![]() |
Bilety na Nile nabyte :D ktoś się wybiera i chce biednemu Łasemu postawić browara?
|
Cytuj:
|
jak zabraknie biletów, to nic straconego :D np. walkę Gołoty i Adamka kumple oglądali na zywo przez szybę z zewnątrz :D razem z ochroniarzami i innymi ;p
|
Cytuj:
Apro po już co nieco wiadomo o Asymmetry Festival II: http://www.lastfm.pl/event/1046004+A...ry+Festival+II |
zamienie Bilet!
Mam Bilet na Koncert Rammstein Tour 2010 12 Marca Łódz Hala Arena miejsce: Płyta chętnie sie zamienie na Bilet na Spodek! najlepiej również płyta! |
kto pojawił się na One Love w tym roku?
Ja byłem. ;o |
Nile rozp*erdoliło. Jestem pod wielkim wrażeniem luzu z jakim podchodzą do tego co robią ('cause at the end of the day it's all about the phallus!; I want you to scream 'stop breaking the drums, George!') i lekkości z jaką to robią (uśmiechy, miny, zwłaszcza miny George'a i Dallas'a). Warto było i za dużo więcej niż te marne 60 zł : )
http://img24.imageshack.us/img24/1653/d857bc5b11.jpg Quest: znajdź Łasucha (tak, jestem na tym zdjęciu). |
Zna ktoś może jakiś zespół, który gra muzykę podobną do tej The Offspring?
|
@Lasooch
Ty to ten po lewej? |
|
Cytuj:
Cytuj:
Mogliby nie robić takich koncertów, teraz człowiek żałować będzie, że nie stać : P No, ale może coś wymyślę. @down: nie. ; ) edit: też nie. |
O kuwa. Slayer=jadę.
@Lasooch: Ten z łapą w górze, przed tym w czapce z daszkiem. @edit: No to ten pierwszy kudłacz z prawej. |
Cytuj:
|
Forumowiczowa ekipa, to moze piwko przed Sonisphere'em?
|
a ja te wasz Behemothy, Slayery i Metallici bede slyszal z balkonu :D Mieszkam tuz obok lotniska ;)
|
A ja odwiedzę pewnie openera w 2010, zobaczyć pearl jam :)
|
@Sonisphere: chyba jednak się wybiorę :D
@down: ch*j z nimi. Atmosfera pewnie i tak będzie zaj*bista, a przynajmniej będzie co deptać w moshu. |
Cytuj:
|
|
Nie raportujcie tego jako spamu...
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Golden Circle na Sonisphere kupiony pierwszego dnia sprzedazy, wydrukowany i lezy na polce czekajac na czerwiec.
Bilet wart swojej ceny 400 zl, w koncu to historyczny dzien, poraz pierwszy wielka czworka zagra jednego dnia na jednej scenie - bedzie sie dzialo ;) Wypierdolic tylko z listy zespolow Behemotha i byloby bosko |
Cytuj:
|
no kurwa, zebym mial kase to bym sobie pojechal, na pewno bedzie niezla banie, przez pare dobrych godzin beda graly same zajebiste zespoly, ciekawa jak na tym ucierpi zdrowie tych z przodu xDD
|
Jedzie ktoś na R+ 12 marca w Łodzi? ;-D
Będzie ZAJE_KU*WA_BIŚCIE!!! :-D Już się doczekać nie mogę, ponad dwie stówki, ale warto, będę miał o czym wnukom opowiadać :-P |
Ojciec mi dzisiaj obwieścił, że będzie AC/DC i że jedziemy :cup:
|
Jak zobaczyłem że 27 maja będzie koncert AC/DC to mi stanął, śmigam z ojcem, kumplem z klasy i jego ojcem ;D
|
Cytuj:
No, ale nie słucham, choć szanuję. |
AC/DC i Sonisphere- nie może mnie tam nie być, już zbieram kasę :P
Szkoda że wszystko w Wawie a nie na Śląskim np. ;) |
Ale mnie te jebane Eventimy z tymi przelewami drażnią >.<
|
Temat o muzyce takze, to nie bede nowego zakladal ;).
Slyszeliscie bucketheada? Ja moze nie jestem jego wielkim fanem, ale niektore jego piosenki to cos pieknego, np welcome to buckethead land czy jordan, albo taka fajna jeszcze electric tears. Strasznie mi sie jeszcze podoba piosenka z Serjem, nie pamietam nazwy, ale cos jakos we are one ;D. btw, jakis uzytkownik z forum ma go w avatarze ^^. |
pozwole sobie zdoublowac.
Dzisiaj bylem na pierwszym takim powaznym koncercie (przynajmniej dla mnie) metalowym. Ogolnie, to nie spodziewalem sie czegos takiego =D. Wchodze, przywitalem sie z kolegami, poznalem tam pare osob. No i nareszcie rozlozyli sprzet, na poczatek chceli zagrac dla proby cos metallicy. No to ja tam z boczku stoje i sie przygladam. Tamci na slowo metal... podniesli rece w imie szatana i zaczeli rzucac ave. No dobra, to mnie jeszce tak nie zdziwilo. Zaczelo sie. Grali, grali, no to metale tam glowami napieprzaja na maxa, ja sie z deczka wstydzilem, to tylko w rytm muzyki skakalem. Jakis kultowy moment i weszli w pogo. Zawsze myslalem, ze to jest tylko skakanie z podniesionymi rekoma. Ale po tym co tam bylo... Stoje, oni tam sie na*******aja ostro, nagle podchodzi metal, lapie mnie za bara i wrzuca w sam srodek : DDDD. Nigdy tego nie zapomne, po pol godzinie sam sie na ludzi rzucalem i glowa machalem jakbym chcial rozwalic mur, cos pieknego. Najlepsi byli ludzie, wchodza na scene, zdejmuja koszulke i zaczynaja wrzeszczec, albo ktos podchodzi i... "CZUJESZ TEN ORGAZM?!". Swietne, cos pieknego :D. down@ bardzo mozliwe, ale jak dla mnie to to byla masakra :P |
Cytuj:
|
Jak byłem w wakacje na koncercie Blind Guardiana to też miałem fajną przygodę z pogo. Ja jestem wysoki, ale w chuj chudy, więc łatwo mnie przewrócić. Ja sobie grzecznie podskakuje w rytm muzyki, a tu nagle dostaje z łokcia w ramię. Prawie glebę zaliczyłem, a po mojej lewej stronie w chuj pogo, z 20 osób. ;D Udało mi się ujść z tego cało na szczęście.
|
No to jak już jesteśmy w około metalowych klimatach… Wybiera się ktoś na Rebellion Tour 2010 (Hate + Darzamat + cośtam jeszcze) do Wrocka 23.02? Ja się właśnie zastanawiam nad kupnem biletu (25zł)…
|
Cytuj:
|
Eliminacje Eurowizji 2010... Osobiście po raz kolejny wybór drogich Polaków nie przypadł mi do gustu. Miałem nadzieję, że wygra Anna Cyzon z piosenką "Love Me".
|
Ktos na Dialekt Ulicy do Wroclawia? Moj czlowiek Lasio z Fatmanem. Ciekawe wydarzenie ^^
|
Ulver był w Krakowie. Zjawił się ktoś?
|
EEEE 22 maja - Warszawa - Prodigy, jedzie ktoś z forum? :>
|
bede na Tankianie : DDDDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |