Ci mama nie karze oglądać, to zasłoń oczy : (
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
edit edit edit xd~
|
edit na prosbe xD
|
Cytuj:
|
no doom muwi dobrze
kto chce isc na jakis slaby temat i go na maxa zaspamowac?? |
a slownik gdzie masz ;D?
|
Sprzedam... prawie rare items ;p
Knight Armor- 5k Knight Legs- 7k Tower Shield- 7k Fur Boots- 2k Wymiana w piątek! Kupię... Crown Helmet Wymiana również w piątek! Wszystkie wymiany w Thais! NO TRAVEL |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |