![]() |
Filmik calisa http://pl.youtube.com/watch?v=vCHnPHvEAmM
Troche żałosny... |
to byl taki filmik troche z stylu chwalisz sie czy zalisz, zalowy i sciagniete rozne zeczy z banaha, ten parkinson mnie dobil O_O.
troche kozaka chcial zgrywac ale pamietajmy, ze gdyby nie amesy sresy to taki calis by nie istnial wiec jego chwalenie sie "obiecuje ci ze z pzta wiecej ju nie wyjdziesz" to takie troche na 5 latka pasuje no ale cóz tylko moje zdanie ^^ |
zalosna napinka
|
ma ktos movie jak boil pada?
|
Cos im sie w dupie poprzewracalo chyba obaj przechuje.
Ahhh gdyby tak Amesa zrookowali mmhmhmhm |
Cytuj:
|
Jak by byl caly film to tak by nie dali, by musieli okroic do tego czasu jak padam bo tak posmiewisko by z nich bylo ;]
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
wielkie posmiewisko xD masslog w 7 osob w tym 1 noob char na 38 lvlu 2 knightow 1 palek 1 druid 2 sorcow w tym jeden ponizej 100 lvla, skakales na schodach przez 15 min ale spierdoliles bo nie sposob trapnac 149 ms w 6 osob na 3 pietrach, skakales jak debil ale jakos ci sie udalo uciec... ale gdzie ? nie uciekales za miasto tylko do sklepu xD!!! nasza ekipa sie rozbiegla ale stwierdzilismy ze jeszcze nie uciekamy do defensa i pobieglismy za toba, tam dalej skakales gdzie juz po okolo 20 min nie starczylo ci manasow niestety xD ! to bylo posmiewisko tylko i wylacznie z ciebie bo mozna bylo bez problemu uciec ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hahah a juz niebylo co robic a tu boil on jednak to pewniak kolega jest :D |
omg ale akcja, szkoda tylko ze zabraklo minutki i troche szczescia, ale jak to boroth powiedzial szybkosc robi swoje :P ja i tak ucieklem :DDDDDD
Jan 09 2009, 13:21:31 CET Killed Nimu Ralo at Level 72 ok Jan 09 2009, 12:59:41 CET Killed Shadow Rashel at Level 64 ok obydwaj rsy wiec troche sie oblowilim p.s nie ma za co (nimu ralo to dawny broken promises) |
Cytuj:
|
|
chujowy, myslales chyba ze jak zajebiesz pare wiesniackich piosenek, troche hiphopu to filmy bedziesz mial jak banah - nie
|
Jawnie czemu wszyscy zaczeli zrzynac od banah'a jedyne co mi sie podoba to jakosc tego filmiku bo bardzo fajnie wszystko widac
|
Mi sie tam akurat ten filmik podobal i roznil sie od bana~ bo on pokazuje tylko jakie to inter jest zajebiste a ip/lr cioty a w tym filmiku byly fragi zarowno ip jak i it
|
Za duzo disco polo ktore wogole nie pasuje jakkolwiek do filmu...
|
Film ocenie krótko - DNO I WODOROSTY
|
Nawet fajny filmik ;]
|
Taaa to discopolo to dno : <
Koszyk daj mi 100k na otsie ;o |
Dzisiejszy dzien to totalna porazka,mam trzy slowa.
SMIECH NA SALI. Jestem zirytowany sposobem w jaki akcja byla przeprowadzona. |
Ciesze się, że w końcu po za Borothem i Calisem ktoś zabrał się za robienie filmików z akcji na Arcani. Ostatnimi dniami było co nagrywać i było kilka ciekawych sytuacji które upchne w moim nowym filmiku :P Narazie zrobiłem 5 minut które zaskoczą kilka osób i może pojawi się uśmiech na twarzach IP oraz Inter. Ba nawet znalazło się miejsce dla fragów zrobionych na Interr~ no i miejsce dla Netherila xD Ale to już sami zobaczycie, a on sam pewnie już podejrzewa co się mu święci ;P
Więc czekam z niecierpliwością na nowy filmik z ostatnich akcji naszego nowego "producenta" jak i starych wyjadaczy (ach te poważne filmy Borotha z Rockową/PunkRockową muzą XD ). Będzie co porównywać i oceniać. Postro |
Nie zachwalaj mnie tak bo sie rumienie. :D
No czekam na ten Twoj film, czekam ; > |
kiedy bedzie?X(X(X(
|
Cytuj:
|
wymaz ten krakow sobie z tibia.com bo mi wstyd przynosisz
ze ci karton wyporzyczylem na dworcu to nieznaczy ze z tad jestes |
@UP
Przypomnij bym kupił Ci na urodziny słownik. |
Slownik i sliniak bo cos swiniak sie slini ;]
|
koszyk butelki ztanialy wiec niekupisz mi go chyba :( chyba ze kartony tez przyswajasz ;]
a ty boil nic juz niemow bo i tak juz ludzie mowia na ciebie clapek 2 ty lepiej idz grac na non pvp bo ci nieidzie cos a nooby juz cie nawet nielicza jako fraga |
ja tego nie rozumiem, jest paru kolesi, uchodzą za największych debili na serwerze, plują się o to do ludzi, ale nie zrobią nic, żeby jakoś się poprawić czy coś, tylko dalej sypią swoim teksciorami
|
Cytuj:
ze pozwole sobie zacytowac "Deeper and deeper and deeper and deeper" |
Cytuj:
Poza tym nie musisz chwalić się na forach, że zbudowałeś sobie z kartonów własną metropolię na dworcu i doprawdy nie rozumie, czemu ciągnie nie potrafisz przyjąć do wiadomości, że naprawdę nie zamierzam razem z tobą tam mieszkać. |
tylko wprzeciwienstwie do ciebie nieboje sie z kimś ustawić :D na rl
ale ty jestes tylko "mądry" i cwany przez ekran monitora. Trudno co zrobić , szkoda że niejesteś wstanie mi powiedzieć tego w twarz pomimo ze niemasz 12 lat ... niestety coraz wiecej takich ludzi :/ |
Cytuj:
Heh nie wiem o czym mówisz bo nigdy nie miałem okazji się z tobą spotkać, zresztą póki nie poszedłeś do LR wydawało mi się, że jesteś w miarę normalny, ale twoje popisy na forum zdecydowanie świadczyły/-ą na twoją niekorzyść i to nie jest tylko moja opinia. W każdym razie, jeśli będzie jeszcze okazja spotkać się w rl i dalej będziesz się zachowywał jak jakiś niedopieszczony dzieciak to na pewno cię o tym poinformuje :) |
a jak w dpft zapraszalem cie na 2-3 domowki abys wpadl albo na rynek na piwo ?
to mowiles ze obecnie niedasz rady lub abysmy wpadli na akademik do ciebie ... a co do tego ze boil ci cos kaze a ty to poslusznie robisz to myslalem ze juz tego nie doczekam na tibi ;( |
eti przekladasz gre na spotkanie w rl'u do konforntacji silowej? Rozumiem piwko, ale, zeby za 'piksele' cos udowadniac? Dajcie na luz chlopcy, bo swoj wiek macie, a gadka przerada sie w teksty dzieciakow pokroju pici itp.
|
to chyba nie chodzi o piksele, tylko o literki, ktore tworza obrazliwe slowa
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |