![]() |
Wow Nowy Update
WoW nie moge sie doczekać na ten nowy update !! 8o
ciekawe co bedzie dla FACC ale ja i tak sobie kupuje PACCA po wakacjach :] :p No to papa :) _____________________________________ :] :D :] :D :] :D :] :D :] :D -br? -sim -fri ikanz blz? -mi no hev :] :D :] :D :] :D :] :D :] :D |
Dabek i Maximus XI maja racje ;P Jak było by tak jakby wiekszość by chciala (czyli ci co nigdy nie posiadali pacca i strzelali sie że wiekszosc Upa idzie dla nich) mozna by porównac to do Krowy. Pacce karmią Facce doją.Pff ja tez bym nie kupowala pacca wiedzac ze i tak będe sobie latac po Ank itd. niezła polityke tu niektórzy prowadza, a za Herezje sie wiesza ;p.
|
Wedlug mnie pacc jest po to zeby miec domek i zeby w nim runki trzymac bo sie w dp nie mieszczą. Statki, oraz premy tez sa wazne. Ale z tym update bedzie tak jak z Ankrahmun. Wielka podnieta a sie znudziło kazdemu po jakimś czasie. Moge sie mylic.
|
Brak tytułu;)
Jak dla mnie pacc nie tylko jest po to żeby mieć domek ale i lepiej trenować na nowych potworkach i na nowych miejscach nie dostępnych dla FACC'A.Ale to tylko tak na marginesie :p
|
I znów batalia o pacc i facc. Dlaczego każdy update wprowadza tyle zamieszania? Ja osobiscie mialem pacc i jakos nie czulem sie z nim super wyrozniony, owszem dostep do roznych miejsc sprawia wiele frajdy ale pozniej robi sie to nudne, bo wbrew pozorom rowniez w miejscach dla pacc huntuje wielu ludzi co nie powoduje tego iz moglbym czuc sie w 100% szczesliwy z jego posiadania :P.
|
Cytuj:
|
Ja chciałbym jakieś nowe czary dla sorcka ;p i nowe questy szczególnie na rooku na mainie zresztą terz.
Nowe bronie, potworki i rzeby bylo to dostepne dla FACC xeris Sorcerer :mag: Berylia :cup: lvl 12 mlvl 12:mag: |
A ja facc jeste i ciesze sie z upade.
Kupa paccow wyemigruje maina. Dla mnie to niech cipy zrobia nawet jeszcze 2 miasta tylko dla paccow. Im wiecej dla nich terenow to mniej bedzie ich na terenach rowniez dla paccow. Co myslalem, powiedzialem(czytaj - napisalem). :] :] :] |
Cytuj:
Byłem, przeczytałem, skomentowałem. |
Nie moge sie doczekaćtego update bo chyba sobie kupuje pacca więc sobie pozwiedzam. Ale mam nadzieje że zrobią cośtakiego jak Distanse ring :/ bo axe club sword jest power do fista też a nic do dista nie ma :( . Ja sam jestem palem to mi to przeszkadza :P .
|
Ja mam tylko nadzieje ze Zrobia nowe czary dla druidow.. Dadza w Anni TH..
alebo zeby mozna bylo wymienic Beara na TH no i jakis byle jaki czar runiczny dla najta by sie przydal.. |
Nowy update
Ja sam nie wiem, każdy się Cieszy tym updatem tak jak i Ja.
Ale nie pamietacie Jak bylo Z Ankrahmun? B) Powiem Wam ze w pierwszych dniach nie ma co tam Plywać, bo ludzi tam bedzie od Ch...a :evul: Ale myśle że fajnie się to zapowiada I bedzie niezła Zabawa. Moze na tym terenie Wymyślono Nowe questy.... Bedziemy wiedziec niedlugo BTW. Z update Najbardziej lubię TEST SERVER :cup: |
A co to jest ten TEST SERVER, nie wiem bo jeszcze zadnego upgata duzego nie przezylem. Czekam i myśle ze będzie fajnie :D
|
Wieck kolego test server jak sama nazwa wskazuje jest to server do testowania gry po update. spotykają sie tam wszyscy tibijczycyy z kazdego servera i jak umesz nie martw sie bo tak naprawde to bedziesz mial wysztko ok =] 0 dedow, wszystko tak jak dales ostatniego loga przed update
|
Cytuj:
,a za kilka dni bede mial pacc :) |
Niech cipowie się lepiej zajmą serverami i problemami z kickami i lagami a nie dodają nowe tereny... Co mi po nowcyh terenach jak zanim tam dojde 5 razy mnie rozłączy 80 zlaguje i 3 dednie bo mnie peker po drodze zabije jak kicka dostanę....
|
dluugaa rzeeeeeeekaaaaaaa
eee mam pytanie bo właśnie przeglądam tibianews i se weszłem w Tibia Map Viewer :) i patrze Unknown territory czyli tam gdzie ma byc nowe miasto i z tego co widze jest taka dluuuuuuga rzekaaa :zimno: jak Nil :p
Czy tak bedzie naprawde? czy to tylko wymysly tibianews? |
@up
to nie wymysl na tibia.pl tez tak jest. |
Cytuj:
|
hehe spoko jak bedzie ta rzeka :p
|
Cytuj:
|
Omg
Cytuj:
|
Hmm...
Ktos moze wie czy bedzie jakis test servr przed lub po ubdade??Bo by sie przydał do obadania nowych terenow i sprawdzenie skillas :P
|
Jest super
Jak tylko Tibia zostanie zaktalizowana to kupuje PACC'a i lece zwiedzać :D Pytanko, czy domki na nowych terenach będą drogie
|
Koszt zakupu domku zależy od jego wielkości i ludzie, będą dawać więcej aby kupić. Mozna kupić w Ankrahmun za 120-140 k taki z jednym łóżkiem na 17 lub 21 sqm. Sm mam taki, a to tylko chwila spaceru na nowe tereny. :)
|
eee czyli mam rozumiec ze bedzie test server ?
|
Fajnie by bylo gdybym w tej dżungli malpy na lianach sie bujały i z nich by banany by wypadały :)
|
Hehe
Cytuj:
Ja mam takie male marzenie ktore sie nie spelni w tym upie zeby np druid mogl robic takie runki ktore nie wiem zabieraja 120 many a sluza do tego by dodawac mane takie mana fluidy ale ktore daja stala ilosc many np dla maga druta nie wiem z 80 palka 60 knighta 30 :D |
Oby ta Aktualizacja byla dobra jak na obrasku!!!!!!
Oby dobra byla na dżunla. :D Ale jak tylko tak na obrasku wyglonda toooo X(
ale mysile ze bendzie dobra :kon: objde jom calom tom dzunge :) Ja Paladyn level 13-25 :lucznik: :flaga_pl: oczywisce POLSKI Mój level magic 5 -15 :mag: |
Cytuj:
|
Moglby ten UPDATE byc troszke szybciej plzzzzz
|
/o/ xdddd
jak myślicie co to jest ? :p może z tego bedzie wyskakiwał jakiś potforek xd
http://img280.echo.cx/img280/3438/xd5vz.jpg |
Jungle!
Nareszcie sie coś zmieni.
Czekam na nowe Questy Pozdro dla wszystkich oraz życze miłych wakacii |
??
Jestem ciekawy czy kiedys do tibi wprowadza system rzemiosł np; ze samemu bedzie mozna zrobic zbroje bron i inne rzeczy B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To CZUPAKABRA ;) |
Cytuj:
ehehe a co do biskupina to moja babka jest tam przewodnikiem i tak samo mi sie ten ss kojarzy :P pozdor ziomki.. |
Cytuj:
hyhyh masz racje... update zapowiada sie bardzo ciekawie i czekam z niecierpliwieniem na niego... poniewaz moze znajde tem nowe expowisko ;) albo osiedle sie w dżunglii... ;) Pozdo... Jankes... |
wszyscy sie ciesza na ten update, a ja pozwole sobie przypomniec ostatni update wakacyjny kiedy zrobiono tez nowe tereny, przed tamtym updatem na forum dzialo sie to samo co teraz, a po updacie okazalo sie ze nie ejst tak kolorowo, wiele potworow zostalo znacznie wsmocnione i wiekoszosc osob byla rozczarowana ze nie moze sobie teraz poradzic z czyms co wczesniej solowalo
i zaczelo sie zalenie, wiec nie ekscytujcie sie narazie aha no i inne updaty, ktore zapowiadaly sie kolorowo... a oprocz plusow byly tez znaczne minusy jak np zmniejszenie ilosci doswiadczenia za niekote potwory jak np dwarf guard na ktorym sie masowo expi, albo poprawiono "blad" dzieki ktoremu mozna bylo samemu bez magic rope a za pomoca zwyklej liny wyciagac loot bagi to byly niemile niespodzianki poczekamy zobaczymy |
ehhh... ja sobei w dżungli nei posiedze bo właśnie mi sie pacc skończył ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |