![]() |
Cytuj:
|
nic sie nie dzieje na wojnie
|
misiu niebadz taki grozny ;p
|
wie ktos moze czemu xilvent wylecial z LR ???
:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda troche chlopaka tyle free fragow dostarczyl |
Gz dla LR za sprawnie przeprowadzonego massloga
Dark Kajko, Plan edson, Ahamon owned And Galithar by Frosty :p |
Ta, co nie zmienia faktu ze wbilismy o wiele wiecej expa niz nam zabraliscie tym masslogiem
@Smoku Okresl swoje polozenie w tej wojnie bo raz piszesz o lr jako "my" a chwile pozniej jako "oni" male rozdwojenie jazni?:> |
Cytuj:
Poprostu jestem bezstronnym obserwatorem :D |
Gali wszedł do wojny na 108? Padł na 119...
Shiel wszedłna 103? padł z 5 razy, a ma 112 |
Nie wspominajac o Titaco
|
Cytuj:
|
Ale jak wbije nastepne 10 leveli to juz moze wiecej zrobic.
|
Cytuj:
|
w wojnie kazdy moze ;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wojna trwa |
Cytuj:
Nie ma to jak sie uczyc od 10.00 do 24.00 do matury z biologii! Kto trzyma za mnie kciuki? o,o |
Ja też ! Nawet nieźle poszło, ale żal głupich błędow na geografii.
A co do twojej. Hope you'll die and lose it @btw 10k dla tego kto to rozszyfruje 00:07 Wowulustoon Mefean [50]: ale czy ktos orpucz niego o kim wiemcie |
Cytuj:
@ Topic Wojna trwa! |
Cytuj:
Cytuj:
@reszta ale ten typ jest przyjebany xD |
Cytuj:
Dzieki Master;* Krytyka od tak wybornego gracza i forumowego fightera naprawde wiele dla mnie znaczy... Jestem nobem PANIE! Udziel mi lekcji gry bo bez tego jestem nikim :( a tak na powaznie panowie to zabraliscie mi 500k expa a wbilem 13x tyle a wiec chyba nie duza strata? Aaaaa BTW do wojny wbilem na 108 padlem odrazu na 107 :) |
Galithar na prezydenta! :D
Wojna ciągle trwa :( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sie dzisiaj dowiedzialem, że Ormo sprzedaje informacje na temat Interrrgum Hell Kaziemu whwhhahahahahah.
|
jakis 16 lvl na trade pisal ze picinhoxs sprzedaje ormowcowe info za 20k :) mysle ze to ma jakis zwiazek ded go pozniej ded jego mame ded jego tate ded jego siosttre ded jego babke ded jego dziadka ded jego psa ded jego kota ded jego rybki ded jego chomika
@topic wojna trwa, ale nie podrwa zbyt dlugo |
Cytuj:
|
bo to elo ziomek no co chcesz
|
Jakis frajer mi napisal na pw wiadomosci ciekawe kto to o.O oOOOOO prowokacja wow
|
@UP
Tez to mialem..xD |
UWAGA!
Do wojny przeciwko [GUILD]La Revolution[/GUILD] przylaczyl sie grozny osobnik [CHAR]SZYBKA MYSZKA[/CHAR] Take care! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://pl.youtube.com/watch?v=RjvTNgjGm1U
moje skromne video moze komus sie spodoba akcja w bialymstoku :) WOJNA TRWA! |
Cytuj:
Wojna trwa ale tak jakby jej nie bylo ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
01:35 You lose 119 hitpoints due to an attack by Nintogo.
01:35 You lose 136 hitpoints due to an attack by Nintogo. 01:35 You lose 161 hitpoints due to an attack by Priske. 01:35 You lose 156 hitpoints due to an attack by Pyro Thar. 01:35 You lose 110 hitpoints due to an attack by Juliane Julsen. 01:35 You lose 143 hitpoints due to an attack by Nintogo. 01:35 You lose 132 hitpoints due to an attack by Priske. ziew |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |