![]() |
szacuneczek dla panow z Dusk
movie pliz |
@kilka up
Wydaje mi sie ze juz wszyscy zapomnieliscie co to znaczy RPG ... :( |
[quote=Adash]Bardzo mi przykro, ze spadles z krzesla. Poza tym, ja lize dupe? Wyrazam swoja, niewymuszona opinie, oparta na dlugotrwalym analizowaniu serwera.
Jesli jednak nadal uwazasz, ze jestem przydupasem, mysl tak dalej. Mnie twoja opinia nie interesuje.:< osmieszyles sie mowiac ze ze strony Duskiness PA nie ma ; >a co do twojej osoby to ja nic nie mam >.> |
Smerfy zaplacily Duskom, ale Mestor oraz Shel sa nadal hunted.
|
Cytuj:
|
@up
Bo nie maja innego wyjscia? Tak czy siak beda hunted ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzi¶ sie pytał i probonowal eq za gre (anni) |
Cytuj:
i tak znowu znajda zaosny pretekst do zabicia/huntowania jego.. >.< |
Cytuj:
i tak znowu znajda zalosny pretekst do zabicia/huntowania jego.. >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja moge podać ;]
Mestor "Proponował" Taifunowi ale dla mnie i tak go bede lac chyba ze sprzeda i nowy owner bedzie kogos z duss z rl czy cos cos inneog ;] wypowiedzi PanA losiereigo to owszem bylem z mestorem kilka razy w gildi ;] ale juz nigdy nie bede bo przestalem grac ;] |
Przecierz wiadmo ze jak Mestor zapłaci to i tak go beda dalej huntowac.
|
@Losari
Jestes z Dusk, wiec do Ciebie, ma ktos z ekipy co szla na anni movie?? Bo chcialbym zobaczyc jak chlopaki sobie rade dawali. |
Cytuj:
|
wiadomo ;)
a fenix'gru bez macra i pad ;) |
Nikt nie nagral filma :(
|
@Rafcik masz odpowiedz 1 post wyzej :P
|
No coz, szkoda, bede musial sie obejsc smakiem :P
Ale moze ktos jeszcze nagra jak beda kolejne proby :) |
znaj±c uzycie macra- w±tpie ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nom jak zrobisz anni bez macro to Ty daj na 100% link do movie, bede musial zobaczyc :P
|
Cytuj:
|
taaaaak.. fenix'owi to powiedz ;)
a co do tego anni to powiem tyle, ze jak bot sie zlaguje = ded 100% bo jak sam sie nie uhniesz to wiesz ;) |
Cytuj:
srry, moze za bardzo sie rozpedzilem ;) Nom, oczywiscie da sie zrobic anni bez macro, ale nie zmienia to faktu ze oszalamiajaca wiekszosc robiacych quest uzywa macro. Tak sadze w moim mniemaniu, moze sie myle, moze nie. Bez obrazy dla tych co zrobili bez macro zeby bylo jasne ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nom nie dogadamy sie w tej sprawie pewnie ;)
Ale jak mowilem to tylko moja opinia, poza tym i tak za duzo nie moge pisac bo sam jeszcze nie robilem anni. Bede mogl wiecej powiedziec jak sam kiedys sprobuje zrobic tego questa, chociaz nie predko jesli gram sam na jednym charze ;) |
o lol cioty z was :confused: wezcie sobie filmik wlaczice z annihilatora i na normalnej szybkosci uzywajcie uhow na sobie :confused: jak nad±żysz uzywać uha na sobie niz gracz to jest dobry, a jak nie = ded; w innym przypdaku oznacz to makro.. tylko powiedz jeszcze jakie ;s jakis ***owy warbot nie wystarczy ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |