![]() |
Cytuj:
btw. co do pytania up, da się przenieść mapy i config z wina na linuxa? :P |
Pewnie się da. Tutaj masz opisane, gdzie Tibia to trzyma pod różnymi systemami: http://www.tibia.com/support/?subtop...herefilessaved
|
@up
tyy właśnie o to mi chodziło ;) |
Witam
Czy jest możliwość by pliki map i ustawień znajdowały się w katalogu gry? Często grywam z pendrive'a i za każdym razem jak jestem na nowym kompie to muszę wszystko ustawiać na nowo :/ Pozdro Gold Raven |
We właściwościach skrótu do Tibii, w polu "Element docelowy" dopisujesz na końcu: path <ścieżka do folderu, w którym chcesz mieć zapisane mapki>
Na przykład u mnie wygląda to tak: "D:\Tibia\Tibia 8.41\Tibia*****" path D:\Tibia\Mapy Wówczas mapki zapisują się w katalogu D:\Tibia\Mapy\Automap, a plik Tibia.cfg w D:\Tibia\Mapy Oczywiście musisz odpalać Tibię przez ten skrót, w przeciwnym wypadku mapy będą się zapisywać w domyślnym katalogu. http://www.tibia.com/support/?subtop...cificdirectory |
Wielkie Dzięki :)
Pozdro Gold Raven |
Witam!
Jak zrobić aby pojawiał się "zielony napis" (taki jak po naciśnięciu shift+ppm) nad postacią jeśli ustawiłem sobie gp na hotkeye. Chodzi mi oto jak zrobić aby po naciśnięciu np. F1 pojawiała się "zielony napis" z informacją ile posiadam kasy, bo teraz pojawia się tylko na kanale default, i aby zobaczyć ile mam kasy to muszę looknąć tam. Wiecie o co mi chodzi? ;> |
Cytuj:
http://images46.fotosik.pl/106/0f097bc5a026f49f.jpg mam nadzieję ze w miare zrozumiale to wyjaśniłem ;] i ustaw sobie w opcjach Tibia Classic Control, pomoże ;d |
@up
Nie trzeba zaznaczać "With cross~" |
czesc, nie wiem czy to tutaj ale niech starce;p
mam nastepujacy problem, po 2 latach przerwy zainstalowalem nowego klienta tibii i niestety moja gra przerywana jest po kilku minutach, bo ekran zaczyna mi wariowac - migac/flashowac, co prowadzi do stanu gdzie nic juz nie widac, instalowalem nowe sterowniki do karty, zmienialem ustawienia w Graphics w tibii, jednak nic nie pomaga. Nie wiem co to moze byc, ale na starszych klientach wszystko bylo ok na directcie i opengl, mam geforce'a fx5600. z gory dzieki za pomoc :) |
internet mnei kickuje jak gram w tibie mam routera i neo 1mb czemu tak sie robi? kickuje mnei tylko jak gram w tibie
|
Witam! Ostatnio podczas logowania wyskakuja mi male okienka z komunikatem error 103,tibia dziala,postac chodzi,ale w ciagu 2-3 min,mam pulpit zapelniony komunikatami ktore wyskakuja w nieskonczonosc.Dzieje sie tak tylko podczas uruchamiania tibii.Dlaczego?Co jest nie tak?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam, mam problem z tibią ściągnąłem najnowszego kilienta i po 2minutach wywala mnie z gry i pisze że jakiś Bug...
Mam windows vista 2gb ram gf 9600gt intel core quad ile musze czekać aż to naprawią> |
Cytuj:
|
Cytuj:
;-) |
Mam pewien problem wyskakuje mi cos takiego.
Cannot connect to a login server. Error: Permission denied.(10013) Moze ktos wie o co chodzi? |
Cytuj:
@ down nie wymądrzaj sie bo głupich zabraknie : p! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A moze ktos napisac jak odblokowac port?
|
Najpierw nam napisz czy masz w domu router?
|
Tak mam w domu router.
|
Musisz wejść na router i odblokować ten port.
Sprawdź to: http://tibia.net.pl/pozostale/27154-...-routerze.html Musisz się zarejestrować żeby zobaczyć ukryte wiadomości. Jeżeli nie dasz sobie rady z tym, napisz mi na GG, spróbuje cie pokierować. |
Wszedlem na ta strone ale tam nie ma mojego modelu. Moj modem Motorola SB5100E
|
Problem
Nie rozumiem ...Sciągnełam Tibie 8.4 i wyskakuje mi błąd Video surface allocation failed.(Error Code 13) Please choose another graphic mode.
Co mam zrobić? Sciągałam również inną wersję Tibi i dalej to samo... Pomocy A gdy nacisne OK wyskakuje mi Runtime Error ! Program: C:\Program Files\Tibia\Tibia***** This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information |
@ UP
Cytuj:
|
Może... przeczytać FAQ ;)
Cytuj:
|
http://img191.imageshack.us/my.php?i...eztytuujxa.png
Jak mam to zrobic? xD |
Cytuj:
Cytuj:
Nie ma za co =* |
Działa ;d Dzieki
|
mam inny problem z klientem tibii klikam 2x na ikone tibii i nic mi nie wyskakuje tylko pisze ze jest w procesy tibia ale nie wchodzi
|
zwykla tibia + mc
Elo. Mam pytanie :D czy jak mam uruchomiona zwykla tibie i mc to moga mi to wykryć i zbanować chara na rl? :D
|
flejtuszq - tak GM moze sprawdzic cie i zbanowac - moze sprawdzic IP i jesli jestes dwoma charami obok siebie moze kazac np tanczyc
loWq - sprobuj zainstalowac jeszcze raz tibie/sciagnac jeszcze raz |
Prosze o pomoc !!!
Mam duzy problem. Mam juz konto w tibi , postac zalozona , no i problem polega na tym , ze sciagnalem Tibie z glownej strony www.tibia.com , chcac wlaczyc tibie , zawiesza mi sie caly komputer , nie ma nawet mozliwosc wykorzystania kombinacji klawiszy Alt + Ctrl + Dlt , jedyny sposob to reset kompa. Kiedy juz gralem , nie bylo takich problemow. Proosze o pomoc!!! Nie wyskakuje zaden blad poprostu komp sie zawiesza. :/
|
Cytuj:
|
BŁĄd 200002
Od wczoraj (bez przerwy) mam błąd 20002. Odnistalowalam Tibie, zainstalowalam nową, nadal nic... Jak długo to jeszcze potrwa...? 8o 8o 8o 8o
|
Niestety , po zmianie silnika graficznego gra dalej nie dziala , co robiC!?!?!? X( ;( :angry:
|
co tera co?:D
I co , już wszyscy wielcy znawcy nie wiedza o co chodzi?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |