![]() |
Cytuj:
6/10 |
Cytuj:
<edit> Krótkie, proste, oryginalne, fajne, mocne, niebanalne. 9/10 |
Cytuj:
niebanalne ;-) |
Rankor
7/10 Spoko nick Oryginalny I moze wpaść w ucho BTW: Byłem Hais na forum ale zostalem zbanowany, nadal nie wiem czemu :( Przez $orcerera. moze mi powie xD ;) |
A kto mój oceni ? ;)
|
ja
mathea - 2/10 kojaży mi sie z mateusz i dziewczyną.Mathea....taki sztywny ten nick......słabiutko słabiutko |
Mathea poczytaj najpierw o co w tym temacie chodzi -.-
Str4t0s Wypas nick 8*10 ;) |
Str4t0s-7/10
+krótki i wpadajacy w ucho +oryginalny (niewątpliwie) -p150wn14 :) (plx?) |
Cytuj:
Slagolash Kojarzy mi sie ze Slashem z Guns 'n' Roses, a ponieważ kiedyś fajnie grali - 8/10 |
Nadal mój nie został oceniony ;(
|
.
sLAGoLASH masz w nicku wyraz LAG i słowo LASH co oznacza uderzenie (np batem) a więc masz 10\10 bo bijesz lagi batem
|
Slagolash
7/10 Skojarzenie ze Smeagolem (nie wiem dlaczego, ale coś w tym jest) z Władcy Pierścieni albo/i ze słowem golas[osoba naga/goła]. Dobra HaiS Druid na szybkiego skoro ci zależy; 6/10 Skojarzenie oczywiste; w tym trick z zawierającym się słowem SD.Ale eee... może coś ciekawszego?[Nie, żeby mój był ciekawy...] |
Hais Druid-8/10
+Czyżby nawiązanie do kasy? (hais=hajs=kasa) +Łatwy do zapamiętania |
slagolash - hmmm kolejny raz ten sam nick, no ale coz;] takie w miare klimatyczne ;] U EVUL:D 7/10 :evul:
|
REZERWEJSZYN!
De'sH Kojaży mi się z deszczem, jesienią. Taki trochę "angielski" przez apostrof. Ogólnie 7/10 |
Djkuter- mi sie kojazy z DJ Skuter :p . W sumie tak 5/10. Nic specjalnego.
|
Zagan:
Ciekawe i tajemnicze ... Może być. (ale może się kojarzyć z zgonem) |
ALBERT.... hmm, takie pospolite :P . Nie no, nawet nawet gdyby nie te duże litery. 5/10
|
ren + darn. Renifer + darn<cholera> 4-/10
|
str4t0s
6/10 Nawet fajny i podoba mi się że są w nim cyferki |
xaotan
Trudny do zapamiętania. X w nickach jest fajny ;) Nick oryginalny. 8/10 |
Thimburd
Hmm.... jakiś taki dziwny ale oto moja ocena 4/10 |
Acaley Seph
Hmmm... Takie troche dziwne. Trudne do wymówienia i wogóle :P 3/10 <EDIT> PS Dostałem już trzy oceny xD - 7/10 (brud, lol), 8/10 (Krasnoludki :)), 4/10 (dziwny :P). Średnia ocen: 6,(3)/10. Słabiutko :( <EDIT2> Mój nick wymawia się: Timburd (lekko wrzycasz h, pomiędzy t i i, ale bez przesady. I tak, burknij :P). Można do mnie mówić Thim :P Aha, wiecie że Thimburd to jest moje Tibijskie imię, a tak naprawdę używam innego nicku? Otóż mój nick/ksywka to Apophis_ . Chciałem tak sięnazywać, ale nie dało się dać _ ! xD Ale oceniajcie Thimburd, bo to Tibia, nie? |
Acalej Seph - 0,000001 / 10 (jestem okrutny?)
Aca - Ace (taki wybielacz) Seph - Sęp? nie rozumiem tego nicku... wogole nie lubie jak jest w nicku cos typu "ph", "wh", "gh", "dobo" itp. Thimburd - 2/10 Z jednej strony ma w sobie "th" (a tego nie lubie jak widac wyzej :P) i burd (to mi sie z burdami kojarzy) i jezyk sobie mozna polamac ;) Blind Guardian to nazwa jednego z moich ulubionych zespolow wiec to celowe jest :P |
Blind Guardian- Blind to chyba niewidomy, Guardian- chyba straznik. Niewidomy straznik ;p chyba nie jest za skuteczny. 5/10
|
Ślepy Strażnik
Nie fajny. Ślepy strażnik to w końcu nie strażnik, nie? 1/10 Zagan Ciekawy nick. Łatwy do wymówienia i oryginalny. 8/10 :) |
Thimburd
5/10 -wykminiony i oryginalny - ale bez przeszlania i sensu ;] (nie komentowac mojego on jest od mojej xywy ;> Lewer w wersji żeńskiej) |
Cytuj:
A jaki nick ma mieć przesłąnie i sens? :P --- Leweracja Gra słowna? Leweracja - Rewelacja? Dosyć fajne rozwiązanie :) Fanie brzmi. Nie jest to "Leweracyjny" nick, ale ujdzie :P 6/10 [EDIT] Cytuj:
|
A ja skonemtuje =]
6-7/10 +Kurtularna wersja Rewelacji? -od ksywy so... <Edit> +za skojarzenia z Tolkienem -za kijowo twarde, nie pasujace do Tolkiena brzmienie 5-6/10 |
Adolphus Elbragol
Adolphus - mi się źle kojarzy (Adolf) i za to masz BIG MINUSA. Elbragol - kojarzy mi się z serialem Brazylijskim... 2/10 |
Thimburd
Hmm ciekawy nick. Thim - jakby poczatek innego nicka a koniec calkiem inny. Czastka "burd" troche mi sie nie podoba. Ogolem nawet fajny. 6.5/10 |
Afinor - dość orginalny ale lepiej by wyglądał przez v -> 7/10
|
p.l
Mało oryginalne, czyzby patriota? Może wręcz nacjonalista? Ogólnie tak z 4-5 na 10. |
Aval'yah
7/10 Hmm..fajny ale niewiadomo jak wymówić :P Ale dam 7 bo mi się takie podobają 3 punkty odjełam za " ' "..takiego czegoś w nickach nie lubie.. |
Mathea - 8\10
No cóż nick nawet fajny, trochę podobny do matheous :P Jest oryginalny, no i ..... dooobra powiem... seksowny :D Oceńcie mnie :evul: |
nick kurczaczek nie pasuje do avataru :) (znam LFa i gram Firzenem)
Kurczaczek nie tibijskie 5+/10 Moj nick wzial sie od elfickiego (Tolkienowskiego) "elen"-elf :P |
Cytuj:
Kurczaczek...taki mały kurczaczek :P 8/10 bo ja lubie małe zwierzątka :P:P A zgadzam się z poprzednikiem..zmień troszQ avek by pasował :) Elendart 10/10 takie elfickie nicki mnie kręcą :P:P max punktów for You ;) pozdro |
Lol, mocna zabawa..
Mathea - 8/10, nick w klimacie fantasy, calkiem ciekawy i pasujacy do Druidki ;P |
@ UP
Dobra zmienie :D Elendart - 9\10 Imię jakośmi przypomina "Elen" - helena "dart" -dark, dar? No ej ciemna helena :D albo Dar Heleny ;) Ale pozytywnie wypadłeś |
Kurczaczek
Eee... tak nie za bardzo do faceta mi pasuje. Ja osobiście bym sie tak nie nazwał- raczej mi sie nie podoba. 3/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |