![]() |
Fullwypas
heh ja gram na Windi mam 40 Spearmana... i rzeczywiscie to jest chamstwo ze u nas nie ma exp x2 :( i to przez uptade nie moge sie lognac ?? jak tak to do ktorej ?? teraz jest prawie 14 !! X( X( X( X( X( X( X( X(
|
A dlaczego u mnie jest 15? :D
Ta ja też nie mogę włączyć :( @edit: Ja mam chyba źle czas na forum... |
Polak na windii buddy me, nick: Garfarmero
Lol, tez sie kuna niemoge polaczyc :/ |
guild quest czyli taki pq w którym biora osoby z gildi. Jeszcze ??
btw juz za 30 min będzie path 0.35 ludzie toz juz pisalem jak jest path to maple jest wylonczone o 16 z minutkami właczą. |
heh ja chyba wroce do gry na bellocanie 53 hunterkiem :)
|
Cytuj:
|
ehh najpierw mialo byc o 14 potem o 16 a teraz o 18 moze k*rwa wogóle nie zrobią.
|
...
wg. mnie to oni powinni to robic kiedy inni sobie graja a potem tylko wylaczenie servow i kazdy ma aktualizacje czy cos w tym stylu :P
|
Ludzie cierpliwości nie zatłuczecie iich krzesłem troche daleko, to tylko gra... ^^
|
Cytuj:
więc teraz odpowiadam : -jeżeli masz problem ze wzrokiem pisz wczesniej to wyłącze capslocka :) bo wiesz dla niektórych wielkie litery nie sprawiaja kłopotu (symbolizują jak ktoś krzyczy) -a jeżeli ty napisałeś co miałeś napisac to tez gratz (oczywiscie z malej litery bo wiemy... wzrok) -chyba slowo w slowo tego nie powtorzylem... raz napisalem co innego z dodaniem ze gra sie nie chce odpalic a potem napisalem tylko o tym ze gra nie chce sie odpalic nie będe spamował i robił z siebie idioty jak ten który groził mi banem tacy ludzie są żałośni i nie wiem czy mam się śmiac :D czy płakac ;( |
@up wydawalo mi sie ze to temat o maple -.-
|
Dobra, koniec spamu, gadamy o maple...
Wie ktoś kiedy skończy się srv check? Bo kuna troszke dlugo :F |
W najgorszym przypadku pograsz sobie dopiero jutro rano. Ale czego się dziwić, to największy patch w historii gMS od czasów Ludibrium. Moim zdaniem zdecydowanie warto czekać - dzięki Orbis PQ wreszcie zwolni się miejsce na FoG i zombie. ;]
|
patch juz powinien byc ale trzeba byc cierpliwym :)
|
wlasciwie juz chyba jest tylko są zawalone servery i dlatego wam sie nie wlancza pathowanie. btw trzymajcie nerwy na wodzi wkoncu to tylko gra a path jest naprawde duzy
|
to poczekam do jutra... Maple jest tego warte ! :)
|
jakies info dostalem ze będzie mozna pograc dopiero o 9.30 naszego czasu. Zonk
|
lepiej pozno niz wcale :D hehe pierwsze co zrobie to zaloguje sie na bellocan i zobacze ten '2x exp'
btw. 9:30 czy 21:30 ? :D |
Update się skończył! Patchować, ale już!
Ech, teraz przeszło 80mb dociągania z 0,34 do 0,35... chyba pogram sobie dopiero jutro |
A mi się włączyć coś nie chce :(
Ale ogólnie to dzisiaj mi komp coś się psuje :/ Jutro to naprawię :D |
Zawsze możesz ściągnąć manual patchera ze strony.
|
Jutro sobie zobaczę co i jak, choćby z czystej ciekawości. Może mnie przyciągnie...
Pojutrze kończą mi się wszystkie NX itemy ;< |
a ja mam taką sprawę. potrzebuję nx casha. Nadrill, albo ktoś napiszcie mi jak zdobyliście nx cash. krok po kroku. proszę.
|
wejdz na allegro i kup -.-
btw nexon pomylil godziny w przekladaniu na nasz czas. |
Cytuj:
|
@Kuraj:
No i tak robię :D Komp już działa poprawnie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) |
Cytuj:
|
Po co jest Easter Charm? Nie wiem, czy zbierać na niego te jajka (mam już koszyk i 1 żółte jajo).
|
@up
Jak go masz nietracisz expa po śmierci. |
A za ile można sprzedać?
|
Nie da się
|
green egg
ludzie pomocy ! :P bo do 30 lvla zbiera sie yellow egg a ja mam zebrac green egg to gdzie one wypadaja ?
|
@fullwypas
zielone jaja sa w dungeon |
Znowu Update?
Bo się Updater włącza ;( |
Bodajże poprawki jakiś błędów z update.
|
maple górą !
hehe jak widzicie :) maple prawie caly czas jest na szczycie forum tibia.pl czy to oznacza nową ere gry dla ludzkości ?? :D
|
up: Lol, co za człowiek...
Ja osobiscie mam 12 jaj tylko easter basket mi trza :D |
Ja miałem 16 i wszystkie zjadłem, bo mi się takich długich questów nie chce robić :D
Questa na basketa bierzesz od Maple Administrator :) |
Ja questa nie robię, bo i tak niewiele tracę przy śmierci. O wiele bardziej opłaciło mi się sprzedać jajka i easter basketa.
Teraz jestem świeżo po jump quescie w kerning (b1). Trochę nerwów byłem, szczególnie, że za pierwszym razem po godzinie skakania nie wiedziałem, że trzeba kliknąć na skrzynkę z nagrodami. Zacząłem expić na tych bąblach i przez przypadek umarłem. Następnym razem poszło jednak na tyle szybko, że postanowiłem przejść to dwa razy. Teraz dotrenuję do 21 poziomu i idę na PQ. Życzcie mi powodzenia;p |
JA wczoraj wieczorem byłem w B1 :D
Jak dla mnie to JQ są fajne :) Dostałem 30 tp zwoi do Elliny xP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |