![]() |
Oh, Dobuś przecież wiem jak bardzo mnie lubisz... Też Cię bardzo lubię, powiedziałbym Ci więcej, ale tutaj ludzie patrzą o czym rozmawiamy... :/
A co do zdjęcia, ręka jak ręka, tak mi się akurat tam machnęła. ;) |
Raul był po weselu, miał kaca, a w takim stanie różne rzeczy bolą ;)
|
Co wy sie tak czepiacie Raul'a? KAZDY PRAWDZIWY FACET musi sie czasem po jajcach podrapac, a najczesciej w publicznych miejscach ;p
|
Już lepiej? ;)
Na następny raz ręce będę trzymał u góry, żeby nie było żadnych niedomówień. ;) @down Dobra, już za bardzo nie przesadzajmy z tym. |
Utnij bardziej, ta ręka dziwnie skręca i to kontrastuje strasznie - niszczy porządek.
|
Dlaczego modowie nie maja za grosz poczucia humoru?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Jak możesz oceniać, czy ktoś ma poczucie humoru, wogóle go nie znając? Zdjęcie zmieniłem gdyż ten temat z komentarzy do wszystkich zdjęć, zmieniłby się na dyskusję "Gdzie Raul ma swoją rękę.". @down W sumie racja. ;) |
Wacox mówi chyba o usunięcia jego posta :P.
@Offtop Czemu mnie Metal Militia nie przyjęła? |
@Kopytko
:********** |
@up
Lol ona tak pisała żeby każdy jej komplementy prawił :P. Troche to banalne ale jak sie ma 13 lat to różnie bywa :D. |
Cytuj:
@topic: Raul jak Raul, nic nowego ;p Zią. |
@up
A po czym wnioskujesz? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@heliwurab
Ściągnij sobie IrfanView. |
@up
Można też użyć większości programów do grafiki, lub nie wstawiać obrazków w tagach img ale url. To ostatnie najprostsze. @Gtyk Hehe Metalika to dopiero sataniści :p. |
Ah śliczny Klimmek :)
Normalnie super wyglądasz :) Pierwszy raz Cię widze :) W tych barwach to jak Talib wyglądasz. ;) |
Cytuj:
|
Mathea...moja koleżanka wygląda identycznie jak Ty O.o Tyle ,że ma 11 lat:P
(nie,nie jestem pedofilem) Identycznie pod względem wyglądu twarzy. |
Heehe ja 11 lat nie mam :]
|
A Raul obcial swoje zdjecie :P Zeby sie swintuchy z forum nie przyczepialy ;)
|
Dr. Omader miał dzisiaj zły dzień...
1. Kapibara: Ty się nie znasz. Do mojej koleżanki pisała 7-latka, która uważała, że to niesprawiedliwe, że jej matka wyszorowała jej twarz, kiedy się umalowała, a jej koleżanki (też 7-latki) mogą to robić. A to przecież pierwsza klasa jest. Na moim podwórku to takie dzieci robią jeszcze bukiety z liści winorośli i je jedzą. Tak, wiem, że to nienormalne. 2. Heliwurab: Co ty masz pomiędzy zębami? 3. Hiey: Lepiej nadużywać słowa 'yh', niż słuchać techno. 4. Tasior: Ładny krawat. |
@krawat
To jest taś(k)m(w)a ostrzegająca przed np. remontem dróg @hiey Ja podejrzewam że on to zrobił dla żartu :P |
OMG:O Dr. Omaderze...gratuluje akcji ^^ Tyle postów pod rząd w tym 4 czy 5 moderatora nigdy nie było!! Nieźle ^^
@topic @Mathea No ja myśle:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S Takiej akcji co Dr.Omader zrobil to chyba jeszcze nie bylo xP |
Jak wrócę z nad morza to wrzucę na kompa zdjęcia z cyfrówki. Ale to dopiero 28 sierpnia, więc sobie poczekacie.
|
Pani kopytko@
Jesli jestes ladna, to jak najbardziej :) W sumie nie ma brzydkich kobiet, sa tylko niezadbane :F |
Tasior ty Lepperze XD
Samoobrona rox0000r |
Cytuj:
|
@Dark Lord Gorgoroth
Obraziło i to bardzo :( Satanista ***any Sry za przekleństwo ale mnie wqrwilo ;[ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kurcze... jakbym ci pokazal pewna kobiete zmienilbys w mig zdanie;/ |
tak sobie to przeglądam..
tylko jedną Matek? no nie.. ja bym była w stanie znaleźć o wiele więcej ;) ale dziewczyna nie tyle powinna mieć wygląd jakiejś 'laski' co mieć więcej w głowie niż w obwodzie klatki piersiowej :] i grubości palety na twarzy trzeba mieć jeszcze jakąś klasę :confused: a nie cierpieć na 'brak pudelka z kokardką'.. chyba wiadomo o jakie tlenione różowe mopsy mi chodzi B) trza jeszcze pamiętać, że niewielki procent ludzi jest fotogeniczny i wielu wychodzi zupełnie inaczej na zdjęciach niż są w rzeczywistości.. taki oto offtop ode mnie, jak i od was, oj, jak się mości Dr.Omader dorwie znów do tego tematu, to go przeczyści... no i jeden mój post pójdzie w śmietnik za zaspamianie :evul: d. Taube |
Cytuj:
|
Tyczol
Nice fotki ;) |
@Tyczol
Nie lubie hiphopowców :p. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:55. |