Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

Vanhelsen 25-10-2008 22:42

ta magda to coś nie teges ten tego, niby ma talent, ale jakoś mam podobne odczucia co Chylińska. Tak samo zresztą jak w przypadku Pauliny, choć tutaj już jestem zadowolony z wyniku.
Typował bym na Paulinę i ASA, ale nie narzekam. Zobaczymy co pokarzą w finale i co będzie za tydzień

LoluU$ 25-10-2008 22:42

od spiewania jest Fabryka Gwiazd/byl Idol :|| Wiec po co spiewaja jak wymagane jest TO COS co zaskoczy, wzruszy, podnieci (xD), pobudzi, rozbawi ... ja tam wolalem tych co stepowali oraz łałeka (dobrze napisalem?)

@edit

Mina jury jak ta mala sie zgiela tak ze wsunela leb miedzy nogi ^^ <33
BEZCENNE

GargoinX 25-10-2008 22:50

Czocher, nieeeee! ; (

Stawiałem na Czochera oraz na ASA. I nic ;<

Martka 25-10-2008 23:07

Fabryka Gwiazd to shit, tam najszybciej zniszczyliby jej karierę.

Erhion 26-10-2008 09:21

A w finale prosze państwa:

Same dzieci i spiewacy.

Ble.

sphinx123 26-10-2008 10:57

Jednym słowem - Mini Playback Show xd

Kogucik302 26-10-2008 11:09

Ja chciałem, żeby przeszli ci od stepowania i brzuchomówca.
A nie przeszli... Kur...

Arka_Sath_Wielki 26-10-2008 12:01

No ja pier..... jak ktoś chce idola to niech sobie włączy idola, a te wszystkie Kulawiki czy Lendy niech sobie idą do od przedszkola do opola -.-. 1 ma głos jak by srała i wory pod oczami a druga ma 30 lat mimo, że twierdzi, że ma 15.
Najlepszy był czocher i ASA, ale ludzie robią z tego 2 idola, zamiast dać szanse ludziom którzy umieją coś innego, niż wyć do mikrofonu.

.Ryuuzaki. 26-10-2008 14:18

Moim zdaniem to ona kretyńsko wyglądała.

Knight Simon Dark lord 26-10-2008 16:49

Powoli trace wiare w ten program,robią na siłe drugiego idola,za tydzień pewnie przejdzie ta ruda co śpiewa i ten z fortepianem :/

Daram 26-10-2008 18:23

znając jury i tych co głosują to finalistami będą sami spiewacy, tak samo jak u mnie w domu o malo sie stara sie rozplakala jak spiewala ta od "dlon" i "dziwny jest ten świat"

MiXer 26-10-2008 18:59

Oni tak czy tak wezmą tych co robią największe szoł. Ale i tak szczwany pomysł z tym, że w 1 odcinku dali tą kulawik jako ostatnią, i zaraz przed nią reklamy (ciekawe ile kasy sobie nabili)

Ale i tak czekam na to co pokaże Blady Kris

Necromantor 26-10-2008 19:08

Jak przejdzie ten góral a nie Kris to robie nalot na to cale studio,a tak pozatym to mam pomysł,jak chcą żeby takie dzieci wygrywały to niech może zrobia 2 edycje..

Kogucik302 27-10-2008 10:10

Jak już ktoś mówił, w finale będzie połowa śpiewaków, 1/4 dzieciaków i 1/4 innych z góry skazanych na porażkę.

GargoinX 27-10-2008 13:46

@2up:
To jest myśl. Mogli by zrobić "Mam talent" czyli dla dorosłych i "Mini Mam talent", czyli tylko dla dzieci. Ale cóż, wykupienie praw autorskich do programu trochę kosztuje.
Jeśli do finału nie przejdzie Blady Kris to dołączam się do nalotu.

Piotrek Marycha 27-10-2008 13:56

imho przejdzie blady, bo jednak mimo wszystko jurorzy też maja świadomość tego że powinni przejść zróżnicowani ludzie

Wylansowany 27-10-2008 15:04

Specjalnie zapamiętałem cytat Wojewódzkiego:

"Nie róbmy programu, w którym się tylko śpiewa."
-Kuba podczas wyboru półfinalistów.

Ale ja po ostatnim programie zacytowalbym mu coś w stylu:

"I masz babo placek"
Albo popularne wśród młodzieży:
"HWDK"

Dlatego na następną sobotę załatwiam drugi TV i oglądam "Pojedynek nie na żarty".

Alanus Lutinum 27-10-2008 15:44

Warunki wymagane do wygrania 100tys zł/euro w mam talent:
- Mieć mniej niż 14 lat
- Być niepełnosprawnym (niewidomy itd.)
- Być skromnym
- Być potrzebującym
- Umieć śpiewać.

I tak to wygląda w każdym tego typu programie, gdzie ma wybierać publiczność.

Necromantor 27-10-2008 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alanus Lutinum (Post 2312966)
- Mieć mniej niż 14 lat
- Być skromnym
- Być potrzebującym
- Umieć śpiewać.

/signed, 3/4 luda co wygrali w innych edycjach spiewalo przykład - ta connie i ten spiewak operowy..

S-75 27-10-2008 16:13

jesli ktos ma talent spewania to niby dlaczego nie moze wygrac? Lenda jest znakomita. Jej glos to wpsanialy talent, ktory nalezy nagrodzic. pewnie wiekszosc chcialaby zobaczyc breakdance w finale ale nie tym razem (i mam nadzieje, ze nigdy):]...

Erhion 27-10-2008 16:26

Mam talent zmienmy na Mam głos.

Ghernie 27-10-2008 16:29

Ja chciałbym jakiegos stepowania lub jakiegos magika :D. Stawiam na NIKOGO :< niech wszyscy przegraja!

Dark Sven 27-10-2008 16:32

Szkoda, że nie przeszli Ci z wiertarami.
Najlepiej nie oglądać. Głupi program.

Arka_Sath_Wielki 27-10-2008 16:36

Cytuj:

- Mieć mniej niż 14 lat
- Być skromnym
- Być potrzebującym
- Umieć śpiewać.

A do niej akurat nie mam nic, bo śpiewała ładnie i jest skromna. A jak ty masz jakieś urazy z dzieciństwa to na innych nie najeżdżaj.

sphinx123 27-10-2008 16:50

Cytuj:

- Mieć mniej niż 14 lat
- Być skromnym
- Być potrzebującym
- Umieć śpiewać.

To czemu się nie zgłosiłeś? ; o

Lasooch 27-10-2008 16:55

Cytuj:

- Mieć mniej niż 14 lat
- Być skromnym
- Być potrzebującym
- Umieć śpiewać.

Jeśli w każdym, to dopisz 'być popularnym'.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S-75 (Post 2313012)
jesli ktos ma talent spewania to niby dlaczego nie moze wygrac? Lenda jest znakomita. Jej glos to wpsanialy talent, ktory nalezy nagrodzic. pewnie wiekszosc chcialaby zobaczyc breakdance w finale ale nie tym razem (i mam nadzieje, ze nigdy):]...

Nie, nie chciałbym widzieć breakdance w finale. A Lenda może i głos ma, ale jest fajnie dopóki w finale jest jeden śpiewak, a tu już mamy zdaje się dwie i jestem dość pewny o gościa z fortepianem i rudą...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 2313040)
Szkoda, że nie przeszli Ci z wiertarami.
Najlepiej nie oglądać. Głupi program.

Nie program tylko formuła i głosujący ludzie.

Aval'yah 27-10-2008 17:03

Cytuj:

- Mieć mniej niż 14 lat

Masz 14 lat, prawda? ;p

Juzefek 27-10-2008 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah (Post 2313101)
Masz 14 lat, prawda? ;p

Nie pochlebiaj mu.

@topic
Kurtka, pierwszy etap był najlepszy. Tylu cudaków naraz to ja jeszcze nie widziałem :P. Swoją drogą trochę lipa, że jest dużo śpiewaków, aczkolwiek talent to oni mają :P

S-75 28-10-2008 16:12

a wstanach wygral spiewak i jest elo. znow wypadaloby zauwazyc, ze malo ciekawych talentow w tej edycji bylo. wyszlo na to, ze najlepsi sa spiewacy. bo jak nie patrzec to co to za talent gdy koles wsadza lalce w dupe reke i udaje jej glos. a co do tych co grali na wszystkim to tak naprawde wiekszosc dziwekow wychodzila z instrumentow, a koles co spiewal mial beznadziejny glos.

GargoinX 28-10-2008 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S-75 (Post 2313470)
bo jak nie patrzec to co to za talent gdy koles wsadza lalce w dupe reke i udaje jej glos

A co to za talent nie wsadzać lalce ręki w dupę i nie udawanie żadnego głosu?

Shanhaevel 28-10-2008 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S-75 (Post 2313470)
a wstanach wygral spiewak i jest elo. znow wypadaloby zauwazyc, ze malo ciekawych talentow w tej edycji bylo. wyszlo na to, ze najlepsi sa spiewacy. bo jak nie patrzec to co to za talent gdy koles wsadza lalce w dupe reke i udaje jej glos. a co do tych co grali na wszystkim to tak naprawde wiekszosc dziwekow wychodzila z instrumentow, a koles co spiewal mial beznadziejny glos.

To dajesz, wsadź ręke w dupę lalce i rozbaw kilkumilionową publiczność błyskotliwą gadką. Pooooooowoooodzeeeeeeeniaaaaaaa.

Radix 28-10-2008 17:43

Ja również mam dość jakiegoś śpiewania. Telewizja tym nas już tak karmi, że to wypływa uszami po prostu. Szkoda, że nie przeszedł Pan z pacynką. Co do ASA - wolałem ich w poprzedniej wersji, z tym większym kopem i mocą. Ogólnie program dąży w trochę ubogim kierunku =/ A szkoda. Zauważcie jeszcze, wracając do fazy eliminacji, że wyszedł sobie taki głupi program i rodzice na siłę pchali swoje pociechy, przez co zrobił się z tego, jak to ktoś już wcześniej zauważył, Mam Talent for kids. O_o Co do tej piętnastoletniej dziewoi z głosem dwudziestolatki - może jest starsza i ma anoreksję? Nie zmienia to faktu, że ostatnio pokazała tylko swój głos, bo piosenkę niestety spartoliła.

Gelt 28-10-2008 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez S-75 (Post 2313012)

Wpisz sobie Lenda w google i zobaczysz ile ona ma wygranych za sobą.. Czemu nie dac szansy innym? Na siłę się wszędzie pchać. Zresztą.. Imo nie jest taka znakomita. Spartoliła piosenkę Michaela po całości. Dla porównania tę na castingu miło się słuchało.

Co do BD.. Jesli koleś pokazuje styl, klase, nowe świeże pomysły i super umiejętności to nie miałbym nic przeciwko takiemu b-boyowi w finale.

W tej chwili nie wiem na kogo postawić, chociaż Asa podobali mi się. Na pewno nie stawiałbym na piosenkarza/piosenkarkę bo takich jest naprawdę duzo..; / Niech jadą do Sopotu

Dragon-Fly 28-10-2008 18:12

Brakuję mi szołmenów. Chociażby ten gościu z pacynką...

Erhion 28-10-2008 18:14

A mi się głos Lendy nie podoba. Nic specjalnego.

Lotress 28-10-2008 18:32

Najlepsi byli wedlug mnie panowie ktorzy stepowali i to oni mi sie najbardziej podobali, a piosenkarzy jest w tym kraju zbyt duzo. Ciekawe jak bedzie wygladal final, 30 osob to spiewacy, 2 osoby to inne style, w tym ze 31 finalistow to dzieci =)

Arka_Sath_Wielki 28-10-2008 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2313687)
Ciekawe jak bedzie wygladal final, 30 osob to spiewacy, 2 osoby to inne style, w tym ze 31 finalistow to dzieci =)

W finale będzie 10 osób :P z czego 6 będzie śpiewać, 1 (Funky Tunes czy coś takiego) tańczyć, 2ch wyginać (ssnejk i ta młoda bez wyrazu twarzy) i 1 robić coś zupełnie innego. Nie wiem co, ale i tak wygra dziecko :P

Czarna_Mamba 28-10-2008 20:38

Szczerze, wolałam gościa z Czocherem od Lendy. Miał spartaczony występ w półfinale, a na castingu mnie nieźle rozbawił. A co do tej Klaudii, ma bardzo ładny głos, ale są od niej lepsi. Stawiam dychę, że gdyby nie śpiewała wzruszających piosenek, to by zniknęła na początku.

Rayza 28-10-2008 21:11

ba nawet by pewnie w tv na kastingu by jej nie pokazali..
Poor Czoker he was my favorite =<

Gelt 28-10-2008 21:21

Czoher na prezydenta!xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34.