Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Czeko 16-09-2005 21:07

DObra uzbrajam sie w cierpliwość ;]
CHICHY DAWAJ DAWAJ

Pzdr dla kumpli z RL i mej laidy ;];];];]

Cichy 17-09-2005 00:48

Wczoraj nastąpił wypadek i nieszcześliwy zbieg okoliczności, którego wynikiem nastąpił mój zgon na ancien scrabie.. tym samym jestem 100k gp w plecy (AOL+5xBlessy). Dopuki nie dojde do siebie, i nie wyjde na prostą z filmami będzie gorzej.. a tego feralnego zwiedzania nie będe publikował, gdyż i tak kamerzysta padł, a wszystkie korytaze nie zostały zwiedzone.

EDIT: A, i dla osoby która chciała by mnie teleportować do światyni.. blokowanie drogi jest zawsze nielegalne, zresztą, dałem im bardzo wiele ostrzeżeń, że moge je (rooty) zabić, ale chce tylko przejść, i ide sobie.. nawet po "br?" im to zakomunikowałem, widząc że coś kaleczą angielski. Po 1 zaatakowaniu roota też dałem czas, aby przestali blokwać droge, i odsuneli się na chwile, tym samym dając do zrozumienia, że jestem w stanie i tak przejść, czy się odsuną, czy nie. Więc nie wiem o co chodzi, równie dobrze mogłem sobie darować 10 minut uprzejmości, i odrazu tam wparować, nie prosząc ich aby łaskawie odsuneli się.

Tedson 17-09-2005 12:28

Thx za Film z Jaskini Scrabów :D
Cichy wysle ci w Niedziele 1 bp of hmm do Carlin zebys szybko wrucil od formy.

Bobciu 17-09-2005 23:12

Dlaczego nie moge ściagać tych filmów to rapidshare trzeba jakoś obsługiwac czy za dużo osub już go ściągnęlo i musze spróbowac jutro?

Daimks 18-09-2005 00:00

Czesc
Wielka szkoda ze padles jednak mam nadzieje ze szybko pozbierasz sie do kupy :p jak tylko dojdziesz do siebie chcialbym zebys nagral, jesli mozesz, film z domow Blue i Green Djinow cale podziemia i to co na gorze. Niewiem czy czasem juz ktos nie prosil o niego bo nie czytalem komentow. Wydaje mi sie ze filmy z tych miejsc beda bardzo ciekawe i bedzie na nich duzo niezlej akcji z Toba w roli glownej ;].
Pozdrawiam

Lord Sozeron 18-09-2005 00:09

Wspolczoje deda ale nie poddawaj sie to jescze nie koniec swiata ;)

Orokoshi 18-09-2005 10:52

Właśnie dasz rade. : )

YeaP 19-09-2005 18:22

Szybko lvl odrobisz :P

A tak, żeby off nie było to pls - spawn tarantuli na tiquanie ;]

Wogole to filmy z Tiquany mile widziane :D

kenoc oribedela 20-09-2005 11:25

gz za filmy tylko tak dalaj :]

Saviour of Sula 20-09-2005 17:28

Ja tam przez ostani tydzień nie mialem wcale neta i wracam a się okazuje że CICHY MAC DEADNOL!!! Niestety można powiedzieć że to jest pośrednio moja wina bo to ja prosilem o jaskinie ze scarabami :( CICHY NIE PODDAWAJ SIĘ!!! DEAD TO NIE KONIEC ŚWIATA!!! (i nie laz na scaraby ąz TAK bardzo to mi nie zależy :P) CICHY MAC JEST NADAL WIELKI!!! PAMIĘTAJCIE O TYM!!!

Mitthenither 20-09-2005 22:19

Cóż, ostatni dead naszego Misia Pysia Cisia to jest tylko i wyłącznie moja wina ;(
W złym momencie odebrałem telefon i kiedy wróciłem bylo tylko ciało ;( Cichy wybaczysz mi ? Czy mam wznowić edycje "Wybacz mi"?? WYBACZ :(

BTW Ludzie, sponsorujcie runy to Cichy szybciej wróci :D

Wooda 20-09-2005 22:35

GZ filmików B) widziałem prawie wszystkie i są za***iste^^ szkoda, że pare deadów było ale filmiki i tak są super :]

Slayer_Mati_Paladyn 23-09-2005 11:50

: )

Spoko filmiki tylko ze moglbys dodac rubryke "Questy" i tam zamieszczac questy : )

Hot Sauce 23-09-2005 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer_Mati_Paladyn
Spoko filmiki tylko ze moglbys dodac rubryke "Questy" i tam zamieszczac questy : )

Quest spoiling noob -.-

A co do filmow, to MOTLS, Cyclopolis, Edron Hero Cave i wszytskie Tomby sa najlepsze ;)

Miszczu 23-09-2005 17:12

czyzby cichy sie poddal?? :(

Seru :] 23-09-2005 22:14

Cichy Roxxxujesz !! dzieki ze nakreciles te wszystkie filmiki dzieki tobie dowiedziałem sie wielu rzeczy :cup:

ramzes3 24-09-2005 11:28

lipa

kurde moze ktos mi pwoei jak odtworzuc te filmiki bo ja nie umiem

ramzes3 24-09-2005 11:30

lipa

kurde nie moge odtworzyc tych filmikow powie moze ktos jak ??

Norrin 24-09-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ramzes3
ja nie moge odtworzyc zadbego z tych filmikow macie moze jakis program do odtwarzaniua ich

Chłopie, Ty się najpiew naucz na forum pisać.
Jak już się nauczysz pisać, to naucz się szukać.
Jak już się nauczysz szukać to będziesz wiedział co robić, żeby nie dostać z***ki.

Piio 24-09-2005 17:53

Debilu nie pisz postow co 3 minuty!!! co za głupi spamer

Darvin 26-09-2005 15:06

Mała prośba

Mógłbyś nakręcić filmik z Ankrahmun?? Chodzi mi głównie o zwiedzenie samego miasta na powierzchni. I jeśli nie byłoby to problemem, to jeszcze filmik z Port Hope, również dokładne zwiedzanie... Ale najbardziej mi zależy na Ankh... Plzz... :confused:

Edit:
@down
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cichy
[...]Ponadto jakbyście chcieli zobaczyć jakiś region, dajcie posta. Zobacze co da się zrobić, i może się pojawi ;) [...]

Kierowałem się tymi dwoma zdaniami :] Ale jeśli nie będzie, to trudno, trzeba będzie szukaćgdzie indziej :baby: W każdym razie dzięki :)

Edita nr.2:
@2down
Tym bardziej, że nie wszyscy mogą sobie pozwolić na cośco sięnazywa PACC :) Mnie od dziecka psjonuje Egipt, dlatego prosiłem o filimk z Ankh... :) Pz.

Saviour of Sula 26-09-2005 15:35

Wiesz raczej tego filmu nie zobaczysz bo cichy pokazuje tylko i wylącznie expowiska i miejsca gdzie są potwory a nie miasta z okolicami :/

Norrin 26-09-2005 16:32

To jest ciekawe w sumie, nie ida na to runki, które moga być potrzebne do odrobienia strat ostatnich a za to można przejść każdy zakamarek miast.
Przejść po podziemiach, okolicach miast bo zazwyczaj w tych miejscach nie ma nic ciężkiego, podejść do każdego NPC z tekstem >Hi > Job/offer.
Jest masa ludzi, którzy nie znają miast, gubią się, czy nie mają pojęcia co robi dany NPC.
Nie głupie to. Cichy co ty na to, żeby przebiec się po: Carlin, Ab'Dendriel, Kazordoon....Edronin, Cormaya, Darashia...Jest masa ciekawych miejsc w miastach ;P

Praxon 26-09-2005 17:58

Dobra robota.

Twoje filmik dobrze się ogląda i można sie wiele dowiedzieć. Więcej please. :)

Cichy Mac jest WIELKI. ;)

Saviour of Sula 26-09-2005 19:22

No nie wiem jedyne ciekawe misto w którym na serio można się zgubić to kazordoon bo tam jest po prostu labirynt ;)

Norrin 26-09-2005 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour of Sula
No nie wiem jedyne ciekawe misto w którym na serio można się zgubić to kazordoon bo tam jest po prostu labirynt ;)

Imo w każdym mieście lub jego okolicy znajdziesz coś ciekawego.

Black Warior 26-09-2005 23:36

GZ pomysłu :cup:
Mugłbyś nakręcić filmik o expowiskach rotami na darashi.

Fire Elemental 26-09-2005 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior

LOL? expowisko gdzie sa roty? wy***any pomysl :D <lol>

Kajulec 27-09-2005 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Black Warior

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=47178

Chciales, masz.

Aldeox Loth 28-09-2005 17:53

Odpisac!!!!!!!!!!!!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviour of Sula
No nareszcie nowy filmik :) W końcu wiem jak się dostać do tego ds'a :D A poza tym to z niecierpliwością czekam na jaskinie ze scarabami :)

JAK MAM ZROBIC ZEBY OGLADNAC TE FILMIKI!!!!!??ZDJECIA TEZ!!!!!!??? ;(

Aldeox Loth 28-09-2005 17:55

Jak zrobic zeby ogladnac te filmiki bo ja nieumiem tego zrobic!??!!?!?!?!?!?!?!?! ;(

Burakou 28-09-2005 17:56

Musisz mieć program TibiCam.

Sir Deathe 29-09-2005 19:08

Fajnie ci wyszły te fimiki ale mogł byś pokazać teraz coś w team albo coś pojść na coś grupowo a nie w 2 jak mial byś czas zrób jak możesz filim z questu z Dark Cathedral wejdż w teleport z kumplami bo tylko do tego momentu doszliśmy z kumplami 1 gosć na 50 wszedl i wyszedl z 24hp wiec jak lubicie przygody proponuje wam tą 8o

Sir Deathe 29-09-2005 19:09

Prosze abyś ropatrzył moja prośbę ;(

NeStO 29-09-2005 20:18

jakbyś był taki mily pokazac wszystkie Tomby ;) byłbym wdzięczny.

Magson 30-09-2005 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NeStO
jakbyś był taki mily pokazac wszystkie Tomby ;) byłbym wdzięczny.

Przeciez pokazal wszystkie tomby, rozpoczynaja sie od slowa "Grobowiec = Tomb " :p

Hudyvolt 30-09-2005 18:25

Emerytura??

Czemu tak dlugo nie ma nowych filmikow??
co to urlop czy emeryturka??

arimedes 30-09-2005 18:31

Woow

Ja jestem Pełen Podziwu Dla cichego po prostu <ŻE CI SIE CHCIAŁO CHŁOPIE>:D.
ja bym sie nigdy nie zabral nawet z 30000 lvl do zrobienia tylu filmow.:D
Wielkie Gratz Twoje Filmik Bardzo sie przydaly myśle ze nie tylko mnie :D.

Edwardo 30-09-2005 22:00

Ja prośilbym o filmik z Elderem Beholderem i jednym z faraonów;] thx

Cichy 01-10-2005 00:28

Dobra, nadszedł czas wyjaśnić pare "spraw". Temat oglądam codziennie, i czytam wszystkie posty. Jednak przeważnie prośby o nowe filmiki, juz sa zrealizowane. Np. ostatni post z elder beholderem.

Po zgonie już się pozbierałem (psyhicznie - wraca chęć do grania). Teraz mi pozostało fizycznie (uzbierać znowu kase na runy). Ale faktycznie od dobrych 2 tygodni wogóle się nie loguje na Tibie, przez co zawaliłem pare rzeczy (np. płatnośc za Guild Hall :P ). Ale niestety teraz moje realne życie wymaga poświęcenia dużej ilości czasu. Jeszcze przez jakieś około 2 tygodnie bede zawalony pracą, i nie mam czasu wogóle na logowanie się na tibie, o nagrywaniu filmów nie wspomne.

Gry uporam sie ze sprawami w "realu", następnie zaczne się logowac i uzbieram runy - filmiki powrócą. Czyli planowo za około 14 dni.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59.