![]() |
No widzę, że sporo NG membersów wyemigrowało... Myślę, że i z Arcanii was wyjebią, bo zuo jest wszędzie :/
|
Cytuj:
siknet, ziomus ararius. a tak wogole to knaak i dedal powinni dostac wpjerdol bo som brzydcy elo! |
A już przez chwilę byłeś wolny na Obsidii. ;\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
|
Cytuj:
|
Nasze wspólne słowa,
nasze wspólne dni, dzień zachodzi ciepłem twego ciała, ja i ty. Nasze wspólne myśli rozpoznają nas, kiedy wschodzi słońce promienieje twoja twarz. Ja w każde popołudnie inny jadam chleb, obcy ludzie mówią mi, że kochają mnie... kochają mnie! Mhm... Że kochają mnie. Mówisz o wolności, głos rozpuszcza łzy, gdzieś za oknem ktoś udaje kogoś, a nie jest nim. Bo pełno w nas energii i pełne szklanki są. Ale daleko jest, daleko jest, daleko jest... Mój dom, w którym piszę od lat, mój dom, w którym płaczę nie raz, czy to znasz? ahh, ty to znasz. Mój dom, w którym piszę od lat, mój dom, w którym płaczę nie raz, czy to znasz? ahh, ty to znasz. Nie, nie! Nie, nie, nie, nie. Ja nie chcę oszukiwać, kłamać, wodzić i być człowiekiem, który zawsze ma te lepsze dni. O, serce moje płonie, a ciało moje drży, ale daleko jest, daleko jest, daleko jest... Mój dom, w którym piszę od lat, mój dom, w którym płaczę nie raz, czy to znasz? tak, ty to znasz. Mój dom, w którym piszę od lat, mój dom, w którym kocham nie raz, czy to znasz? tak, ty to znasz. Nasz dom! Nasz dom, nasz dom! Nasz kocham. Nasz dom, w którym piszę od lat, nasz dom, w którym płaczę nie raz, czy to znasz? tak, ty to znasz. Nie raz chciałeś odejść, nie raz chciałeś uciec i... i co dalej? i co dalej? MÓJ DOM!!!!!!!!!!!!M M MM MM MMMmmmmmmmm!:] |
http://pl.youtube.com/watch?v=IXYjbV9yyQc
"Nowu mnie kurwa złapali! Mam ustawione pierdolone alarmy!!" POLECAM |
Gussy, odezwałbyś się na GG, bo mnie ciekawi jak Ci poszło w weekend.
Jeśli już wiesz kto ja, to nie chwal się tym publicznie :P |
Cytuj:
|
15:19 Sleepar: »chcialem sie w aradne pobawic
15:19 Sleepar: »a ulpa 15:19 Sleepar: »frajer 15:19 Sleepar: »biega za mna 15:19 Sleepar: »ahah 15:20 You lose 47 hitpoints due to an attack by Skulterpa ba ulpa. 15:20 You are dead. 15:20 You were downgraded from Level 225 to Level 223. Smutne a o co w tym chodzilo sie dalej nie dowiedzialem :/ |
Cytuj:
btw Gosciu wczoraj sprzedalem SWE konto tibijskie wiec to juz nie ja :\ no, ale wroce aby cie dednonc |
Cytuj:
uahauhauhauahu jak dawno cie nie pszytulalem arariusku ;*** no chodz, choc ze mna do lurzka no choc !! |
Cytuj:
|
@ collel
a chodzilo o to, ze pytalem sie co on od*******a i czy kogos spawamy, na co zielony wojownik powiedzial ze frajer skulterpa za nim biega, po czym zielony wojownik zostal spingowany wiec frajer skulterpa bo zespawal. |
Fmdgsbdbdnsjsnsbs
|
Cytuj:
wjem dedal sie chwalil, to znaczy ze jak sie ktos zaloguje na knaaka to go dedne i bede mial fraga roku. |
Cytuj:
Wtedy ja zawołam emo-anglika i masz pojechane ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] |
A teraz Ng vs WO ?
|
czy WO ma wojne domowa?:d
Tyranus Sep 30 2008, 23:12:25 CEST Killed at Level 112 by Dion'Hawk |
Nie xD Bili się pod dp i tyranus nie leczył się bo nie miał many:P
|
nie ma botow wo nie gra o/ propagandaa
btw skulterpa tez gleba. |
NG rox ? ;/
|
Oct 01 2008, 16:37:25 CEST Killed at Level 182 by Starprinze
z braku enemy WO sie samo zabije czy ostatnio za duzo missclickow? |
Za dużo missclickow
|
Tego jeszcze nie grali:D moi healer na poi to czlowiek ktory mnie hunci HAUAHAHAHAHHAHAHAH czuje ze nie wyjde z tego poia calo xDDDDDD
|
Cytuj:
|
Makon nie wiem czy wiesz ale turas przedwczoraj mi mowil ze ja i ty nie mamy opcji paymenta xD
|
Turas?:D cholera to od turków tez mam hunta?:(
Władco Smoków z Warszawy wiem :D najwyżej jak padnę to Master Thor fochnie się da loga i będziecie stali :D |
no tureckoszwedzkipies ilu znasz takich ?:D
|
Czy Ty mowisz o tym kebabie Rotanie? ^^
|
Cytuj:
hahahhaha a co do Turasow to co najwyzej Ak'Rapy zrobia z ciebie zawiniatko,normalnie cie zawnia w persa i pojdziesz pod mlotek For Blood&Honour Hugo |
Name: Skulterpa ba ulpa
Oct 01 2008, 16:37:25 CEST Killed at Level 182 by Starprinze Miss? :/ Odchodze! |
"...Smutno mi...
O ja pierdole, że pale trawe, i pije kole..." |
I smutno mi że Hepul Drin dostal bana na forum bez ostrzeżenia a ja mam juz 20 000 ostrzezen i dalej nic :( SMUTNO MIIII TRALALLALA!
|
Smutno mi tez ze teraz mam informatyke i nie moge walic konia :/
|
I'm a BIG BIG PUSSY
in a BIG BIG WORLD!!!!!! SUCK SUCK MY DICK AND LICK LICK MY ASS! If u want 2 be my boy lick my pussy 4 my joy, lick it up, lick it down, lick my pussy all around, here i am, i'm your girl, do me a ride, be my man, fuck me hard, fuck me well, i'll be nice, i'm your girl. If u want 2 be my friend lick my pussy as i say, lick me up, lick me down, lick my pussy all around, here i am, i'm your girl, do me a ride, be my man, fuck me hard, fuck me well, i'll be nice, i'm your girl. IDE PIC WODKE... TO FORUM JEST SRASZNIE SMIESZNISTE :) HIHI |
[quote=Gussy'Aka'Serek;2284449]Name: Skulterpa ba ulpa
Oct 01 2008, 16:37:25 CEST Killed at Level 182 by Starprinze Miss? :/ Niestety to tylko przypadek a nie wojna domowa :(( |
Skarbie wejdz na gg <3
|
|
Cytuj:
a ja mam payment 350k i hammer of wrath ;p |
Oj Makon nic nie poradzisz na to, że Szwecja to bardzo otwarty kraj i przyjmuje emigrantów... A do tego to pewnie fanatyk religijny :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22. |