Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

Argen 10-04-2009 16:49

Trochę myślenia. Jeśli KAŻDY uważa się za najlepszego, to nikt nie jest "idiotą myślącym, że ma szanse".

Pozdro

P.S.: Pisząc w kółko, że nie obchodzą was wyniki pokazujecie, że jest dokładnie na odwrót. Ogólnie, wypowiadając się tu w dziesiątkach postów pokazujecie, że strasznie was to obchodzi (nie ma w tym w sumie 'prawie' nic złego).

@down

Ja też zrozumiałem to po 2 minutach od napisania :o

Gonzo 10-04-2009 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2519169)
Jeśli KAŻDY uważa się za najlepszego, to nikt nie jest "idiotą myślącym, że ma szanse".

Ciężka rozkmina ;O.

Jeśli każdy uważa się za najlepszego,
to,
nikt nie jest,
idiotą myślącym, że ma szansę.

O, po dwóch minutach zrozumiałem. :)

Marcin24 10-04-2009 17:42

Cytuj:

Trochę myślenia. Jeśli KAŻDY uważa się za najlepszego, to nikt nie jest "idiotą myślącym, że ma szanse".
Chodziło mi o to, że każdy kandydat w swoim mniemaniu myśli, że jest najlepszy, a reszta, w jego mniemaniu, to idioci myślący, że mają szanse.

Rybzor 10-04-2009 17:42

O ludzie, przecież tu nie chodzi o to, by złapać króliczka, ale by gonić go! ;/

Wylansowany 10-04-2009 21:52

Uważajcie, bo jeszcze dojdziecie, za parę stron, do tej nieszczęsnej teorii, że ten kto nie wypowiada się tutaj, ma większe szanse zostać modem ;/

GargoinX 10-04-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wylansowany (Post 2519413)
Uważajcie, bo jeszcze dojdziecie, za parę stron, do tej nieszczęsnej teorii, że ten kto nie wypowiada się tutaj, ma większe szanse zostać modem ;/

A nie ma?! Szlag by to, mój plan zawiódł. :/

Avallach 10-04-2009 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2519222)
O ludzie, przecież tu nie chodzi o to, by złapać króliczka, ale by gonić go! ;/

Tez bym tak podsumował te Święta Wielkanocne.

poreda 10-04-2009 23:43

tylko zeby znowu nie bylo takiego fajla jak z wieszakiem i tompiorem, nie potrzebujemy kolejnych bogow!!

Xr3 11-04-2009 09:59

@Administracja
Chcecie dla tego forum lepiej? Zdejmijcie Wieszokowi moda.

Alanus Lutinum 11-04-2009 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2519645)
@Administracja

Jak dla mnie wieszok robi dobrą robotę. Po prostu za dużo spamujecie. Cóż, dla mnie post w stylu "raporcik, kthx bye" narusza regulamin, a takie osoby jak ty piszą takich na tony.

Erhion 11-04-2009 11:24

Taką mam rozkminkę, po co wy gdybacie już tyle stron nad tymi wyborami? :D

Dr. Omader 11-04-2009 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2519645)
@Administracja

Dzień, w którym skorzystamy z Twoich rad będzie zaprawdę pierwszym dniem końca tego forum... ;-)

Wieszok odwala świetną robotę.

Wiecie po czym widzę czy modek dobrze pracuje? Jak jest dużo mało rozgarniętych dzieci z działu zdjęcia marudzących na niego i wyzywających go... ;-)

A co do wyboru - jeszcze trochę potrzymamy was w niepewności... Fajnie się czyta ten temat :D

Swoją drogą - ciekawe jest jak wiele ludzi kandyduje na modka, a nie uważają się za dobrą osobę na to stanowisko... Trochę wiary w siebie ludzie! :)

Vasudanin 11-04-2009 12:29

@Drom
Nie pozstaje nam nic innego...
Strajkujemy! Albo wyniki albo koniec postow w tym temacie!
@Xr3
Ale ja srsly nie widze powodu dlaczego. :D

Michoss 11-04-2009 12:49

@Drom
Czy notoryczne denerwowanie użytkowników i prowokacja do flame'a i spamu to wykroczenie poza regulamin? Zbanuj sam siebie :|
Daj wyniki.

GargoinX 11-04-2009 12:49

@Drom:
Zaczniemy spamować na forum to szybko wybierzecie modków, oj szybko... :p

Co do Wieszoka; narzekają na niego tylko Ci, którzy otrzymali od niego warna bądź bana. Intrygujące, nieprawdaż?

@Down:
E tam, szczegóły. :D

Koszyk 11-04-2009 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GargoinX (Post 2519791)
@Drom:
Zaczniemy spamować na forum to szybko wybierzecie modków, oj szybko... :p

Co do Wieszoka; narzekają na niego tylko Ci, którzy otrzymali od niego warna bądź bana. Intrygujące, nieprawdaż?

Wątpię, prędzej dostaniemy bany niż wyniki. No a na dodatek to jeszcze trzeba będzie nowe wybory zrobić bo aktualni kandydaci mieliby bana :D

jerrry 11-04-2009 14:07

Drom ale jesteś :< jutro święta, dziś zrób nam zajączka ;D

@co do wieszoka

Jest to modek który w miarę stara się pozbywać spamu i osób łamiących regulamin ale ma/miał pewne hmm...głupie zagrania z jego strony ;) co nie zmienia faktu że jest jedną z niewielu osób które mają moda i dobrze pracują.

@Gargoinx

Dostałem od niego bana na zawsze za to że zreportowałem keyloggera. I potem musiałem kilka dni czekać aż łaskawie powiadomił o tym administracje ;P ale obyło się bez większych problemów

kołbaś 11-04-2009 16:36

a ja jestem tylko ciekaw czy moj ban mogl by przeszkodzić mi w mojej karierze moda xD

Vasudanin 11-04-2009 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2520002)
a ja jestem tylko ciekaw czy moj ban mogl by przeszkodzić mi w mojej karierze moda xD

Jestes modkiem i dostajesz bana - tak.
W trakcie wyboru dostales - tak.
Skonczyl Ci sie przed wyborem - nie wiem.

Michoss 11-04-2009 16:44

Dzieńdobry, czy mógłbym prosić o moderatora na blogi, ew. zorganizowanie tam Hiroszimy?

kołbaś 11-04-2009 16:44

aj ta marudisz, mysle ze moga mnie wybrac, bo w sumie co to bylo 4 bany xD choc i tak wiem ze szans nie mam to czekam na wyniki kogo wkoncu wybiorą i czemu zawsze nie tych kogo typuje xD(choc tompiora trafilem jak kiedys z kumplami gadalem ze on to mogl by byc modem!)

Rybzor 11-04-2009 17:01

Cytuj:

Jestes modkiem i dostajesz bana - tak.
Haha, jak pamiętam, tylko Raul był zdolny do takich poświęceń : d, to chyba o haka wtedy chodziło : P

Rothes 11-04-2009 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2520012)
Dzieńdobry, czy mógłbym prosić o moderatora na blogi, ew. zorganizowanie tam Hiroszimy?

Taki malutki atak dywanowy wystarczył, czy rzeczywiście potrzeba czegoś większego?

Nie mogłem się powstrzymać aby nie wlepić kilku banów mojej ulubionej grupie użytkowników tego forum...

@Down
Używa się obydwu nazw, choć rzeczywiście - nalot brzmi lepiej.

Vasudanin 11-04-2009 17:30

@up
Chyba nalot dywanowy.
@2up
Ale ze o co chodzi? Bo mnie wtedy jeszcze w planie nie bylo.

GargoinX 11-04-2009 17:44

Michoss i Rothes do blogów? Wtedy blogi by były dopiero nie do poznania. :d
Swoją drogą, zaległe bany chyba, aż tak nie przeszkadzają w wyborach, prawda Michos? ;d

kołbaś 11-04-2009 17:47

nawet te ktore dostalem 2tygodnie temu ? jak nie to szkoda =/ chociasz, przeszedł bym do legendy jako jedyny mod ktory mial 4 bany xD

Michoss 11-04-2009 17:50

@2up
Cicho, jestem już porządnym użytkownikiem.

@up
Nie bubaj. Ja miałem 4 bany Z MIEJSCA (ostrzeżenie 10 pkt) a w sumie z 6-7 banów. Jestem prowniejszy od ciebie.

Marcin24 11-04-2009 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2520090)
nawet te ktore dostalem 2tygodnie temu ? jak nie to szkoda =/ chociasz, przeszedł bym do legendy jako jedyny mod ktory mial 4 bany xD

Przebij to.
@up
Unos sekundos.

Vasudanin 11-04-2009 17:53

@up
Ja mialem 2 permy, jednego odwolanego, a jednego dwu-dniowego. :D
Ostatni warn 18.12.2008

GargoinX 11-04-2009 18:00

Mi ostatni warn wygasł dzisiaj, ale ciii... A bany miałem w sumie dwa; jeden Rothes wie chyba najlepiej za co, a drugi z dwóch warnów - jeden warn za cytowanie tekstu (niby spam :s), a drugi już nie pamiętam za co. Kto następny chętny do opisu swoich banów/warnów? :D

kołbaś 11-04-2009 18:11

ja raz dostalem za wulgaryzmy(a bo jeden wladowal mi sie z tibią do dzialu RPG a tego nei zniose) a zaraz jak mi sie skonczyl(30dni) odpowiednio to skomentowalem(ostre słowa w strone niebieskich jak mozna bylo ukarac kogos tak ostro za to ze obrugal kogos za(wtedy) az takie przewinienie) i dostalem kolejnego(chyba od Rothessa) na kolejne 30 dni. Ale i tak mnie nie wybiora, bo jezeli by chciali mnie wybrac to automatycznie eriona tez powinni xD i wogole wszystkich członków forumowej ciemnej strony.

Vasudanin 11-04-2009 18:15

@xup
http://www.forum.tibia.pl/blog.php?b=1580
@
Wow, chodzcie jeszcze moze poofftopujmy, co?
btw.
http://iv.pl/images/ktveeh7sk70a9aandxyg.png
Ladnie mi w niebieskim?
@down
Imejdzszak przeciazony, fotosika nie lubie, a iv.pl jest fajny. Spoko, to nie jest zaden hacklink.

jerrry 11-04-2009 19:06

@up

co to za inksiejszy hosting? ;p

Ja zostane mHrocznym modkiem tegoż forum (o ile w ogóle ktoś bierze moją kandydature pod uwagę ;P)

@Drom
wyskakuj z wyników prosze ;D

Voniek 11-04-2009 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 2520095)
@2up
Cicho, jestem już porządnym użytkownikiem.

I jak widać przygotowujesz się na stanowisko moderatora - przy połowie Twoich wpisów widnieje notka ,,[do kasacji w razie zostania modem]". Nie to że coś mam, ale padłem jak to zobaczyłem.

*Temat z warnami
A ja myślałem, że moja kilka warnów i 0 banów to wystarczająco dużo...

*Temat
Ktoś tam zaczął obstawianie - obstawiam, że modków będzie 3, a ich nicki poznamy we wtorek, ew. w środę (obstawiam środę, bo we wtorek kończy się edycja sms, więc kilka okazji w 1 newsie będzie ;)).

*Vas~
Normalnie. Mam zasadę - jeżeli masz kłamać, to lepiej nic nie mów. Dlatego rzadko piszę posty ;]

Vasth 11-04-2009 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2520166)
@up

co to za inksiejszy hosting? ;p

Ja zostane mHrocznym modkiem tegoż forum (o ile w ogóle ktoś bierze moją kandydature pod uwagę ;P)

@Drom
wyskakuj z wyników prosze ;D

Nie licz na to.
PS.: Reported.

Pozdrawiam.

Jak najbardziej wyniki po swietach : D Dajcie ludzia odpoczac choc w te dni. : )

Vasudanin 11-04-2009 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voniek (Post 2520179)
*Temat z warnami
A ja myślałem, że moja kilka warnów i 0 banów to wystarczająco dużo...

Sztywniak. Ja naprawde nie wiem jak to jest byc uzytkownikiem pelna geba bez chociaz jednego bana.

Ashlon 11-04-2009 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vasudanin (Post 2520295)
Sztywniak. Ja naprawde nie wiem jak to jest byc uzytkownikiem pelna geba bez chociaz jednego bana.

A jednak mozna :)

Voniek 11-04-2009 22:54

No i stało się - gratuluję Slythii i Duchowi :)))

EDIT:
Też się zdziwiłem, że jest tylko 2. Skoro na forum nieoficjalnie działa tylko 3 modów, to dość mało na 60~ tys. użytkowników...

Yoh Asakura 11-04-2009 22:55

Slythia nowym modem ? Ciekawe ilu panów z jury przestało być prawiczkami. :confused:
Ale Duchowi gratuluje, bo imo zasłużył na to.

GargoinX 11-04-2009 23:02

Gratulacje dla Slythii i Ducha. Mam nadzieję, że będą się dobrze sprawować, ale o nich jestem raczej spokojny.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10.