![]() |
Cytuj:
Czlowieku ty wiesz co gadasz? Aż żal mi na Ciebie patrzeć.Pierdzielisz takie pierdoły o ortografi jakbyś sam chciał udowodnić ze taki humanista z Ciebie. Sam lepiej naucz sie pisać a nie innych pouczasz jkb--> Słownik Ortograficzny.:baby::baby::baby::baby: PozDR |
ejjjjjj, miśki
mozna ten meeting jakos po 15 czerwca plx? bo w polowie miesiaca wyplate mam :D:D |
Cytuj:
Pozdrawiam Wszystkich z dysfunkcjami mózgu :P |
xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
odnosnie boskiego
słuchaj szczylu, po 1 białystok pisze sie razem a nie "biały stok" a po 2 zebys ojebal macka by wpadł do ciebie i morde zrówna ci z ziemią, sam wiesz o tym dokładnie ;] i nie przy*******aj sie o moje błedy bo nie mam polskiej klawy i nie mam wszystkich znaków;] Pzdr Mokra szmato : D
|
o kurwa! lool
|
Cytuj:
18 Rp cie pokonał? to koza jestes ;*;*;*;* |
|
Botować też trzeba umieć. ;d;d
|
Cytuj:
Prawda,ty to nawet wybotowales palka hahaha xDB)B) |
Owned.
ŁACAP KIERAS?!?! @Boski 150cm Oj nie zawsze te osoby były z Tobą, ale co tam nie ^^ Dobrze, że już nie grasz, bo może w końcu uda Ci się zdać do tej 2 klasy. |
...
Wiecie co żal mi was. Miał to być normalny porządny temat. Po tym jak usuneli poprzedni to myślicie ze znowu tego nie zrobią? Wrzucajcie foty a nie tu ciągle głupoty piszecie. Uczcie sie a nie tylko TIBIA... Laksja jak ty chcesz kiedys normalnie zyc jak ty z 15h dziennie grasz? :> Pzdr. :baby:
A co do botowania to jaki wy macie problem?? Botuje to przynajmiej przed kompem nie siedzi i nie traci czasu... Pozdrawiam boterow :> @@Boski pij mleko będziesz wielki :> |
Cytuj:
|
Jak nie siedzi przed kompem to jaką ma mieć przyjemność z gry , jeśli wybotuje lvl ? W tę grę gra się dla przyjemności :)
Oczywiście pozdrawiam Arbuza , który nie wybotował ani jednego lvla. |
Cytuj:
|
A robi się to tak...
:baby:
Ale jesteście słabi, zajebiście słabi x] Zmiencie temat na to czmeu sól jest słona :* Ja i mój człowiek dobre pół roku temu http://img87.imageshack.us/img87/697...ek02fhjee1.png |
Tak się zastanawiam...
Jak dużo osób mi płaciło już na Isarze? Może ktoś z was płacił mi kiedyś? :D Przypomnijcie sie XD ! |
Cytuj:
|
xD
|
:)
Ale sie dalem wrobic Flashowi :))
Czyli jutro panowie, bawimy sie w Szczecinie :) ha ! 700+ km mam, ale czego sie nie robi dla kolegow Hail Ante~ |
Cytuj:
GZ franek! |
:d:d:d:d
O nieeeeeee, poleglem.
Dooooobra ekipa uderza do szczecina jutrzejszego dnia. Co bania, to joł. xD Kierciu<333333 Flash <33333 Sanek<33333 Tadek<33333 Impreza bedzie mocna :) take care xd |
Do zobaczenia Dupa we wrocku!!!!!!!! xD xD xD Flash i Sanek prosze o miejsce w pociagu :D:D Satelita Leszek na dworcu w Szczecinie Rydziuuuuuu Byku!!!! Ty tez mzoesz przyniesc Lecha uHAhuaUHHUA
|
Bristan przestan lizac dupe wszystkim BiL bo gowno znaczysz i jak chcesz sobie poszukac kolegow to zaplac ktoremus,napewno bedzie cie lubic a nie tutaj kozaczysz jak to bys najebal laxii,a zeby wydawac sie bardziej groznym dodales sobie obrazek z muay thai.
|
@up
tak sie sklada ze trenuje MT rok :) Laxia cos ci nie wyszedl ten post :) |
Teraz trochę żałuje , że sprzedałem chara...tak ogółem nie rozumiem why ten typ nie loguje go :baby:
|
Cytuj:
|
http://img50.imageshack.us/img50/662...lollolooy7.jpg
gleba :C fajny loot mieli, zobaczcie na zdjeciu :/ W tej chwili na zdjeciu mialem 0hp, mam to dzieki tibicamowi(jakbym go nie mial, to bym sie mogl szybko lognac, a tak widze napis, zebym kliknal "stop recording"...) |
:d
:d :d :d :d |
Cytuj:
|
2x up
Właściwość odnośnika : http://imageshackuss.za.pl/UO0001.jpg/ Chyba ci się strony pomyliły ;o Zdjęcia wrzuca sie na imageshack.us ;> |
Swoja droga to ładnie tam sie dałeś im trapnąć, heheheehe :)
|
on szybko uciekal na t ringu ale wiesz to sie liczy pvp i akurat nasze pvp tu wygralo, i zazwyczaj zawsze wygrywa jesli my skladamy 14 lvlami 80~~ rp :D albo i lepiej :)) oczywiscie to zabawe wymysla kto kto?? DUNA VUGUS : D
|
Cytuj:
aha, loot troche nieczytelny, to tu napisze loot: 58 manasow Wand of decay :C |
Duna ty byłeś dzisiaj z nami? =D
40 rp 69 ek 80 ek Ubiliśmy 10-30 lvlami ... |
Cytuj:
69knight* Później nas zownowali ale ja ucieklem :) |
Guziczku noo... jak moglo nie byc duny :(( only duna przeżył bo zarzuciłem utamke w pore dopóki jakis zjeb od tych kurew nie walnol e-wejwa, i duna pomógł uciec mortalowi bo zblokowal mostek, Duna jest wszedzie i zawsze jesli sie cos ciekawego dzieje Buziaczki my Team : D :*** Ps: Uwielbiam z wami ta zabawe :PP:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Chciałem zaznaczyc ze wszystkie 3 fragi wbilem ja :D.Mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie tak pobawimy.Pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |