![]() |
Shamala ale dales popis swojej kultury a dokladnie jego brak !! :baby: . ciebie powinno sie zamknac w zoo i przestan najezdzac na czyjas rodzinke bo tek robia tylko w dupe ruchani ****e !!! Ty nawet ni umiesz sie wypowiadac na forum i tyle . A tak nawiasem to Hapat ma racje !! :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pamietaj ze jesli zaczynasz z Shamala zaczynasz z calym naszym Rl teamem -.- a pozatym to ciebie powinno sie zamknac w zoo bo jestes pajacem i jak masz p*******c takie glupoty to lepiej sie w ogole nieodzywasz bo w******** ludzi |
Cytuj:
A Ciebie jak slucham to mi sie z***c chce wiec jedna mala prosba: zachowaj milczenie |
Cytuj:
Cytuj:
ciesz sie ze aby zalozyc konto w tibi nie trzeba zdawac testu na inteligencje, bo bys sobie nie pogral... |
Cytuj:
|
Cytuj:
widze ze topic wrze od ostrych slow , ale wg mnie to nie ma zbyt wielkiego sensu bo i tak jeden drugiemu w ten sposob nic nie uswiadomi, piszcie , komentujcie - bardzo fajnie sie to czyta :):) |
Ilnic wiesz że jets taka opcja jak edytuj ?? widocznie nie / Ogorek jestem z tobą :)
|
Cytuj:
Hehe masz racje Chris :P |
Cytuj:
hmmm to moze mi powiesz czym jak wedlug ciebie powinna wygaldac open battle???? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
naprawde nie uwazacie ze wyklinanie sie nawzajem jest troche niskie?! a moze lubicie taki poziom... |
[quote=ogorek]jezeli ci sie nie podobaja moje wypowiedzi to trzeba bylo ich nie czytac! masz ze soba jakis problem czy co? :evul:
-.- |
Cytuj:
Jak nie wiesz co to open battle to lepiej odejdz z walczacej gildi:) Slyszalem ze walczyliscie na D-lair w Veno Jesli tam jest miejsce na open battle to chyba mi sie cos podupcz*lo. |
a wlasnie open batle :) ci z arcanium tego nie wiedza , to podstawowe pojecie a oni chca wojny prowadzic zenujace
a co do kultury wypwiedzi to moje zdanie jest takie . jesli ktos najezdza na czyichs rodzicow (shamala) to znaczy ze stara sie odeprzec atak bez godnosci i jest to desperackie posuniecie |
Cytuj:
To ma być starcie oficjalne, gildia na gildie na otwartym terenie gdzie "każdy może sobie pobiegać" i pizgnąć kogoś np. z sdka :D ;) Czas ustala się wcześniej a gdzie dochodzi do starcia to juz sprawa losowa... |
Wszyscy jestescie coraz berdziej smieszni, my mamy w du**e open battle, a do was to dotrzec niemoze, powtazam po raz drugi, oni zaczęli wojne wiec bedą walczyć po naszemu i kropka, niewidze ani kropli objektywizmu w waszych wypowiedziach, open battle nie jest koniecznoscia dla nas a dla nich jedyna szansą, po co mamy im ją dawać?
Jeszcze chwila i stwierdze ze kibicujecie NR tylko boicie sie do tego przyznać... P.S. Czy niewkorzało by was to jesli po przegranej bitwie niemogli byscie się odegrać, bo poprostu niema jak, niema mozliwosci to baaaaardzo wpływa na morale w gildii, i dobrze, dobrze dla nas, bo ostateczny cios zapewne bedzie mial miejsce kiedy goscie beda tak zdesperowani ze wpadna w naszą pułapke i bedzie game over. Pozatym nasza gildia jest bardzo bogata, jedyny minus to troszke zła komunikacja podczas bitwy ale nad tym mozna popracowac. Wszystko zmierza w dobrym kierunku... Signed Rondel |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja tez nigdy sie tego nie balem przynac ze kibicuje NR wiec nie gadaj ze sie boje:) Ja sie tylko Boga boje:) i samotności :(
|
KUR*A teraz to mnie Arcanium wk*rwilo na maxa. Moze teraz wszechwiedzacy Rondelm~ odpowiesz mi ta takie moje zasrane pytanie??!!!!!! Dzsiaj jestem na Cyclopolis i gadam sobie z Bentero który był na cyclo tylko ze na pietrach 2-4 i widze przywejsciu ze ekipa z Arcanium idzie. ptam sie Elu Gri~ co sie dzieje(byl z nimi) on mi powiedzial ze idize sie z kumplem zobaczy. Wiec ja ide do Venore i w tym momencie pisze do mnie Bentero ze go bija. Pytam sie Elu o co chodzi a on mi ze Bentero powiedzial jego kuplowi ze ma wyjsc bo byl pierwszy (co bylo prawda) no i Arcanium postanoiwlo Bentero ubic. Naszczescie uciekl im i sie pytam Elu czemu takie cos zrobili a on mi odpowiada ze Bentero juz tam expi 2 tygodnie....Rzumiem wasze smieszne slowa ze jak ktos idzie po bolty to nie wolno mu expowiska zajac, ale zeby takie cos???!!! zaraz mi pysk rozpier*oli!!! Uwierz mi Rondel ze powojnie ty i reszta twojej Rl ekipy bedizecie tak samo traktowani jak reszta Polakow teraz Pamitaj jak bylo z Fusion i DR po wojnach sie rozpadly i zostawali tylko "Ludzie trzymajacy włądze" Wiecej do powiedzenia nie mam;/ Baj baj
|
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1031157
Rondel wszytsko tu opisalem... chcialem do poniedzialku wbic 90 lvl i isc retired bo jade na 4 miechy do angli ale odechacialo mi sie naprawde expi a bardzo mizalezalo by ten lvl wbic.... Teraz mi to zwisa 87 EK PAd by 35 EK. N/C Giant jak gral tez zajmowal all pietra i jak mnie prosil zwalnialem mu i nie bylo problemy... Ale oni sie zwami nie podziela cyclo, nie ma bata... moze na poczatku ale pozniej bedziecie marnymi polaczkami. |
@Jinikao: Bedziemy tak samo traktowani? to powiedz mi dlaczego po wojnie DR vs SS zostalem przyjety do gildii Cirmoa mimo ze niebralemw niej udzialu, i wtedy DR mialo bardzo duza wladze na serwie, pozatym Elu~ jest moim dobrym kumplem. A tak wogole czym ty się matwisz? Przeciez to jak ja bede traktowany to jest moja sprawa:P i wiem ze jest dobrze, bo chcialem ci przypomniec ze bylem w tej gildii rowniez przed wojna. Noi ja jestem sorcem co mnie Cyclopolis interesuje, mnie z necro nikt niewywali nieboj sie:P
@To co się tam stało to sie nazywa PA... P.S. Jinokao ja niejestem ku**a wszechwiedzący, tylko staram sie odpowiadac na pytania ludzi ktorzy w wojnie nie są i chcieli by otrzymac prawdziwe informacje a nie " kolega kolegi mi powiedzial ze..." Szkoda ze ludzie niepisza zeczy "szkoda ze niezginoles" swoimi maincharami N/C co zjem go za to ze mi zle zyczy? hahahahahah Aha zapomnialem dodać, są ludzie ktorzy jak wbija kilka lvli to im nagle sie w glowach pierd**i, i mysla ze im duzo wolno a tak nie jest, dlatego po wojnie jest taki maly plan zeby ograniczyc pewne sprawy aby nie edoszlo do nastepnej, wielu graczom to sie niespodoba ale to jest moim zdaniem jedyne wyjscie. Signed Rondel |
to co tam bylo to PA - twoje słowa
Ludzie oni wreszcie sie do tego przyznali "Arcanium to gildia PA" Dziekuje ze wreszcie to powiedziales. Podobno dlatego zescie wypowiedzieli wojne Iridias Finest poniewaz oni sa PA. Teraz sie wszystkie wypowiedzi skladaja w calosc:] Aha ja w tym uczestniczylem c otam sie dzialo wiec to nie jest tak ze mi kolega cos powiedzial:] Btw ja nikomu nie zycze smierci wiec cichosza:) |
Lol to bylo PA w pelnym tego slowa znaczeniu ze strony Arcanium... Expilem sobie i NIGDY nikogo nie PA z cyclo i zawsze stralem sie byc mily nawet jak mi 20 lvlowe Br wchodzily na moje lvle, i nie mow mi ze wbilem kilka lvli to odrazu uderzyla mi woda sodowa do glowy, bo zachowuje sie tak samo jak zachowywalem na lvleach 20-87. Nie bluznilem ani nie obrazalem a tylbardziej nie zaatakowalem tego montany, zawsze jestem fair w obec ludzi a na cyclo i szanowalem kolejke siedzialem tam tego dnia od 2h bo czekalem az cyclo sie zwolni i nie bylo przedemna czlowieka z Ethical.
I powiedz mi czemu jak powiedzielm tym ludzia z Arc ze moge dac im SS ze nie maja racji oni mi odpowiedzieli: "We dont care" . Wstaje rano zajmuje kolejke i na nia czekam... Zrobilem cos nie tak? Rondel po to ten Zyrex tam expi by zajac twoje , groha shamali i innych miejsce w Arcanium jak przyexpi.... N/C |
LoL Bentero zachowujesz sie tak samo jak na 20 lvlu? hmm przypomnij sobie jedna z naszych rozmow jak miales 40lvl+ a ta ostatnio jak miales 80
|
przypomnij mi chetnie wyslucham jakie byly nasze gadki? bo jedna byla o jakims kolesiu co pkowal a pierwszej nie pamietam ... bo wg mnie na 100% nie uderzyl mi lvl do glowy kazdy kto dak mysli jest w bledzie i gada bzdury.... pozatym mowimy chyba o tym co bylo w cyclo i co nie mialo prawa miejsca.
|
Wy to wojne chyba na obrazkach widzieliscie albo na filmikach jak jakis 8 lvl krecil. Ta ostatnia bitwa byla open battle. I na wlasne oczy widzialem jak walczyli w Venore. Arcanium przynajmniej expi czego nie mozna powiedziec o No Remorse.. Widze Jinkao ze Raven to twuj rl kumpel, to czemu nie powiedzial ci gdzie zginal? Widzialem tez jak Rondla gonil laubau i jak praxia walczyla z laubau przy wyjsciu z venore. Jak by to nie byl open battle to by uciekali do pz lub cos w tym stylu a nie walczyli...
Tak wszyscy mowia ze Arcianium jest PA, ja zostalem wy*** z tomb przez rl kolege Mewtu, mimo ze bylem pierwszy. Inni z NR natomiast zabijaja noob charami za to ze im sie nie sprzedalo run po tanszej cenie. Chcialbym jeszcze powiedziec ze wiekszosc gildi po wygranej wojnie jest PA, nikt na to nic nie poradzi...Mam nadzieje ze Arcanium wytepi tych szwabow oraz reszte noobow z NR, ktorzy mysla ze moga bic slabsze od siebie lvle (np ja). Juz niedlugo moja gildia bedzie.............. |
stary nie wiem jak okreslic ciebie t twoja glupote. Koles ty dla mnie jestes poprostu dno nieudacznik rasista i moglbym wymieniac dalej . Ale widze ze wszyscy polacy w arc sa podobni, ale otworza sie im oczy jak wojna sie zakonczy (o ile sie zakonczy a nie bedzie sie ciagla w nieskonczonosc) bo jak narazie to postac huntowana z poprzedniej wojny bije lvl !! (Drago za co dla niego wielkie GZ ) A co do Arc to wierze ze nigdy nie zdobeda zaufania od graczy zawsze beda sie kojazyc z jakimis przekretami itd Przyklad : Bentero sobie expi na cyclo i wbijaja ludzie z Arc i go bija oczywiscie swiety rondel to odwrocil ( z arc bylo 4 ludzi i bili Bentero)
Wiec jakby nie patrzec ludzie z arc to .uje i zje.. pozdro dal was |
Cytuj:
LOL jak bentero mial 40 lvl to yamahati mial innego wlasciciela wiec cichosza. Chcesz dowodow to ci je dam jak na tacy ale nie chciej zebym je tutaj wymienil. |
Cytuj:
Ja nieuczestniczylem w tym PA, a naleze do Arcanium wiec twoja wypowiedz jest nielogiczna, co za tym idzie nieprawdziwa, wniosek? Arcanium to nie gildia PA. OWN3D!! Cytuj:
Talis Yuniz: Szkoda twojego wyslilku, niewiem moze ja z Sheilonem i Laubau bieglem jakos tak inaczej niz oni to sobie wyobrazaja wiec niekwalifikuje sie to do ICH wyobrazenia lub definicji "open" battle lol Cytuj:
widze ze lubisz negowac wszystko co niektorzy powiedza tlyko dlatego ze to oni mowią... Cytuj:
P.S. Jak czytam niektore wypowiedzi, to mi sie az niechce wchodzic na to forum... Signed Rondel |
@Bentero
Chyba zapomniales co pisales na guild chacie kiedy Yama byl w Arcanium..... @Rondel Tu juz naprawde nie ma sie co udzielac, bo normalnie starasz sie odpowiadac, a inni maja ta w d***, i do nich nie docieraja pewne informacje.... Hapat jest nastepnym ktory zaplacil............ |
Cytuj:
wiesz, wyslij mi jakiegos screena za swoja postacia i ***ne ją na allegro ok? i bedzie tak samo jak z yamahatim to ze postac jest na allegro nie znaczy ze byla kupiona, sprzedana WIEC JAK NIE WIESZ TO ****A STFU |
Jedni sie uciesza inni nie ale mam cos do powiedzenia. Od tego momentu przesatje sie tu wypowiadac w sumie nie moja wojna. Ok Yama nie kupiles tej postaci, grasz nia od 1 lvl od rooka. W porzadku jest ok. Zycze milej zabawy i dalszej gry. Jesli kogos uraziłem to przepraszam.
|
Humm... ok moge powiedziec co napiesalem na GC.. Jakis kolo za***al mi RL bo pekowal sobie w amazon cam wlazlem fqrwiony i powiedzialem ze go za***e bo mnie f****a takie PA, to Shandul napisal Yamie to co bylo na GC i Yama napisal ze nie mam prawa go ruszyc bo jest pod opieka Arc, bylem fqrwiony i powiedzialem ze sram ta to kto go chroni i jak ktos mu przybiegnie pomoc to za***e i ze jak Yama przyjdzie go bic to moge walczyc z nim <- tak bylo jak ktos zaprzeczy poprostu klamie.
@Rondel- Jestem polakiem i zobacz jak mnie potraktowaly Szweduchy w cyclo... To jest PA i jesli chcecie to przemilczec znaczy ze naprawde ten serw upadnie... Powiem ci jeszcze ze jak napisalem im ze bylem dla niego mily a on hamski oni mowili ze klamie jak im powiedzielm ze moge dac im SSa to oni na to ze nic ich to nie opchodzi i teraz Zyrex przez 2 tyg bedzie w cyclo i ich to nie obchodzi. I nadal twierdze ze Arc tylko potrzebuje was do pomocy poki jestescie silnym i znaczacym sojusznikiem. Inie pisz ze ja mowie ze jestes PA bo nie zamienilem w Tibi z toba slowa, ani nigdy sie nie spotkalismy choc raz powiem ze zachowales sie fair w sotosunku do mojego kumpla. Nie mowie ze cale Arc jest złe i spaczone bo znam pare osob od was i mowie ze sa w 100% fair, ale naprawde nie kumam czemu bronisz Arc tak bardzo. I mam do ciebie jedna prosbe bo "wydajesz" mi sie spoko, wypowiedz sie PROSZE o tym co bylo w cyclo, cala rozmowe masz moja na tibia.com i moge ci nawet wyslac ssa z caleg gadki do momentu jak mnie na******li. @Yama- Prosze przypomnij nasza gadke z 40 lvla bo jak mialem 40 lvl bylo to podczas wojny SS vs DR a ja nie przypominam sobie bym wtedy z toba gadal bo byles retired i wogole sie nie logowales (Jak miales retired i padles na solo demona na koniec kariery ja mialem okolo 30 lvla i bylem "tłem" ktore watpie bys zapamietal tak dawno temu). Kazdy co uwaza ze lvl uderzyl mi do glowy jest debilem bo nikt z was nie zna mnie i nie wie jak gadam z lov lvlami w cyclo ani innymi a podajcie choc 1 osobe ktora miala ze mna problemy badz w stosunku do ktorej bylem nie fair bo akurat uwazam ze gram w stsosunku do all ludzi na iridi jak najbardziej wporzadku, a tymbardziej ze poza forum tibia.pl nie zamienilismy nawet zdania, poza tym pk. @Talis Y~ - Nie mowie ze w NR nie ma PAbuserow bo sa, ale nie wszyscy i nie mow ze w Arc nie ma PA bo ja jestem najlepszym dowodem ze Jest. |
Yamahati dołączył do nas, witamy go a NR zaciera ręce bo moze bedzie wiecej par bohow dla nich
Hahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahah Welcome back Kisia mam nadzieje ze kazdemu ostatki sie udały, ja ledwo do domq doszedlem:D Berger: W sumie nic mi nieszkodzi poruszyc ten temat na GC:P Signed Rondel |
rondel tez uwazam ze nie jestes taki zly , ale wydaje mi sie ze zabardz wierzysz swoim kolegom z gildi i slepo wierzysz w wszystko co powiedza (nie zawsze to jest prawda). jesli chodzi o bentero to staje w jego obronie wiem ze koles jest wpozadku mysle ze jesli byloby wiecej takich kolesi jak bentero na serwie byloby super. respekt !!
|
@Rondel - Nie poruszaj bo to naprawde nia ma sensu ja jade teraz do Angli/Szwecji bede retired i nie ma co sie teraz po fakcie rozgrzebywac tego tematu... a jak poruszysz te sprawe oni albo ja oleja albo i tak beda przy swoim. Jesli nikt z moich RL nie bedzie na te 4 miecy potzebowac tego chara, ja pojde ubic kogos z Arc na pozegnanie, bo sa osoby ktore moge tam ubic, moze pozniej mnie zabije reszta gildi, moze jakos uda mi sie uciec ale zrobie to jak ten char nie bedzie potrzebny. A co do przyszlej postawy Arc w stosunku do polakow w Gildi to sa moje spekulacje ale uwierz mi ze CHCIALBYM sie mylic. Napisalem tu na polskim forum co mysle i co chce zrobic w razie nieuzytecznosci chara, a czy szwedy sie o tym dowiedza zalezy tylko od was.
Bedac w szwecji znajde frellego i powtorzy sie sytuacja pewnej polskiej szkoly gdzie kolo pokazal jaja w doslownym tego slowa znaczeniu ;) |
Cytuj:
Ben wiesz, ze ci elubie i chcialem ci tylko przypomniec, ze wypowiedzi twoje wtedy na Gc skopiowalem za twoim pozwoleniem. pozniewaz zapytalem ci eczy mam mu ta rozmowe skopiowac, wtedy zezwoliles na to i pozniej jzu rozmawialiscie sobie na prv. BTW szkoda ze jestes retired :( |
Wiem przeciez nie mam do ciebie pretensji tylko napisalem jak to bylo ;)
|
Cytuj:
muahaha ty id*** ja przynajmniej sie nie wsytdze podac nicku na tibi w przeciwienstwie do ciebie... Ty wogle kiedykolwiek widziales tibie na oczy? Czy tylko czytales o niej albo screeny se ogladales.... A moze nie podlaes nicku bo nawet nie umiesz konta zrobic.... Wez stary sie tu lepiej nie udzielaj bo jestes skonczonym gn***. Takich jak ty powinni na rooku tylko trzymac, stary wiec uwazaj na mainie bo mozesz deda zaliczyc i na co ci to.... |
Cytuj:
No to sie ciesze :) ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |