![]() |
palkom i magom jeszcze malo ?
o jaa w glowie mi sie to nie miesci zaaaaal |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Do ktoregos pana up.
Hat of the mad 3 defa bodaj ze?... po upie wygladac bedzie jak czapka liliputa fajnie. Assassin stary tansze jeszcze? Czlowieku ty chyba oszalales ceny 100gp each to dla mni jest za malo biorac pod uwage hity z nich i czasem wydajnosc. Dac palec to chca cala reke.. |
Dobra nic już niemowie.. niech podywższą cenę assasin starów 10x inne profy beda happy a palle będa płakać i tak się wszystkim niedogodzi..
|
@Asker
Hm trzeba najpierw zadać pytanie czy ktoś na neranie zrobił elemental spheres quest. Z tego co wiem quest nie jest łatwy i koszty jego wykonania też nie są małe. Co to za serwer gdzie arm ten po 200k chodzi, itemki z inqu tez po 200k? W takim razie na 50 lvlu masz full rare seta, żal trochę. pozdro @Gon'son Zgadzam się z Tobą całkowicie. @Balentajs Z tego co wiem to takiego npc nie będzie. Jedynie H.L. na Outlaw Camp skupuje te itemki. |
U mnie na Securze inq itemki 500-550 a z Sphares takie tanie bo juz troche teamow go zrobilo :)
|
podrzućcie ceny assów plx
|
400gp jedna zadowoleni?
potwierdzone 100% ja już robię zapasy "tańszych assek" :confused: |
No to dobrze słyszałem ze 400 gp jedna i 40k za 100 assasinek
Troszke przesadzili Hehe Wiec Robimy zapasy.... z 2 bp trzeba kupic ;d Aha... knight który używa czaru co daje 100 Shielda... Nie może atakować przez okres trwania czaru |
to poproszę jeszcze info o outficie i juz wsio :)
|
@up
o tym ze atakowac nie mozna podczas uzycia tego czaru wiadomo juz z zapowiedzi. co do tego czaru - dobry pomysl, dotychczas palek mogl sie rownac w blokowaniu z knightem a teraz tak nie bedzie. |
Cytuj:
Mozna by tak wymieniac wiekszosc potworow bo mag to nie postac do blokowania czy bicia potworow z silnym mele w zwarciu Ale mozesz napisac do cipow zeby zrobili dh dla magow a hat of the mad(+1 mlvl) dla ek ja chcetnie bede biegal w nim niz demon helmecie bo wole wiecej sie leczyc i wiecej bic z exori niz miec kilka arma wiecej |
co palkom malo ?
wy*******ac to moje zdanie palek solo demce palek solo behemoty palek solo prawie wszystko bez waste knight porownanie solo orc fortess... solo bog ridery solo demon? bez waste? kpina behe bez waste? no chyba kpina no moze przy farcie z granow po 5-6 naraz... druid sorc 140,130 helfire fighter czy jakos tak 2h z runek lodowych wali gora dol na inq quest i jest do przodu o jakies 200k przy dobrym wietrze albo i wiecej woi z tego leci jak cholera fsy f axe etc... komu kurwa jest malo niech s*******a na inna gre bo knight byl gnojony jebany w tibi 7,6 na dwarty guardy mozna bylo isc w rare set i uzywalo sie 1 bp uh na 1h z tego co pamietam wiec palki sorki i druty sory ale ni huja update tylko for kina i pall a ci co narzekaja na assaski to ich sprawa |
^up
co fakt to fakt ; ) |
Emesto.
Ale nie płacz się, dobrze? Osobiście cieszy mnie to, że podniosą cenę gwiazdek. Bynajmniej pewne questy troszkę większy wkład pieniężny wymuszą. No i być może powrót do kuszy? Oj, tak, to by było coś. Jeszcze raz do Ciebie Emesto. Nie żebym był niemiły, ale jeśli ktoś nie do końca ceni swoją postać i nie umie nią grać, zawsze będzie narzekać. Ale to takie tam moje, więc wiesz :) |
Cytuj:
|
nom plx ludziki info jakies o outficie:)
|
Trzeba było zrobić palka,sorka,druta!
A nie teraz stękać że wasze w 100% wybotowane chary się do niczego nie nadają. Przynajmniej nigdy waste nie macie. |
Cytuj:
Zjebali to i chuj jak ktos lubi ciezke to jego sprawa ;] Koljeny up na polepszanie i tak zajebistych juz rp i najtow GL zal |
to prawda ze 100 assassinow ma kosztować 40k X(
|
Cytuj:
Cytuj:
Zresztą - idziez na demy, behe, frosty, i nie ma waste...więc oco chodzi?:< Ass stary 40k/100? żałosne... Sorc za 20(11gp) many ma hity 200+ we wszystko.... Co do "knight to czołg powinien mieć ciężkie eq" Ta, szkoda że to daje jakąś sensowną róznice może..na zółwiach, i słabszych...potem i tak wszystko bije z magi, a na wojnach z sd :< |
Jak nie zobaczę screena z ceną assów to nie uwierzę -.-'
|
Cytuj:
Cytuj:
We wszystkich innych grach typu mmorpg kazda profesja ma swoj ekwipunek czemu tak ma nie byc w tibi ..? nich knight bedzie tankerem palek shooterm mag rozpiździaczem a druid sioherem i niech tak zostanie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
KUrwa tu miały być wklejane SS z ts o update. Możecie troche nowości powiedziec ale głownie chodzi o SS. Ale wy to sie kurwa kłucicie ze to ze tamto
pojebało sie wam w baniach ? |
kto sie kluci ten sie kluci :) cmok
|
Cytuj:
|
hajl
maly fejk z tymi assami ^^ po 100 gp laza :> nie cudowac idiotki :>
|
Bedzie jakis nowy quest a'la inquisition albo poi?
|
edit nie ważne, nie powtarzajcie jak już to przeczytaliście
|
Może ktoś kto ma postać na amerykańskim servie (testera) postać pomóglby mi się dostać do mino maga w zamku koło ab. Bo chcę rookstayerem wyjść na maina i spróbować zsolować właśnie mm. Jakby co to piszcie do Eragog Rook.
|
Cytuj:
Oczywiscie ze nosze dla wygladu w moim przypadku c legi zamiast g legow bo sa sux;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
I w dupie mam Twój podpis bo takich rażących błędów to powinni się dyslektycy wystrzegać . Przypominam : Zdjęcia z Test Servera (Grudzień 2008) p.s. Riposta : nie, nie popłacze się ; / |
Z tego co widzę CipSoft zadbał o to by mag mógł bać się knighta z wyższym lvlem, troche szkoda z dh i g legami (o ile tak będzie) w końcu quest na DHQ jest dostępny dla wszystkich.
|
Uwaga, uwaga, w tym poście są zdjęcia >.>
Rookstayerem wyszedłem na maina z zamiarem zabicia mino maga w rook eq: Ukryty tekst:
Następnie wybrałem się do Thais (gmowie bawili się w summonowanie): Ukryty tekst:
Dobra, nie wiem czy wszystko dałem, ale już muszę spadać. C ya |
Bez urazy ludzie ale zamieszczajcie jakies zdjecia bo wIESZOK zamknie temat tak jak znowu Only Harmonie xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |