![]() |
Trzeba sie pochwalić
Blood-Rain 35 knight (75/74) - trudno powiedzieć - DS, dwarf guardy, GS do żultego, many dragons :D
Monk 32 knight (71/70) - dragon na 20lvl (cały zamek w ab zerki, ds) Kamikazze 30 sorc - (40m lvl) - dragon lord (mana blocking i duuużo SD) Stanton 12 paladyn (50/49) - zeszłem na 1 (bez problemu) ale kontynuje trening :D |
Pora na maly update z mojej strony (poprzedni post skasowalem).
Jedziemy wedlug listy z http://www.tibia.pl/monsters_tester.php?sort=exp Dog - zdazylo sie kilka razy pacnac jak wszedl w droge Rabit do Fire Devil - zabic duzo, bardzo duzo. Ghost - Zdazylo sie pana pacnac po drodze na necro Witch - duzo zabic, bardzo duzo (nadal szukam golden sickle, ale mam ~500 ciasteczek juz) Cyklopy - Zabic duzo, expowac czesto Hunter - zabic troche, szukac loot w martwa ciala do okola Mino mag do slime - zabic trochu Stone golem - nie spotkac, ciagle szukac Beholder - lubic, czesto bic Elf Archanist - zabic jedna cios (best hit) Dwarf guard i berzerker - expic czesto Monk - spotckac 2 razy w duza banada, zabic z GFB Fire Elemental - zabic czesto, przeszkadzac bic cyklops, blokowac 3 na raz Demon Skeleton - nie lubiec, zabic, blokowac 2 na raz Dwarf Geomancer - zabic, lubiec, nie lubiec strata mana Orc Leader - lubiec, zbierac czesta sword ring Vampire - lubiec, bic czesto Priestress - nie lubiec, bic tylko raz razem z Hero Orc Warlord - nigdy nie widziec, orc bac sie Gremlin Dragon - bic, expic, exp dobry, loot slaba Banshe - bic, blokowac, nie lubiec spiewanie Giant Spider - bic solo, blokowac 2, zabic z HMM 3 na raz Hero - blokowac, zginac na nastepnym Black Knight - blokowac, nie muc trafic z miecz Dragon Lord - blokowac duzo, bic solo 1 jak DL zabic kolega. Behemot - blokowac bez UH z sorc wysoka lvl Warlock i Demon - jeszcze nie bic, ale planowac. Ps. Teraz wiecie jak sie moderatozy czuja czytajc niektore posty :) Ps2. Elite Knight lvl 65 skille ~80. |
Sorc 15 lvl 25 mlvl 5/6 sd ( lol :D ) i dragon is dead ;
|
------Mnio Guard------
Druid, 10lvl, hmmy , 15mg lvl... Odbiegając od tematu: Czym można odczytać pliki .rec(plz odpowiedzcie) |
ja sie pochwale tym ze na rooku zabilem na solo minosa (skillz 15/16, najlepszy sprzet na rooku czyli : viking helmet , chain arm, s-legs, l-boots,katana, c-shield) , zostało mi 12 hp ale jaka satysfakcja :]
|
kolega pall 19 lvl skille nie pamietam ja sorc 19 lvl 24mlvl rozgromilismy pół orc landu
|
HAHA a ja ubilem WW i Valkirie i Beara na raz ( zostalo mi 44hp)- widzicie ? Cuda sie zdazaja ^^
|
ja tam jeszcze kiepas!!
ja tam nie mam mozliwosci zabijania dobrych potworw 8) bo jeszcze jestem na tym poczatkowym miescie ale zabilem szkieleta na 5 levelu nie pamietam SKILLI ?(
|
a co lepsze: Amazon czy Rotworm?? pozdro, Knight 9lvl
|
Moja kolej
Ja tak na 35 lvl Gs solo(hmm)
Na 38 lvl team Dl 25 dragon solo(9 uh) 15 lvl(z 2 liderami) i sorcem na 30 lvl draga(sorc nie nawal tylko jego lidery mi blokowaly) |
solo rozwalilem draga na 20 lvl druid 40 m lvl oczywiscie z magic shield xD a z kumplami bylem na dlkach pierwszego udalo sie rozwalic bo sie na mnie nie przerzucil ale na nastepnym wy.... mi kombo i dead ;/
|
Zielony Baron
Sorcerer 15 Lv. 35 Mlv. Dragon <4 SD + 3 strzaly z HMM> 2 x Exura Vita Świadkowie: Lord Kleszcz P.S: Jeżeli nie wieżysz to zagadaj domnie gdy jestem on-line daj SD odpal UO-SS i lecimy, ja zabijam a ty ss robisz(sam niemoge bo padne, niestety mam tylko 220 Hp) |
smok, dl , orc warlod/berk/leader ( monk zajebal leadera i berga na raz; p )
lvl 28( byl 29 ;p ) i 43 mlvl tera bije 30 lvl i gdzies pojde w las :) ;] |
dwarf guard z 1 uhem albo ds z niepamietam ile uhow :P 24lvl Knight 60/52
|
Ja tu patrze a ty jeden zabil smoka a jaden minosy.
A ja jedynie 4 roty naraz ;( |
Nie wiem czy to wyczyn ale na 9lv - ghul :]
|
Mam 25 lv sorka najlebsze co zabilem to :
42 Royal paladyn-nie bylo latwo ale se poradzilem, z takich niezly loot wypada, mi wypadl K-armor i troche sd do dalszego pkowania :) :)) |
najlebszy potworek jakiego zabilem to GS na lebsze nie lazilem bo dobze bylo mi na GSach i loot tez dobry :) :baby:
|
:D ja az ghula i cyca (16lvl palek) :D :D :D
|
Zabiłem GS knightem - Blood-Rain 35lvl - 74/71.
A pozatym 3 smoki mi kiedyś ktoś zlurował i musiałem sobie radzić :D |
Na solo? To chyba sie nazbierało z 10 dragonów, dwarf geomancer, monk ale Druidem na 24lvl.
Palkiem to GS (nie na solo bo z kumplem), masowe ilości DSów - pall 25lvl Julera |
ja na 17 levelu z magic około 35 draga solo z esdeków na full mana shield, nawet do hp mi nie zjechalo :) a z blockami to masowo tez dragi... teraz mam 20 level, 37 magic, k-set, crus-helmet, d-shield i hammer i p-ammy, a ja sie z p-setem i g-shield na dragu męczyłem ... 8)
|
Sam to chyba 3 dski na raz a z kumplem gska a jak bylem na drugim juz gs-ie to bylem na 2 strzaly bo chcialem sie chowac do Świadyni na pohu i niechcacy walnelem kolege a tu gs pupu i juz padlem na 2 strzaly bylem ;( :( w helmet poszedl sie pier... X(
|
ja zabilem dawno temu skieltora na 4 lv ze skillami 13 shielding i 12 sword
|
Ja też sie pochwale ;)
Knight 11lvl skile 50/45- Hunter , ghul, valkiria, Mino Archer Sorc 15lvl 17mlvl- Hunter, Belholder, Cyklop, Mino Mag Słabiutko wiem ale to nowe postacie. |
solo Demon
62 royal palladyn skile 89-70 18mlvl poltora bp sdkow. Loot : Golden Ring. Demon w roomie ze scrollem |
Ja pokonalem
Ds'a Gs'a i dragona :)
__________________ pozdro zabujcom ;p |
ja palkiem na 11 lvl ze skilami 42/28 zabilem solo cyca i elfa scouta
|
Moj nalepszy potwor byc wielki czerwony DL ja bic z sd z bloker.
|
Na solo??
To był DS, Orc Berserker oraz Dwarf Quard i Fire Devil Z kimś: Dragon oraz Orc Lider |
Kogo najlepszego pokonaliście ?
Ja solo ubiłem jedynie DS ,Dwarfa Guarda , Dwarfa Geomancera . Teraz ide na Draga nie wiem jak to się skończy 8) ale może nie będzie najgorzej :))
To moja postać Secura AB 15 lev 31 mlev 19/19 Eq - D Hammer , D shield , Noble Armor, Plate Legsy , Steel helmet (zamieniam na crown) Utevo Lux i wszystko jasne |
Knajt na 14lvl Na solówe dwa Orc Warriory i jeden Mino Guard !!!!!!!! ;)
|
Cytuj:
Ja palek na 18lv skille 53/34 najlepsze to mino guardy, cyklopy i DS'y. Przymierzam się na GS'y :) |
Ja zabilem Demon skeletona (na czerwonym)ale chyba to sie nie liczy a tak to mino guard na solo 19 lev knight 45/40 :]
|
Najlepszy potwor jakiego pokonalem to GS :) mialem wtedy 19 lvl pal (Master Winhy) teraz nie mam tej postaci.Z Gsa wypadl mi p-legsy.
|
Najlepszy mój potwór jakiego zabiłem to dwarf guard.
Zabiłem go przypadkowo ponieważ ktoś go zlurował .Miałem wtedy 15 lvl i jestem :lucznik: (teraz mam 22 lvll) |
ja zabilem na solo rata
moje skile: 10\10 1 lvl :)) |
Moje najlepsze potworki wzięte na solo to:
- Dragon - Orc Lider - Zerk - Cyc - Dwarf Guard Moja postać: Jobi (pally) 22lvl, 9mlvl, skille:60/40 i rosną :)) |
no wiec druidem solo - dragon ( 2 UH lost , no summon etc) 24 lvl 35 mlvl
a knightem cyclop - po 1 cycu zostalo mi 7 hp - lvl 11 skille 35/30 nastepny cyc skille 45/35 - hit za 38 , a potem za 100 i poszlo z górki =] yellow hp lvl 14 pozdro :D |
Hmmm ja zabilam palem na 37 lvl ze skilami 73dysta
GS w jeo cudownej dziurze na poh :)) to bylo cos a le uh mi zeszlo :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |