![]() |
Trochę myślenia. Jeśli KAŻDY uważa się za najlepszego, to nikt nie jest "idiotą myślącym, że ma szanse".
Pozdro P.S.: Pisząc w kółko, że nie obchodzą was wyniki pokazujecie, że jest dokładnie na odwrót. Ogólnie, wypowiadając się tu w dziesiątkach postów pokazujecie, że strasznie was to obchodzi (nie ma w tym w sumie 'prawie' nic złego). @down Ja też zrozumiałem to po 2 minutach od napisania :o |
Cytuj:
Jeśli każdy uważa się za najlepszego, to, nikt nie jest, idiotą myślącym, że ma szansę. O, po dwóch minutach zrozumiałem. :) |
Cytuj:
|
O ludzie, przecież tu nie chodzi o to, by złapać króliczka, ale by gonić go! ;/
|
Uważajcie, bo jeszcze dojdziecie, za parę stron, do tej nieszczęsnej teorii, że ten kto nie wypowiada się tutaj, ma większe szanse zostać modem ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tylko zeby znowu nie bylo takiego fajla jak z wieszakiem i tompiorem, nie potrzebujemy kolejnych bogow!!
|
@Administracja
Chcecie dla tego forum lepiej? Zdejmijcie Wieszokowi moda. |
Cytuj:
|
Taką mam rozkminkę, po co wy gdybacie już tyle stron nad tymi wyborami? :D
|
Cytuj:
Wieszok odwala świetną robotę. Wiecie po czym widzę czy modek dobrze pracuje? Jak jest dużo mało rozgarniętych dzieci z działu zdjęcia marudzących na niego i wyzywających go... ;-) A co do wyboru - jeszcze trochę potrzymamy was w niepewności... Fajnie się czyta ten temat :D Swoją drogą - ciekawe jest jak wiele ludzi kandyduje na modka, a nie uważają się za dobrą osobę na to stanowisko... Trochę wiary w siebie ludzie! :) |
@Drom
Nie pozstaje nam nic innego... Strajkujemy! Albo wyniki albo koniec postow w tym temacie! @Xr3 Ale ja srsly nie widze powodu dlaczego. :D |
@Drom
Czy notoryczne denerwowanie użytkowników i prowokacja do flame'a i spamu to wykroczenie poza regulamin? Zbanuj sam siebie :| Daj wyniki. |
@Drom:
Zaczniemy spamować na forum to szybko wybierzecie modków, oj szybko... :p Co do Wieszoka; narzekają na niego tylko Ci, którzy otrzymali od niego warna bądź bana. Intrygujące, nieprawdaż? @Down: E tam, szczegóły. :D |
Cytuj:
|
Drom ale jesteś :< jutro święta, dziś zrób nam zajączka ;D
@co do wieszoka Jest to modek który w miarę stara się pozbywać spamu i osób łamiących regulamin ale ma/miał pewne hmm...głupie zagrania z jego strony ;) co nie zmienia faktu że jest jedną z niewielu osób które mają moda i dobrze pracują. @Gargoinx Dostałem od niego bana na zawsze za to że zreportowałem keyloggera. I potem musiałem kilka dni czekać aż łaskawie powiadomił o tym administracje ;P ale obyło się bez większych problemów |
a ja jestem tylko ciekaw czy moj ban mogl by przeszkodzić mi w mojej karierze moda xD
|
Cytuj:
W trakcie wyboru dostales - tak. Skonczyl Ci sie przed wyborem - nie wiem. |
Dzieńdobry, czy mógłbym prosić o moderatora na blogi, ew. zorganizowanie tam Hiroszimy?
|
aj ta marudisz, mysle ze moga mnie wybrac, bo w sumie co to bylo 4 bany xD choc i tak wiem ze szans nie mam to czekam na wyniki kogo wkoncu wybiorą i czemu zawsze nie tych kogo typuje xD(choc tompiora trafilem jak kiedys z kumplami gadalem ze on to mogl by byc modem!)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie mogłem się powstrzymać aby nie wlepić kilku banów mojej ulubionej grupie użytkowników tego forum... @Down Używa się obydwu nazw, choć rzeczywiście - nalot brzmi lepiej. |
@up
Chyba nalot dywanowy. @2up Ale ze o co chodzi? Bo mnie wtedy jeszcze w planie nie bylo. |
Michoss i Rothes do blogów? Wtedy blogi by były dopiero nie do poznania. :d
Swoją drogą, zaległe bany chyba, aż tak nie przeszkadzają w wyborach, prawda Michos? ;d |
nawet te ktore dostalem 2tygodnie temu ? jak nie to szkoda =/ chociasz, przeszedł bym do legendy jako jedyny mod ktory mial 4 bany xD
|
@2up
Cicho, jestem już porządnym użytkownikiem. @up Nie bubaj. Ja miałem 4 bany Z MIEJSCA (ostrzeżenie 10 pkt) a w sumie z 6-7 banów. Jestem prowniejszy od ciebie. |
Cytuj:
@up Unos sekundos. |
@up
Ja mialem 2 permy, jednego odwolanego, a jednego dwu-dniowego. :D Ostatni warn 18.12.2008 |
Mi ostatni warn wygasł dzisiaj, ale ciii... A bany miałem w sumie dwa; jeden Rothes wie chyba najlepiej za co, a drugi z dwóch warnów - jeden warn za cytowanie tekstu (niby spam :s), a drugi już nie pamiętam za co. Kto następny chętny do opisu swoich banów/warnów? :D
|
ja raz dostalem za wulgaryzmy(a bo jeden wladowal mi sie z tibią do dzialu RPG a tego nei zniose) a zaraz jak mi sie skonczyl(30dni) odpowiednio to skomentowalem(ostre słowa w strone niebieskich jak mozna bylo ukarac kogos tak ostro za to ze obrugal kogos za(wtedy) az takie przewinienie) i dostalem kolejnego(chyba od Rothessa) na kolejne 30 dni. Ale i tak mnie nie wybiora, bo jezeli by chciali mnie wybrac to automatycznie eriona tez powinni xD i wogole wszystkich członków forumowej ciemnej strony.
|
@xup
http://www.forum.tibia.pl/blog.php?b=1580 @ Wow, chodzcie jeszcze moze poofftopujmy, co? btw. http://iv.pl/images/ktveeh7sk70a9aandxyg.png Ladnie mi w niebieskim? @down Imejdzszak przeciazony, fotosika nie lubie, a iv.pl jest fajny. Spoko, to nie jest zaden hacklink. |
@up
co to za inksiejszy hosting? ;p Ja zostane mHrocznym modkiem tegoż forum (o ile w ogóle ktoś bierze moją kandydature pod uwagę ;P) @Drom wyskakuj z wyników prosze ;D |
Cytuj:
*Temat z warnami A ja myślałem, że moja kilka warnów i 0 banów to wystarczająco dużo... *Temat Ktoś tam zaczął obstawianie - obstawiam, że modków będzie 3, a ich nicki poznamy we wtorek, ew. w środę (obstawiam środę, bo we wtorek kończy się edycja sms, więc kilka okazji w 1 newsie będzie ;)). *Vas~ Normalnie. Mam zasadę - jeżeli masz kłamać, to lepiej nic nie mów. Dlatego rzadko piszę posty ;] |
Cytuj:
PS.: Reported. Pozdrawiam. Jak najbardziej wyniki po swietach : D Dajcie ludzia odpoczac choc w te dni. : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i stało się - gratuluję Slythii i Duchowi :)))
EDIT: Też się zdziwiłem, że jest tylko 2. Skoro na forum nieoficjalnie działa tylko 3 modów, to dość mało na 60~ tys. użytkowników... |
Slythia nowym modem ? Ciekawe ilu panów z jury przestało być prawiczkami. :confused:
Ale Duchowi gratuluje, bo imo zasłużył na to. |
Gratulacje dla Slythii i Ducha. Mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować, ale o nich jestem raczej spokojny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |