![]() |
Mam 13 lat :>
@AraSHel Wkurzają mnie takie komenty bo przyjdą sobie neo kids myślą ,że napiszą taki post i będą akceptowane :O lub też ludzie oceniający jakiś tekst nie dając oceny.... lub ocenie później..... |
@Evil
No i nie zgadłem ;( To o czym by tu pogadać !? Wasi ulubieni fake'erzy ? |
Cytuj:
Ale wy to jednak jak cała masa reszty... A mało kto wie że najwięcej znAAbiałych ludzi lub innego plugastwa "wywodzi" się od tych pierz*nych netów sieciowych... |
No mnie też to troche denerwuje ale co na to poradzisz?
Ja raportuje ale nie zawsze reagują... PS: Chodziło mi o te "supcio 10/10" |
Cytuj:
Nie no, żartuję. Jakby się głębiej zastanowić to chyba Speed i Sezu. |
Cytuj:
Głupie pytanie... To jasne że JA... @Down Mi też zapachniało czymś od ciebie, ale nie powiem czym... <nie mam ochoty już rzygać> A kto powiedział że muszę mieć swojego "bohatera"... |
@Up
Ale to zapachniało egoizmem ! Mogłeś przynajmniej powiedzieć ? Sir Speed ! Sezu ! To też jest klasa ! Moim ulubionym oczywiście : Sir Speed ! |
Nie mam jakiegos ulubionego fake'ra... Ale moi ulubieni outfiterzy, ktorych uwazam za miszczow to Koper i Speed ;p
|
@Arashel
To nie chodzi oto że mają sieć neo tylko tak się przyjeło dużo normalnych ludzi ma neostrade :> |
@up
Niektórzy pewnie mają neostrade i się nie przyznają ;<. @Ulubiony Fake'arz Hmm Fabuła:Arashel, Kalaś Grafika, outy: Sir Speed, Koper Efekty: iVul czŁowiek(Sezu). Otoczenie, lokacje: Mr. Evil Aragami's (jak ja lubie dodawać to "s") xd Ja bym tak głosował ;p @down A może wciąga a twój "musk" mówi: Neeexttt partt!! Jeee wymyśliłem karte ulubionego faker'a :< Nie musicie pisać że się podniecam, bo mi stanął! <leży i kwiczy>/joke/ Dam edita bo zobaczyłem Kalaśa i jego TSK ;* |
Jak ty możesz lubić fabułę o której nie masz zielonego pojęcia?
@Moja osoba Miałem to wcześniej napisać... Weźcie nie róbcie już ze mnie takiego tyrano-potwora, co jeździ po ludziach jak wlezie. Już to wiedzę... Znając głupotę co niektórych to może przyszłości "samozwańczy prO elo Araszel" przekształcić się w kogoś kto jak cię raz skreśli z ze swojej listy, to normalnie człowieku! wiej z forum! @Twoi ulubieni Faker'si... Każdy z was miał swego idola? Więc się nim pochwal! Wasi bohaterowie w poszczególnych częściach Fake'a: Fabuła: Lokacje: Outfity: Efekty: Fake, który najbardziej się wam podobał: Przy każdym punkcie możecie dać maks. dwie osoby! |
Fabuła: eerion
Grafika: Lokacje: Aragami Efekty: Noo... Arashel Grafiki własne: Sir Speed Cytuj:
@down: On zrobił. |
Fabuła: eerion (on zrobił Szukając Sensu/?) X zero
Lokacje:Gargo Outfity:Spid kopah Efekty:Kedven ? Arash? Najlepszy Fake: Nie wiem jak wam ale mi się podobał "Fallen Good" Sezowoszczaka |
Muahahaha ;d
Fabuła:eerion(taak kiedy jeszcze nie byłam zarejestrowana to zawsze patrzyłam na temat ,,Szukając Sensu",czy jest next part ;d),Kalasanty Lokacje:Evil_Aragami Outfity:Sir Speed Efekty:Arashel,Sezu Najlepszy Fake:Angmarr Book:Shadow of the Moon(nie wiem czy dobrze napisałam),Truel |
Fabuła: Eerion, Kalasanty
Lokacje: Aragami, Arashel Outfity: Speed, Koper Efekty: Sezu, Arashel Fake, który najbardziej się wam podobał: Nie wiem ;s @Down: HĘ?! |
Prawda jest taka, że jedyny fake, na którego odcinki czekałem z niecierpliwością był "The Village" : D
A ostatnio, nie ma co komentować, najelpszy jest fake Arashela. A jak się patrzy na te wszystkie nicki, to aż żal dupę ściska, że kiedyś kilka osób nie usiadło razem i nie spróbowało czegoś zrobić.. Tzn. była jedna próba, prawda Garg? : D |
Hej, siema. W większości nie znacie mnie, Marcinek jestem ;<
Tak więc chcę powiedzieć że wracam do interesów ;d Tyle na mój temat, pozdro :**** @Fake'i: Fabuła: Kalasanty, eerion... Lokacje: Aragami Outfity: Sir Speed, Sezu Efekty: Arashel, Kedven Fake, który najbardziej się wam podobał: Nie wiem. |
Taaa a graficy? Przeciez to nie to samo co outfiterzy. Zabraklo jeszcze dobrych krytykow, ktorych i tak w tym dziale nie ma za durzo ;<
|
@Garg
No chodzi mi o to śmieszne coś, co mieliście zrobić z Carbonkiem i Kedvenem. : D To był najbardziej zajebisty czas na forum, nigdy nie zapomnę tego, jak Alusair/Kedven stopniowo udupiał Władcę Węłgla. : D btw. ma ktoś z Kedvenem/Alusairem jakikolwiek kontakt? Bo wiecie, jak go nie ma, to by warto popytać o efekty itd. ;)) A poza tym wielbię go od czasu kłótni z Carbonem. xd |
@up
ty tam mój styl burnowania/dodgu zgaliłeś....pozatym Carbon też człowiek... omfg xD ja nie robie takich pro lokacij..... Gargo robi lepsze.... pozatym zauważyłem ,że osobę pisząca 1 zgaliła reszta.... |
Niestety nie.
|
Mi nie działa ;( No tak na zmiane raz działa a raz nie ;/
|
@Aragami
;o ? @top Nosz kurna, mi też GG nie działa. |
Aaa ;< mi tylko przez chwilę ;P, Arashel'u daj no wreście part'a Ragnarok Book bo nic do oceny nie ma ;<.
|
Znowu off??
bo było włączone :> Glannathu nie denerwuj mnie |
OMFG doublak wyszedł :<
|
ODŚWIEŻAM TEN TEMAT!
;oo teraz damy dyskusje na temat fejkowców. Arashel kiedy next part? Gargoin - || - Speed - || - |
@up
Kiedy Koper dostanie pierwszy raz szóstkę. |
Prawdopodobnie za tydzień. A właśnie, dlaczego Speed tak rzadko nas odwiedza teraz? ;[
|
Może nie ma czasu? Albo gdzieś wyjechał?
|
Skończę obrabiać brzegi drogi jak na SS w Niedokończonych Fake'ach i
zacznę robić nowy part... Jego tytuł to: Arcum III Bene vertat, quod agis! |
@UP
Zaraz zrobie ubka Xd. Rangnarok Book Fan, Watcher. |
A mojego fake to już nikt nie lubi??:<
No trudno kończę nad nim pracę |
Jeśli skończysz nad nim prace, to nie dam ci cukierka na halloween. ;<<
|
@Aragami
No jak dasz part'a to nie zapomnimy ! Może pogawędki na temat "świecie Magi by You_Ying?xD |
A kiedy beda wybory na najleprzego fakeowca? o.O
Ktos inteligentny i dobrze zorganizowany moglby nad tym pomyslec... No i zecz jasna ktos kto sie zna na fakeach. |
Coś ogólnie ostatnio przycichło na tym podforum...
Btw. Szkoła śmierdoli -_-' |
Shiz wiesz co zamknij się bo każdy może się pomylić
|
@Pacz:
Proponuje Oerte, on się tym zajmował rok temu, to może by się zajął w tym roku. ^^ |
Boshe ludzie dopiero zaraz będzie listopad a ogólnie to chyba miało być w grudniu. :P, no przycichło dlatego odświeżyłem.
@Aragami Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |