![]() |
Cytuj:
|
4 bylo pare zlodowacen ziemi i ocieplen dlatego mogly zyc dinozaury i inne stworzenia .
|
|
|
@UP
Hahahahahahahahaha!!! |
@2xUP
lol. buahahahah. nie no poprawiles mi humor na caly dzien ;d |
Na prawdę imponujace ale mi się jednak wydaje ze ten pierwszy to jednak fotomontaż ale drugi i trzeci jest dość prawdopodobny
|
Istnienie innej cywilizacji dla mnie, jest tak mało prawdopodobne, że właściwie w to nie wierzę. Nasz układ spełnia szereg wymaganich, dla przykładu, bez Księżyca, albo Jowisza, ludzie nie istnieliby.
Pewnie gdzieś tam, daleko, coś sobie żyje, ale cywlizacja? Nie wierzę. |
Co do tekstu o 14 10 2008.
To idę sobie po sklepie a ktoś "I tak za kilka dni koniec świata" :D Uśmiechnąłem się, wracam do domu, a tu Ci masz! OWNED... :p |
Co do 14.08.2008, to co to ma do końca świata skoro oni przybywają w pokoju?
|
Cytuj:
|
hola hola, ja 15 X musze poprawić sprawdzian z matmy, nie da się przełożyć jakoś tego? ;/////
|
Cytuj:
|
Bardzo fajnie się zapowiada, tylko jednego nie zrozumiałem - czy ten "statek kosmiczny" będzie widoczny w Angli? ; )
|
Armadegon idzie? :(
|
Jak już przyleci ten statek to spakujcie się do jednej wielkiej skrzyni i każcie zabrać ze sobą. Pomożecie naszej cywilizacji. Albo przestańcie pieprzyć takie bzdury.
|
Brak mi słow. Ludzie nie mówcie, że w to wierzycie...
|
Cytuj:
|
Z tego co wiem może mieć 3km rozpiętości. (będzie ciemno)
1. Będzie przez 3 dni latał nad USA. 2. Będzie przez 3 dni latał nad ziemią. Mini Info: Obserwuje różne fora internetowe i z grupką fanatyków zaobserwowaliśmy (dowiedzieliśmy się od innych) dziwne zmiany (zakucenia) na Google Earth. Sam obserwuje glob i to widzę. Różne trójkąty, diamenty, kwadraty i tp. Wcześniej takie błędy się nie pojawiały, bynajmniej jak ja zawsze sobie spoglądałem to nie było takich figurek na GE. Możecie sobie sprawdzić jak włączycie sprawdzanie pogody, zakucenia pojawiają się nad Oceanem Arktycznym. Co o tym mówią? 1. Zakucenia pogody to błąd Google Earth! 2. Tam stacjonuje statek i dlatego! Co ja na to? Co do 1 to też tak twierdze to błąd Google Earth ale według mnie spowodowany błędem ze strony satelity czy coś takiego. Co do 2. Zgadzam się! No to tyle... |
Cytuj:
Nie wiem czy wiesz, ale zdjęcia na Google Earth robione były ładnych parę lat temu... dość powiedzieć, że gdy ostatnio sprawdzałem, nadal stały tam ruiny WTC. |
Moim zdaniem to magiczne anomalie, poprzedzające przybycie BuBu z Wielkiej Góry :O
|
Cytuj:
No i średnio mnie przekonuje człowiek, który nie wie, że bynajmniej to nie przynajmniej. A tak całkiem poważnie, to pewnie Niewidzialny Różowy Jednorożec właśnie przelatywał na skrzydłach Latającego Potwora Spaghetti, stąd te trójkąty. hihi |
Cytuj:
|
Ja też mam takie zakłócenia, ale i tak jestem do tego raczej sceptycznie nastawiony.
2@up :-( "A tak całkiem poważnie, to pewnie Niewidzialny Różowy Jednorożec właśnie przelatywał na skrzydłach Latającego Potwora Spaghetti, stąd te trójkąty. hihi" A no, bardzo prawdopodobne ; / |
A może to Bożek Deszczu Pazuzu, gniewa się na ludzkość, która zjada święte krokiety? Dlatego ukarał nas zakłóceniami na GE.
|
Lepszych farmazonów nie usłyszysz nawet w MM czy w gadce z rushoffa dziewczynka. Co jak co, ale tibia.pl wymiata
|
@Yoh: a za 2k lat ludzie będą nosili moje figurki na szyi!
@Mapa: na /b/ nie byłeś. |
I jest jeszcze jeden problem.
14.10.2008 Strefa czasowa... W USA 14 to chyba u nas 15 ... ;) |
Nawet jak zaczno szczelac to bug latajoncego makaronu rzuci klopsem
zaiste jego sos jest wielki B) |
Przejdzmy na ciemną strone mocy! Potęzną mocą jest ona. Uratować nas moze.
|
|
Ej, jak?!?!
|
Też mam taką piłkę do kosza!
|
Możebyś zostawił sekcje zwłok specjalistom.
0.0, ci kosmici tacy rozwinięci że ich ciała z plastiku zbudowane. Zaiste bardzo rozwinięta jest to cywilizacja. |
Złóżmy im więc pokłon, aby nie zabrali nam mocy kostek toaletowych z Biedronki.
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A propo ufo, to jedno uczęszcza do równoległej klasy u mnie w budzie :P dla "njekumatych" ma taką ksywę |
A dzisiaj ma przylecieć UFO!
http://www.schodamidonieba.pl/index....woje&Itemid=53 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:45. |