![]() |
Beholder: Bo zawsze na nim ktoś siedzi, n00bki bloczą resp i kradną mi loot
Dragon: Nie mam farta do loota, i zawsze mi się "agresywne" trafiają (co 3 sekundy gfb wali) DS: mocne hity 0 loota Wisp: upija znika mocne hity i druidem zawsze padałem przed 13 lvlem Wyvern: męczyłem się z nim bo ma mocne hity a loot dragon ham i 11 gp |
- scorpion - kiedyś główny powód moich deadów
- demon skeleton - mocny a loot, że szkoda gadać - wisp - upija i 0 lootu ;/ |
Scorpion:Jak zatruje to niezle hity a loot (bez komentarza)
Waspy"w hu. szybkie Beholdery:jak Sa 3-4 to na 1 combo mozna pasc ;(;(;(;(;(;( |
Frost dragon - symbol dzieci nie umiejacych niczego procz expa, tysiace takich biedakow traci na nim calymi dniami czas.
|
Stalkery- przeszkadzaja w expie
Water elementale- dużą biją a loota 0 |
Destroyery-Zawsze mam na nich lagi i padam!! :D
|
Skorpion, witch, demon skeleton.
|
troll - bo głodny
|
cyklops w h*j życie zabiera
|
Wrl - ostatni powod mojego deada
Banshe- bardzo paralizuje Vampire - to samo Stalker - runy only :/ |
Cytuj:
Stakler. |
Cytuj:
topic: nie ma takiego to tylko gra.... |
Dragon: dużo noobków-High Leveli, i główna przyczyna moich 2 dedów (bez sensu).
|
culty, druidem zawsze mam waste, upijaja, mocno wala
no i ancient bo na 40 lvlu ma mnie na combo jak podejdzie............... mimo ze na nich expie... ;d |
prisestss
enlightened of the cult anihilon |
Stalker , Ghost, Priest , Witch , Mino mag i Orc szaman :D
|
Cytuj:
Wasz Hardnosed |
1. Pristess - wysysa bardzo dużo many
2. DS- potrafi przywalić, kiepski loot. 3. Cyclop Smith - Na Mount Sternum występuje z dwoma cyclopami lub kolegą tej samej rasy, które złamią Ci obronę a on wali na trzeciego i często walnie 50-110... |
Cytuj:
|
rat-malo expa daje
|
hydra - za duzo hp, paralizuje ;/
|
Wisp - na niskim lvl praktycznie nie do zabicia, w ch*j bije, upija, znika, haste, 0 loota
|
Cyclope smith
1. Duża obrona 2. Sporo życia 3. zadaje duże obrażenia i upija 4. 0 lootu ;( |
Cytuj:
|
Witch - bo menda podpala i koksa po te 40+ a gdy ich więcej to wiadomo ;]
Demon Skeleton - Zanim się gada ubije to się zwastuje tyyyyle potów. ;/ Slime - bo na skillu za szybko sam się skilluje i później mocno bije ;D Wyvern - takie to śmieszne, a mocno truje ;/ |
Oczywiście ze to Hydra pipka jest za dobra i szybko sie leczy ;/ pozatym defa tez jej nie brakuje:p
|
stalker, bo znika czesto i na dlugo
mutated bat, bo mocno bije i chujowy loot, nigdy czapeczki nie zlocilem a duzo ich ubilem scorpion- mocno zatruwa fe,ds,witch- bo mocno leje i nic nie daje dragi, bo expia na nich wszyscy od 30 do 200 lvle (50k/h to praktycznie tyle samo expa dla 30 co 200lvla) guardy, bo mi sie przypominaja wszystki kicki, ktore na nich zaliczylem i czasy jak nie mialem pacc hyderki, bo jedni maja farta co do loota, a inni nie 1/2 tego to joke :D |
Dworc Voodoomaster - każdy, kto był na Trapwood, powinien wiedzieć, co mam na myśli...
|
Priestess.
|
Stalker - chodząca ciota, która znika, przeszkadza w expie i do tego zrzuca nędzne plecaki...
Demon Skeleton - za dużo bije i rzadko co spadnie coś dobrego. Dragon - nie mam do nich szczęścia zawsze jakieś potki zużyje a nic nie spadnie... Slime - bo jak się za długo skilluje to za mocno bije. |
Nomad - W jakis sposob zawsze mi wchodzi w droge w najmniej odpowiednich momentach
|
stalker, wisp, warlock wszystkie z tego samego powodu... tyle że z wrl jeszcze można coś zlocić B)
|
Warlock --> Mana ;/
|
smight
Mnie cyclop smight bo zabił mnie na 2 hity:p i staciłem crown hełma ;(
|
Zdecydowanie smok - wali skubany po 3-4 GFB, z którymi nic nie zrobisz, możesz się tylko leczyć i nigdy nie ma loota, gdy potrzebna Ci kasa.
Potem Stalker - przez niego po upku do 8.4 nie mogłem expić na Isle of The Kings. :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |