Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Rankor 30-11-2005 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
Pokazuje najwiekszy przyklad PA na swiecie azura
O to historia mojego best frenda, ktora odbyla sie 30.11.2005 :
16:23 ****** : i m hunted? but why ?
16:23 Exmind: You attacked my friend
16:23 Exmind: 40k
16:23 ***:me ?
16:24 ******: name yuor frend
16:24 Exmind: Its up to you if u wanna live
16:24 Exmind: I dont have to name a shit
16:24 Exmind: You have no power what so ever.
16:24 Exmind: If you wanna play azura you pay 40k
16:24 Exmind: Or you can stay in pz all day
16:24 Exmind: I dont care
16:24 Exmind: Its up to you.

Jezeli uwazacie ze to fake, to mam screena... Ale nie umiem go wklejic tutaj ;/

No i jakos widze ze was zamklo to ;) buehaaaaaaaaaaaa

Moge zadac pytanie?

I co z tego? Na KAZDYM swiecie jest MASA takich przypadkow. Nawet jesli to nie jest fake TO CO Z TEGO? Mamy teraz zalamywac rece nad tym jaki Ty jestes biedny bo Exmind chce paymenta?

Mati21pi 30-11-2005 17:04

Czemu to akurat draz musi odejsc? Tylko dlatego ze do czegos doszedl??
I tak wogule to czemu swe zrobili Jakan Unit? nie moga byc z wami wszystkimi w SF?Moze juz szykuja sie do przejecia wladzy ? oczywiscie samodzielnej

Mati21pi 30-11-2005 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rankor
Moge zadac pytanie?

I co z tego? Na KAZDYM swiecie jest MASA takich przypadkow. Nawet jesli to nie jest fake TO CO Z TEGO? Mamy teraz zalamywac rece nad tym jaki Ty jestes biedny bo Exmind chce paymenta?

Jak ktos z Wanted chce to wielka krzywda ,a jak exmind to co? zycie toczy sie dalej -.- Brawo Brawo Brawo !!

Cors Ent 30-11-2005 17:09

Vikanu i ten twoj tajemniczy kolega któremu zgaduje - na imie zapewne Tarizibo bili znajoych tano z rl- dlatego jeden padl a drugi ma placic
proste jak słonia nos

zamiast uskarzac sie na niesprawiedliwosc idzcie do wanted academy !!

my zamiast plakac ze draz nas bije zaczelismy walczyc! chyba ze juz taka macie natrure ze lubicice narzekac...

Dude16 30-11-2005 17:16

Cors ty w tej wojnie to najmniej robisz wiec zamknij pape.

Rankor 30-11-2005 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati21pi
Jak ktos z Wanted chce to wielka krzywda ,a jak exmind to co? zycie toczy sie dalej -.- Brawo Brawo Brawo !!

Ja nigdy nie wyplakuje tego, ze ktos chce mnie zabic/wymusza ode mnie paymenta na forum. Nie wiem, co wroon chcial udowodnic tym postem.
Wiec krotko mowiac, od******l sie ode mnie.

Cytuj:

Czemu to akurat draz musi odejsc? Tylko dlatego ze do czegos doszedl??
I tak wogule to czemu swe zrobili Jakan Unit? nie moga byc z wami wszystkimi w SF?Moze juz szykuja sie do przejecia wladzy ? oczywiscie samodzielnej

Draz odejdzie na wlasne zyczenie. Nikt mu nie kazal zabijac ludzi z DoFu.
To, ze do czegos doszedl nie ma zwiazku z tym, ze wyowluje wojny na lewo i prawo. Jakbys wiedzial troche wiecej niz to, ze jest wojna miedzy Wanted a SF to bys zobaczyl, ze w SF jest o wiele wiecej Szwedow niz w JU.

Cytuj:

Moze juz szykuja sie do przejecia wladzy ? oczywiscie samodzielnej

Te 2 zdania mozna zrozumiec jako stwierdzenie wygranej SF. (Czego im serdecznie zycze ;))

Dude16 30-11-2005 17:19

Jeszcze sie przejedziecie , najbardziej sie przejada Ci co dali ciala (polacy).Wanted wygra to wojne a reszta dostanie po dupie!

Dude16 30-11-2005 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszmar
heh po przeczytaniu tych postow poprostu oglupialem.Co poniektorzy probuja wam zrobic wode z mozgu i musze przyznac, ze dobrze im to idzie lecz prawda predzej czy pozniej wyjdzie na jaw....jak dla mnie to obie strony nie sa bez winny lecz wszystko sie zaczelo od konfliktow pomiedzy poznaniem, a elblagiem o ktorym tu cors sie nie wypowiada hmmm ciekawe czemu:) wiec doszedlem do wniosku, ze porusze ten temat.... a wiec tak od samego poczatku poznan dazyl do tego by miec wojne z elblagiem.Jedyna przeszkoda , ktora stala im na drodze bylo to, ze ludzie z poznania jak i z elblaga byli w Wanted co uniemozliwialo im rozpaczecia tej wojny.Po malej naradzie comanderow z Wanted doszli do wniosku, ze jezeli sprawa nie ucichnie to beda zmuszeni wziasc sprawe w swoje rece i tak sie stalo...Adi i jego team dal na luz wiedziac, ze ta wojna nie ma sensu lecz poznan nie dawal za wygrana i gdy Drazharm probowal im przemowic do rozumu poznan odparl "zeby sie nie wpier..... bo to sprawa pomiedzy poznanien, a elblagiem"Sprawy zaczely sie konfikowac codzienne klutnie, ktore sie konczyly na wyzwiskach.Pewnego dnia doszlo do klutni pomiedzy Dragoholikusem a Corsem i nie tylko....(patrz str. 1)Drago poszedl z Corsem na taki uklad , ze jezeli zostanie przeproszony to zapomna o tej calej sprawie lecz Cors buntownik nie poszedl mu na reke i nie przeprosil go co sie skonczylo tym ze zostal zabity chwile pozniej.Wybuchla wielka afera czemu Cors zostal zabity i na tym sie nie skonczylo.Pare dni pozniej Corsowi znowu cos O D J E B A L O, a mianowicie wyrzucil wszystko z domku Urbexxa ktory dazyl go szacunkiem i sie czegos takiego po nim nie spodziewal bo czym mu zawinil??moze zawartosc jego domka nie byla duzo warta ale chodzi o sam fakt.Drazharm byl tego swiadkem wiec na nic nie czekajac zaczal atakowal Corsa...po paru minutach zjawilo sie okolo 15 osob z Dofu oraz DB i i zczeli bic Draza....Draz nie zastanawiajac sie uciekl przed banda noobow, ktora go gonila:)Po 30 minutach Cors wpadl na pomysl zeby kogos zabic niefortunnie cellem byl syn Minavanda o czym Cors wiedzial.Fraga nabil Aboleth, ktory mial za to zaplacic swoja smiercia.I tak sie stalo wanted wyruszylo w poszukiwaniu Aboletha lecz napoktali na drodze czlonkow Dofu jak i Db, ktorzy zaczeli atakowac Wanted(walka na darashi)niestety skonczylo sie to kleska ze strony dofu.Dof z desperacji doszedl do wniosku zeby polaczyc sily z odwiecznym wrogiem.Co bylo najwieksza glupota z ich strony.I tak sie rozpetalo pieklo na azurze.Wiec nawet nie probuj nam tu wciskac, ze Wanted bylo prowokatorem tej zasranej wojny nie mowie, ze wanted jest swiete ale przynajmiej wiedza co robia w porownaniu do was.I wiedz ze Draz tak naprawde nie chcial tej wojny mozesz mi wierzyc albo i nie juz mnie to chu... obchodzi.A tak pozatym to chyba zapominacie kto was poprowadzil do zwyciestwa za czasow kadencji Hawka-.- I jestem ciekaw, ktory z was by sie wybil gdyby nie wygrana wojna przez stare SF, ktore Draz poprowadzil do zwyciestwa!! Hail Drazharm-Hail-Wanted-Hail Friends.

ps.Cors sprobuj tylko skrytykowac mojego posta, a wiedz, ze pofatyguje sie i pojade do tego waszego P I E R D O L N I K A zapakuje cie w parcel i wysle do Iraku bo tam jest twoje miejsce dzielny wojowniku 8o

OVER and OUT.

Czemu nikt nie skomentowal tego posta??Prawda w oczy kole dziewczyny?

Mati21pi 30-11-2005 17:28

Pewnie dlatego ,ze wszyscy uwazaja ze to Draz rozpetał ta wojne:P

Umiem liczyc i wiem gdzie jest wiecej szwedów.A ja zycze SF przegranej

Dude16 30-11-2005 17:31

Uwierz mi ze Wanted wygra ta wojne.

Polli~ 30-11-2005 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dude16
Czemu nikt nie skomentowal tego posta??Prawda w oczy kole dziewczyny?

Nie mam w zwyczaju komentowac bredni...
"Drazh~ prowadzil SF do zwyciestwa ?" dobre sobie....jak juz wspomnialem tylko pokoj Hawka sprawil ze tak jak my tak i drazh~ nie gramy na arcani czy gdziekolwiek...

Zreszta widze ze kazdy cwaniak tutaj bez pojecia...chcialbym was widziec na naszym miejscu...ale nie bede mial okazji...bo wy potraficie tylko gadac... :baby:

Dude16 30-11-2005 17:33

nigdy bys nie zobaczyl wanted na waszym miejscu bo oni by nigdy nie dali dupy i by sie nie polaczyli ze szwedzami wiec zamknij morde bo jeszcze jakis czas temu biles szwedow.

Koszmar 30-11-2005 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
Nie mam w zwyczaju komentowac bredni...
"Drazh~ prowadzil SF do zwyciestwa ?" dobre sobie....jak juz wspomnialem tylko pokoj Hawka sprawil ze tak jak my tak i drazh~ nie gramy na arcani czy gdziekolwiek...

Zreszta widze ze kazdy cwaniak tutaj bez pojecia...chcialbym was widziec na naszym miejscu...ale nie bede mial okazji...bo wy potraficie tylko gadac... :baby:

sorry ale co dla ciebie jest brednia?? :o
pozatym co ty w ogole wypisujesz jaki pokoj??pokoju nigdy nie bylo i dobrze o tym wiesz....a tak apropo to jedynie kto tu sie produkuje to jestes ty wraz ze swoim kochankiem corsem :D

Polli~ 30-11-2005 17:41

Cytuj:

nigdy bys nie zobaczyl wanted na waszym miejscu bo oni by nigdy nie dali dupy i by sie nie polaczyli ze szwedzami wiec zamknij morde bo jeszcze jakis czas temu biles szwedow.

Hmm wielki cwaniaku...w sumie to i sie zamkne, po co znizac poziom...
Kto dal dupy ten dal...bo raczej przez to ze Draziu~ chcial mi pozabijac kumpli to teraz on z ta szopka siedzi all dzien w pz...

Enjoy
Evul Push Master from Gringos :D

Koszmar 30-11-2005 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polli~
Hmm wielki cwaniaku...w sumie to i sie zamkne, po co znizac poziom...
Kto dal dupy ten dal...bo raczej przez to ze Draziu~ chcial mi pozabijac kumpli to teraz on z ta szopka siedzi all dzien w pz...

Enjoy
Evul Push Master from Gringos :D

18:18 Drazharm: 17:20 You advanced from Level 141 to Level 142. :cup:

Dude16 30-11-2005 17:43

LoL Poll ogarnij sie czlowieku myslalem ze jestes madrzejszy!Draz tego nie zaczol ale to skonczy a Ty sie na tym przejedziesz wraz ze swoim best friendem pokahontasem.

Dude16 30-11-2005 17:44

Hmmmm 1 raz widze zeby ktos w pz nabil lev.hahah 8o

Rankor 30-11-2005 17:51

Cytuj:

Umiem liczyc i wiem gdzie jest wiecej szwedów.A ja zycze SF przegranej

Skoro umiesz liczyc to nie pieprz glupot. Wojna jest pomiedzy tymi samymi ludzmi, co za roznica czy sa w jednej czy w kilku gildiach.

Cytuj:

Uwierz mi ze Wanted wygra ta wojne.

Malo przekonujacy argument. ;)

Cytuj:

To jego sprawa gdzie dolacza i g***o Ci do tego.

Cytuj:

18:18 Drazharm: 17:20 You advanced from Level 141 to Level 142. :cup:

Bah.. I co w tym niewzyklego? Wanted expi ale SF tez expi.. Bedziesz teraz za kazdym razem pisal posta, zeby oznajmic, ze ktos z Wanted nabil lvl? Bezsens. ;)

Dude16 30-11-2005 17:53

Bezsensem to jestes Ty ze wierzysz w Sf (lamusow ktorzy sie sprzedali) jezeli myslisz ze oni wygraja to sie grubo myslisz.

Koszmar 30-11-2005 17:56

up
jak bys byl rozgarniety to bys skumal, ze zaprzeczylem polla wypowiedz...on twierdzi, ze draz campuje dniami i nocami, a tu co sie okazuje draz nabil lev :D

Mati21pi 30-11-2005 18:00

NO narazie JK i SF walcza po jednej stronie ,ale tylko w tej wojnie.Po tej przyjdzie nastepna i byc moze ostatnia

Mad'khorn 30-11-2005 18:03

Cytuj:

NO narazie JK i SF walcza po jednej stronie ,ale tylko w tej wojnie.Po tej przyjdzie nastepna i byc moze ostatnia

Wszyscy o tym wiedza :p

pamietam cors jak gadalem z toba pod swiatynia,po tym jak padlem,powiedzales cos w stylu"Nie obchodzi nas co swe z nami zrobi,wissi nam juz azura"tylko sie nie wypieraj ale tak wlasnie mowiles,comment plx

Rankor 30-11-2005 18:06

Cytuj:

Bezsensem to jestes Ty ze wierzysz w Sf (lamusow ktorzy sie sprzedali) jezeli myslisz ze oni wygraja to sie grubo myslisz.

Moze jakis konkretniejszy argument? Bo jakos to, ze sa "lamusami ktorzy sie sprzedali" nie przekonuje mnie. ;)
Te jak Ty to mowisz "lamusy" zaczynaja kopac dupe dla Wanted i nic na to nie poradzisz. Jedyne co jak dotad zrobiles to zaspamowales temat i obrzuciles ludzi obelgami. To moja sprawa za kim stoje i mi nie mow komu mam "kibicowac" a komu nie. ;)

@Up
Wszyscy? Jak narazie twierdza tak tylko przeciwnicy Sf.

Cytuj:

Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?

Nie obchodzi mnie dlaczego ich tak nazywasz. Takim zachowaniem osmieszasz nie ich ale siebie.

Cytuj:

Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem

Czlowiek zmiennym bywa, nikt nie mowil, ze zawsze beda stali po stronie Wanted. Szwedzi byli dla nich KIEDYS wrogiem, czy najwiekszym to nie wiem. Mowimy o tym co jest TERAZ a nie o tym co bylo KIEDYS.

Cytuj:

i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.

Jesli wierzyc fragliscie zdobyli wiecej niz jednego fraga. Po fragach widac kto jest lepszy? Na iridii byla sytuacja kiedy Arcanium byla fragami do tylu w porownaniu do NR ale za to nabili o wiele wiecej lvli podczas wojny niz ich przeciwnik.

Cytuj:

oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.

Phew, nie zapominaj o tym, ze wiele osob skonczylo gre przez Draza.

Ostatnich kilku linijek nie warto komentowac bo tu nie ma nic do komentowania. Pokazales, ze jestes idiota i tyle. =]

Cors Ent 30-11-2005 18:08

Dlaczego wypowiadaja sie ludzei ktorzy nie maja bladego pojecia o czym pisza? Jak chcecie udowidnic ze naprawde z na sa takie nooby to zapraszam na azurke i zatanczymy

moze tak powody wojny zostawicie nam - ludziom ktorzy byli w wanted i zaczeli te wojne a nie swoje teorie wysnute na podstawie opowiesci 10 lvli spod depo - o tym kto "sie sprzedał"

ADD
Kolejne bezsensowne posty nie wnoszace nic do topicu beda hurtowo kasowane

Dude16 30-11-2005 18:11

Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.Na dniach sam zobaczysz kto potrafi grac i jeszcze raz mowie SF TO SA ***ANE LAMUSY CORS I POLL TO NAJWIEKSZE CIPY JAKIE ZNAM!!!!!!!!

Mad'khorn 30-11-2005 18:15

ej nie do przesady,jakas kultura na tym forum musi byc....

Dude16 30-11-2005 18:17

Kultura?Never czlowieku dla nich 0 kultury dla frajerow nie mam szacunku.

Drazharm 30-11-2005 18:22

...............

Mad'khorn 30-11-2005 18:23

W sumie cors on ma racje,zfrajezyliscie,Azura miala byc poskim serverem i wszelkie incydenty mialy pozostac wewnatrz kraju,to wy wusciliscie swe,ja mam do was pretensje tyko wylacznie o to,i nie dziwcie sie ze macie wrogow bo to wielu osobom sie nie podoba,mnie h** obchodzi kto rozpetal ta wojne,przez to ze swe wrucilo na azure ,dla mnie nie wem jak dla innych dalzsa gra nie ma sensu.

Koszmar 30-11-2005 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Dlaczego wypowiadaja sie ludzei ktorzy nie maja bladego pojecia o czym pisza? Jak chcecie udowidnic ze naprawde z na sa takie nooby to zapraszam na azurke i zatanczymy

moze tak powody wojny zostawicie nam - ludziom ktorzy byli w wanted i zaczeli te wojne a nie swoje teorie wysnute na podstawie opowiesci 10 lvli spod depo - o tym kto "sie sprzedał"

ADD
Kolejne bezsensowne posty nie wnoszace nic do topicu beda hurtowo usówane

o kim mowisz mianowicie??kto nie ma bladego pojecia o tym co pisze??chyba zes sie chlopcze pomylil bo wiem wiecej niz ci sie wydaje co juz udowodnilem.
hmm moim zdaniem nie jestes godnym partnerem do tanca :D juz sie wykazales tracac 2 mln expa + 3 pary bohow i mase run 8o wiec proponuje zminic uklad tego tanca bo niedlugo czeka cie rook B)

Rankor 30-11-2005 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
Ent är jävla familj med manshoror som suger kuk för pengar.

Draz, wszystko co potrafisz to wjazdy na ludzi po Szwedzku?* ;)
Wyjdz, jestes za glupi na to forum.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad'khorn
W sumie cors on ma racje,zfrajezyliscie,Azura miala byc poskim serverem i wszelkie incydenty mialy pozostac wewnatrz kraju,to wy wusciliscie swe,ja mam do was pretensje tyko wylacznie o to,i nie dziwcie sie ze macie wrogow bo to wielu osobom sie nie podoba,mnie h** obchodzi kto rozpetal ta wojne,przez to ze swe wrucilo na azure ,dla mnie nie wem jak dla innych dalzsa gra nie ma sensu.

Dopusc takiego do wladzy to wymorduje wszystkich ktorzy nie sa Polakami jak kaczki. "Bo to ma byc tylko polski serv". Jak tak bardzo chcesz to zalorz sobie otsa i biegaj tam ze swoimi polskimi kumplami. ;)
<albo spadaj ownowac furore razem z naszymi rodako-sharerami, milej zabawy - przyp. Adolphus>
Nie chce mi sie juz pisac o tym, ze jestescie nietolerancyjni dla innych narodowosci itp.

@Down
Wiec badz laskaw o wielki Drazie wstawic nam tlumaczenie.

*zedytowane. =P

Drazharm 30-11-2005 18:35

Cytuj:

Draz, wszystko co potrafisz to tylko wjechac na rodzine? ;)
Wyjdz, jestes za glupi na to forum.

nie wjezdzam nikomu na rodzine, jezyka nie znasz to nie komentuj

Mad'khorn 30-11-2005 18:38

Cytuj:

Dopusc takiego do wladzy to wymorduje wszystkich ktorzy nie sa Polakami jak kaczki. "Bo to ma byc tylko polski serv". Jak tak bardzo chcesz to zalorz sobie otsa i biegaj tam ze swoimi polskimi kumplami. ;)
Nie chce mi sie juz pisac o tym, ze jestescie nietolerancyjni dla innych narodowosci itp.

Ja jestem tylko nietolerancyjny wobec Hawek teamu,jesli nie wiesz o co chodzi to zamknji pupe X(

Markee 30-11-2005 18:40

ludzie opanujcie sie cors ma racje draz wywolal te wojne bez zadnych powodów gadalem z kolega z azury powiedzial ze zabicie członków DoF przez wanted bylo tak glupim ze śmieją sie wszyscy z tego 8o

Koszmar 30-11-2005 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mad'khorn

nie rozumiesz jednego ze im to na reke teraz moga robic PA na duzo skale co juz mozna zauwazyc...przykladem jest ze gina ludzie ktorzy sa neutralny :(
WIEC WIELKIE PODZIEKOWANIA DRUZYNIE Z POZNANIA!!!!!!!!!!!! B)

Koszmar 30-11-2005 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Markee
ludzie opanujcie sie cors ma racje draz wywolal te wojne bez zadnych powodów gadalem z kolega z azury powiedzial ze zabicie członków DoF przez wanted bylo tak glupim ze śmieją sie wszyscy z tego 8o

a moze masz blednego informatora , ktory wprowadzil cie w blad skad wiesz czy oni padli bez pwodu?? :confused:

Maly Wielki Czlowiek 30-11-2005 18:44

Cytuj:

a myslisz ze Szwedzi co robili i beda robic jezeli przejma spowrotem serwer? beda gnebic Polakow, wiec lepiej - my ich niz oni nas.

Gimlos 30-11-2005 18:45

Uyztkownik OWNEEED zbanowany za wulgaryzmy kierowane pod adresem Cors Ent.
Uzytkownik Drazharm zbanowany za wyzywanie innych uzytkownikow forum w jezyku szwedzkim.

Przypominam ze brak kultury na forum byl, jest i bedzie surowo karany.

Markee 30-11-2005 18:45

A pomyśl sobie ze mam dobrego informatora jeden z h lvl dobry kolega etc.

pomyśl koszmar kto i po co by wywołał tą wojnę polacy vs. polacy to bez sensu ...

Markee 30-11-2005 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly Wielki Czlowiek
a myslisz ze Szwedzi co robili i beda robic jezeli przejma spowrotem serwer? beda gnebic Polakow, wiec lepiej - my ich niz oni nas.

Dobrze powiedziane popieram bo po co kurde mieli by śię zabijać polacy???
N/c

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:31.