![]() |
wychwalam
coraz lepsze prace sa zglaszane do konkursu gumofilce sa fullwypasne, rozumiem ze to steel bootsy |
Hrhrh... Lyssy najlepsze zdięcie wziął... goście weszli do sklepu w jakiś filcach xD... i broniach z kartonu i klocków lego :)... Sprzedawczyni miałą najlepszą minę... ;) Ale troche niewyraźny napis...
|
Dokładnie, Lyssy miał bardzo dobre zdjęcie. Tylko ja miałem podobny pomysł... Ale tylko z jednym xD
|
Cytuj:
|
Top 10
To ja tu napisze, ktore zdjecia (wedlug mnie) maja najwieksze szanse:
- To zdjecie łysse-go o kupowaniu mf-ow ;) - orc spearman Kłodziaka - SD-ek Krzysztofa Knoublacha - scenka walki z GS-em zplasteliny Leito :) - rat plague in thais zjawy666 - orc ryder ziuteka666 :p - zdjecie afkera Venderera - scenka pall vs. vampire Pawlosa II-go (życzę mu powodzenia, bo on tez gra na danubii :cup: ) - parcel Afinora - zlurowany GS Master Emmer-a Myślę, że miedzy tymi zdjeciami toczy sie teraz najwieksza walka o nagrody. Moderatorzy maja naprawde trudny wybor... P.S. kolejnosc w jakiej wymienilem zdjecia nie jest od najlepszego do najgorszego ani na odwrot tylko ja poprostu "lecialem" po forum i wypisywalem najlepsze :p |
Hahaha wzeszłym roku kiedy byłem nad morzem widziałem tą motorówkę o nazwie Tibia i nawet się zastanawiałem czy ktoś to tu wklei ;]
|
.....
A ja? Ocencie tez moje zdjecie 8o
Wedlug mnie (jak i wieszkosci) to zdjeci z Gs'em z plasteliny nie powinno brac pod uwage, ale sam pomysl i wykonanie jest naprawde dobre... |
Naprawde swietna praca Lyssy! Wspaniale repliki przedmiotow z gry.Szczegolnie podobaja mi sie crown legsy. Mimo, iz pomysl z mana fluidami jest troche slaby to i tak Twoje zdjecie pnie sie na pierwsze miejsce (wg mnie :-p).
@Morfeusz W Twoim zdjeciu podoba mi sie jedynie kusza : p |
Trzeba przyznac racje, ten gs zdobedzie zloto =o I to nie dlatego ze szybko biega na krotkich i dlugich dystansach ale dlatego ze jest bardzo dobrze wykonany. Koles ma talent =) Zglos sie do plastyka w swojej szkole =P No i ten sklep z mf'ami tez niezle wyszedl, ja bym w czyms takim sie na ulicy nie pokazal bo by mnie zgwalcili, rozpruli i zostawili gdzies w lesie za wyglad =/ Ciekaw co ta pani za lada sobie o was myslala =D
|
Nie wydaje mi sie ze NigMorOd LianO zrobil ta fotke sam, cos mi sie wydaje ze jest ona z jakeigos filmu, moze to wladca pierscieni tak mi sie wydaje nie jestem pewnien , ale na 100% tego zdjecia sam nie zrobil.
@NigMorOd LianO Przeciez widac ze to zdjecie sciagnoles, chyba szybko modki to usuna...:P |
sam to sciagnoles
stroje wyporzyczylem z takiego miejsca no wiesz nazywa sie wyporzyczalnie stroji karnawaloeych i innych takich a ze prowadzi ja ojciec mojego kolegi(po prawej na zdjeciu)to wyporzyczyl nam to zadarmo Edit: a zjakiego filmu moglo to byc lotr :P hehe a moze horry potter no sam powiedz oswiec mnie mistrzu :P |
lol
Powie mi kto jak sie wkleja obrazek na ten konkurs bo ja prubowałem i mi cos niewychodziło. :cyclops:
|
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42155
oto link do tematu :P |
:d
Niezły pomysł na konkurs:D Powodzenia wszystkim życze ;]
|
dziwne niektore prace<hmmm> przeciez w rzeczywistosci nie ma GS, Dragonow i innych stworow oraz zadnych sd,uh, i innych runow wiec powinny na fotach znalezc sie koktajle molotowy:P lub podobne albo woda utleniona zamiast uhow lub jodyna:D
|
Cytuj:
DObry pomysł xD Tylko nikt jeszcze na to nie wpadl przed tobą :P |
@kuna
TO byłby fajny pomysł gdyby ludzie (80%) nie skopiowali ssow z tibia.org.pl i wkleili tutaj... po 2 jest "mało" hi-lvlowcow, którzy mają ciekawe przygody, np. gdyby taki nemtor sie dowiedzial o takim konkursie zaraz by polecial na wrl, demony czy zrobil jakasa akcje która by powaliła "precietnego" gracza na zbity pysk takze wiadomo ze nie ma co startowac :P po 3 liczy sie pomysl na konkurs ;) |
Mi sie pdooba najbardziej zdjecie Anatola, a szczegolnie jego Giant Sword ; ), ogolnie fajnei wykonana tylk ocos sie stlao z jednym, butem? Czy to mzoe jakeis dziwne spodnie, no nie wiem, ale fotka jest spoko. Druga fotka, ktora mi sie podoba jest to: Hajpero, pomyslowa i fajnei wykonana nawet ; ), szczegolnei ta telewizja mi sie pdoboa :D!
|
liczy sie przede wszystkim pomysł no nie? a mi sie wydaje ze odstaje od reszty prac :) no i większość zdjęcia pozostała zdjęciem, a nie grafiką doklejaną :).
Co do innych prac... hmm zadna mi jakos specjalnie do gustu nie przypadła. Podobała mi sie ta z druidem i knightem w lesie, ale niestety... nie moze brac raczej udziału w konkursie... bo chyba została zdyskwalifikowana. No cóż, ja czekam z niecierpliwością na werdykt "jury" :-). CYU in Tibia guys/chicks ! :) |
Moim zdaniem głupie jest to co teraz ( pod koniec konkursu ) prawie wszyscy robią, a mianowicie Opisywanie zdjęcia.
Jeżeli zdjecie jest dobre naprawde, to osoba oglondająca ma sie sama domyślic o co w nim chodzi, a nie jakies opisy ;/ |
Ja myśle...
Że te prace z klockami lego i plasteliną nie powinny być brane pod uwagę. Rozmumiem jeżeli temat konqrsu mialby brzmiec Tibia in LEGO lub Tibia in Plasteline, wtedy mozna by bylo bawić się w takie duperele. Ale temat brzmi Tibia in Real więc. A jak wiecie real znaczy-rzeczywistość, prawda. Przepraszam bardzo, ale czy klocki lego i plastelina odzwierciadlają świat rzeczywisty? Nie powiedziałbym :/.
By Żaba. P.S. chociaż jedna praca z plasteliną jest fajna. ale jak mówiłem. Chyba pomyliliście konqrsy. |
"Eth Etherius" < - 2 lata gry bez PACCa, eh, skąd ja to znam ; P
Z czystej ciekawości; Z czego ten smok? Bo wydaje mi się dziwnie znajomy... I fakt, prace z lego/plasteliny przy tytule "Tibia in real" są co najmniej dziwne... |
Jak kogos interesuje calosc naszej zabawy -> http://royy.net/~kamszunia/tibiarl/
Ps. TAK MAMY ZRYTA PSYCHE :SSSSFffffffffff |
Dwimenor!
Dwimenor czemu venderer zostal zbanowany i zdyskfalifikowany??? zobacz w komentarzach kilka stron wczesniej.... sprawa jest juz wyjasniona przez Dr.Omadera- to zdjecie jest venderera! X(
Edit by Dwimenor W "komentarzach..." to zostało wyjaśnione. Jednak ktoś z uporem maniaka raportował zgłoszenie venderer'a. Nie sprawdzałem dat, jak to Dr. omader zrobiłem i uznałem to za plagiat. Venderer już nie ma bana, praca została odkasowana. I po co robić z igły widły? |
porównajcie sobie te 2 zdjęcia:
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...9&postcount=94 http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=122 nawet ten sam album w photobuckecie ;) i to samo otoczenie (nie wspomne juz o itemkach) |
faktycznie
@topic podoba mi sie pomysl ze slime makieta rookgaardu calkiem calkiem |
Cytuj:
Poza tym, na drugim jest pokazany on z całkiem innym kolegą. Btw. : Nasz projekt wam się nie podoba ?? |
???
Ej za co dostałem bana???NIe chciałem przebierać sie jak każdy w rzeczy z Tibi i dlatego dostałem bana??Poprostu porównałem osoby z reala które proszą o jakąś kase albo coś tak samo jak w tibi;/
|
Cytuj:
|
Juz naprawde niemoge sie doczekac konca konkursu. co ok godzine sprawdzam dzial "konkursy" i "modle sie" zeby niedoszly jakies dobre/ciekawe prace :P.
|
nie wypisywał by że się napracowałem ileś tam dni i godzin i myślę, że zostanę doceniony...:/ bo to może świadczyć o dwóch rzeczach albo praca jest super fajna albo jesteś super "kiepski" i dlatego tak dużo czasu Ci to zajęło....
poprostu dałeś zdjęcie ...potwierdzając swój udział w konkursie i wystarczy.... :evul: EDIT: lol....jest tyle powodów by się modlić...a Ty się modlisz o? !? ;) |
OMG wystarczy ze mi sie moja praca podoba... Oczywiscie nic sie niestanie jak niewygram, ale bardzo chce jak wszyscy w tym konkursie :]
|
Cytuj:
|
Jestem za Zaba14. to ma byc TIBIA IN RL (LIFE) A NIE TIBIA IN LEGO!
@Up Jesli twierdzisz ze klocki lego sa w normalnym zyciu to przecierz tibia tez jest w normalnym zyciu... siadasz przed kompem i grasz a to jest rl. |
omg ale to nie mzoe byc tez bal przebierańców a w większości jest !
|
A jak chcesz zrobic scenke z tibii w rl zyciu bez przebrania sie? (noob plx)
|
Tak samo mozna o lego i plstelinie powiedziec. Te prace są dużo bardziej ciekawe niż te z przebieraniem sie i kartonowymi itemami. Tibia in karton. ( noob plx )
|
Niebede sie z toba klucil :) chcesz to rob z lego, czy plasteliny. mi nieprzeszkadza (ale niepopieram :P).
PeAcE /.../(-.-)\...\ PeAcE. |
Każdy robi jak lubi i jak uważa ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dobrze, że przynajmniej już jest po sprawie.... A tak BTW. Nie wie ktoś kto walnął tam te fote?? Ja wogóle nie bywam na tibia.br. (Ciekawe czy mógłbym jakoś zaskarżyć te stronke o plagiat ;] <joke>) P.S. Dziś wróciłem z wakacji, dlatego wogóle niekomentowałem tej sprawy :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |