Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser V - Nowe właściwości itemów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179529)

Smerf'pallek 20-06-2008 11:42

A mnie się podoba nowy outfit i zbroje które podwyższają skile :o

DB_SonGoku_S 20-06-2008 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibijczyk222 (Post 2126381)
Kurde ludzie co was poje***o? Co macie do 12-15 latków?
Może mam 13 lat to prawda , i co z tego? Jakiś gorszy jestem?
Większość z tych 16- 18 latków to takie debile co w głowie tylko tibia , siedzą na lekcjach i myślą co będą robić następnego dnia w tibii a oceny 2,3 może kilka 4?
A w tibii wcale nie jesteśmy gorsi od wielu z was to samo tyczy sie języka angielskiego!
Wogóle macie coś do młodszych to macie zdrowo popie*****ne w głowie.X(

ja moge sie doczegoś przyznać ja gram w tibie tak 2-3 razy w tygodniu po po 3-4h max a w szkole same ***** **** **** xD więc piuerwszy raz mam*** ****no i mam 16 lat czyli szkoła zawodowa ^^

Patrickus 20-06-2008 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aevolana (Post 2125069)
Widać, oryginalność kolegi nie zna swoich granic

Zwalili za to z tymi okienkami, to naprawdę mocno psuje klimat gry...

Napisałeś prawie to samo, co on.

Tore 20-06-2008 11:47

Już nie mogę się doczekać update ponieważ jest dużo wspaniałych grafik które przydadzą się do mojego OTS'a.:D

manfred_007 20-06-2008 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2126397)
ja moge sie doczegoś przyznać ja gram w tibie tak 2-3 razy w tygodniu po po 3-4h max a w szkole same jedynki a dokładniej 7 jedynek xD więc piuerwszy raz mam kibla no i mam 16 lat czyli szkoła zawodowa ^^

Gratuluję:) Popatrz masz taki inteligenty podpis pod postami, a w życiu na odwrót. Myślisz że masz się czym chwalić?

@up
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tore (Post 2126397)
Już nie mogę się doczekać update ponieważ jest dużo wspaniałych grafik które przydadzą się do mojego OTS'a.

Hahaha no powiem Ci trafiłeś w sedno!

Vyohman 20-06-2008 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2126370)
omg i tak będziesz grać przeciesz nie zostawisz swojego 80 lvl :] każdy kto mówi, że upek to dno ze tibia traci klimat przez trade <lol i tak dalej to po jakimś czasie gry powiedzą, że upek jest super itd więc... nie mówic mi tu więcej, że upek to dno i takie tam :D zawsze po upku każdy jest zadowolony :-)

Mów za siebie -.-

mana'potion 20-06-2008 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Haky (Post 2126245)
Acha czyli mozna zrozumiec, ze lubisz stac w kolejkach zostawac z nich wypychany itp itd ??...GL!! mi sie w tym upie nie podoba Grafika Zbrój (wróćmy do tibi 7.6 byla najlepsza wersja jak dla mnie i dla wielu innych musicie sie zemna zgodzic ze w tibi 7.6 byly wyrownane postacie... i to byla najlepsza tibia annhi wykonywalo sie patrzac na monitor teraz mozna go wykonac poprzez ogladanie euro 2008... kiedys byl taki pomysl ze zrobia tibie 7.6 tylko 2 serwey jezeli pamietam i bylo by wtety swietnie ;)) a teraz ta grafika upodabnia sie do gry "rack na rock" jezeli dobrze napisalem :)... A co do tego upd8 jak co rok wydawal sie zalosny ale nie bylo tak zle jak sie przyzwyczai palka tez zwalili upd8 temu i co?! dalej nimi graja chociaz bija na 4 kratki z rsow... uroki upd8 mozna tylko oceniac moim zdanie "W PRAKTYCE" ale musicie przyznac ze armory wygladaja jak w carton network :,>...

Ta grafiki w tibi 7.6 były zajebiste. Studded Helmet wyglądający jak zardzewiały garnek. Chain armor jak koszulka w kratkę rox. Ale ta też zajebista nie jest. Trzy pierwsze bronie na obrazku przypominają książki na patyku.

@Update
Coraz bardziej mi się podoba. Hmm nie wiem czy mi się zdaje czy bowy mają coś wspólnego z żywiołami??
1.(niebieski) lód,
2.(czerwony) ogień,
3.(Zielony) ziemia,
4.(zielony) raczej energia.

DB_SonGoku_S 20-06-2008 12:07

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S
ja moge sie doczegoś przyznać ja gram w tibie tak 2-3 razy w tygodniu po po 3-4h max a w szkole same jedynki a dokładniej 7 jedynek xD więc piuerwszy raz mam kibla no i mam 16 lat czyli szkoła zawodowa ^^

Gratuluję Popatrz masz taki inteligenty podpis pod postami, a w życiu na odwrót. Myślisz że masz się czym chwalić?

czy to był sarkazm ?.. oczywiscie mi z nauką nie idzie ale to nie znaczy , że jestem przyjeb

Bambs18 20-06-2008 12:08

Smieszne .... robia ta gre dla idiotow z uptadu na uptade .... oj sorry moze nie dla idiotow ale dzieciakow silniacych sie jak bija demony solo na 80 lvl ... 0 klimatu 0 dzialania grupowego ...

Esh'ar 20-06-2008 12:09

Bardzo mi się podobają te wszystkie Teasery, ciekawe tylko jak się sprawdzą w grze. Wg. mnie pomysł z tym handlem jest przemyślany, nie będzie już np. tak jak w cytatach na tibia.pl "Sel 100 Ice Rapier, yes" :D Niektóre itemy ciekawie wyglądają, ale inne za bardzo bajkowo :/ Podoba mi się pomysł z nowymi kuszami i łukami, bo akurat zacząłem grę palkiem :) Fajnie wyglądają te nowe Outfity, ale nazwa jest dupna :baby:

Bambs18 20-06-2008 12:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spec93 (Post 2126183)
Jak mają takie coś robić... To chyba lepiej żeby all było dla pacca :(
Ale ja chce nowego roda... Death damage najlepiej... Może wkońcu bede w stanie zabić wyvke bez waste...

Huahauahauah z ta wyvka bez waste mnie rozje..... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD . A ja chce "ruzczke" zeby nie miec waste na trollach ;p

Tore 20-06-2008 12:14

Zdjęcia z test serva
http://img353.imageshack.us/img353/2...lteroy5uh9.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b2...lek/UO0024.jpg
http://i258.photobucket.com/albums/h.../ots0001-2.jpg
http://img353.imageshack.us/my.php?i...serpod8bc2.jpg

Teraz zdjęcia z tibiamx
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test1.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test2.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test9.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test10.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test12.jpg
http://img353.imageshack.us/img353/5...9026397iz8.png
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test15.jpg
http://www.tibiamx.com.mx/sonoroman/test/test18.jpg

Dawergo 20-06-2008 12:14

Pierwszy update, na który jestem całkowicie na tak, i który podoba się bardzo wielu ludziom!

DB_SonGoku_S 20-06-2008 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambs18 (Post 2126452)
Huahauahauah z ta wyvka bez waste mnie rozje..... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD . A ja chce "ruzczke" zeby nie miec waste na trollach ;p

hehe wiecie co mnie wk***a w tibijczykach to jak piszą jak sie smieją
" Hauhauhauhauh " co to pies jaki czy co -.-" nie mam nic do nich ale to mnie rozk***a :D

Bambs18 20-06-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2126462)
hehe wiecie co mnie wk***a w tibijczykach to jak piszą jak sie smieją
" Hauhauhauhauh " co to pies jaki czy co -.-" nie mam nic do nich ale to mnie rozk***a :D

Sorry w tibie nie gram 2 lata :(

DB_SonGoku_S 20-06-2008 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambs18 (Post 2126465)
Sorry w tibie nie gram 2 lata :(

no dobra :/ nie chciałem cie w jakiś tam sposób obraźić...;)

michal2239 20-06-2008 12:22

wreszcie nie bedzie rookstayerow ;)

Tore 20-06-2008 12:23

z nowych stworów podoba mi się szkielet w zbroi :D pewnie będzie się nazywał champion skieleton :D

DB_SonGoku_S 20-06-2008 12:28

wow te potwory wymiatają heh xD ciekawe co to będzie ta kulka fajna :D ale i tak potwory nie są podobne do tamtych starych :/ jakieś takie inne od reszty... na pewno będą sie bardzo wyróżniać :)

Shea 20-06-2008 12:30

WOW Szaleją ...
Tibia teraz to gra dla dzieci ...
Kiedyś można było grąc w kolegami z klasy nie patrząc na grafike, chodzić na hunty i czerpać radość z gry, a teraz ?
Nie mam osoby która nie ma hacka, co na to CIP soft ? NIC !
W silkroadzie chodziło full boterów, nadal chodzi ale ONI COŚ Z TYM ROBIĄ
Conquer Online - tutaj już nie ma po co kraśc bo żeby ukraść eq trzeba znać hasło by je zdjąć (osobne niż do postaci) tak samo z dp ...
A w tibi nic się nie zmienia tylko to że jest to coraz większy OTS

Dobrze że w ten shit nie gram ...

Savierus 20-06-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2125619)
X(

po pierwsze Dragon Ball to nie bajka to Anme !X(

masz coś do DB ? X(! jak tak to powiedz mi nie odpuszcze ci ! ten kto nie lubi DB jest gupi:baby:

Dragon Ball For_Ever !!:evul:

P.S
Sory za offtopa ale to wyjątkowo wyjątkowa sytuacja :D

ja nie lubie, za dziecinna grafika jak na anime, oczywiscie chodzi mi o pierwsza serie i serie Zet, pozniej juz pod anime bardziej i Gt juz jest spoko ,

@up Za dzuo Heroes?

czy odslona 6 bedzie? a jesli tak to co w niej?

moze jeszce osady carlin i thais zostana wspomozone przez rycerzy w zbrojach, ktorzy beda strzec bram by najazdy potworkow byly tlumione, moze wyskosc nie ebdzie stanowila problemow i elfy wprawione w walce na dystans beda atakowac i wieksze i mniejsze poziomy. Moze dla tych co podrozowac dlugo nie chca, dostepnia bedzie karawana, czyli wozy na ktore wsiadzasz i jedziesz, co prawda nie drogie, ale i nie bezpieczne bo szlaki handlowe czesto przez banitow atakowane, ale wsiiadaj kazdy czy facc, czy pacc by podrozy skrocic czas :d

Fajnie mi sie pisalo :D

Tore 20-06-2008 12:32

nawet nowy dwarf będzie :D

DB_SonGoku_S 20-06-2008 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tore (Post 2126507)
nawet nowy dwarf będzie :D

niech zgadne champion dwarf :D

Tore 20-06-2008 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2126509)
niech zgadne champion dwarf :D

skąd wiedziałeś :D

DB_SonGoku_S 20-06-2008 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tore (Post 2126514)
skąd wiedziałeś :D

jam jest jasnowidz heh xD

dzigi 20-06-2008 12:39

Nowe potwory. Oby tak dalej. :) czasamy nazekam ze nie ma z czym walczyc xD. Rodow dla druta i wandow dla socra troche wiecej by sie przydalo tak do 100 lvl zeby byly. I mam nadzieje ze Sd znowu wruca na niskie lvl w urzyciu ;).

Knightowie nie maja czasem wszystkich rzeczy do wyboru za duzo ?? Ja czesto slysze i widze jak na 16lvl juz nosza b roba xD.

Palladyni z nowymi kuszami i lukami to jestem za, sam bardzo chialem zeby zrobili ulepszone luki i kusze o wiekszej sile razenia i zasiegu :).

P.S Tibia gra dla dzieci, :baby: jak cos komus nie pasi to niech nie gra i nie pisze na forum jak nie wie co powiedziec, a jak ci dzieci przyszkadaj to hunc je:p.

Triq 20-06-2008 12:44

Skończyłem czytać temat na 6. stronie, bo nudne jest w kółko czytanie postów "Tibia to DNO", "Wszystko ściągnięte z innym MMO", "Lubie placki" itd.

Update na wielki plus. Rozmowy z NPC na priv - dobre. Okienko trade - takie sobie, ale chyba nie będe używał. Bronie - podobają mi się. Army - No comment (Zauważyliście, że będzie armor a la koszulka Punishera? =o).
Tak więc update mi się podoba ;)

/Pozdr

walusprax 20-06-2008 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wulfgar123 (Post 2125574)
Poprostu Tibia schodzi na psy Demon Hunter Addon :D Grafika Itemow jak z bajki
Dragon Ball Rook i Health Potion nie moge coraz gorzej...X(

No normalnie zal mi ciebie jak ci coś nie pasi to zagraj se na ots'ie np pod tibie 7.6 tam nie ma przedmiotów jak z bajki ale za to i grafika "wyjebista"

I WYPAD Z TEGO FORUM!!!!X(X(X(

Mufinek 20-06-2008 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szymi_11 (Post 2124670)
Nawet dobrze tylko te okienka z handlem zepsują klimat, którego i tak nie ma i nowe potionki i odtrutki dla rookstayerow oczywiście -.-

A jak mozna zepsuc cos czego nie ma? Kurde narzekac tylko potraficie i tyle. X(X(X(

A mi sie podoba! i h*j mi zrobicie! :cup:

o wiecie co? Zamknijcie temat! to bedzie zbawienie dla forum! bo tu tylko narzekaja! Same nooby ktore mowia FRI ITANS PLAX a teraz nie beda mialy wiekszego powodu/wytlumaczenia dla tego debilnego ... procesu? BO eq juz macie i nie bedziecie pier*****, ze nie macie eq bo dopiero wyszliscie z rooka! JAK NIE STAC NA PACC TO ZNAJDZIE INNY MMORPG Z JAKAS FABULA I GRAFIKA BEZ PLATNYCH PRZEDMIOTOW ITP. Bo bedziecie szukac do konca swiata! I nie wkur*iac mnie juz!

ps. Jak ktos napisze ze tibia to dno itp. [ nie gram juz jak by co ] to wbije mu sie na chate i kompa przez okno wyje****, Jasne?

Ziutasek 20-06-2008 13:05

Dobrze by było, jakby zmienili hity rózg w zależności od lvl i mlvl.
Bo np 33 sorc wali tak samo z woi jak 60 sorc.
Dzieki temu by sie w koncu opłaciło nosić rózgi h-lvlom

Toren 20-06-2008 13:06

Bardzo podoba mi się ten up i nie mogę sie go doczekać :D
Według mnie te okienka nowe wandy, bowy to świetny pomysł :)
a armorki też fajne

Ps. Jak jeszcze na farmach by dało się sadzić truskawki itp. fajowo by było

walusprax 20-06-2008 13:07

...

Dragon bul czy jakos tak to jest pojebane ... Ile wy macie lat zeby takie cos ogladac 7..???!!!! Jak co to zabraszam na stronke z Narutem xD oto link: http://www.naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=part1 odcikni od 1 do 220 ;):):):):):):):):)

DB_SonGoku_S 20-06-2008 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziutasek (Post 2126572)
Dobrze by było, jakby zmienili hity rózg w zależności od lvl i mlvl.
Bo np 33 sorc wali tak samo z woi jak 60 sorc.
Dzieki temu by sie w koncu opłaciło nosić rózgi h-lvlom

przecierz sa nowe ruzgi podobno jedna od 42 lvl i jest znacznie śilniejsza od woi mi sie poodoba tak mysle, że będzie walic cos okolo 100 to i tak dobrze a gyby były np ruzgi np do jakiegos 70 lub 100+ lvl musiała by walić 100+ więc nie wiem... a co do siły ruzgi od m lvl no nie wiem jak by to wyglądało... mi by sie podobało :-)

DB_SonGoku_S 20-06-2008 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez walusprax (Post 2126577)
Dragon bul czy jakos tak to jest pojebane ... Ile wy macie lat zeby takie cos ogladac 7..???!!!! Jak co to zabraszam na stronke z Narutem xD oto link: http://www.naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=part1 odcikni od 1 do 220 ;):):):):):):):):)

bo cie zaraj rozku**** naruto to dno naruto to ch*j naruto to dupna bajka dla bezmózgich zombi takich jak ty :D naruto to dupa Dragon Ball rządzi !!! www.planetdb.boo.pl Dragon Ball jest najleprze !! znam wiele osób ktorzy mają ponad 17 i ponad 20 lat i oglądają DB!!!!!!!!! naruto to śmieć Dragon Ball rządzi !!!!!

Dragon Ball For_ever !!!X(X(X(X(X(X(

po za tym Dragon Ball ma prawdziwą fabułę i ma ponad 300 odcinków nie tak jak naruto jakies jebane dzieci udają, że sie bija i to wogule fabuły nie ma !!!!

a w DB jest akcja i jest zabawa !!!!!!!!

walusprax 20-06-2008 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S (Post 2126582)
bo cie zaraj rozku**** naruto to dno naruto to ch*j naruto to dupna bajka dla bezmózgich zombi takich jak ty :D naruto to dupa Dragon Ball rządzi !!! www.planetdb.boo.pl Dragon Ball jest najleprze !! znam wiele osób ktorzy mają ponad 17 i ponad 20 lat i oglądają DB!!!!!!!!! naruto to śmieć Dragon Ball rządzi !!!!!

Dragon Ball For_ever !!!X(X(X(X(X(X(

po za tym Dragon Ball ma prawdziwą fabułę i ma ponad 300 odcinków nie tak jak naruto jakies jebane dzieci udają, że sie bija i to wogule fabuły nie ma !!!!

MAM cie gdzies smiecu s*******aj nobie .l. nie wliczyłem Naruto Shippuuden gdzie jest ponad 150 nowych odcinków a wiec wy*******aj nobie!!!X(X(:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup:

DB_SonGoku_S 20-06-2008 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez walusprax (Post 2126585)
MAM cie gdzies smiecu s*******aj nobie .l.

gdzie mieszkasz !! zaraz przyjde z mają DB mafią :D i cie roz****my !!!!!!! naruto to dupa no dalej wyskocz na mnie mieszkam w śremie ! czekam na ciebie wieśniaku !!!!!

Kruul 20-06-2008 13:17

powinni dać fól seta z magic swordem dla każdej postaci i 100 cc na start, wtedy tipja by nie straciła klimató, a podobno jest klimat w środku tarantóli ukrytej na wyspie początkującyh noobkuw. No i oczywiście soft bootsy sie należom jak psu bóda na początek życia.

Lord kasztanowiec 20-06-2008 13:21

dwa dzieciaki sie spotkały >.>

Anime to anime, db to anime... oba sa do bani...obejrzyjcie cos normalnego jak gundam albo cos takiego a nie badziewia jakies>.>

TOpic: bronie fajnie sie zapowiadaja....tylko ile jeszcze tych zapowiedzi? niech ten up juz bedzie

walusprax 20-06-2008 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez walusprax (Post 2126585)
MAM cie gdzies smiecu s*******aj nobie .l. nie wliczyłem Naruto Shippuuden gdzie jest ponad 150 nowych odcinków a wiec wy*******aj nobie!!!X(X(:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kruul (Post 2126599)
powinni dać fól seta z magic swordem dla każdej postaci i 100 cc na start, wtedy tipja by nie straciła klimató, a podobno jest klimat w środku tarantóli ukrytej na wyspie początkującyh noobkuw. No i oczywiście soft bootsy sie należom jak psu bóda na początek życia.

My cu o powarznych sprawach gadamy wyjazd no nie Son_GOKU_S xDxDXD

Soneoo 20-06-2008 13:34

Moim zdaniem ten update to będzie porażka tibia staje sie tera istnym otsem!!!!!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21.