![]() |
Cytuj:
PS. DAJ SPOKUJ AVALOWI :mag: SORCERER RULEZ :mag: |
Ciekawe bravo! 9/10
|
fabula jak znamy dobrze ale swietne fake'i
|
Facet nas olał bo mu sie niechciało.Zmarnował swój talent(nie robiąc tego dalej).
:p szkoda tego n00b killera. PS. Jak on sie zgodzi to niech ktoś inny to dokończy.(może też wyjdzie) |
Widze Aval że wszyscy cię uwielbiają...........no może poza Yazon Zigrin bo on uwarza że jesteś debilem - może poprostu zazdraści(niewiem)
Moim zdaniem ten faczkins:) jest cool, niewiem czy skończyłeś z tym, ale mam nadziję że nie :cup: Ja myśle że przygotowujesz się do czegoś naprawde super:) - oby(każdy się ze mną zgodzi^.--). Ja i wszyscy doradzamy ci żebyś nie skończył na tym i robił dalej - oby tak było. NARTY WSZYSTKIM:) |
Cytuj:
Nie kumisz??? Nie bedzie nastepnych noobkillerow :( I nikt mu nie zazdrosci mowia prawde! ie powinien sie tak zachowywac> Powinien to jakos zakonczyc |
no właśnie....ja za kare wywaliłbym go z artist, gdyż takie zachowanie nie przystaje artyście....on powinien tworzyć dla SIEBIE, a nie po to żeby być w jakimś artist :P
|
przecierz to jasne że jak mistrz n00bow<czy jak mu tam>wypil eliksir,sam aval sie zamienil w n00ba!jeszcze to do was nie dotarło?
|
jeee
ZAJEFAJNE!!!! 8o
|
Po co Wy OdŚwieŻacie Stare Topici ?!
|
ej koles
wywalcie go z tych artist to moze to ... dokonczy bo naprawde te fake sa wywalone w kosmos!!
|
@up: od 2.04.05 ma bana ;p, takze nawet przy wywaleniu z MTA nie dokończy fake'a (i tak chyba nie miał zamiaru, a szkoda)....:P
|
Zrub Wiecej Takich Fake'Ów!!!
|
ZRUB WIECEJ TAKICH FAKE'ÓW!!!
bardzo fajnie to zrobiles podobalo mi sie:) |
EKSTRA FAKE.
mi sie bardzo podobal rub siecej takich fake'ów!!! level:8 świat:amera profesja:palladyn skills:67/53 |
Ludzie! Nie odgrzewajcie starych kotletów! Aval'yah ma bana i pozatym nie wyraził chęci dokończenia komiksu. Dajcie już spokój!
|
wiecej
bardzo fajnemoze by kto to dokonczyl?
|
hehe zaje***te ... Najbardziej podoba mi sie ten bajerek jak lookasz przez noktowizorek, to paint? -.-
|
Dlaczego nie ma aktualizacji ?! ;(
|
300 post mój :cup:
właśnie czemu nie ma nowych odcinków |
off topic rattata nie pisz 3 postów pod żąd tylko edytuj a w te twoje skile wątpie 67/53 na 8 lvlu lol
@topic Szkoda że nie robi więcej faków bo robił ciekawe ,ale może po zniknięciu bana :P |
ta gazeta fajna XD
|
Gratz. PRAWIE najlepszy Fake'i jaki czytal/oglądałem
pomysł 7/10 wykonanie 10/10 |
OMG. LUDZIE! Wy nie musicie się dopisywać do każdego tematu, który widzicie, jeżeli przeglądacie coś co jest dalej niż trzecia strona nie odpowiadajcie na to.
To jest przywracanie śmieci. Yah dawno nie robi faków. |
Hehehe, super! :D
|
C0oL
Wykonanie: 9/10
Pomysł: 10/10 Czyli muwiąc inaczej poprostu COOL 8o 8o Pozdro ;) |
gdy zobaczylem 1st czesc bylem zachwycony....byl to wtedy najlepszy fake jaki widzialem, bo gdy powstala 1 czesc mialem jakies 20 postow a teraz mam prawie 30x wiecej ;]. Kolejne czesci nie byly jush tak fajne pod wzgledem wykonania, ale ciagle mysle, ze to jest fajny Fake story i smialo mozesz dawac wiecej. W koncu malo ktory Fake ma tyle komentarzy jak ten...
|
Spoko.Bardzo ciekawe i na serio przydałby się taki kolo na każdym serwie.
wykonanie 9/10 fabuła 11/10 ogół 10/10 |
daj next fake gaz
NOOOOB killeerr cccoooll |
OMG
kto odświeżył topic ? = Kretyn ... |
Naprawde niezle :D
|
Moim zadaniem bardzo dobry fake
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |