![]() |
Nie widze potrzeby ustalania swoich zasad,reguł skoro te jak to nazwałeś "normalne" czyjeś uważam za słuszne.
|
Cytuj:
don't mean it ain't no good Trzeba być przerażająco płytkim, że próbować coś komuś zabronić, bo ci się to nie podoba. I trzeba być naprawdę głupim, żeby myśleć, że to odniesie pożądany skutek. Przyczepisz się mówiąc "pomyśl jak o swojej córce". Skąd mam wiedzieć jaka będzie moja córka i co będę mógł o niej powiedzieć, kiedy będzie miała 16 lat? To zależy od tego, co będę o niej sądził i wiedział, a jej póki co w ogóle nie ma, więc po co mam się przejmować tym co może kiedyś zrobi? Jeśli będzie miała swój pomysł na życie i będzie uważać się wystarczająco odpowiedzialną, to może robić, co chce. Widzisz w tym coś złego? Cytuj:
Cytuj:
Nie znam cię, ale wydajesz się być bardzo ograniczonym człowiekiem. Takie sprawiasz wrażenie. |
Cytuj:
|
Gdzie się podziały niewinne dziewice...kto słyszłał, kto widział dziewicę dorosłą? Kto je wyruchał, kto pierwszy naprawdę? Czy te średniowieczne legendy nie są już wyruchane.
U mnie w szkole tego mnóstwo. Niecierpie ich. Ladacznice jedna zdrugą. Ale co mnie sądzić. Z widłami na nie pójdziesz. |
Cytuj:
@up Że co? |
Cytuj:
Postać z avatara to Ty? Jeśli tak to pozostawię to bez komentarza... Co do tematu, gdzie si podziały dziewice? Tam gdzie prawiczkowie, w łóżku. I nieważne czy mając 13, 16, 19 lat się rozdziewiczyło jest to w większości winą metod wychowawczych . Seks jest przywilejem zarerwowanym dla małżeństw. Tak czy siak, bez tego sakramentu zawsze będzie cudzołustwem i będzie złe... o ile nic więcej z tego nie wyniknie wystarczy się wyspowiadać, a po zajście w ciażę należy ją zostawić dac sie dziecku narodzić.Usunięcie jej jest zabójstwem. Gdyby rodzice intersowali się swoimi pociechami, poświęcali im odpowiednią iloś czasu i potrafili do nich trafić było by ok. |
Stary, doskonale wiemy, że robisz sobie jaja i z ręka zgiętą, nie po bożemu, w łokciu pod klawiaturą czekasz aż ktoś na ciebie najedzie.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@edit Po przeczytaniu powyższego posta stwierdzam, iż nie potrafię rozpoznawać prowokacji... |
Wypowiedź użytkownika Ksiadz32 poruszyła mnie tak bardzo , że postanowiłem się wypowiedzieć.
To co teraz powiem możecie śmiało zbluzgać i uznać za niestosowne , wlepić ten cytat na te swoje głowy , zjeść , wstawić w sygnaturę albo mnie zniesławić w topicu: "Największy kicz tego roku" Jego wypowiedź jest w 100% mądra. Społeczeństwo na świecie popada w coraz to większą ruinę. Zanikają zasady moralne i katolickie. Jestem katolikiem i wiernie przestrzegam jego zasad. Jakbyście sie czuli jakby to was tak poniewierano , zdzierano z błotem itp. ????? Ja jestem gotów wstawić sie za usera Ksiadz32. Może my obydwaj wyrośniemy kiedyś na ludzi w przeciwieństwie do tych co uważają , że prawo katolickie jest złe , że dziewczyny to rzecz !!! Tak mówią tylko jacyś obleśne typy i dlatego nienawidzę męską część społeczeństwa.....za to że są takimi pustakami X( I wisi mi to za przeproszeniem jak skomentujecie tą wypowiedź , śmiejesz się ze mnie - jesteś por debilem. Ja w każdej chwili mogę wynieść sie z tego forum , zainstalować program który maskuje IP i wrócić tutaj w innej postaci. Wisi mi to co o mnie sądzicie , wisi mi to jak mnie traktujecie , wisi mi to jak mnie bluzgacie i próbujecie zdołować ! Wypowiedź usera Ksiadz32 jest w 100% prawdą i szczerze go popieramX( Koniec! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym, najpierw dowiedz się, o czym mówisz, dobrze? Nie można opierać swoich poglądów na słowach innych osób... Nasza genialna wiara katolicka jest taka, że kobiety wychodzą z nauk przedmałżeńskich trzaskając drzwiami - gdyż nie chcą, by je tak traktowano. @2down E? |
Cytuj:
Zaraz dam edita, tylko coś dokończe. Już. Cytuj:
Ad1. Użytkowniku! Jeśli masz słabe nerwy to nie wchodź w link Ad2. To jest tak samo fajne jak cytowany post. @down: Kodeks może nie ale zasady. |
Trzeba mieć jakiś kodeks, którym powinno się kierować w życiu. A panny które sie za przeproszeniem pieprzą po kątach, no cóż.. bywa, wiadomo co później z tego wyrośnie.
A co do pani wyżej, to gdzie się "kochasz z tym chłopakiem"? pod depo czy przez gadu-gadu. Cheers |
@Slythia
Przez nietolerancję czegoś rozumiem tępienie tego w każdym miejscu i o każdej porze, niechęć i obrzydzenie do czegoś i wszystkiego, co z tym związane... Praktycznie stwierdziłaś, że brzydzisz się wszystkimi katolikami... BTW. jeśli to twoje zdjęcie w avie to gz. : ) @Ksiądz32 Prowokacja, yawn. @Mystlich Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A WCALE ŻE NIE-EEEEE!1 |
Cytuj:
@Sizzy ?? |
@Mystlich <3
No ok, let's dance. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Powiem tylko tyle: Jak sobie pościelą tak się wyśpią. |
Rozprawiacie w tym temacie juz pietnastą stronę, a i tak nic z tego nie wynika.
Dziewice to taki sam mit jak smoki, czy czarownice. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Każdy ma prawo wypowiadać własne zdanie (oczywiście, w pewnych granicach). A, że nie wyrobił go jeszcze... To w sumie nic dziwnego... Lecz to nie powód, by go krytykować prawie w każdym temacie : ). Eh... No dobrze... Lecz czy my mamy dzieci, by rozmawiać o córkach ; P? |
To jak dorośnie niech wypowiada się na poważne tematy, a tak przychodzi, gówno wie, i próbuje na siłe zmienić świat, przykro mi, tak sie nie da.
@up Ależ Slythio, ja nie mówię, że nie może wypowiadać się na forum. Niech wypowiada się w tematach lżejszych, a nie poruszających poważne problemy/aspekty życia, o których wie tyle, co nic. Jeśli napisałby coś mądrego, nie mam prawa na niego najeżdzać, co innego, jak zacznie pierdzielic od rzeczy. Co do własnego zdania, on nie ma własnego zdania, on próbuje być fajny. |
Właśnie, pogadamy na ten temat znów, jak będziemy mieli nastoletnie potomstwo ;<
|
Cytuj:
Cytuj:
Co do samego tematu, to uważam, że to nie ma znaczenia, w jakim wieku stracisz "dziewictwo". Bardziej od wieku liczy się tutaj dojrzałość. A to, że czasami 15latka będzie bardziej dojrzała od 20latki, to już inna sprawa. Zresztą, powiedzcie mi, czy uprawianie seksu w wieku powiedzmy 14 - 15 lat, z osobą, z którą się jest od jakiegoś czasu i się ją kocha, jest czymś złym? Oczywiście będąc świadomym konsekwencji tego czynu i zastosowaniu odpowiedniego zabezpieczenia. Tak poza tym, to dziewice zawsze będą, a ich wiek będzie zależał od ich osobistych przekonań/szczęścia. Jedna zrobi "to" w wieku 14 lat z pierwszym lepszym, z ciekawości, a druga będzie czekać na tego jedynego, bądź chociaż odpowiedniego partnera.... |
To z innego forum odnośnie równouprawnienia.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do wieku życia z równouprawnieniem - to nie jest całkowicie sprawa genetyki. Kilkadziesiąt lat temu, średnia życia w krajach europejskich mężczyzn i kobiet różniła się o 2, 3 lata! To m.in. dlatego, że obecnie refunduje się zwalczanie wielu chorób kobiecych - z kolei zaś wszelakie choroby męskie są mniej refundowane. Ze statystyk wynika, że kobiety do lekarza chodzą dwa-trzy razy częściej od mężczyzn. Ostatni argument zamieszczony w tym artykule mówił o ilości pracy. Podaje on, że mężczyźni, jako żywiciele rodziny, pracują bardzo dużo, biorą nadgodziny i po prostu się zaniedbują. Poszukam jeszcze dzisiaj statystyk japońskich.
@UP: czyli w ciągu 5 dni zmieniłaś poglądy? No, no, gratuluję! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Slythia.
Dziewczyno, to jest Polska, tu sie pije :-). |
Cytuj:
No, ale podsumowując ostatnie wypowiedzi; Kobiety i mężczyźni nigdy nie będą mieć identycznych praw (choć sporo już mają). Za bardzo się różnią, nie ma tutaj zbyt szerokiego pola do dyskusji. Za parę lat cofniemy się w rozwoju i kobiety będą sprzedawane za forsę normalnie na ulicy, jak niewolnik. Bo jak na razie idziemy wstecz. |
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=34osS4QuKoY
Otworzysz oczy wiesz co światem teraz rządzi, Nagie anioły opętały nas i nie ma dokąd biec. Otworzysz oczy wiesz co światem teraz rządzi, Byle z kim, byle szybko, byle gdzie jeśli forsę masz spełnisz każdy sen. tą piosenką zakończył bym ten temat ;) Slythia gratuluję wytrwałości. |
Oj, faktycznie, żeby przebrnąć przez te wszystkie posty trzeba było być wytrwałym, co dopiero jeszcze ty się udzielać... A co dopiero odpierać we dwie osoby argumenty tylu przedstawicieli tej brzyydkiejj płci. ;p
|
U mnie w klasie są same dziewice. To są takie kaszaloty, że może one by chciały, ale nikt nie chce z nimi.
|
@up
Ty też byś chciał, ale nie wiesz jak to sie robi. @topic Oglądałem ostatnio fajny polski film na TVP Kultura, o takiej nastolatce,skromnej i w ogóle co wylądowała w nowej szkole. Zaczęła sie przyjaźnić z takimi kurevkami co tylko szukały sponsorów, wkręciła się i też zaczęła dawać dupy za kasę. Z początku taki koleś sie w niej podkochiwał, ale jak znalazła sobie "pracę" to miała go kompletnie w dupie, smutne ;< @down Użyczyć czarnej kredki i tuszu? :-( |
Co do seksu, puszczalstwa, dziewictwa, miłości i innych takich, to polecam "Nowy wspaniały świat" Huxleya.
Od razu się jakoś poglądy wyostrzają. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do 1 postu. Na pytanie "gdzie sa te dziewice" odpowiadam. W zerowce i podstawowce w klasach 1-3(przy czym w 3 juz bywa roznie). Powiem wam tak. Dziewictwo nie jest teraz w modzie a mlodziez ktora zaczela odkrywac tajniki sexu oraz zasmakowala w tym, NIE DZIWIE SIE WAM! Sex akurat jest na tyle wspaniala rzecza i na tyle przyjemna ze jak raz sie jej zasmakuje to przestac nie mozna. Ale jak wiadomo nie ma nic za darmo lub bez ryzyka dlatego im wiecej przyjenosci tym wiksze ryzyko wpadki. Wiec tylko od uprawiajacego i jego powsciagliwosci zalezy jego zycie i nic tego nie zmieni. Pozdro. Btw zoliax dopiero dzisiaj przeczytalem ten temat ale ostatni post na 1 stronie"made my day" w pozytywie =)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |