![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
- Damoon ( rs ) - Amak Guin ( rs ) - Royal Piecimir - i chyba ktoś jeszcze ale nie jestem pewien |
Cytuj:
|
i przestańcie fora spamowac ze niby pa robimy bo ta wasza propaganda to juz sie śmieszna robi. nikt od nas nie robi pa moze akurat widzicie scenę jak kogos bija i mowi boh to te bohy to jak payment a reason jest. proszę was przestańcie z propaganda
|
Cytuj:
Anonimki* przestancie wyzywac od psow bo najbardziej osranymi kundlami jestescie wy co sie sracie podpisac pod wlasnymi slowami,na forum wyszczekani a ingame jak myszki pod miotla. |
Cytuj:
|
hahah nareszcie dpft dostalo baty
|
Cytuj:
|
Powie mi ktos jak odpalic to html?
|
@emuslsja
bylo 3:3 kretynie -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
w sumie z najlepszych to macie najlepszy boter na arcani i najlepszy no lifer na arcani...tutaj sie zgodze(ofc bez imion zbey niebylo ze ublizam komus pelna kultura musi byc ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOL LOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOLOLLOL w skrucie "made my day" :D:D:D |
Cytuj:
Się widze dalej ciebie żarty trzymają, z venta przenosisz je na tibia.pl, skoncz juz bo nie wytrzymuje, brzuch mnie juz boli ze śmiechu. ŻŻP (żenujący żart p...) tu juz dokończcie sobie sami :D :D :D |
i po oro
jak zwykle wojna i nagle bellish ma rl life :x |
Cytuj:
i avengera lolo tez troche wartego wtedy takze ja. i domek cadora tez. swoja droga sprytnie ten 1kk pod jakimis szmatami schowal. wracajac do gidka, trzeba byc glupim zeby dac tak na morde sova "jutro cadorek zaplaci, a jak nie to oddam ci go" :D i jescze luki poswiadczal ze 100% wyplacalna i pewna. ciagle biegam z tym gidkowym sovkiem i ladnie dziala zaloze sie ze jakbym do orsza jescze zaczekal to turek dalby mi th potrzymac. i tez by bylo ze luki zajumal :P |
komp zajety jestem na telefonie ale juz wiem co i jak i pozostaje tylko powiedziec graty XD
|
Zeneq Staszeq aka youffie peguje as fuk to tez to wara dojdzie do lukiego ;]]]]
|
Cytuj:
|
teraz cygan ma 2 opcje albo czeka az sie pokłócimy (''to se jeszcze kurwa poczeka'') albo co bardziej prawdopodobne to wezmie kolejne pol Arcani. ile bylo przed chwilą wie ktos?
|
17:7, coś chyba tak.
|
Cytuj:
Harrie a co do mojego Sov-a, to że go straciłem nie znaczy że dałem się tobie wykiwać ponieważ to Luki pytał każdego na vencie kto ma Sov-a (dla kombekówny) za którą ręczył i na wypadek jakby coś było nie tak miał mi zwrócić kasę a skoro lider udzielił mi takiej gwarancji postąpiłem jak postąpiłem. Krótko mówiąc Sov przepadł, a tydzień lub 2 tygodnie później zostałem jeszcze dodatkowo wyrzucony przez Lukiego z DPFT. Tosiek wprawdzie tez dał swojego avengera ale zatrzymał w zamian kasę którą miał dla Lukiego z paymentów. |
Ladnie sie dzieje, ciekawe jak długo potrwa taka sytuacja, bo la revolution i in pectore swojego czasu tez wygrywalo, a ciag dalszy kazdy zna ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no to dzis juz niema expa .(
|
A ponoc juz koniec wojny O.o mial byc , ile dzisiaj bylo ? 20+ do ilu ? 1 czy 2 , a tak ogolnie gz dla ludzi co powbijali rs na moim i suy nobie
30 - 2 dokladnie o,o |
jak wroce do domu o 19 to albo juz bedzie mozna expic, albo bede musial najpierw w 30min was pozabijac
|
wyglada na to ze wojna potrwa dluuuuuugo :d
|
Sua pijesz do mnie ? :D o zeneq to raczej duze prawdopodobienstwo, ale jak reczysz za niego to zobaczymy ^.^
a szafenis gra spy'a ;D a Devimi Tharken to echo member -,- tak samo SAUron from kopalnia biegal wczoraj z Echo czy to nie dziwne??! Sua I jego love boy Slimak razem w gildi?? Argania goes crazy?? @.@ |
Widzę, że ładne battle było... :D
Szkoda, że mam szkołę do 16 w pon ;< |
..........................
|
Cytuj:
|
@medivh
zdania na temat ip nie zmienilem, jakbys nie zauwazyl *hint szukaj meth dalix na akcjach |
Cytuj:
|
nvm >>>>>>>>>>>
|
Ma ktos film z dzisiaj ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |