![]() |
DObra uzbrajam sie w cierpliwość ;]
CHICHY DAWAJ DAWAJ Pzdr dla kumpli z RL i mej laidy ;];];];] |
Wczoraj nastąpił wypadek i nieszcześliwy zbieg okoliczności, którego wynikiem nastąpił mój zgon na ancien scrabie.. tym samym jestem 100k gp w plecy (AOL+5xBlessy). Dopuki nie dojde do siebie, i nie wyjde na prostą z filmami będzie gorzej.. a tego feralnego zwiedzania nie będe publikował, gdyż i tak kamerzysta padł, a wszystkie korytaze nie zostały zwiedzone.
EDIT: A, i dla osoby która chciała by mnie teleportować do światyni.. blokowanie drogi jest zawsze nielegalne, zresztą, dałem im bardzo wiele ostrzeżeń, że moge je (rooty) zabić, ale chce tylko przejść, i ide sobie.. nawet po "br?" im to zakomunikowałem, widząc że coś kaleczą angielski. Po 1 zaatakowaniu roota też dałem czas, aby przestali blokwać droge, i odsuneli się na chwile, tym samym dając do zrozumienia, że jestem w stanie i tak przejść, czy się odsuną, czy nie. Więc nie wiem o co chodzi, równie dobrze mogłem sobie darować 10 minut uprzejmości, i odrazu tam wparować, nie prosząc ich aby łaskawie odsuneli się. |
Thx za Film z Jaskini Scrabów :D
Cichy wysle ci w Niedziele 1 bp of hmm do Carlin zebys szybko wrucil od formy. |
Dlaczego nie moge ściagać tych filmów to rapidshare trzeba jakoś obsługiwac czy za dużo osub już go ściągnęlo i musze spróbowac jutro?
|
Czesc
Wielka szkoda ze padles jednak mam nadzieje ze szybko pozbierasz sie do kupy :p jak tylko dojdziesz do siebie chcialbym zebys nagral, jesli mozesz, film z domow Blue i Green Djinow cale podziemia i to co na gorze. Niewiem czy czasem juz ktos nie prosil o niego bo nie czytalem komentow. Wydaje mi sie ze filmy z tych miejsc beda bardzo ciekawe i bedzie na nich duzo niezlej akcji z Toba w roli glownej ;]. Pozdrawiam |
Wspolczoje deda ale nie poddawaj sie to jescze nie koniec swiata ;)
|
Właśnie dasz rade. : )
|
Szybko lvl odrobisz :P
A tak, żeby off nie było to pls - spawn tarantuli na tiquanie ;] Wogole to filmy z Tiquany mile widziane :D |
gz za filmy tylko tak dalaj :]
|
Ja tam przez ostani tydzień nie mialem wcale neta i wracam a się okazuje że CICHY MAC DEADNOL!!! Niestety można powiedzieć że to jest pośrednio moja wina bo to ja prosilem o jaskinie ze scarabami :( CICHY NIE PODDAWAJ SIĘ!!! DEAD TO NIE KONIEC ŚWIATA!!! (i nie laz na scaraby ąz TAK bardzo to mi nie zależy :P) CICHY MAC JEST NADAL WIELKI!!! PAMIĘTAJCIE O TYM!!!
|
Cóż, ostatni dead naszego Misia Pysia Cisia to jest tylko i wyłącznie moja wina ;(
W złym momencie odebrałem telefon i kiedy wróciłem bylo tylko ciało ;( Cichy wybaczysz mi ? Czy mam wznowić edycje "Wybacz mi"?? WYBACZ :( BTW Ludzie, sponsorujcie runy to Cichy szybciej wróci :D |
GZ filmików B) widziałem prawie wszystkie i są za***iste^^ szkoda, że pare deadów było ale filmiki i tak są super :]
|
: )
Spoko filmiki tylko ze moglbys dodac rubryke "Questy" i tam zamieszczac questy : )
|
Cytuj:
A co do filmow, to MOTLS, Cyclopolis, Edron Hero Cave i wszytskie Tomby sa najlepsze ;) |
czyzby cichy sie poddal?? :(
|
Cichy Roxxxujesz !! dzieki ze nakreciles te wszystkie filmiki dzieki tobie dowiedziałem sie wielu rzeczy :cup:
|
lipa
kurde moze ktos mi pwoei jak odtworzuc te filmiki bo ja nie umiem
|
lipa
kurde nie moge odtworzyc tych filmikow powie moze ktos jak ??
|
Cytuj:
Jak już się nauczysz pisać, to naucz się szukać. Jak już się nauczysz szukać to będziesz wiedział co robić, żeby nie dostać z***ki. |
Debilu nie pisz postow co 3 minuty!!! co za głupi spamer
|
Mała prośba
Mógłbyś nakręcić filmik z Ankrahmun?? Chodzi mi głównie o zwiedzenie samego miasta na powierzchni. I jeśli nie byłoby to problemem, to jeszcze filmik z Port Hope, również dokładne zwiedzanie... Ale najbardziej mi zależy na Ankh... Plzz... :confused:
Edit: @down Cytuj:
Edita nr.2: @2down Tym bardziej, że nie wszyscy mogą sobie pozwolić na cośco sięnazywa PACC :) Mnie od dziecka psjonuje Egipt, dlatego prosiłem o filimk z Ankh... :) Pz. |
Wiesz raczej tego filmu nie zobaczysz bo cichy pokazuje tylko i wylącznie expowiska i miejsca gdzie są potwory a nie miasta z okolicami :/
|
To jest ciekawe w sumie, nie ida na to runki, które moga być potrzebne do odrobienia strat ostatnich a za to można przejść każdy zakamarek miast.
Przejść po podziemiach, okolicach miast bo zazwyczaj w tych miejscach nie ma nic ciężkiego, podejść do każdego NPC z tekstem >Hi > Job/offer. Jest masa ludzi, którzy nie znają miast, gubią się, czy nie mają pojęcia co robi dany NPC. Nie głupie to. Cichy co ty na to, żeby przebiec się po: Carlin, Ab'Dendriel, Kazordoon....Edronin, Cormaya, Darashia...Jest masa ciekawych miejsc w miastach ;P |
Dobra robota.
Twoje filmik dobrze się ogląda i można sie wiele dowiedzieć. Więcej please. :)
Cichy Mac jest WIELKI. ;) |
No nie wiem jedyne ciekawe misto w którym na serio można się zgubić to kazordoon bo tam jest po prostu labirynt ;)
|
Cytuj:
|
GZ pomysłu :cup:
Mugłbyś nakręcić filmik o expowiskach rotami na darashi. |
Cytuj:
LOL? expowisko gdzie sa roty? wy***any pomysl :D <lol> |
Cytuj:
Chciales, masz. |
Odpisac!!!!!!!!!!!!!
Cytuj:
|
Jak zrobic zeby ogladnac te filmiki bo ja nieumiem tego zrobic!??!!?!?!?!?!?!?!?! ;(
|
Musisz mieć program TibiCam.
|
Fajnie ci wyszły te fimiki ale mogł byś pokazać teraz coś w team albo coś pojść na coś grupowo a nie w 2 jak mial byś czas zrób jak możesz filim z questu z Dark Cathedral wejdż w teleport z kumplami bo tylko do tego momentu doszliśmy z kumplami 1 gosć na 50 wszedl i wyszedl z 24hp wiec jak lubicie przygody proponuje wam tą 8o
|
Prosze abyś ropatrzył moja prośbę ;(
|
jakbyś był taki mily pokazac wszystkie Tomby ;) byłbym wdzięczny.
|
Cytuj:
|
Emerytura??
Czemu tak dlugo nie ma nowych filmikow??
co to urlop czy emeryturka?? |
Woow
Ja jestem Pełen Podziwu Dla cichego po prostu <ŻE CI SIE CHCIAŁO CHŁOPIE>:D.
ja bym sie nigdy nie zabral nawet z 30000 lvl do zrobienia tylu filmow.:D Wielkie Gratz Twoje Filmik Bardzo sie przydaly myśle ze nie tylko mnie :D. |
Ja prośilbym o filmik z Elderem Beholderem i jednym z faraonów;] thx
|
Dobra, nadszedł czas wyjaśnić pare "spraw". Temat oglądam codziennie, i czytam wszystkie posty. Jednak przeważnie prośby o nowe filmiki, juz sa zrealizowane. Np. ostatni post z elder beholderem.
Po zgonie już się pozbierałem (psyhicznie - wraca chęć do grania). Teraz mi pozostało fizycznie (uzbierać znowu kase na runy). Ale faktycznie od dobrych 2 tygodni wogóle się nie loguje na Tibie, przez co zawaliłem pare rzeczy (np. płatnośc za Guild Hall :P ). Ale niestety teraz moje realne życie wymaga poświęcenia dużej ilości czasu. Jeszcze przez jakieś około 2 tygodnie bede zawalony pracą, i nie mam czasu wogóle na logowanie się na tibie, o nagrywaniu filmów nie wspomne. Gry uporam sie ze sprawami w "realu", następnie zaczne się logowac i uzbieram runy - filmiki powrócą. Czyli planowo za około 14 dni. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:59. |