![]() |
ja stale powiększam moja kolekcje ubitych noobków =]
ps; gram na enforced ^^ bo red skulle mnie wk......iały |
przed update mialem 73 bp ryb teraz sprzedalem :D :D :D :D :D
mam tez 32 red gemy 12 yellow gem wszystkie kolory wandow red blue green light jeden blue gem O.o |
Ja zbieram kolorowe Bp i bagi (mam ich z 50) , robaki , których mam ponad 8K(uh-maker itak w godzine z 100 zużywa) , kusze i luki kolekcjonowalem od 14do 16levela jak chodziłem na zamek ale odkad przeniosłem się na ghostland to juz nieaktualne ;) . Zbieram tez itemy ktore sa drozsze a Ab(chain armory, logn swordy, battle shieldy itp.) i co miesiac wysylam je parcelem do samego siebie do AB i ide je selnac ;). A tak ogólnie lubie mieć różne itemy takie jak swordy/axe/cluby itd. Obecnie męcze się bo mam strasznie dużo itemów na sell i nie moge się już połapać napisze je tutaj jakby ktoś chciał kupic ;)
- 2 plate armory, nieskończona ilość robaków, różne ringi (power,life,dwarven itd.) , dragon shield, noble armor, devils helmet , 10 battle hamerow , bolty i strzały, a reszty nie chce wymieniać bo jeszcze mnie zbanują za spamowanie bzdurami ;) P.S. : Zapomniałem dopisać tego co zbierają pewnie wszyscy powyżej 20levela, otóż kolecje jedzenia;) nie będę wymieniać bo nie mam myszki i nie wejde na tibie a nie pamietam ile czego mam, ale wierzcie mi ze duzo. |
a ja tam zbieram wszystko czego nie można sprzedać w thais np.
viking helmet,brass shield ,brass helmet, plate shield(można to u Hardka sprzedać i jak mi się uzbiera z 6 helmetów[viking bo idą za najwięcej 66 gp] to ide do hardka) Poza tym zbieram równiez np hatchety ktore ide na Fibuli lub wedki albo rozne rzczey ktore mozna sprzedac B) |
ja zbieram pierscienie,fooda,bagi,bp,amulety,rozdzki(nie moge sie aby po upgrade sellnoc)kosztownosci.tego co morzna laczyc to po 100 a tych co nie morzna to tylko po 1 a potem na sella
|
...
Cytuj:
Ja osobiście lubie kolekcjonować monetki :P |
Bug = wiśnia WIŚNIA LULE !!!
co tu zbierać only wisienki mam jakes 1300:D
|
Ja zbieram puste butelki a potem napełniam ja Browarkiem:] Mam juz 2bp
|
Ja na moim Starym Druidzie kolekcjonowalem melony ,colby ,blueberries ,i cherries
nie stety hackneli mnie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Ja zbieram Crown sety. Mam ich około 30 8o
|
Dopiero zaczynam :]
http://img93.imageshack.us/img93/7008/lol9ci.jpg (te czaszki to Skulls of Ratha) |
Ja kolekcjonuje swiecidelka tj.: 2 red gems, 43 scarab coins, 3 blood herbs, 12 bialych i czarnych perel, 2 ornamented shieldy i mnostwo talono, emeraldow, ametystow, diamentow etc.
|
ja kolekcjonuje klucze mam z kilkanascie,różnorakie tarcze, klejnociki oraz gp B)
|
Ja zbieralem jagodki i rybki jagodek mialem z 600 a rybek z 300 ale hack i prawie cale eq polecialo...X(
|
Ja zbieram pieniądzie8o
|
Moje kolekcje
Ja zbieram ::
- swiecidelka - gp (w duzych ilosciach) - scale army i i tp. (do lootbaga of course) ostatnio mialem baga o wadze 21k oz. -itemy poczynajac od koszulki po najlepszych rzeczach konczac - troche jedzenia (w koncu czego sie nie robi aby potrenowac) Dziekuje ze moglem sie wypowiedziec w takim temacie CYA in TIBIA |
:d
Ja tam nic nie zbieram:P.Chyba ze baty w szkole :D:D
|
Ja zbieram jagody (mam 216), grzybki (mam 202) i ziółka (mam star herb, shadow herb, powder herb i sling herb)
|
Cytuj:
|
Ja zbieram wisienki mam 136. i sery (34)
|
hmm ja kolekcjonuje jako pal różne rzadkie bronie dystamsowe i bronie np. throwing stars throwing knife power bolts itp.
|
hmm ja kolekcjonuje jako pal różne rzadkie bronie dystamsowe i amunicje np. throwing stars throwing knife power bolts itp. :cygaro:
|
Kolekcja Fooda:
http://img234.imageshack.us/img234/2504/food0ss.png Kolekcja świecidełek (dopiero zaczynam, zbieram to od okolo tygodnia): http://img161.imageshack.us/img161/4...de322ka5dw.png |
Moja kolekcja
Ja zbieram klucze, amulety (mam chyba każdy który do czegoś służy oprócz AOLa),
pierścionki (wszystkie oprócz golden ringa ;]), różnego rodzaju pociski (10 p-bolts, 83 throwing stars, 17 throwing knives, 102 poison, 68 burst arrows), błyskotki (mam 5 small diamonds, 13 white perls, 4 black perls, 3 small ruby, 4 small emerald, 2 talons) jak większość zbieram też food (chociaż i tak większość schodzi na skillenie) |
Kiedys zbieralo sie blyskotki :) i food.. obecnie nic xd ( procz kasy i expa )
|
Ja se zbieram bp mialem wszystkie rodzaje po 20 sztuk ale mnie shakowali:(
|
Ja se zbieram bp mialem wszystkie rodzaje po 20 sztuk ale mnie shakowali:(
|
Ja kolekcjonuje świecidełka i ozdoby domowe :faceoff:
narazie posiadam ok. Small Amethyst - 73 Small Diamond - 41 Small Emerald - 84 Small Ruby - 52 Small Sapphire - 21 :( White Pearl - 43 Black Pearl - 57 Talons - 35;p Snowbals - 124;p Ele tusks - 32 blood herbs - 12 scarab coins - 231 zbieram tez food lecz nie będe sie rozpisywal 8o :D |
A ja nic nie zbieram xD @up ładnieeeeeeeeeee
|
a ja zbieram...
Ja osobiscie zbieram ciekawe itemki.Power Boltsy i inne smieszne zeczy.Mialem 30 snowballs ale musialem sprzedac ;/
|
Ja zbieram Blood Herbs(11), przeróżne blyskotki, talony(100xD), srcab coiny(50), bursty(110), d hamy(58), snowball(50) i C-army xD (3)B)
|
Cytuj:
|
Ja zbieram strzały bo jestem paladynem B)
|
ja kolekcjonuje mmsy mam juz ze 2003k
|
ja kolekcjonuje demon legsy, zeby pozniej wylozyc nimi depo
|
Ja raczej nic nie zbieram , no morze nie licząc paru rupieci ...:p
|
Ja zbieram bp Devil Helmet`ow
|
Ja kolekcjonuje roślinki :P Mam ich parwie cały bp! :P
http://img161.imageshack.us/img161/5630/roslinki2ap.jpg |
(tu byla powtorka wiadomosci wyzej srry)
|
Ja kolekcjonuje e plate mam juz 23,:] a tak naprawde to lubie zbierac zeczy do domku (ozdoby) mistic turbany burst arrows itp.
http://img513.imageshack.us/img513/3...ytu322u1nm.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |