Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ghoul (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30284)

perek1892 17-07-2008 13:36

Kur**a Czy Jakiś Mod Może Usunąć Ten Temat!!!!!!!!!!!!

Hynu 17-07-2008 13:37

@Igim
Jesteś jeszcze newbie więc nie udzielaj się z taką pewnością:

Cytuj:

1.możliwe jest że teleport za mino magiem prowadzi do ghoula
Nie ma żadnych podstaw aby sądzić że zagadki Rookgaardu są ze sobą powiązane.

Cytuj:

2.Nieważne jak jest napisane w książkach!
Jak już wspomniałem jesteś newbie, więc nie udzielaj się na tematy o których nie masz bladego pojęcia.

Befsztyk 17-07-2008 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez playboy (Post 2184305)
oo a kolega mojego kolegi ma babcie która ma męża janosika który miał kolege który walczył na wojnie co spoktkał inwalide który mial dziecko które wyszedło za królową angli co miala polskiego męża który mial córke która sie ożeniła z wójtem wilkowyj co mieli dzici co powiedzili pani nauczycielce co wyszła na podwórko i znlalazła MPA8ona placu zabaw

niewiarygone słyszałeś o tym8o

litości i ty im wierzysz

jestes bystry jak woda w klozecie.

Gofin 17-07-2008 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hynu
Jesteś jeszcze newbie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hynu
Jak już wspomniałem jesteś newbie

Specjalista się znalazł xDD
Zadać ci proste pytanie z kategorii Rookgaard i byś afkującego udawał...

P$ychop@ta 17-07-2008 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hynu (Post 2184341)
@Igim
Jesteś jeszcze newbie więc nie udzielaj się z taką pewnością:

Nie ma żadnych podstaw aby sądzić że zagadki Rookgaardu są ze sobą powiązane.

Jak już wspomniałem jesteś newbie, więc nie udzielaj się na tematy o których nie masz bladego pojęcia.

Żal mi cię :o

MasterDraghotan 18-07-2008 11:57

Co do Sunrise'a to wątpię, czy CipSoft dał mu Brass Armor ... nie wierzę w to osobiście, bo podobno CP nie lubi Rookstayerów i Sunrise'owi by dał raczej figę z makiem niż Brass Armora.

Cieszę się, że rozmowy dt. Ghoula na Rooku i Mino Maga są wciąż żywe :D (love Tibia legends)

Wiem że takich raczej jest niewielu, ale jeśli się znajdą, zapraszam na tą stronę. Spędziłem nad nią dobre 30 minut czego i Wam serdecznie życzę, pogromcy mitów :)

PS: To z tym, że CP nie dałby Sunrise'owi Brass Arma nie wyklucza, że Sunrise naprawdę go nie ma!

SmOoTHas 18-07-2008 13:02

wytłumacze wam to powoli i dokładnie: ghoul na rooku jest po to żeby takie nooby jak założyciel tematu bały się potem wyjść na maina

RookeR 18-07-2008 21:36

@up

Och dzięki Ci ty mój "masterze", dzięki tobie już wiem że nie moge rozwiązać rookgaardowski zagadek... <ironia off>. Zamiast przestać pieprzyć "powoli i dokładnie" to się nie wypowiadaj, no chyba że chcesz coś sensownego wnieść =P.

Pozdrawiam =]

Dark Alphadron 18-07-2008 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterDraghotan (Post 2185937)
Wiem że takich raczej jest niewielu, ale jeśli się znajdą, zapraszam na tą stronę. Spędziłem nad nią dobre 30 minut czego i Wam serdecznie życzę, pogromcy mitów :)

Ja nie dość, że czytałem, to jeszcze dopisałem parę faktów. Pozdrawiam.
@topic
Według mnie Ghoul jest tzw. Potworem-dowódcą. Tłumacząc to na ludzki - jest to najpotężniejszy z nieumarłych na wyspie, który odpowiada za pojawianie się tychże stworów na niej. Wedle tego samego domysłu Minotaur Mag dowodzi byczkami, a Tarantula płodzi pająki.

Rocket Slayer 18-07-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RookeR (Post 2186944)
@up

Och dzięki Ci ty mój "masterze", dzięki tobie już wiem że nie moge rozwiązać rookgaardowski zagadek... <ironia off>. Zamiast przestać pieprzyć "powoli i dokładnie" to się nie wypowiadaj, no chyba że chcesz coś sensownego wnieść =P.

W części ma rację więc nie pisz, że on "pieprzy". Pieprzyć to może się <nieważne>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron (Post 2187052)
Ja nie dość, że czytałem, to jeszcze dopisałem parę faktów. Pozdrawiam.
@topic
Według mnie Ghoul jest tzw. Potworem-dowódcą. Tłumacząc to na ludzki - jest to najpotężniejszy z nieumarłych na wyspie, który odpowiada za pojawianie się tychże stworów na niej. Wedle tego samego domysłu Minotaur Mag dowodzi byczkami, a Tarantula płodzi pająki.

100% RACJI!!!! PRZYNIEŚĆ JADŁO DLA TEGO PANA!

@down

LoL, ty nawet nie wiesz co to prawdziwe czepialstwo. Nawet jeśli zacznę się naprawdę czepiać to ch*j ci do tego.

RookeR 18-07-2008 23:55

@2xup

Hmm... Powiem jedno... To ma sens =)

@up

Lubisz się czepiać nie? =d

Pozdrawiam =]

GreenPeace 23-07-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron (Post 2187052)

Jeszcze tylko orca warlorda brakuje :p

Pomex 23-07-2008 17:43

Ghul obecnie jest na rooku jako ozdoba. Kiedyś dało sie go zabić przy 7.4 przez buga i tyle.

soifon 24-07-2008 20:19

Buhehehe

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamilk007 (Post 304276)
wiecie gdzie jest moze ghoul na rooku kolega kolegi mojego kolegi ma scale armor na rooku i podobno wypadla mu z ghoula

I ty w to wierzysz?wiara czyni cuda ale nie na rooku! człowieku pomyśl zanim coś napiszesz

rukplajer 25-07-2008 13:49

@up gdyby nie takie posty to tutaj byloby za nudno ^^ a tak mozna sie posmiac przynajmniej :]

Japcoleusz 26-07-2008 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomex (Post 2195348)
Ghul obecnie jest na rooku jako ozdoba. Kiedyś dało sie go zabić przy 7.4 przez buga i tyle.

Lol? Bug? Lol. Na staaaarej tibii ghoul znajdował sie tam gdzie obecnie jest rot i szkielety. Co do tematu moim zdaniem ghoul jest poprostu pozostałością po dawnym katana queście, tak jest to pamiątka :). A Brass Armor kiedyś wypadał z minotaurów a jak wiemy Sunrise grał na tamtej tibii :).

Pozdro.

soifon 29-07-2008 16:13

-.-

Zamknij ktos wreszczie ten temat...Modernator jest na wakacjach czy co?? :P

Befsztyk 29-07-2008 16:17

Raczej nie jest na wakacjach. Zajęty jest usuwaniem postów bez zdjęć w ,,Only Harmonia'' i dawaniem warnów na nieprzestrzeganie zasad ortografii :]

Valderor 30-07-2008 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Japcoleusz (Post 2199803)
Lol? Bug? Lol. Na staaaarej tibii ghoul znajdował sie tam gdzie obecnie jest rot i szkielety. Co do tematu moim zdaniem ghoul jest poprostu pozostałością po dawnym katana queście, tak jest to pamiątka :). A Brass Armor kiedyś wypadał z minotaurów a jak wiemy Sunrise grał na tamtej tibii :).

Pozdro.

To interesujące co piszesz. Staaaara Tibia to która według ciebie wersja? Gdybyś podał screenshota, to by było super.

Anitaaa 30-07-2008 13:11

A Wy jeszcze to ciągniecie? Dajcie sobie spokój... Zresztą kogo obchodzi co było kiedyś, ważne jest to co jest dziś ;]. A na dzień dzisiejszy Ghoul jest niedostępny i nic tego nie zmieni.

@CycuRookslayer
No może ktoś ma tego brass arma, ale czy się przyzna? Nie. A o Ghoul'u też nam nikt nie powie jak było naprawdę. Niestety...

CycuRookslayer 30-07-2008 22:12

@up

Niby racja ale to co było kiedyś może mieć znaczenie. Tak jak np. kiedyś była(?) możliwość zdobycia Brass Arma, ma to znaczenie takie że teraz ktoś może go mieć. Tak samo mogło być z Ghoulem, chociaż szczerze w to wątpie :).

[edit]
@up

No dokładnie tak. Ale w sumie nie dziwne ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56.