![]() |
Kur**a Czy Jakiś Mod Może Usunąć Ten Temat!!!!!!!!!!!!
|
@Igim
Jesteś jeszcze newbie więc nie udzielaj się z taką pewnością: Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Zadać ci proste pytanie z kategorii Rookgaard i byś afkującego udawał... |
Cytuj:
Żal mi cię :o |
Co do Sunrise'a to wątpię, czy CipSoft dał mu Brass Armor ... nie wierzę w to osobiście, bo podobno CP nie lubi Rookstayerów i Sunrise'owi by dał raczej figę z makiem niż Brass Armora.
Cieszę się, że rozmowy dt. Ghoula na Rooku i Mino Maga są wciąż żywe :D (love Tibia legends) Wiem że takich raczej jest niewielu, ale jeśli się znajdą, zapraszam na tą stronę. Spędziłem nad nią dobre 30 minut czego i Wam serdecznie życzę, pogromcy mitów :) PS: To z tym, że CP nie dałby Sunrise'owi Brass Arma nie wyklucza, że Sunrise naprawdę go nie ma! |
wytłumacze wam to powoli i dokładnie: ghoul na rooku jest po to żeby takie nooby jak założyciel tematu bały się potem wyjść na maina
|
@up
Och dzięki Ci ty mój "masterze", dzięki tobie już wiem że nie moge rozwiązać rookgaardowski zagadek... <ironia off>. Zamiast przestać pieprzyć "powoli i dokładnie" to się nie wypowiadaj, no chyba że chcesz coś sensownego wnieść =P. Pozdrawiam =] |
Cytuj:
@topic Według mnie Ghoul jest tzw. Potworem-dowódcą. Tłumacząc to na ludzki - jest to najpotężniejszy z nieumarłych na wyspie, który odpowiada za pojawianie się tychże stworów na niej. Wedle tego samego domysłu Minotaur Mag dowodzi byczkami, a Tarantula płodzi pająki. |
Cytuj:
Cytuj:
100% RACJI!!!! PRZYNIEŚĆ JADŁO DLA TEGO PANA! @down LoL, ty nawet nie wiesz co to prawdziwe czepialstwo. Nawet jeśli zacznę się naprawdę czepiać to ch*j ci do tego. |
@2xup
Hmm... Powiem jedno... To ma sens =) @up Lubisz się czepiać nie? =d Pozdrawiam =] |
Cytuj:
Jeszcze tylko orca warlorda brakuje :p |
Ghul obecnie jest na rooku jako ozdoba. Kiedyś dało sie go zabić przy 7.4 przez buga i tyle.
|
Buhehehe
Cytuj:
|
@up gdyby nie takie posty to tutaj byloby za nudno ^^ a tak mozna sie posmiac przynajmniej :]
|
Cytuj:
Pozdro. |
-.-
Zamknij ktos wreszczie ten temat...Modernator jest na wakacjach czy co?? :P
|
Raczej nie jest na wakacjach. Zajęty jest usuwaniem postów bez zdjęć w ,,Only Harmonia'' i dawaniem warnów na nieprzestrzeganie zasad ortografii :]
|
Cytuj:
|
A Wy jeszcze to ciągniecie? Dajcie sobie spokój... Zresztą kogo obchodzi co było kiedyś, ważne jest to co jest dziś ;]. A na dzień dzisiejszy Ghoul jest niedostępny i nic tego nie zmieni.
@CycuRookslayer No może ktoś ma tego brass arma, ale czy się przyzna? Nie. A o Ghoul'u też nam nikt nie powie jak było naprawdę. Niestety... |
@up
Niby racja ale to co było kiedyś może mieć znaczenie. Tak jak np. kiedyś była(?) możliwość zdobycia Brass Arma, ma to znaczenie takie że teraz ktoś może go mieć. Tak samo mogło być z Ghoulem, chociaż szczerze w to wątpie :). [edit] @up No dokładnie tak. Ale w sumie nie dziwne ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |