![]() |
Gdzie w szybki sposób zbiorę trochę kaski, 36 Palladyn, skille 75/62, chodzi mi o miejscówkę
|
Cytuj:
~~Pozdro~~ |
50 ed
48mlvl b set, demonka, boh pacc |
Cytuj:
|
Siemka gdzie moglbym zarobic kasy mam 26 lvl skile 70/56
|
Gdzie zarobić skille 25/25, knight. Eq:
-Soldier Helmet -Brass Legs i Brass Armor -Leather Boots -Steel Shield -Celiar Mace (nie wiem jak to napisać) i lvl 8. |
up
a zrooka to nic nie masz że taki set? ja zebrałem 2k na samej wyspie przeznaczenia z sellu rzeczy które tam były |
Knight Facc
37 lvl 70/70 szukam także miejsca do expienia |
@UP
Kazo czyli dwarfy. |
Siemka powtarzam pytanie gdzie moglbym duzo kasy zarobic palkiem ze skilami 70/55 lvl 30 z mocnym eq odpiszcie :P
|
@UP
Kazo, roty, orce, czasami dragi i wyvki, ..., itp. |
25 pall brak pacca gdzie zarobić tak z 350 - 380k ;p
|
64 palladyn bez paca
skille 80/50 eq: po hacku (vamp shield, rsy, i bohy) |
Sprzedaj vampirke i bohy, kup za to jakies srednie, ale pelne eq np: k set i idz na dwarf guardy. 10-15k w jednym lootbagu to norma, przy szczesciu dojdziesz do 20 :), jak zarobisz ok 100k mozesz znowu sellnac tego seta i kupic juz lepsze eq +bohy i potiony i expic gdzie ci sie podoba :)
|
20 knight 60/60
EQ: Devil Helmet, K Set, K Axe, Dragon Shield. Gdzie zarobic w miare pokazna sumke i gdzie expic? :) |
Cytuj:
no wiec tak proponowalbym poskilowac do 70/70 i pójść na dwarfy i robic tam lootbagi ... ;d :baby: |
Cytuj:
Ja ci proponuje: OF (expilem na 50lvl pallem, zarabisty exp i loot; nie trzeba potek praktycznie brac) DC-2(tez niezly exp i loot, manasow troche zlazi) D Lair(tu nie musze tlumaczyc) Bocic na mintwallin mozesz :D Gs'y ewentualnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie szybo zarobie kasę 34 MS Mlvl 32.
|
Cytuj:
|
@up
Po 1. NIE BUMPUJ KURWA CO 3 POSTY SWOJEGO po 2. guardy/EF |
Gdzie zarabiac 43 paladinem?
72/56 skile b robe,p legi,p ammy,crusader helmet,boh,vampire shield... Chce uzbierac szybko na softy mint nie wchodzi w gre-dluga droga i duzo zlodzieji bo to non-pvp Potrzebuje jeszcze 200k na softy i 50 na aola = ~250k |
@UP
Piraty, żółwie, wyvki, czasami dragi, dwarfy, ..., itp. |
Cytuj:
Wez kurde wbij ten 50 lvl i wtedy dawaj porady a nie wysysasz je z palca a nigdy draga nie zabiles... Ps. Mam juz 160k jeszcze 140 ;/ |
Witam :)
Gdzie mowglbym szybciutko zarobic na jakies podstawowe EQ ? 20 Knight skills - 60/59. Nie posiadam Premium. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam |
up ^
wieza mino podziemia /// mount sternum na ghoulach /// cyklopy (jak lubisz wastowac) |
Cytuj:
Wiec prosze jeszcze raz napisac gdzie szybciutko zarobie :) |
Cytuj:
|
Hi
87 Paladin . Eq Soft boots , paladin armor , g legs , demon helmet , mms , aol
( dużo mam kasy ) Zależy mi na expie. Prosze podać expowiska z pacc i facc _______________________________________ Nie chce wypowiedzi typu Mintwallin czy PoH Gdzie ludzi jest wiecej niz potworów i przejsc nie idzie . bo jak widze te odpowiedzi to mnie ściska.X( Interesuje mnie takie expowisko gdzie dużo doświadczenia mi wpadnie. Mam zrobioną Gorome , też mam assassin outfit i moge kupywać assassiny. Myśle jak narazie nad Gs island i Hydry z assassin starów . Prosze o inne propozycje. najlepiej Paladinów o moim poziomie a nie 100ek którzy nie mają zielonego pojęcia. Tu profesja profesji pomaga a nie 25 sorc sie wypowiada . |
15 lvl sorcerer 11 MlvL
p set:armor i legi dvarven shield wand of dragonbreath dark helmet a i miasto Ab (jeśli to coś da) FACC |
20 knight (bez pacc)
Guardia Skille: 63/62 Eq: Dragon Shield, Knight set, crusader helmet, furry club. Gdzie szybko zarobić kasę?? Exp nie musi być szybki a w grę wchodzą lootbagi. |
Cytuj:
Anylej - BB isle, GS isle, asy, kulty, frosty, poi dle...(te 2 ostatnie z assasinek) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A na facc? Wyvki, Dragi, Guardy, EF i na tyle. na tym wszystkim ida rsy, a na dragach dodatkowo z bp mf na ...godzine?.... @Te wszystkie 10-20 lvle Roty/trole to zazwyczaj jedyna opcja na wasz lvl..więc jazda na nie. |
znam kilka ale sie chce dowiedziec tez wasza opinie xP
92 ed 58 mlvl( moge zalozyc eq 'magiczne') interesuje mnie exp na ktorym zarobie kase a nie bede na zero solo jak i z blokerem pzdr |
kasa
Gdzie zarobić kase 26 druidem bez pacca.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
37 Paladyn
71 / 58 Skille EQ : - blue robe - blue legs - dragon shield - crusander helmet - bohy - p ammy W miare szybka kasa , moga byc lootbagi . Gdzies na godzinke z 5k |
Zdecydowanie Dwarf Guards. Jesli nie bedziesz mial lootbagu 5k/h to dam sobie utnac reke ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |