![]() |
Cytuj:
I co z tego? Na KAZDYM swiecie jest MASA takich przypadkow. Nawet jesli to nie jest fake TO CO Z TEGO? Mamy teraz zalamywac rece nad tym jaki Ty jestes biedny bo Exmind chce paymenta? |
Czemu to akurat draz musi odejsc? Tylko dlatego ze do czegos doszedl??
I tak wogule to czemu swe zrobili Jakan Unit? nie moga byc z wami wszystkimi w SF?Moze juz szykuja sie do przejecia wladzy ? oczywiscie samodzielnej |
Cytuj:
|
Vikanu i ten twoj tajemniczy kolega któremu zgaduje - na imie zapewne Tarizibo bili znajoych tano z rl- dlatego jeden padl a drugi ma placic
proste jak słonia nos zamiast uskarzac sie na niesprawiedliwosc idzcie do wanted academy !! my zamiast plakac ze draz nas bije zaczelismy walczyc! chyba ze juz taka macie natrure ze lubicice narzekac... |
Cors ty w tej wojnie to najmniej robisz wiec zamknij pape.
|
Cytuj:
Wiec krotko mowiac, od******l sie ode mnie. Cytuj:
To, ze do czegos doszedl nie ma zwiazku z tym, ze wyowluje wojny na lewo i prawo. Jakbys wiedzial troche wiecej niz to, ze jest wojna miedzy Wanted a SF to bys zobaczyl, ze w SF jest o wiele wiecej Szwedow niz w JU. Cytuj:
|
Jeszcze sie przejedziecie , najbardziej sie przejada Ci co dali ciala (polacy).Wanted wygra to wojne a reszta dostanie po dupie!
|
Cytuj:
|
Pewnie dlatego ,ze wszyscy uwazaja ze to Draz rozpetał ta wojne:P
Umiem liczyc i wiem gdzie jest wiecej szwedów.A ja zycze SF przegranej |
Uwierz mi ze Wanted wygra ta wojne.
|
Cytuj:
"Drazh~ prowadzil SF do zwyciestwa ?" dobre sobie....jak juz wspomnialem tylko pokoj Hawka sprawil ze tak jak my tak i drazh~ nie gramy na arcani czy gdziekolwiek... Zreszta widze ze kazdy cwaniak tutaj bez pojecia...chcialbym was widziec na naszym miejscu...ale nie bede mial okazji...bo wy potraficie tylko gadac... :baby: |
nigdy bys nie zobaczyl wanted na waszym miejscu bo oni by nigdy nie dali dupy i by sie nie polaczyli ze szwedzami wiec zamknij morde bo jeszcze jakis czas temu biles szwedow.
|
Cytuj:
pozatym co ty w ogole wypisujesz jaki pokoj??pokoju nigdy nie bylo i dobrze o tym wiesz....a tak apropo to jedynie kto tu sie produkuje to jestes ty wraz ze swoim kochankiem corsem :D |
Cytuj:
Kto dal dupy ten dal...bo raczej przez to ze Draziu~ chcial mi pozabijac kumpli to teraz on z ta szopka siedzi all dzien w pz... Enjoy Evul Push Master from Gringos :D |
Cytuj:
|
LoL Poll ogarnij sie czlowieku myslalem ze jestes madrzejszy!Draz tego nie zaczol ale to skonczy a Ty sie na tym przejedziesz wraz ze swoim best friendem pokahontasem.
|
Hmmmm 1 raz widze zeby ktos w pz nabil lev.hahah 8o
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Bezsensem to jestes Ty ze wierzysz w Sf (lamusow ktorzy sie sprzedali) jezeli myslisz ze oni wygraja to sie grubo myslisz.
|
up
jak bys byl rozgarniety to bys skumal, ze zaprzeczylem polla wypowiedz...on twierdzi, ze draz campuje dniami i nocami, a tu co sie okazuje draz nabil lev :D |
NO narazie JK i SF walcza po jednej stronie ,ale tylko w tej wojnie.Po tej przyjdzie nastepna i byc moze ostatnia
|
Cytuj:
pamietam cors jak gadalem z toba pod swiatynia,po tym jak padlem,powiedzales cos w stylu"Nie obchodzi nas co swe z nami zrobi,wissi nam juz azura"tylko sie nie wypieraj ale tak wlasnie mowiles,comment plx |
Cytuj:
Te jak Ty to mowisz "lamusy" zaczynaja kopac dupe dla Wanted i nic na to nie poradzisz. Jedyne co jak dotad zrobiles to zaspamowales temat i obrzuciles ludzi obelgami. To moja sprawa za kim stoje i mi nie mow komu mam "kibicowac" a komu nie. ;) @Up Wszyscy? Jak narazie twierdza tak tylko przeciwnicy Sf. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnich kilku linijek nie warto komentowac bo tu nie ma nic do komentowania. Pokazales, ze jestes idiota i tyle. =] |
Dlaczego wypowiadaja sie ludzei ktorzy nie maja bladego pojecia o czym pisza? Jak chcecie udowidnic ze naprawde z na sa takie nooby to zapraszam na azurke i zatanczymy
moze tak powody wojny zostawicie nam - ludziom ktorzy byli w wanted i zaczeli te wojne a nie swoje teorie wysnute na podstawie opowiesci 10 lvli spod depo - o tym kto "sie sprzedał" ADD Kolejne bezsensowne posty nie wnoszace nic do topicu beda hurtowo kasowane |
Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.Na dniach sam zobaczysz kto potrafi grac i jeszcze raz mowie SF TO SA ***ANE LAMUSY CORS I POLL TO NAJWIEKSZE CIPY JAKIE ZNAM!!!!!!!!
|
ej nie do przesady,jakas kultura na tym forum musi byc....
|
Kultura?Never czlowieku dla nich 0 kultury dla frajerow nie mam szacunku.
|
...............
|
W sumie cors on ma racje,zfrajezyliscie,Azura miala byc poskim serverem i wszelkie incydenty mialy pozostac wewnatrz kraju,to wy wusciliscie swe,ja mam do was pretensje tyko wylacznie o to,i nie dziwcie sie ze macie wrogow bo to wielu osobom sie nie podoba,mnie h** obchodzi kto rozpetal ta wojne,przez to ze swe wrucilo na azure ,dla mnie nie wem jak dla innych dalzsa gra nie ma sensu.
|
Cytuj:
hmm moim zdaniem nie jestes godnym partnerem do tanca :D juz sie wykazales tracac 2 mln expa + 3 pary bohow i mase run 8o wiec proponuje zminic uklad tego tanca bo niedlugo czeka cie rook B) |
Cytuj:
Wyjdz, jestes za glupi na to forum. Cytuj:
<albo spadaj ownowac furore razem z naszymi rodako-sharerami, milej zabawy - przyp. Adolphus> Nie chce mi sie juz pisac o tym, ze jestescie nietolerancyjni dla innych narodowosci itp. @Down Wiec badz laskaw o wielki Drazie wstawic nam tlumaczenie. *zedytowane. =P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ludzie opanujcie sie cors ma racje draz wywolal te wojne bez zadnych powodów gadalem z kolega z azury powiedzial ze zabicie członków DoF przez wanted bylo tak glupim ze śmieją sie wszyscy z tego 8o
_____________________________________ Pozdro dla Fea Umarth i innych z DoF I dla mojego Brata Morte Arenn !!! !!! !!! |
Cytuj:
WIEC WIELKIE PODZIEKOWANIA DRUZYNIE Z POZNANIA!!!!!!!!!!!! B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uyztkownik OWNEEED zbanowany za wulgaryzmy kierowane pod adresem Cors Ent.
Uzytkownik Drazharm zbanowany za wyzywanie innych uzytkownikow forum w jezyku szwedzkim. Przypominam ze brak kultury na forum byl, jest i bedzie surowo karany. |
A pomyśl sobie ze mam dobrego informatora jeden z h lvl dobry kolega etc.
pomyśl koszmar kto i po co by wywołał tą wojnę polacy vs. polacy to bez sensu ... |
Cytuj:
Dobrze powiedziane popieram bo po co kurde mieli by śię zabijać polacy??? N/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31. |