![]() |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tylko mnie nie zabijcie, lol. Cytuj:
|
latwo bylo by opanowac taka sile ? :
http://www.youtube.com/watch?v=pACb6...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=FEr7b...eature=related a wyobrazic se ze ich jest x wiecej niz na filmikach? Nie ma co ukrywac , kibice to duza sila. I nie wiem co jest z toba , zyjesz w innym swiecie , myslisz ze tu jest tak ze jak ktos cos komus zrobi to sie idzie do sadu i po sprawie , obudz sie , prawo u nas karze za glupoty a na prawdziwe przestepstwa przymykane jest oko. chcesz przyklad? ok; ja mialem sprawe w sadzie za to ze kolega idacy obok mnie rzucil sniezka , we 4 mielismy sprawe za dzialanie wspolne i w porozumieniu. a pare lat temu 3 kolesi bestialsko zabili chlopaka , torturowali go chyba pare godzin przed smiercia itp. a co dostali? po pare lat wiezienia , bo jeden juz wyszedl chyba z pol roku temu ale co z tego jak on juz nie zyje. nadal myslisz ze zyjemy w kraju prawa? jestem pewny ze kazdy zna przypadki temu podobne |
Chyba was fantazja ponosi... Kapitulacja rządu? No way, ale trochę napsutej krwi i szkód by było, pomijając to, że do takiego przemarszu nigdy nie dojdzie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
mysle ze u was tez jest tyle sytuacji , bo ja moglbym opowiadac ich duzo. mozliwe ze to u nas jest tylko takie miejsce (tak przynaimniej mowi mi ciotka mieszkajaca w bialymstoku) a mozliwe ze tak jest wszedzie. Ale u nas przynaimniej 5/6 sytuacji tego typu do roku. ostatnio gdzies dla kolesia glowe obcieli i ciagle takie cos. Pewnie slyszales o takiej sytuacji ze chlop gwalcil curke i trzymal ja w domu zamknieta? to bylo pod Siemiatyczami bardzo glosna sprawa. tyle ze u nas takie rzeczy sa ciagle jakies mordy , bujki uliczne itp. |
Cytuj:
Cytuj:
Aha, skończmy już tą dyskusję, to temat Ultrasów podobno (: |
Spam poleciał straszny :D. No ale trudno, Albertus z tym strajkiem cos Cię za bardzo poniosło :D. Dobra wróćmy do tematu Panowie, może jakieś fotki dajmy z opraw w tym sezonie ? :)
|
Albertus troche Ciebie fantazja poniosła. Do tematu : Dobrze ze masz ten 3/15 osobowy mlyn, udzielasz sie. Jest bardzo dobrze aczkolwiek dlaczego nie mozna zmobilizowac innych ? Watpie ze tylko wasza 3/15 jest tak zapalona do kibicowania, inni tez moze. Dla mnie to sie strasznie dziwne wydaje... 3/15 osobowy mlyn O_O ?!
|
Ładny, głosny doping w Bydgoszczy:) Orientuje się ktoś co się działo gdzieś tak w 20. minucie, po trybunie było widać biegających ludzi i jakiś trans, z tego co wyczytałem autorstwa Zawiszy? :d
|
@up
tez to zauwazylem i tez nie wiem o co poszlo (i co dokladnie sie dzialo) zapewne dzis sie nie dowiemy na szalikowcy.com za niedlugo napewno bedzie jakis artykul o tym |
moze cos o PZPNie badz jakis trans na przywitanie Obraniaka? Dokladnie meczu nie ogladalem, dopiero w 2 polowce sie przysiadlem.
Prawie caly czas HSV slyszalem ; o |
Mecz taki sobie. Pod względem piłkarskim przeciętny, z dopingu to raczej monotonia, bo było tylko la la la la la POLSKA ! No ale dobrze, że wygrana ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Ta, wałkowane było często, szkoda że śpiewali za szybko... Najlepiej wychodzi wolno, z przerwami i klaskaniem ; |
Prawidlowe templo jest takie srednie. Nie za szybkie, bardziej wolniejsze i co 3 razy dochodzi klaszczenie w lapy. Taka seryjka 9 HSV i fajnie wychodzi i nie jest takie zle na jakie dzisiaj wygladalo w TV, a raczej "slyszalo". Pozatym wczesniej czytajac na kibice.net/forum doczytalem sie cos w stylu
a)"Panowie mozna by bylo zrobic jakis trans na temat Obraniaka" b)"No mozna mozna, trzeba z Zawiszakami pogadac. Moglibyscie tez zrobic trans o PZPN'owskich kurwach" @edit http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=11022 @edit 2 http://img33.imageshack.us/img33/7339/kbnet.jpg |
Co do dopingu w Bydogszczy, warto zaznaczyć, że jest tam cienka akustyka, gdyż dach jest tylko nad dwoma sektorami(?), więc tym bardziej brawo!
|
Polska na dwie strony i tak wyszło zajebiście :)
|
Cytuj:
Obudz sie, o sile nie decyduje liczebnosc, a pieniadze. |
Nawet śmigłowiec nie potrzebny, wystarczy grupa żołnierzy z gazem łzawiącym/obezwładniającym i po zabawie. Z tym, że debili demolujących miasto przez to, że "zły rząd" zabrał szaliki powinno się traktować cyklonem B.
|
To tak jakby metalom ściąć włosy i zabrać glany :)
|
Albo emowcom żyletki :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a metal bez glanow i dlugich brunych kudlow moze by zaczal przypominac czlowieka |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Polskie realia władz Piłki Nożnej <3 To sa poprostu kurwy z pzpn'u ;/
|
Cytuj:
|
Dla mnie najlepiej o Lato świadczy fakt ,że pierwsza rzecz którą zrobił po dostaniu sie do koryta było podwyższenie sobie pensji o 100% czyli chyba <nie chce skłamać> o 25 000 zł. Ludzie ,przecież to co się dzieje w PZPNie jest po prostu kurwa śmieszne ,dlaczego np.w koszykówce czy siatkówce nie ma takich problemów? A sprawa degradacji ŁKSu? Cracovia nie miała gdzie grać ,nie poinformowała o tym fakcie nawet MOSIRu a i tak grają tylko ,że na stadionie w Sosnowcu.......to jest jakaś kpina.
|
Tak samo sprawa korupcji, Widzew zdegradowany, Jaga -10 pktów... Jak karać to wszystkich tak samo
|
Cytuj:
|
Derby Łodzi wygrywa RTS Widzew 2:1 :) Czekam na relacje, ponoc zapłoneły flagi i była wymiana racami.
|
Była krótka przerwa w meczu, rzucali racami w siebie :)
|
O tym mowilem, majac na mysli wymiane rac
|
http://virango.pl/content/widzew-lodz-lks-lodz
Jak dla mnie, wygrana Widzewa na boisku i na trybunach. Zobaczymy co pokaże ŁKS u siebie http://www.youtube.com/watch?v=L2moKHulGi0 filmik na którym widać tą wymiane rac ;] |
A ja powiem, że dzisiejszy doping Śląska był na bardzo wysokim poziomie.
|
Cytuj:
|
Wiesz przeciez dobrze ze to zarząd i te chore przepisy z biletami. Krzesełko - osoba czy jakies takie.
|
u nas pierwszy mecz zaliczony.
Sklad sie zmienil wrucili starzy zawodnicy ale i tak jest to sama mlodierz ( chyba z 6x 17 latkow w pierwszym skladzie) grali dobrze i ograli lidera 3-1. Na mlyn przyszlo 8 osob wiec nawet nie spiewalismy , za to wypilismy 2x 0,7 wodeczki smacznej. I spokojnie oglądaliśmy mecz. Uczcilismy tez minuta ciszy śmierć wiernego kibica Staska ktory zmarl przedwczoraj wieczorem ;(. Ogolnie mecz fajny tylko szkoda ze ludzi malo , ale mysle ze jak teraz beda wygrywac to najdzie ludzi i za pare kolejek bedziemy wrescie mieli pare glow do spiewania. Bo w 8 troche wstyd. Slyszalem ze na derbach Lodzi byl niezly mlyn , byl ktos tam? |
@Albertus
Która liga ten Twój klubik ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |