Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Czy Waszym zdaniem knight to najpotęzniejsza profesja? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41888)

xemmoe 27-11-2005 14:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanathos
Siemka,i jeśli chodzi o to pytanie to najlepiej zaufać umiejętnością postaci czyli każdy ma tylko to co umie ;)

Knight:Według mnie niema żadnych szans powiewarz dogonienie druida albo sorca bedzie trudne więdz Utani Gran Hur i to bedzie ten broblem.A jeśli chodzi o paladyna to zanim do pala dojdzie to dostanie troche power boltów ale i tak by mogl dednac lecz gdy go dogoni niechcial by nikt być w skurze palla :p .

Paladyn:No ta postać ma dosyć duże szanse jak mówie może i sorc i druid mają Utani Gran Hur to przecierz on na odległość :) hehe ale jak wiemy sorc i druid maja Magic Shield wiec dosyć by sie meczył.Jesli chodzi o knighta to chce przypomniec że knight dostal by pare razy z sd X( .

Sorcerer:Ta postać ma Utani Gran Hur i jeszcze wali z sd no i według mnie jest za szybka dla knighta a paladyn zato ma power bolty noom i to by było ciekawe kto paladyn czy sorc B) a druid niebyl by łatwy praktycznie by wygral co by dostal z sd by sie uhnol i by walil w sorca z innych swojich magi.

Druid:Ta postać ma dosyć dużo run ofensywnych i posiada uhy według mnie ma największą przewage z wszystkich klas :evul: .

I jeszcze jedno to tylko moje zdanie :] i jeszcze wszystko jest warzne od umiejętności :D .

Radziłbym się zając troche nauką języka polskiego.

Neo_pl 27-11-2005 20:12

Moim zdaniem pall jest najlepszą postacia czemu ? :
1. Wali mocno z boltow (po małym update da sie nawet trenić pallem :>)
2.Ma exure vitke i moze uzywac SD (w przeciwienstwie do knighta)
3. Ma tyle samo many co zycia i trudno jest go zabic

@topic : NIE !!

Vil 27-11-2005 21:42

-z boltow zadaje obrazenia porownywalne z knightem, czasem wyraznie mniejsze, a musi nosic amunicje
-knight ma uhy, nie musi sie obawiac ze braknie mu many na vite
-z sd zadaje naprawde malo obazen, w biciu potworkow sd przydaje sie dopiero od wysokiego levela, w pvp sd jest zbyt slabe by zmienic wynik walki.
-many ma duzo, ale gdy mu sie skonczy odnawia ja kilka razy wolniej niz hp uhem.

Wniosek:

Postacie sa zbalansowane. Mozliwosci expienia sa zbalansowane. Pvp nie jest zbalansowane.

Tuhamiid 28-11-2005 18:33

Wg.mnie nie ma najpotezniejszej postaci bo kazda ma wady i zalety.Sorcem trudno zabic knighta bo taki knight 100+ ma na sobie przykladowo 40bp uh.Sorc na tym samym lvl ma mniej run bo cap.Sorc bije kngihta i 2sd sorca to 1 uh knighta.Sorcowi sie skoncza predzej runy knight go zabije chyba ze sorc s*******i.

A co do lodzi co pisza "sorc utamo vita i jechane" lmao.Popatrzcie ze sorcowi mana nie rosie po 100 i sie to szybko skonczy i potem moze polegac tylko na uhach których zbyt duzo nie wezmie.

Derbil Gloe 29-11-2005 11:36

chyba tak

druid moze runki i jak sprzeda bp gfb cy uh bedzie mial troche kasy a rycerz musi to kupowac

Gallar 29-11-2005 11:43

UP: gdyby tak druid te runki sprzedawał... (mysle tu o postaciach tak 30+lvl) to czym by expił>?

Thanathos 30-11-2005 18:00

Wystarczy Pomyśleć

Siemka,i jeśli chodzi o to pytanie to najlepiej zaufać umiejętnością postaci czyli każdy ma tylko to co umie ;)

Knight:Według mnie niema żadnych szans powiewarz dogonienie druida albo sorca bedzie trudne więdz Utani Gran Hur i to bedzie ten broblem.A jeśli chodzi o paladyna to zanim do pala dojdzie to dostanie troche power boltów ale i tak by mogl dednac lecz gdy go dogoni niechcial by nikt być w skurze palla :p .

Paladyn:No ta postać ma dosyć duże szanse jak mówie może i sorc i druid mają Utani Gran Hur to przecierz on na odległość :) hehe ale jak wiemy sorc i druid maja Magic Shield wiec dosyć by sie meczył.Jesli chodzi o knighta to chce przypomniec że knight dostal by pare razy z sd X( .

Sorcerer:Ta postać ma Utani Gran Hur i jeszcze wali z sd no i według mnie jest za szybka dla knighta a paladyn zato ma power bolty noom i to by było ciekawe kto paladyn czy sorc B) a druid niebyl by łatwy praktycznie by wygral co by dostal z sd by sie uhnol i by walil w sorca z innych swojich magi ofensywnych.

Druid:Ta postać ma dosyć dużo run ofensywnych i posiada uhy według mnie ma największą przewage z wszystkich klas .

I jeszcze jedno to tylko moje zdanie :] i jeszcze wszystko jest warzne od umiejętności :D .

Lolek Xd 30-11-2005 18:16

Rp Rullez

Jedno głośnie najlepszy jest Rp ponieważ na wiekszym lvlu ma duzo many zycia i może używać sdków knight sie przynim chowa jak reszta profesji drugi jest Sorc poniewaz ma przewage nad Druiddem no to już wiecie że Druid jest trzeci i moim zdaniem OStatni Knight Thx Koniec~~~~

Vil 30-11-2005 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanathos
(...)

i po co znowu ten sam post ?

@up: pal nie ma szans solo zabic knighta na takim samym levelu. Wyjatek - kick.

Dameves 30-11-2005 19:09

Jak było tak jest... " Każda profesja ma swoje zalety" moze i ma ale?
Definitywnie Sorc jest najlepsza profesja :D
Np: jestes hmm 90 ek goni Cie 140 ek i co ? taki (hauahuahau) to cie moze poszmyrać po mpa :> :P a jak Cie goni przykładowo już 120 sorc ? 20 lvl mniej ale co zabije Cie z pewnością Mass UE i Cię nie ma cyyyya :>
Na przykładzie swiata Isara mozna zobaczyc ze sorce maja przewagę DUŻĄ przewagę.
I chyba każdy doświadczony gracz mi nie zaprzeczy ze sorc wymiata :D
Bo co mi na 90 lvl ( i ek) zrobi taki np 120 rp ablo druid co nie ma ue (schowaj sie lepiej).
BB

Gallar 30-11-2005 19:24

Ehh... Bodajże Vil kiedyś mądrze napisał. I miał rację.
Przypomne tylko:
- każda profesja jest zbalansowana
- expienie jest zbalansowane
- pvp NIE jest zbalansowane
I jest ewidentnie na korzyść knighta. Pewnie w '97/'98/'99 gdy tibia jeszcze na dobrą sprawe powstawała nie było PKrów. Była spokojna, miła, RPGowa atmosfera. "No to poco się głowić nad tym jak to będzie z walkami między graczami skoro nas ten problem nie dotyczy ?" - zapewnie tak myśleli GOD'owie. No i mieli racje. Tylko tibia sie troszke rozkręciła. Troszke więcej graczy, PK. I PvP jest. A knight nadal pozostał najlepszy.. w PvP. Dużo HP - gdy tylko ma UHy to on jest praktycznie nie do zabicia i basta!

xemmoe 30-11-2005 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Gallar
A knight nadal pozostał najlepszy.. w PvP. Dużo HP - gdy tylko ma UHy to on jest praktycznie nie do zabicia i basta!

DOKŁADNIE!

Vil 30-11-2005 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dameves
20 lvl mniej ale co zabije Cie z pewnością Mass UE i Cię nie ma cyyyya :>

kazdym uekiem bedzie walil niewiele wiece ( a nawet mniej ) niz ja wylecze uhem. Padne co najwyzej ze smiechu..

Michael Jackson 30-11-2005 23:06

...

TO zalezynp sorc lu druid niby ma najlepsze hity z sd i ue ale na o idze kupa forsy knighowi wystarczy jednorazowy zakup gsa d lance czy wh i wali 100+ przy 75+skilach. A w sprawie palka szyblo sie nim expi nawet bardzo szybko ale idze kupa forsy na bolty a loot zadko sie odplaca... chyba ze robisz loot baga co jest nudne. Tak samu sorcem mozna najszybciej expic jezeli masz kasy od hu.. i walisz we wszystko sd;p
Nie ma reguly ktora profesja najlesza ja tam gram knightem i mi sie podoba...
wezuruz
skile99cluba ;]

Vil 01-12-2005 00:41

bleh;/

Nikt nie ma na tyle kasy zeby bic we wszystko z sd, do tego rzadko kiedy to przyspieszy expienie.
Palek expi kilka razy taniej od sorca, z reguly taniej niz knight, do tego na ta sama miejscowke idzie kilkanascie leveli wczesniej.
100+ przy skillach 75/75 walisz w elfy i minosy. W czlowieka nigdy tyle nie walniesz.
Sorc jesli ma przewage levelu ( i to spora ) wali z sd nieco mniej niz przeciwnik sie uha. UE uzyje 1/2/3/4 razy, i wcale mu to wiele nie pomoze.

Bez powaznego bledu przeciwnika praktycznie nie da sie zabic kogokolwiek 1v1. Jest to zasluga mechaniki gry.

kangur 01-12-2005 16:11

Moim zdanie knight jest najpotezniejsza profesja. Eternal Oblivion, Seromontis, Bubble to są 200+ levele i są knightami.
Sam czekam na nowe swiaty i bede grac knightem :)

Lord Pomykator 01-12-2005 21:45

Powiem tak.
Bublble - wystarczyło 3 sorców lvl 100+ na Test serverze, żeby padła.
Pozatym, weź pod uwage, że potężny sorc wali z sd okolo 500 i na lvl 100 ma okolo 3000 many czyli uzywajac energy ringa lub mana shielda ma 2 razy wiecej życia niż knight na lvl 100. A tak wogóle trzeba miec nierówno pod sufitem żeby atakowac solo sorca i na odwrót, jak idzie sie kogos zabić bierze sie 2-3 lub wiecej osób. Nie ma co porównywać, bo każda profesja ma swoje zalety. Sorc ma najpotężniejsza siłe rażenia, a knight dużo hp i to wszystko sie w jakiś sposób równoważy.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kangur
Moim zdanie knight jest najpotezniejsza profesja. Eternal Oblivion, Seromontis, Bubble to są 200+ levele i są knightami.

Nierozumiem co tu ma ich level do rzeczy. Sorc nie musi miec wysokiego poziomu żeby dobrze expić i dlatego nikomu sie nie pali do nabijania ogromnych ilości expa, wszyscy pracuja nad magic levelem, który ma większy wpływ na siłe czarów.

Vil 02-12-2005 08:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Pomykator
na lvl 100 ma okolo 3000 many czyli uzywajac energy ringa lub mana shielda ma 2 razy wiecej życia niż knight na lvl 100.

Tyle ze Bubble uha sie za te ~1000hp, a Cachero mana fluidem odnawia ~50-70 many. To nie Diablo i potionki full many.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Pomykator
Nierozumiem co tu ma ich level do rzeczy. Sorc nie musi miec wysokiego poziomu żeby dobrze expić i dlatego nikomu sie nie pali do nabijania ogromnych ilości expa, wszyscy pracuja nad magic levelem, który ma większy wpływ na siłe czarów.

sila czarow = ( 2*lev + 3* mlvl)*100%.

-znacznie latwiej zrobic 2-3 levele niz 1 mlvl
-znacznie latwiej odrobic po smierci 1 lev niz 1 mlvl
-2-3 lev daja wiecej niz 1 mlvl

Vickson 02-12-2005 21:40

knight się UHa a kto robi UHy? Knight? no właśnie że nie, więc druid niejest taki zły, bez niego to knight by się nie UHał więc pall czy sorc by go zabił. Mam knighta i palla (druida też ;) )ale pallowi szybciej distance leci niz atak u knighta. A knightowi szybciej shielding rośnie, więc każda profesja ma PLUSY i MINUSY. Każdy może wygrać, kazdy może przegrać, zależy od umiejętności gracza tylko i wyłacznie/ Ktoś napisał że jest pallem i założył tarcze i tak mu hity wchodziły po 100+ więc ten pall to był nOObem! ;) ;)

EDIT: Knight się słabo UHa bo ma mały mlvl, a pall się mocniej UHa bo ma większy mlvl.

Prosze modków o zamknięcie tego tematu. :evul:

Fire Dragon 02-12-2005 21:59

Gówno prawda uh mozna kupic w sklepie X(
Więc teraz można obejsc sie bez druta
Chociaz moze....

Gallar 08-12-2005 07:15

@UP: Jak sie kupuje po 15-30 BP UH naraz to jednak od druida się opłaca o wieeeeele bardziej...

Gejko 08-12-2005 07:27

Knight

moze i najlepsza ale za to nudna :p
sidzisz calymi dniami i skillujesz (afk :D )
dobry bo nie wydajesz na czary, bolt etc. tylko zbierasz kase na EQ B)

Wilkq 11-12-2005 10:30

Knight jest profesją silną do czasu. Jak przyjdzie kres jego dni (np. 250 lvl Elite Knight vs 5 125+ lvl Master Sorcerer 60+ mlvl) to nie ma szans. Mag zawsze zwieje (Utani Gran Hur) , a Knight tylko zobaczy znikającą sylwetkę. A potem zobaczy 5 SD lecących w jego stronę...

Crocir 11-12-2005 11:41

Omg...

no wlasnie... tylko to mi przychodzi do glowy po przeczytaniu tego tematu =/
najpotezniejsza profesja oczywisice jest sorc... knight ma duze skille i w ogole,
ale to fizol najlatwiejsza profesja w grze, wiekszosc zaczyna od knighta... oczywiscie jest cachero i bubble i w ogole ale to wyjatki, knight ma wiekszy level naprzyklad od sorca czy palka czy drduida bo moze samemu wybrac ise na mocne potwory i nei musi trenic mlevela!!!wedlug meni knight to shit X(

Gallar 11-12-2005 14:13

Bubble to knight analfabeto...
Że niby 250lvl knight z 125lvl sorciem szans niema? Człowieku... na takim lvl'u on jest wypakowany UHami po brzegu. Knight może stać w miejscu, UHać się i czekać aż się temu Twojemu sorcowi runy skończą...
No comment. Ile Wam <co niektórym> trzeba powtarzać że tibia nie była robiona na gra PvP ? I że knight na 80+lvl jest nie do pokonania ?

Snake -.- 12-12-2005 08:00

:2handed: :berserk: :crusader: No cóż dla mnie knight jest najlepszy mam sorca,druta, palla i knighta najlepiej się spisuje, bo super się nim i expi, zbiera looty bo ma dużo capu na dobrych skillach i w mocnym eq jest niepokonany :] :] :crusader: Pozdro dla wszystkich wielbicieli Knightów :2handed: :berserk: :crusader:

Tofik-knight 18-12-2005 09:45

Ja tam uważam że knight jest najlepszy sam mam knighta wprawdzie dwóch ale jednego mi schakowali :(

Imię:Tofik-knight
Świat:Refugia
Lvl:11
Skille:39/36
Profesja:Knight :cup:

Campbell's 18-12-2005 19:29

nie, wedlug mnie knight nie jest najpotezniejsza postacia

Gallar 18-12-2005 20:22

@Campbell's: W cholere wyczerpująca odpowiedź.. może nam powiesz np. dlaczego tak uważasz ? Już lepsze jest milczenie od napisania bezsensownego zdania.

@topic: Sorry za offtopa ale.. nie mogłem sie powstrzymać...

@down: knight nie jest najlepszy.. jest na wysokim lvl'u, z opowiednią ilością UH, tylko 'nie do zabicia'..

Tomcio Pall 18-12-2005 20:37

Jak kto woli.
Każda profesja ma dobre i złe strony.
Drut robi uhy i inne runy defensywne.
Sroc. Bez sorców knight nie miał by szns np. na 20lvl zabic solo draga (no dał by rade ale dużo uhów by poszło). i sorc robi runy ofensywne.
A pall. wali z boltów/strzał i soluje np. na 10 lvl cyce a knight dopiero na 20lvl+
Jak wolisz ciąć knightem potwory na pół i odżynać im głowy i na wyższym lvl być jak czołg.
Czy sorcem i drutem w męczarniach zabijać potwory z run torturując je czy może przebijać wrogów z strzał/boltów a potem patrzeć na ich ciała jak leżą poprzebijane strzałami/boltami.
Wybór należy do każdego jak kto woli.
I nie gadaj że knight jest najlepszy!!

Sry za błędy ort.

Kruq 18-12-2005 21:09

Każda profesja jest dobra gdy sie umi grać. Ja gram ryckiem ale w swoim życiu tibijskim mialem juz każdom profesje. Pierwszom był knight gdy knight mi sie znudził to zrobiłem sorca zaś gdy znudził mi sie sorc to zrobiłem palka a na końcu druta. Teraz znowu gram knightem ale ciagnie mnie do palka. Ale to mało ważne bo tak ma wiekszość ludzi więc wrućmy do tematu. Jeżeli umisz grać w tibie to nie ma różnicy która profesja jest potężniejsza bo w każdej będziesz dobry. Mi akurat gra się najlepiej knightem i zrobie może sobie palka żeby się pobawić ale oficjalnie zostaje pszy knighcie.

Pajka 19-12-2005 12:49

LoL HeH ale to niewszystko

No niby tak... ale ja daje sSorca z nim na równi :)
Knight to przede wszystkim skille... :baby: skille :baby: i jeszcze raz skille 8o ale trzeba pamiętać że równie dobrze palladyn może być niezłym "mordercą" :evul: bo gdy posiada bohy, skille i 15 magiczny to jest równie dobrze skuteczny jak knight.
Acz tu kolejną zaletą knighta jest cap :) Nadrabia to robienie loota i zarabianie kasiury B) (lecz niemoże używać SD ;( ) ale to mu nieprzeszkadza... jedynymi prosfesjami które mogą dorównać knightowi to druid i sorcer (robiąc i sprzedając runki :D ) takie trzepanie kasiury jest rówie skuteczne jak dobry loocik :]
Lecz knight jako jedyny posiada połączenie skilla i capa, bez ingerencji magicznego levelu i co za tym idzie wydawania dużo pieniędzy na czary.
Moim zdaniem dwiema najlepszymi profesjami w grze są: Knight i Sorcer
Knight jak wyżej wymieniłem jest zajefajny, natomiast Sorcer posiada czar UE :cup: za co chwała magom :p ;) co podnosi go do rangi zabójczej postaci. Na samym dole tej drabinki bym postawił paladynów, którzy mają dobre skille, średni :( cap i średni magiczny :( co daje im przeciętne zdolności... a jeszcze niżej znajduje sie druid. Dobry magiczny, słabe skille i lipny cap... I najbardziej upośledzające tą profesje brak UE X(
Knight i Sorcer żądzą :cup:

Vil 19-12-2005 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajka
Acz tu kolejną zaletą knighta jest cap :) Nadrabia to robienie loota i zarabianie kasiury B)

Lootbagi robi sie tak samo kazda postacia.

Cytuj:

jedynymi prosfesjami które mogą dorównać knightowi to druid i sorcer (robiąc i sprzedając runki :D ) takie trzepanie kasiury jest rówie skuteczne jak dobry loocik :]

Knight zarabia najszybciej ( najmniejsze koszta ).

Cytuj:

Lecz knight jako jedyny posiada połączenie skilla i capa, bez ingerencji magicznego levelu i co za tym idzie wydawania dużo pieniędzy na czary.

Do ok. 40 levelu zazwyczaj wydaje najwiecej ( eq / uhy ).

Cytuj:

Sorcer posiada czar UE :cup: za co chwała magom :p ;) co podnosi go do rangi zabójczej postaci.

Przydaje sie w kilku miejscach w grze i sporadycznie w pvp.. Sorcem walczy sie praktycznie tak samo jak druidem.

Snajperov 29-01-2006 15:37

knight dobry do blokowania, ma dobra obrone .
palek niezle wali z daleka, ale bardzo slaba obrona
no a magoowie i druidzi, duzo many[utamo vita] i tez ciezko takiego zabic :) rowiniez jak posiadaja sporo runek i jakies tam czary ;P

kazda profesia ma swoje zadanie :)

knight-blocker
palek-shooter
sorc/drut/- leczy robi runki i niezle strzela z odleglosci na huntach.

Ale pamietajmy ze to knighty zawiaja loota najczesciej :P

Bombka 03-02-2006 13:13

Kurna xD, ale żem sie uśmiał

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez webhaos
Knight zatakuje sorcka ten ucknie utani gran hur weźmie kolgów combo i knight ded pozaytm sorc drut robi runy i protectów a knight co uh akera teraz trudno soul ja nigdy niewalncze z knight na takim samym lvl ma wiencej uh winej nistarczy mi zapewne sd żeby go zabic ale wyskoki lvl knighta niezabije srocka ten mu uciekinie ale wyskoi sorck zabije knighta z combo. a na takich samych lvl sorc moze walczyc do ostatnich 200many 2utani i zawsze mzoe sie wycofac a jak knightowi skonczom sie uhy to co ded albo "im pay no kill me plx"
Heh to bylo bardzo inteligentne xD, nic z tego nie rozumie ale wedlug tego co powiedzial Sorc,Druid robią runy i protektorów :o 8o

A tak powiem coś od siebie na ten temat, już chyba ktoś to mówil. Niema czegoś takiego jak najpotężniejsza profesja... to by niemiało sensu... jeśli cip soft najpotężniejszą profesją zrobił by np. sorcera to kto by grał knightem kto by blokował itp.
Na temamt spekulacji kto wygra knight 100lev czy sorcer 100lev to powiem tak wszystko zalezy od ilości runek jakie posiadajom... od lącza itp czynników
Trzeba pamiętać jedno Tibia jest jedną z najbardziej zrównoważonych gier
tu wszystko jest równe i kazda profesja uzupelnia sie z inną...
nom tyle odmnie xD

Apocalipsus 05-02-2006 09:23

Moim zdaniem wszystkie profesje sa dosyc rowne ... kazda posiada swoje zalety i swoje wady.
Ja osobiscie bardzo lubie knighta,w sumie ta profesje mozna porownac do
czołgu-silny,ma pancerz,jest dosyc wolny i bardzoooo wytrzymaly ;) .
Ale za to uwazam,ze najslabsza profesja jest druid ...
Oczywiscie nie musicie sie ze mna zgadzac :]

maro silo 06-02-2006 11:07

moim zdaniem niema najlepszej postaci na mejnie karzda ma swoje mocne i slabe strony a wiec dalsza klutnia i wymiana pogladow pom prostu karzda jest super:cup:

Duch Guardi 09-02-2006 14:27

ja gram sorcem i dla mnie sorc to dobra postac -.-

Conan Barbarzyncaa 15-04-2006 18:03

Moim zdaniem dwie najpotezniejsze profesje to knight i sorc (chociaz knight jest silniejszy szczegolnie wysokopoziomowy).Knight wali z lapy w czlowieka 90+ juz na okolo 30 lvl przy slabych skillach(70/70) a high lvlowy knight wali z lapy w czlowieka 200+ i 200+ z explo i na koniec ze 300+ z exori a sorc 700UE,300SD,e-wave,geb to tak ze 300 :baby:

Vil 15-04-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Conan Barbarzyncaa
Moim zdaniem dwie najpotezniejsze profesje to knight i sorc (chociaz knight jest silniejszy szczegolnie wysokopoziomowy).Knight wali z lapy w czlowieka 90+ juz na okolo 30 lvl przy slabych skillach(70/70) a high lvlowy knight wali z lapy w czlowieka 200+ i 200+ z explo i na koniec ze 300+ z exori a sorc 700UE,300SD,e-wave,geb to tak ze 300 :baby:

-200 z explo wali bardzo high lev
-z exori trzeba trafic, a strapowanego goscia nie sztuka zabic
-na kazdy z wymienionych wyzej czarow przeciwnik bez problemu moze odpowiedziec uhem, jesli jest palkiem lub sorcem starczy mu nawet 1 na cale te 3 ataki
-90 dmg przy 70/70 najwyzej w nieopancerzonego osmiolevelowca ( a juz na pewno nie jest to sredni dmg )..

Knight ma baaaaaardzo male szanse zabicia kogokolwiek solo ( na zblizonym levelu ), jeszcze mniejsze szanse na smiec od kogos na zblizonym levelu.

Nie ma najsilniejszej postaci.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:56.