![]() |
A mnie się podoba nowy outfit i zbroje które podwyższają skile :o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już nie mogę się doczekać update ponieważ jest dużo wspaniałych grafik które przydadzą się do mojego OTS'a.:D
|
Cytuj:
@up Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Update Coraz bardziej mi się podoba. Hmm nie wiem czy mi się zdaje czy bowy mają coś wspólnego z żywiołami?? 1.(niebieski) lód, 2.(czerwony) ogień, 3.(Zielony) ziemia, 4.(zielony) raczej energia. |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DB_SonGoku_S ja moge sie doczegoś przyznać ja gram w tibie tak 2-3 razy w tygodniu po po 3-4h max a w szkole same jedynki a dokładniej 7 jedynek xD więc piuerwszy raz mam kibla no i mam 16 lat czyli szkoła zawodowa ^^ Gratuluję Popatrz masz taki inteligenty podpis pod postami, a w życiu na odwrót. Myślisz że masz się czym chwalić? czy to był sarkazm ?.. oczywiscie mi z nauką nie idzie ale to nie znaczy , że jestem przyjeb |
Smieszne .... robia ta gre dla idiotow z uptadu na uptade .... oj sorry moze nie dla idiotow ale dzieciakow silniacych sie jak bija demony solo na 80 lvl ... 0 klimatu 0 dzialania grupowego ...
|
Bardzo mi się podobają te wszystkie Teasery, ciekawe tylko jak się sprawdzą w grze. Wg. mnie pomysł z tym handlem jest przemyślany, nie będzie już np. tak jak w cytatach na tibia.pl "Sel 100 Ice Rapier, yes" :D Niektóre itemy ciekawie wyglądają, ale inne za bardzo bajkowo :/ Podoba mi się pomysł z nowymi kuszami i łukami, bo akurat zacząłem grę palkiem :) Fajnie wyglądają te nowe Outfity, ale nazwa jest dupna :baby:
|
Cytuj:
Huahauahauah z ta wyvka bez waste mnie rozje..... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD . A ja chce "ruzczke" zeby nie miec waste na trollach ;p |
Pierwszy update, na który jestem całkowicie na tak, i który podoba się bardzo wielu ludziom!
|
Cytuj:
" Hauhauhauhauh " co to pies jaki czy co -.-" nie mam nic do nich ale to mnie rozk***a :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
no dobra :/ nie chciałem cie w jakiś tam sposób obraźić...;) |
wreszcie nie bedzie rookstayerow ;)
|
z nowych stworów podoba mi się szkielet w zbroi :D pewnie będzie się nazywał champion skieleton :D
|
wow te potwory wymiatają heh xD ciekawe co to będzie ta kulka fajna :D ale i tak potwory nie są podobne do tamtych starych :/ jakieś takie inne od reszty... na pewno będą sie bardzo wyróżniać :)
|
WOW Szaleją ...
Tibia teraz to gra dla dzieci ... Kiedyś można było grąc w kolegami z klasy nie patrząc na grafike, chodzić na hunty i czerpać radość z gry, a teraz ? Nie mam osoby która nie ma hacka, co na to CIP soft ? NIC ! W silkroadzie chodziło full boterów, nadal chodzi ale ONI COŚ Z TYM ROBIĄ Conquer Online - tutaj już nie ma po co kraśc bo żeby ukraść eq trzeba znać hasło by je zdjąć (osobne niż do postaci) tak samo z dp ... A w tibi nic się nie zmienia tylko to że jest to coraz większy OTS Dobrze że w ten shit nie gram ... |
Cytuj:
@up Za dzuo Heroes? czy odslona 6 bedzie? a jesli tak to co w niej? moze jeszce osady carlin i thais zostana wspomozone przez rycerzy w zbrojach, ktorzy beda strzec bram by najazdy potworkow byly tlumione, moze wyskosc nie ebdzie stanowila problemow i elfy wprawione w walce na dystans beda atakowac i wieksze i mniejsze poziomy. Moze dla tych co podrozowac dlugo nie chca, dostepnia bedzie karawana, czyli wozy na ktore wsiadzasz i jedziesz, co prawda nie drogie, ale i nie bezpieczne bo szlaki handlowe czesto przez banitow atakowane, ale wsiiadaj kazdy czy facc, czy pacc by podrozy skrocic czas :d Fajnie mi sie pisalo :D |
nawet nowy dwarf będzie :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nowe potwory. Oby tak dalej. :) czasamy nazekam ze nie ma z czym walczyc xD. Rodow dla druta i wandow dla socra troche wiecej by sie przydalo tak do 100 lvl zeby byly. I mam nadzieje ze Sd znowu wruca na niskie lvl w urzyciu ;).
Knightowie nie maja czasem wszystkich rzeczy do wyboru za duzo ?? Ja czesto slysze i widze jak na 16lvl juz nosza b roba xD. Palladyni z nowymi kuszami i lukami to jestem za, sam bardzo chialem zeby zrobili ulepszone luki i kusze o wiekszej sile razenia i zasiegu :). P.S Tibia gra dla dzieci, :baby: jak cos komus nie pasi to niech nie gra i nie pisze na forum jak nie wie co powiedziec, a jak ci dzieci przyszkadaj to hunc je:p. |
Skończyłem czytać temat na 6. stronie, bo nudne jest w kółko czytanie postów "Tibia to DNO", "Wszystko ściągnięte z innym MMO", "Lubie placki" itd.
Update na wielki plus. Rozmowy z NPC na priv - dobre. Okienko trade - takie sobie, ale chyba nie będe używał. Bronie - podobają mi się. Army - No comment (Zauważyliście, że będzie armor a la koszulka Punishera? =o). Tak więc update mi się podoba ;) /Pozdr |
Cytuj:
No normalnie zal mi ciebie jak ci coś nie pasi to zagraj se na ots'ie np pod tibie 7.6 tam nie ma przedmiotów jak z bajki ale za to i grafika "wyjebista" I WYPAD Z TEGO FORUM!!!!X(X(X( |
Cytuj:
A mi sie podoba! i h*j mi zrobicie! :cup: o wiecie co? Zamknijcie temat! to bedzie zbawienie dla forum! bo tu tylko narzekaja! Same nooby ktore mowia FRI ITANS PLAX a teraz nie beda mialy wiekszego powodu/wytlumaczenia dla tego debilnego ... procesu? BO eq juz macie i nie bedziecie pier*****, ze nie macie eq bo dopiero wyszliscie z rooka! JAK NIE STAC NA PACC TO ZNAJDZIE INNY MMORPG Z JAKAS FABULA I GRAFIKA BEZ PLATNYCH PRZEDMIOTOW ITP. Bo bedziecie szukac do konca swiata! I nie wkur*iac mnie juz! ps. Jak ktos napisze ze tibia to dno itp. [ nie gram juz jak by co ] to wbije mu sie na chate i kompa przez okno wyje****, Jasne? |
Dobrze by było, jakby zmienili hity rózg w zależności od lvl i mlvl.
Bo np 33 sorc wali tak samo z woi jak 60 sorc. Dzieki temu by sie w koncu opłaciło nosić rózgi h-lvlom |
Bardzo podoba mi się ten up i nie mogę sie go doczekać :D
Według mnie te okienka nowe wandy, bowy to świetny pomysł :) a armorki też fajne Ps. Jak jeszcze na farmach by dało się sadzić truskawki itp. fajowo by było |
...
Dragon bul czy jakos tak to jest pojebane ... Ile wy macie lat zeby takie cos ogladac 7..???!!!! Jak co to zabraszam na stronke z Narutem xD oto link: http://www.naruto.wbijam.pl/index.php?cmd=part1 odcikni od 1 do 220 ;):):):):):):):):)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dragon Ball For_ever !!!X(X(X(X(X(X( po za tym Dragon Ball ma prawdziwą fabułę i ma ponad 300 odcinków nie tak jak naruto jakies jebane dzieci udają, że sie bija i to wogule fabuły nie ma !!!! a w DB jest akcja i jest zabawa !!!!!!!! |
Cytuj:
MAM cie gdzies smiecu s*******aj nobie .l. nie wliczyłem Naruto Shippuuden gdzie jest ponad 150 nowych odcinków a wiec wy*******aj nobie!!!X(X(:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cu p::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
powinni dać fól seta z magic swordem dla każdej postaci i 100 cc na start, wtedy tipja by nie straciła klimató, a podobno jest klimat w środku tarantóli ukrytej na wyspie początkującyh noobkuw. No i oczywiście soft bootsy sie należom jak psu bóda na początek życia.
|
dwa dzieciaki sie spotkały >.>
Anime to anime, db to anime... oba sa do bani...obejrzyjcie cos normalnego jak gundam albo cos takiego a nie badziewia jakies>.> TOpic: bronie fajnie sie zapowiadaja....tylko ile jeszcze tych zapowiedzi? niech ten up juz bedzie |
Cytuj:
Cytuj:
|
Moim zdaniem ten update to będzie porażka tibia staje sie tera istnym otsem!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |