Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 3 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176053)

xXMakaXx 03-06-2008 19:27

Wiadomość dla Gruchy
http://img359.imageshack.us/img359/6951/54773560cv1.jpg

i jeszcze cos ;)
http://img231.imageshack.us/img231/4788/uo0063fu2.jpg

najbardziejPro 03-06-2008 19:59

/\ Maka

Zato ty nigdy nie poruchasz robocie ;((( .. Dziecko tibi..

Grucha cie ruchał ze tak podjarany?

Ps. Tak jestes ogromnym lamusem na RL. :D

xXMakaXx 03-06-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez najbardziejPro (Post 2094044)
/\ Maka

Zato ty nigdy nie poruchasz robocie ;((( .. Dziecko tibi..

Grucha cie ruchał ze tak podjarany?

Ps. Tak jestes ogromnym lamusem na RL. :D

moze jestem lamumes na rl ale za to nie spompowanym gupikiem

Proler 03-06-2008 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2094292)
moze jestem lamumes na rl ale za to nie spompowanym gupikiem

wymiekam AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA.

Jack frost 03-06-2008 22:07

http://img141.imageshack.us/img141/1975/uo0027jk2.jpg

xXMakaXx 03-06-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proler (Post 2094301)
wymiekam AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA.

"Pro"ler z czego sie cieszysz z tego ze znalazles team na orhabala, jak do mie pisac jak niby rozwiazalismy guild i pytales sie czy niechscemy do ciebie do gildi bo niemasz silnego team na bossa.
btw. to prawda ze wszyszedles z rooka na 10 lev czy 9 lev?

lante 03-06-2008 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proler (Post 2093557)
Hmm, chyba mnie ktoś nie lubi.

16:48 Proler'do [168]: hi
16:48 CM Lionet on Nerana [2]: Hello!

16:52 CM Lionet on Nerana [2]: Bye!
16:52 Proler'do [168]: Bye : )

Proler Ty do niego napisales Hi on Hello i odrazu Bye??:D Czy raportowales kogos ?

Azkabanczyk 03-06-2008 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lante (Post 2094514)
Proler Ty do niego napisales Hi on Hello i odrazu Bye??:D Czy raportowales kogos ?

Zobacz roznice czasowa (4 minuty, ale jednak) wiec mogli cos sobie pisac jeszcze.

Do tych co mordy ciesza, bo ktos dostal bana za botowanie.
Piszecie raporty, ze ktos botuje a sami robicie nub chary i nimi botujecie na Rotach. Pomyslcie troche co? :|

Aqua'fontis 03-06-2008 23:29

Cm

Widzę że dzisiaj akurat miałem nie farta i CM wizytacje zrobił. Powiem tak botuje większość osób teraz bo ta gra straciła swój klimat od 7.6 kiedy zaczęli grzebać w zmianie profesji. Ja mówię otwarcie że nie gram w tą gre bo lubię tylko, tylko botuje żeby sprzedać za RL kase, co komu szkodzi postawić na noc lub w dzień jak się coś robi w domu. Na Tibii teraz idzie zarobić spokojnie 200-300 zł botując. A jakby ktoś się przyłożył to można nawet 800 zł.

Stare czasy:
http://img68.imageshack.us/img68/8533/70aquaeb2.jpg

Kiedyś jak nie było hotkeyów wbudowanych to była gra 50 najtem można było się wybronić przed 130-140 msem. Teraz wystarczy trap + dmg na ture za 1k-2k i nieważny jest ktoś ma level i jakie pvp to nie ma bata :]

xXMakaXx 04-06-2008 07:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Twoja^Stara^ (Post 2094389)
Nie powinieneś mówić czegoś takiego o sobie :> Te cioty bez muskuff ( blad celowy ) zaraz zaczna po Tobie jechac... a szpidi of flejms bedzie ich liderem!

Pozdro zjebancy

wiesz jak poknas gówno to bedziesz smierdziec jak ono

MikeRoyal 04-06-2008 07:25

@2Up
Idz się pożalić mamie że Tibia jest niedobra. Po co nas informujesz drugi raz, że dostałeś bana.

Old_Distsu 04-06-2008 07:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2094760)
@2Up
Idz się pożalić mamie że Tibia jest niedobra. Po co nas informujesz drugi raz, że dostałeś bana.

Aqua mowi prawde ...

Scartex 04-06-2008 08:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Twoja^Stara^ (Post 2094164)
Od Goratela to mi wy*******aj ;] Spoko ziom jest. DO scartexa szmaty mozesz sie dojebac. :> Scartex czemu dales loga jak CM lognal?...Mojego reporta odczytal i jedna osoba bana dostała (120~ ek ^^Jakis Darusil~...) a Ciebie juz nie bylo online :/ Botuj jeszcze szmato kiedys bana dostaniesssszzzzzzz :D

Hmmm

Po 1
Jesli jestes taki glupi jak robisz posty to pozdro

po 2
Czy pomyslales kiedys ze jest cos takiego jak rl life a nie tylko tibia?

po 3
Najczesciej jest tak ze innych sie okresla tym co sie mysli o sobie wiec jesli mowisz do kogos "szmato" to widac masz bardzo niskie samomiemanie o sobie

Po 4
Jezeli jestes takim cwaniakiem to dalbys tez jakies swoje zdjecie RL/Tibia
Bysmy wszyscy zobaczyli czemu jestes takim Forumowym Napinatorem

Dobra, na tym sie konczy moja rozmowa z takim niedojebanym dzieciakiem jak ty, jesli bedziesz mial cos MADREGO do powiedzenia to opowiedz nam swoja wzruszajaca historie

@ down

Ze ci tak Kulturalnie powiem...
PIERDOL SIE

http://i234.photobucket.com/albums/e...ex/Kopia21.jpg

Keo 04-06-2008 10:14

Scartex Ty jebany borowiku.Mówisz ze on ma niskie mniemanie o sobie bo pisze
do Ciebie "szmato" a Ty kurwa co za fotki wrzucasz nabijasz sie z bezdomnych dzieci jesteś frajerem pierdolonym.

Pomarancza 04-06-2008 11:45

Przesada z tym zdjęciem, z bezdomnych dzieci się nabijać ;/

Old_Distsu 04-06-2008 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Keo (Post 2094856)
Scartex Ty jebany borowiku.Mówisz ze on ma niskie mniemanie o sobie bo pisze
do Ciebie "szmato" a Ty kurwa co za fotki wrzucasz nabijasz sie z bezdomnych dzieci jesteś frajerem pierdolonym.

daj mi chociaz jeden dowod ze Scartex nabija sie z bezdomnych dzieci, pozatym sam jestes no lifer co juz chyba kazdy wywnioskowal dlaciebie liczy sie tylko lvl. Kazdy o sobie ma wysokie mniemanie dlaciebie to co innego byc ONEONE najfiekszy lefel na tibji to dla ciebie wsystko:D:D:D:D

SpeedyCiota 04-06-2008 14:19

Speedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebsspeedy To Kurwa I Plebs

najbardziejPro 04-06-2008 15:05

xDDD jestem popularny?:D

Proler 04-06-2008 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXMakaXx (Post 2094494)
"Pro"ler z czego sie cieszysz z tego ze znalazles team na orhabala, jak do mie pisac jak niby rozwiazalismy guild i pytales sie czy niechscemy do ciebie do gildi bo niemasz silnego team na bossa.
btw. to prawda ze wszyszedles z rooka na 10 lev czy 9 lev?

Po pierwsze
Nie do konca prawda z tym 9lvlem, wyszedlem z rooka na 20 lvlu, bo sie balem ze mnie zPKujesz.

Po drugie
Nie bede z Toba gadal bo jebiesz ortami jak gnojem po polu, kazdy kurwa popelnia bledy ale bez przesady, a i zacznij uzywac kropkuff, przecinkuff itepe.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lante (Post 2094514)

Gadalismy dosyc sporo, ale nie wklejam tego, bo to nie wasza sprawa.

Van_Meghon 04-06-2008 15:46

13:54 You advanced from Level 199 to Level 200.

http://img99.imageshack.us/img99/8896/200xxxgw3.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/889...48e3358c16.jpg

ShicuDelete 04-06-2008 16:01

ładnie to która to 200 setka na neranie ;]

Scartex 04-06-2008 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez najbardziejPro (Post 2095198)
xDDD jestem popularny?:D

Niezly fanclub XD

Ehlyn'ek 04-06-2008 16:12

Elos.

http://img232.imageshack.us/img232/8965/3hquaryxq3.png
http://img232.imageshack.us/img232/8...8e1ff69fc5.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/9430/69at6.png
http://img232.imageshack.us/img232/9...517c09e47c.jpg

Kłary RoxoR ! ! ! :cup:

Hansu 04-06-2008 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scartex (Post 2094800)
Hmmm

po 3
Najczesciej jest tak ze innych sie okresla tym co sie mysli o sobie wiec jesli mowisz do kogos "szmato" to widac masz bardzo niskie samomiemanie o sobie

Po 4
Jezeli jestes takim cwaniakiem to dalbys tez jakies swoje zdjecie RL/Tibia
Bysmy wszyscy zobaczyli czemu jestes takim Forumowym Napinatorem

Dobra, na tym sie konczy moja rozmowa z takim niedojebanym dzieciakiem jak ty, jesli bedziesz mial cos MADREGO do powiedzenia to opowiedz nam swoja wzruszajaca historie

@ down

Ze ci tak Kulturalnie powiem...
PIERDOL SIE

Hehehehehhe zajebisty jestes "samomniemamie o sobie" a co to kurwa za figura :] Ponadto, jak ty uwazasz ze myslisz o sobie tak jak mowisz o innych to pozdro =)) [proponuje przeczytac jak nazwales niektore osoby] Proponuje dobrego terapeute :]

Pozatym jak kogos oceniasz po focie to proponuje podejsc do lustra i zrobic rachunek sumienia pt "Czy ja jestem taki zajebisty ze jade innym po wygladzie", nawet Cie wyrecze "Nikt nie jest tak zajebisty zeby komus pruc po wygladzie, po kazdy ma jakies wady, zreszta nie nasza wina jest ze np jestesmy brzydcy -.-" Zawsze mozna nadrobic cechami charakteru... Ale tego juz przyjebany kibol pewnie nie wie =)))

Ty tez nic MADREGO [prawie, bo niektore posty maja sens] nie masz do powiedzenia =))

Ze Ci tak kulturalnie powiem...

POZDRO

Proler 04-06-2008 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Twoja^Stara^ (Post 2095367)
Nie Ty wychodziłeś z rooka Proler'em'do :> Niewielu wie, że jesteś DRUGIM ownerem tego chara. Grasz bodajze gdzies od 70+ levela :>

Tez nie do konca, ja prolerem nie wychodzilem z rooka, przeciez ciagle jestem bez profesji : ( no i jestes 69 ownerem postaci, przykro mi.

Kurwa, kocham te forum, 95% nie wie o czym mowi, ale nawijają ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2095376)
(...)Ale tego juz przyjebany kibol pewnie nie wie =)))(...)

To ze kibicuje zespołowi to znaczy ze jest kibolem? Widac, ze musisz go dobrze znac.

Aqua'fontis 04-06-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MikeRoyal (Post 2094760)
@2Up

Raz powiedziałem i więcej nie będę mówić. A jak nie potrafisz rozróżnić żalenia się od stwierdzania faktów to wiesz problem ty masz a nie ja B). Czytania ze zrozumieniem w szkole uczą wiec radze zacząć uczęszczać bo więcej ci to da niż cała ta gra.

Od Scartexa się odpierdolcie bo to że botuje to znaczy że jest cwany i używa mózgu, wiadomo Polacy są znani z tego że umieją kombinować i dobrze nam to wychodzi. Podsumowując nie każdy który botuje musi być noobem, ciulem, i w ogóle już jest nikim(taki jest stereotyp). Żeby odpowiednio skonfigurować bota też trzeba coś umieć (trochę angielski i korzystać dobrze z forum)

Dokładnie Proler nie każdy kibić musi być kibolem.

Proler 04-06-2008 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Twoja^Stara^ (Post 2095422)
Pierwszego ownera prolera'do znam od 2+ lat ;> I oddał/sprzedal (nie wiem do konca) Ci chara na 70~ levelu bo mu sie ta gra znudzila. Nie wypieraj sie, bo moge zdobyc dowody na to ze jestes drugim ownerem . Pierwszym ownerem Prolera'do byl SIR AGRI.

Pozdro

Znamy sie od dwoch lat oO. Czesc, Tomek jestem.
Btw. TAK, zrob to! Zdobądź dowody! Czekam!

Daldar 04-06-2008 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proler (Post 2095395)
Tez nie do konca, ja prolerem nie wychodzilem z rooka, przeciez ciagle jestem bez profesji : ( no i jestes 69 ownerem postaci, przykro mi.

Kurwa, kocham te forum, 95% nie wie o czym mowi, ale nawijają ;]

Jeśli jestes pierwszym, a zarazem jedynym ownerem, to napisz mi proszę na gg jakąś wiadomość :] Kiedy jeszcze miałeś ~20 lvl kupowałem Ci pacca. Moje gg sie nie zmieniło. I sie nie wypieraj, że nie masz gg, bo Ci się lista usunęła. No ale jeśli... to powiedz, gdzie mnie pierwszy raz spotkałeś. ;]

Scartex 04-06-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Twoja^Stara^ (Post 2095364)
Od kiedy sie zrobiłes taki madry?;o
Ty nie masz rl , chyba ze w nocy jak śpisz. Takto non stop online na bocie, ale jestes przy kompie bo odpisujesz :> Ja rl mam, nie spedzam przed kompem wiecej niz 1-2h dziennie. Troche wiecej w weekendy ;]
Nie dam Ci mojej fotki, bo bedziesz sie masturbowac. Jak taki kozak jestes daj swoją. Zaloze sie ze albo jestes jebanym spaslakiem albo bezmuskim koksem jak speedy.
Jebanym dzieciakiem moze Ty jestes, skad wiesz ile mam lat ? ;o
Pamietaj: byles szmata, jestes szmata i bedziesz szmata ;]

@Meghon
Gz 200 ;)

Po 1
radze sie zapoznac z tematem Nerana RL
Po 2
Mylisz sie dziennie przy kompie spedzam 5-7x 10-15min

@Hansu
Z calym szacunkiem do Ciebie (nic mi nie zrobiles) Jezeli poczules sie urazony to sorry nie mialem nic na mysli na Twoim punkcie

Chcialem po prostu zobaczyc jak kolejny "Forumowy Napinator" wyglada
albo dowiedziec sie jego nazwe w Tibii tej grze bo narazie dla mnie jest to pan X ktory sie przypier... nei wiadomo o co :)

Chce sie po prostu dowiedziec kto mnie tak "lubi"

ale jednoczesnie widzac jego postawe na forum mysle ze jest to 13-14letni gnojek ktory dostaje wpierdol bo sie nie umie obronic i teraz odreagowywuje na forum albo zwykly idiota ktory zobaczyl,ze Speed sieje napinki na forum i chcialby mu dorownac. Niestety jest od tego bardzo daleki ...

Proler 04-06-2008 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daldar (Post 2095514)
Jeśli jestes pierwszym, a zarazem jedynym ownerem, to napisz mi proszę na gg jakąś wiadomość :] Kiedy jeszcze miałeś ~20 lvl kupowałem Ci pacca. Moje gg sie nie zmieniło. I sie nie wypieraj, że nie masz gg, bo Ci się lista usunęła. No ale jeśli... to powiedz, gdzie mnie pierwszy raz spotkałeś. ;]

Forum owntibi, dzien dobry :)
Tak, pamietam jak kupilem od Ciebie pacca ;]
Nie mam Twojego gg, poprostu usunalem.
btw. pamietam Twoj avatar, zaraz skojarzylem z Toba ; p

Mydlarz 04-06-2008 17:31

@up

Hmmm gratz kopiowania keylogera x]

@Topic
Gratz;) Oby trzymać tak dalej

Daldar 04-06-2008 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proler (Post 2095530)
Forum owntibi, dzien dobry :)
Tak, pamietam jak kupilem od Ciebie pacca ;]
Nie mam Twojego gg, poprostu usunalem.
btw. pamietam Twoj avatar, zaraz skojarzylem z Toba ; p

No to dyskusja na temat czy Proler jest pierwszym/jedynym ownerem - zakończona :]

Proler 04-06-2008 17:56

Dowody, inaczej skoncz pierdolic na moj temat!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daldar (Post 2095612)
No to dyskusja na temat czy Proler jest pierwszym/jedynym ownerem - zakończona :]

Daldar 04-06-2008 17:56

No to chyba Ci się coś pomieszało.
Albo...

Proler, a ile dawałeś za tego pacca? :]

Zrywna_Szkapa 04-06-2008 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Twoja^Stara^ (Post 2095654)
Nie skoncze ;] Nie jestes pierwszym ownerem. Powiedz mi jak sie nazywal Twoj best/rl friend z Candii i skąd jesteś ;]

Dobra nie lubie używać wulgaryzmów na forum, ale wy*******aj pierdolona cioto
pierdolisz jak jakis ułom ciągle o jednym i tym samym, nawet jak są dowody, że nie masz debilu racji
akysz i nie wracaj

Sidoos 04-06-2008 18:10

Tja z Prolerem to prawda, pierw grał Agri z jego rl kumplem, którego znam z Candii, później nie wiem co zrobili z charem, ale tak do 60lvla grali oni dwaj..
Nie, nie jestem kumplem "^Twoja^Stara".
Nie jestem wrogiem Prolera, po prostu mówie jak było, nie wypieraj się tego =\

a, i btw koleś, który sharował z Agrim Prolera miał na rl Tomek i też był ze Śląska, jednak nie sądze, że to Ty nim jesteś

Pszczyna/Jankowice?

Proler 04-06-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daldar (Post 2095646)
No to chyba Ci się coś pomieszało.
Albo...

Proler, a ile dawałeś za tego pacca? :]

Kupywalem tego pacca od Ciebie czerwiec, lipiec 2007, tak wiec naprawde nie pamietam ile dokladnie, ale napewno bylo tanio w porownaniu z aktualnymi cenami (teraz 400-450k?) wtedy bylo duzo taniej.

To ze kurwa nie odpisuje przez 20 minut, to nie swiadczy o tym ze musze zasiegnac u kogos informacji, tylko ze nie jestem pierdolonym nou lajfem i nie bede odswiezal forum co 5 sekund, bo jakis koles mi zarzuca cos.
Nie masz dowodow, to sie odpierdol.
EOT, kumasz?

Edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Proler
EOT, kumasz?

Jednak nie kumasz.

Daldar 04-06-2008 18:24

@2up
No tak. Tanio sprzedawałem. 150k :]

@3,4up
Kocham ją xD

Madib 04-06-2008 18:38

NERANA ROKS |||| CZYTAJ KŁÓTNIE

Cugu-Peta 04-06-2008 18:47

@Twoja Stara -wyjdź-

To czy Proler kupil te konto czy nie to jego sprawa. Nigdy nie będziemy mieć porządku na forum bo znajdzie sie jakiś debil (Twoja-Stara) i robi nam syf. Kogo to obchodzi czy kupił te postać na 60~ lvl'u czy wbił go sam ? a jak jestes taki "pro" to ujawnij swoja prawdziwa osobowość.

btw. nikomu sie nie podlizuje !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55.