![]() |
ta magda to coś nie teges ten tego, niby ma talent, ale jakoś mam podobne odczucia co Chylińska. Tak samo zresztą jak w przypadku Pauliny, choć tutaj już jestem zadowolony z wyniku.
Typował bym na Paulinę i ASA, ale nie narzekam. Zobaczymy co pokarzą w finale i co będzie za tydzień |
od spiewania jest Fabryka Gwiazd/byl Idol :|| Wiec po co spiewaja jak wymagane jest TO COS co zaskoczy, wzruszy, podnieci (xD), pobudzi, rozbawi ... ja tam wolalem tych co stepowali oraz łałeka (dobrze napisalem?)
@edit Mina jury jak ta mala sie zgiela tak ze wsunela leb miedzy nogi ^^ <33 BEZCENNE |
Czocher, nieeeee! ; (
Stawiałem na Czochera oraz na ASA. I nic ;< |
Fabryka Gwiazd to shit, tam najszybciej zniszczyliby jej karierę.
|
A w finale prosze państwa:
Same dzieci i spiewacy. Ble. |
Jednym słowem - Mini Playback Show xd
|
Ja chciałem, żeby przeszli ci od stepowania i brzuchomówca.
A nie przeszli... Kur... |
No ja pier..... jak ktoś chce idola to niech sobie włączy idola, a te wszystkie Kulawiki czy Lendy niech sobie idą do od przedszkola do opola -.-. 1 ma głos jak by srała i wory pod oczami a druga ma 30 lat mimo, że twierdzi, że ma 15.
Najlepszy był czocher i ASA, ale ludzie robią z tego 2 idola, zamiast dać szanse ludziom którzy umieją coś innego, niż wyć do mikrofonu. |
Moim zdaniem to ona kretyńsko wyglądała.
|
Powoli trace wiare w ten program,robią na siłe drugiego idola,za tydzień pewnie przejdzie ta ruda co śpiewa i ten z fortepianem :/
|
znając jury i tych co głosują to finalistami będą sami spiewacy, tak samo jak u mnie w domu o malo sie stara sie rozplakala jak spiewala ta od "dlon" i "dziwny jest ten świat"
|
Oni tak czy tak wezmą tych co robią największe szoł. Ale i tak szczwany pomysł z tym, że w 1 odcinku dali tą kulawik jako ostatnią, i zaraz przed nią reklamy (ciekawe ile kasy sobie nabili)
Ale i tak czekam na to co pokaże Blady Kris |
Jak przejdzie ten góral a nie Kris to robie nalot na to cale studio,a tak pozatym to mam pomysł,jak chcą żeby takie dzieci wygrywały to niech może zrobia 2 edycje..
|
Jak już ktoś mówił, w finale będzie połowa śpiewaków, 1/4 dzieciaków i 1/4 innych z góry skazanych na porażkę.
|
@2up:
To jest myśl. Mogli by zrobić "Mam talent" czyli dla dorosłych i "Mini Mam talent", czyli tylko dla dzieci. Ale cóż, wykupienie praw autorskich do programu trochę kosztuje. Jeśli do finału nie przejdzie Blady Kris to dołączam się do nalotu. |
imho przejdzie blady, bo jednak mimo wszystko jurorzy też maja świadomość tego że powinni przejść zróżnicowani ludzie
|
Specjalnie zapamiętałem cytat Wojewódzkiego:
"Nie róbmy programu, w którym się tylko śpiewa." -Kuba podczas wyboru półfinalistów. Ale ja po ostatnim programie zacytowalbym mu coś w stylu: "I masz babo placek" Albo popularne wśród młodzieży: "HWDK" Dlatego na następną sobotę załatwiam drugi TV i oglądam "Pojedynek nie na żarty". |
Warunki wymagane do wygrania 100tys zł/euro w mam talent:
- Mieć mniej niż 14 lat - Być niepełnosprawnym (niewidomy itd.) - Być skromnym - Być potrzebującym - Umieć śpiewać. I tak to wygląda w każdym tego typu programie, gdzie ma wybierać publiczność. |
Cytuj:
|
jesli ktos ma talent spewania to niby dlaczego nie moze wygrac? Lenda jest znakomita. Jej glos to wpsanialy talent, ktory nalezy nagrodzic. pewnie wiekszosc chcialaby zobaczyc breakdance w finale ale nie tym razem (i mam nadzieje, ze nigdy):]...
|
Mam talent zmienmy na Mam głos.
|
Ja chciałbym jakiegos stepowania lub jakiegos magika :D. Stawiam na NIKOGO :< niech wszyscy przegraja!
|
Szkoda, że nie przeszli Ci z wiertarami.
Najlepiej nie oglądać. Głupi program. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Kurtka, pierwszy etap był najlepszy. Tylu cudaków naraz to ja jeszcze nie widziałem :P. Swoją drogą trochę lipa, że jest dużo śpiewaków, aczkolwiek talent to oni mają :P |
a wstanach wygral spiewak i jest elo. znow wypadaloby zauwazyc, ze malo ciekawych talentow w tej edycji bylo. wyszlo na to, ze najlepsi sa spiewacy. bo jak nie patrzec to co to za talent gdy koles wsadza lalce w dupe reke i udaje jej glos. a co do tych co grali na wszystkim to tak naprawde wiekszosc dziwekow wychodzila z instrumentow, a koles co spiewal mial beznadziejny glos.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja również mam dość jakiegoś śpiewania. Telewizja tym nas już tak karmi, że to wypływa uszami po prostu. Szkoda, że nie przeszedł Pan z pacynką. Co do ASA - wolałem ich w poprzedniej wersji, z tym większym kopem i mocą. Ogólnie program dąży w trochę ubogim kierunku =/ A szkoda. Zauważcie jeszcze, wracając do fazy eliminacji, że wyszedł sobie taki głupi program i rodzice na siłę pchali swoje pociechy, przez co zrobił się z tego, jak to ktoś już wcześniej zauważył, Mam Talent for kids. O_o Co do tej piętnastoletniej dziewoi z głosem dwudziestolatki - może jest starsza i ma anoreksję? Nie zmienia to faktu, że ostatnio pokazała tylko swój głos, bo piosenkę niestety spartoliła.
|
Cytuj:
Co do BD.. Jesli koleś pokazuje styl, klase, nowe świeże pomysły i super umiejętności to nie miałbym nic przeciwko takiemu b-boyowi w finale. W tej chwili nie wiem na kogo postawić, chociaż Asa podobali mi się. Na pewno nie stawiałbym na piosenkarza/piosenkarkę bo takich jest naprawdę duzo..; / Niech jadą do Sopotu |
Brakuję mi szołmenów. Chociażby ten gościu z pacynką...
|
A mi się głos Lendy nie podoba. Nic specjalnego.
|
Najlepsi byli wedlug mnie panowie ktorzy stepowali i to oni mi sie najbardziej podobali, a piosenkarzy jest w tym kraju zbyt duzo. Ciekawe jak bedzie wygladal final, 30 osob to spiewacy, 2 osoby to inne style, w tym ze 31 finalistow to dzieci =)
|
Cytuj:
|
Szczerze, wolałam gościa z Czocherem od Lendy. Miał spartaczony występ w półfinale, a na castingu mnie nieźle rozbawił. A co do tej Klaudii, ma bardzo ładny głos, ale są od niej lepsi. Stawiam dychę, że gdyby nie śpiewała wzruszających piosenek, to by zniknęła na początku.
|
ba nawet by pewnie w tv na kastingu by jej nie pokazali..
Poor Czoker he was my favorite =< |
Czoher na prezydenta!xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |