![]() |
Marzyła mi się powtórka ćwierćfinału sprzed 4 lat. Tyle, że teraz zamiast Anglików byli Niemcy. Cóż.. Chorwacja ich rozjedzie w półfinale :P
aa.. i zwracam honor Naniemu :P umiał poszarpać koleś. |
Szkoda Portgalii :<.
|
Finał: Niemcy - Holandia 1:2
|
Cytuj:
@topic CHorwacja:Turcja 1:0 |
Ho ho Turcy zaszaleli:p jednak myślę, że wykorzystali już swój limit szczęścia w tym turnieju.
|
Cytuj:
Dziesiejsze mecze: Holandia:Rosja 3:1 |
Chyba nie wierzycie, że Turcja po tym co zrobiła, może nie wygrać tego turnieju? ; )
|
Myśle, że Niemcy wybiją im z głowy marzenia o finale, a szkoda. Ale życzę powodzenia Turkom ;)
|
Ja też myślę że nie przejdą Niemców, ale będę im kibicował ponieważ grają z sercem i niebywałym zaangażowaniem, podobnie jak Rosja.
www.fifa.com - Siła polskich głosów, Boruc na czele ;) @Down: Inteligencją to ty nie grzeszysz, results to są głosy z całego świata, a państwa na dole to głosy poszczególnych, wybranych państw... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmmm...typowałem 3:1 dla Holendrów, ale po 1 połowie, zaczynam jednak wierzyć w to, że rzeczywiście skończył im się towar do zaciągania i przegrają z Ruskami...:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit ROOOOOOOOOOOOOSJJAAAAAAAAAAAA! 56' Pawljuczenko 1:0 ! futboooool<333333333 |
@up
Patrzac na gre tych zespolow dalej myslisz, ze Polska mialaby szanse ;)? Prawo dzungli, slabsi odpadaja do ktorych zaliczala sie Polska ;P Yoh to realista i zreszta zgadzam sie z jego tokiem rozumowania. Co nie znaczy, ze bylem za Niemcami ;D A ja dalej za Ruskimi xD ladny mecz tak w ogole. |
Cytuj:
@Topic: Ruud ratuje Holandię. Anulowana czerwona w końcówce. Dogrywka. No, cholera, takich emocji po tym meczu się nie spodziewałem. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Росси́я
po raz drugi! własnym oczom nie wierzę ;[ @edit HAHAHAHHA 3:1 |
AA ROSIJA xDDDDDDDDD ale zonk ;D
Normalnie final Niemcy - Rosja, jak nic ;D co za emocje |
Cytuj:
|
Ćwierćfinał: Hiszpania (2) - (1) Włochy
Półfinały: Turcja (2) - (2) Niemcy ; dogrywka nic ; karne 4 - 2 Rosja (3) - (1) Hiszpania Finał: Turcja (2) - (3) Rosja Tak kalecznie obstawiam xd. Gratz dla Rosji, bo naprawdę ładnie zagrała. @edit Czyli z 3 miejscem się pomyliłem xd. No to edytuję. |
W Euro nie gra się meczy o 3 miejsce.
Może najpierw wyniki półfinałów byś obstawił?;] Rosja ładnie zagrała itp., ale Hiszpania ftw! |
omfg ;[[[[[[[[ bylem pewny, ze po bramce ruuda oranje sie podniosa a tu takie cos ;\\\\\\\\\\ strasznie sie zawiodlem, calym sercem bylem za holandia, ktorej kibicuje od bardzo dawna ;sss wreszcie mieli bardzo duze szanse na zaistnienie, juz sie kazdy ich bal.... 2 bramki w dogrywce -.-
|
Gdzie tam finał Rosja:Turcja.
Będzie Niemcy:Włochy i Włosi zostaną mistrzami. Jeszcze zobaczycie :p Co do wczorajszego meczu to co prawda stawiałem na Holandię, bo Rusków nie lubię, ale brałem pod uwagę możliwość, że przegrają i się nie rozczarowałem. Dziesiejsze mecze: Hiszpania:Włochy 0:2 |
Tez jestem za Wlochami, od kiedy spędziłem tam 3 gorace miesiace :P Jak oni odpadna, to Euro juz nie ma polotu hehe ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Antycypuję, że Włosi przejdą dalej. Hiszpanie są zbyt miękcy. Dla mnie reprezentacja Hiszpanii w ogóle nie ma charakteru. Fakt, że grają ładny futbol, ale to nie wystarczy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit no i dogrywka ;] |
Włosi nie zasługują na wygraną -,-
|
4 minuty do końca i oba zespoły cisną w miarę, ale i tak Hiszpanie bardziej ogarniają. Mam nadzieję, że Hiszpania albo strzeli gola w tych 4 minutach, albo wygra w karnych.
@edit Karne. Niech wygra lepszy. @down Kasijas obroni wszyskie! <również "czyma" kciuki> @edit2 Jee! 1:0 - Villa Buu! 1:1 - Grosso Jee! 2:1 - Cazorla JEE 2:1 KASIJAS BRONI! Jee! 3:1 - Senna Buu! 3:2 - Camoranesi KUFA! 3:2 broni Buffon JEE 3:2 KASIJAS BRONI STRZAŁ! Jee! 4:2 - Fabregas! ~~ HISZPANIA W PÓŁFINALEEEEE! @edit3 Kasijas muj miszcz!! :cup: :cup: |
karne! <trzyma kciuki za Hiszpanów>
@edit HISZPANIA 4:2 WŁOCHY W KARNYCH ;] Kasijas ładnie bronił ;> ale i tak jest z madrytu [tfu] |
Jak, że ja się cieszę.... ufffffffffff :D:D:D:D ESPANA!!
Już nie wiem czy bardziej chciałem, żeby Hiszpania wygrała czy żeby Włosi przegrali ;-) Spain! Spain! Spain! 2xDown Boniek :D Szczały, Pużiol. Świerczewski też wymiata. |
YEaaaaa xD
<przeszczęśliwy> |
Nie podobal mi sie mecz, wiekszosc czasu byl nudny jak Chorwacja - Turcja ;] niby cos bylo ale to nie to. Wkurzal mnie ten drugi komentator, te "szczaly" mnie denerwowaly najbardziej...
Na poczatku meczu bylem za Hiszpania, ale w trakcie to powiem szczerze, ze wisialo mi to. Ktokolwiek by przeszedl do polfinalu to i tak bede za Rosja ;) |
Cytuj:
|
Viva España!!
Szkoda, że nie wygrała w normalnym czasie gry, ale przynajmniej w karnych sprawiedliwości stało się zadość i włoski antyfutbol został pokarany. No, w sumie nie to, żeby Hiszpania w dzisiejszym meczu zaprezentowała wyżyny piłkarskich umiejętności (zwłaszcza w kończeniu akcji...), ale na pewno zasłużyła na awans do półfinału. |
Szkoda troche, wydaje mi sie =, ze teraz to ciezko bedzie zatrzymac niemcow. Gdyby Wlosi byli w formie pewnie by to zrobili. A Rosja lub Hiszpania.. kto wie jak zagraja.
|
Buuu ;(...Włosi mieli zostać mistrzami, a teraz...
NIEMCY !!!!1111oenoneon!!!!!111 Dzisiejsze mecze: Aaaa...to dzisiaj dzień bez meczu, od już 2 tygodni :confused: Szkoda... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |