![]() |
polecam poczte o2.pl na wp.pl nie dochodzi lub idzie 7+ dni
|
ja wlasnie mam poczte o2 a czekam juz 2 dzien czy 3 ;/
|
Jak coś mogę oddać konto na ktorym znajduje sie:
33 Chyba Mag - fire/glacier 35 Łucznik - bije z luku 25~ Priest - nie wiem buffer jakis GG 1511392 |
Ja z chcecia wezme konto jak bedziesz na gg online odezwe sie do ciebie moj nr 1885428 :):)
|
Cytuj:
|
komu odales konto
?? przeciez 1 napisalem po tobie :(:(:( to mam inna prosbe zalozylbys mi konto i tylko dal passy bo mi niechca emaila wyslac odblokujacego |
A ja nie moge pobrac... klikam zeby mi sie sciagalo i ok, sciaga przegladarka ale jak dojdzie do polowy, 80%+ to sie zatrzymuje i wiesza... a przez flashgeta nie moge... wie ktos co sie dzieje? nuuub plax :baby:
|
Zalozylem nowe konto i dziala email doszedl odrazu juz gralem chwile ale mam kilka pytan
1.jak mozna kupic luk i strzaly(oraz gdzie) 2. gdzie pisze jaki mam lev?? 3.mam kilka rzeczy lecz niewiem co z nimi zrobic 2 zalozylem na sibie wiec ich nie podaje 2 upgrade scrall 23 skilk bunde 1 mage glowes 4 teelth of bandicool 1 mage lotton robe 1 styx 1 grass spear 1 mage hat gram na servie diez2 Nick:Lionbow profesja jakis Rougalt lev :wlasnie nie wiem jakby ktos gral na servie diez 2 niech mi pomoze plz |
zrobilem Konto i nie wiem jak zrpbic postac.Postac sie robi na stronie?
|
postac sie robi w grze musisz najpier scignac zobaczyc czy dziala czy ci sie wlaczy do logowanania wtedy zaloz konto i na jak zalozysz nie powino ci pisac cos takiego
*******You accoutn ist create******* tekstesk *******You Account ist createz****** Czy cos podobnego bo mi wlasnie wtedy nie wyslalo emaila powino ci napisac tak nie pamietam dovrze *******S...................******** tekst tekst ********S......................******** |
zrobilem konto na stronie i chcialem sie na tym koncie co na stronce zalogowac i wyskoczylo mi takie cos przy logowaniu no suchregister id
|
napiszcie mi gdzie sie to konto zaklada jesli mozecie
|
Małe pytanko - Jakie wrażenia macię po ostatnim update ? Mnie osobiście wqrzyło to że straciłem 1 dzień gry (kij tam) ale IMO warto było czekać. Nowy, ładniejszy interfejs od razu przypadł mi do gustu. Tylko tęsknie troche za Proconsulem (;p). To taki fajny NPC był...
Aktualny stan głównej postaci: GrzybAssassin1337 (Wiem że ten nick troche niehalo ale myślałem że to będzie moja testowa postać) Profesja - Ranger Świat - Olimpia Lv - 36 Best - 813 z perfect shota w Gavolta w moradon (:cup:) (wiadomo - Earringi +5 i +6, ringi staty takie same, ponad 180+ skill dexterity (mój błąd, nie moge biegać w fp'kach ;/) Horn Crossbow +3 atak 70+ bodajrze, czar Strenght of Wolf) ------------------------------- Oto mój dzisiejszy screen z best hitem ;] http://img86.imageshack.us/img86/3896/besthitmq5.jpg Dlaczego taki? To zasługa mojej nowiutkiej, jeszcze ciepłej Horn Crossbow +7 |
Gdzie zaklada sie konto w knight online prosze o link bo zapowiada sie dobra gra
|
ludzie przy zakladaniu konta wyskakuje mi takie cos
Can not process your request at this time co mam z tym zrobic pomocy |
@Up: Jak widać z anglielskim u nas krucho, no cóż...
W dosłownym znaczeniu "Nie możemy spełnić twojego żądania teraz, spróbuj później." Nowy best hit: :P Mała różnica ale zawsze: http://img49.imageshack.us/img49/4148/newbestew9.jpg P.S. Teraz mam już 42 lvl ;] P.S.2: Wydatki dzienne: Około 8000-9000 strzał, około 150 potionów (I mana i hp, razem ok. 300) około 70 Blood of Wolf (potrzebne na czar zwiekszający atak) Inne wydatki - Jakieś 70k dziennie na naprawe kuszy, jakieś 20k na podróże portalem, pomijam wydane pieniądze kupując na merchancie, bo rzadko kupuje. Jakoś cały czas jestem na plusie ;P Z 2 dni huntu mam 2 miliony. |
Czy jest ktoś na serwerze Diez1 kto by mnie nauczył grać ? bo ja kompletnie nie moge sie połapać xD jakby co to dajcie znać na gg - 8972062
|
Niechciało mi się patrzeć na wszystkie posty to się spytam czy ta gra jest darmowa wymagania techniczne i wielkosc gry w mb
|
Tez Wam Taki blad wyskakuje jak sie laduje ten Program X.... cos tam?
|
Na jakim servie gra najwiecej polakow bo zaczynam w to grac 8o
|
Mam pytanie gdzie naprawia się broń? Czy w tym początkowym mieście da się. I jeszcze jedno od którego lvl wyjść z tego pierwszego miasta. Mam 24lvl i exp tak wolno leci, że głowa boli. Mało potworów jest tam na początku. Na którym z tamtąd wyjść.
II pytanie czy bez party wychodzić z pierwszego miasta czy lepiej z obstawą. Chodzi tu o PK. III pytanie czy jak co można wypisać się z klanu ? CZy lepeij nie bo mogą być tego przykre konsekwencje. Jakie + daje dołączenie do klanu? P.S Grałem w to jakiś miesiąc temu. Wbiłęm 24lvl wariora, 23 maga (babka fire i ice) i 21 lvl rogue. Gram na serwie dies. Narazie mam przerwe, ale mam zamiar zagrać w KO koło października. Kumpel zacznie znowu grać a innego naucze. P.S 2 Fajny ten nowy "Update". Fajne są "nowe questy" Nie podoba mi się tylko to, że nie pisze jakie questy wykonałeś lub podjołeś się wykonania ( dawniej w character bodajże była zakładka "quests") Pytanie do upa. Czy ta mikstura "haste" którą daje babka w zamian za 5 chyba łusek gavoltów to na stałem czy tylko na jakiś krótki czas? |
Czy ta gra jest płatna? Bo chętnie bym w nią pograł..
Kiedys ponoc była darmowa do 30lvla, a jak jest teraz? Orientuje sie ktoś? Z góry dzięki za podanie mi tej jakże istotnej informacji. #EDIT: 21:39:17- ‹@Gallar› os: Windows XP Professional, Dodatek Service Pack. 1 :: cpu: Intel Celeron, 801 MHz :: mem: 100/128 MB (77%) :: gfx: nVidia RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (1152x864x32bit 75Hz) Ruszy mi KO ?;d |
tak ruszy a co do tego to to jest jak tibia grasz za free ale jak wykupisz pacc to masz lepiej na samym początku gry dostajesz 3 dni darmowego pacc
(ahh zeby tak w tibii było) |
Hm, no dobra, odpaliłem i co teraz?
Tnie sie niemiłosiernie, włącza sie prawie 20minut i na dodatek - wyszedłem za miasto, zaatakowałem coś i padłem;d. Nie mam eq, jestem rouge ;-) - jakies rady?:S @Edit: To tyle kwestią KO, choć mam kompa prawie 2x lepszego niz w min. req. to sie tnie straszliwie... włacza prawie 20minut itd... |
ko nie ma zaduzych wymagan sprzetowych zato netamdobrego tak zwlaszcza w godz szczytu a jak nie wiesz jak zacząć expic to przejzyj poprzednie posty tam napisalem
|
A ja chcialbym zapytac o dwie kwestie: Czy nadal z KO sa problemu przy wlaczaniu takie jak kiedys? Jakies errory na wstepie, brak pamieci wirtualnej i problemu z SP2? Bo w sumie pogralbym, ale przez te wszystkie trudnosci zniechecilem sie do tej gry. I drugie pytanie: Czy to jest dobra postać: Assasin 67 lvl 2x mirrage daggeer +8 full chain set +8 i 600m kasy ?
Pozdrawiam. |
nie nie występują juz błędy wiem bo sam tak mialem ale przeciesz gram a co do postaci to jest w miare dobra a czemu pytasz ??
|
mnie tam ta gra nie prztpadła do gustu,Jakos mnie to nie kręci ...
|
Why niemoge sie zarejestrowac? Wypelniam wszytko a pisze mi
Cytuj:
@La Hire Tak z tamtąd, dajesz download now i czekasz az sie sciagnie ^^ |
Nie wiem...jak i gdzie ściągnąć tę grę? Bo jak biorę na downolad to mi jakaś stronka wyskakuje...czy to z tam tąd? Wiem głupie pytanie ale...
|
tak to stąd
|
Nie no...
Qrde czemu mi e-mail z czymś tam nie przychodzi ?? :( Czekam jush qpę czasu i nic...gra się ściąga jak to piszę to jest prawie 25 % :D
|
zarąbista gra ale też sie zarąbiście długo sciąga ;(
|
Cytuj:
|
WTF?
Account creation failed. Please check that you have filled out all fields marked required and try again.Click here to try again. I cokolwiek bym wpisal zawsze tak jest ;( halp Mam IE 6 |
Mecze sie z zalozeniem konta chyba od 20 min :)
Niewiem o co chodzi wszystkie pola wypelniam dobrze i wyskakuje mcos takiego: Account creation failed. Please check that you have filled out all fields marked required and try again.Click here to try again. Halp Blz ;o @edit Srry.. niezauwazylem posta up :) |
no ja nie moge jak pisze ze cos zle to musicie miec cos zle ja czasami wypelniam 30 min a czasami 2 nie ma regoly zawsze moze byc cos dobze albo zle więc nie płaczcie więcej tylko posiedziec ze 30 min lub godz i juz
|
-Do wszystkich nie umiejący założyć konta-
W polu addres musicie wpisać - xxxx y/y x - litery y - cyfry napiszcie co chcecie jak robiłem konta kumplom to pisałem coś w stylu "gdfgsa 8/8" |
Kiedy wpakowali Fire Drake zj***li grę :( Wszystkie bajery są super, ale nie ma kurczaków, a robienie 60 to ile czasu trzeba...I w ogóle teraz latają noobki z mirkami :/
|
Ludzie ja probuje sie zarejestrowac na tym linku co podalisce na początku tematu ale jest ze po 3 dniach grania trzeba za gierke bulidz wiec jak to jest??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |