![]() |
Cytuj:
|
Ahhh... Nebula:) Debicki server:p Ladnie Phy~ wyj.ebaliscie ;)
|
No ladnie sobie poradzili, ale teraz to juz chyba malo ludzi z Debicy gra. Albo ja malo znam :P
Ja narazie przerwa...matura itd... |
up@
Mylisz sie :p gra ich bardzo duzo:) Fajny Ludek, Vilir, Bolo Zawodowiec, Rootsmanow, Swordeq, Zipav... noi Aste Elda ofc xD ( pozdro Bunio :D ) gra tam jeszcze duzo wiecej wiary z Debicy :p PS: Z jakiego jesteś osiedla :p Ja Wolica :) |
Cytuj:
Cytuj:
ale nie uwazam ze jest to debicki server :E i to nie my wywalilismy phy.. :E (tylko rebirth bylo tam 2 typkow z debicy) bo ludek nie mial netu na wojnie ( 2 fragi zrobil jednak) a vilir dolaczyl juz podkoniec wiec jak nie wiesz nic na temat servera to sie nie wypowiadaj bo jestes zabawny a ja sie nie zamierzam za to tlumaczyc :P to tyle pozdor btw i fajnie ze jestes z wolicy jeszcze fajniej ze z wolicy 3 (bo ja jestem z wolicy 3) ale to nie ma znaczenia skad jestes :P ani tu a ni na nebuli |
Hmmm wiem kto ty;) nawet cie troche z widzenia znam : ) Pozdro Root~ ;]
|
Tak powinno byc na kazdym servie polska gurą szkoda ze koniec wojny mozna bylo ich jeszcze troche pomasakrowac xD
|
@up
mhmm czemu tak powino byc na kazdym serwerze, ja chyba przestalem grac przez to ze polacy zadza nebula chociaz prubowalem wrucic ale niekwestnionuje ze na poczatkach serwera (jak bylem noobem :D) bylo znacznie gozej a z wypowiedzi innych wychodzi ze bylo :] nie wiem czy da sie inaczej zadzic serwerem bo nie chce mi sie grac i nie sadze ze w najblizszym czasie zrobie jakis 100 lvl ale uwazam ze moglo by byc lepiej ;] Edit: 15:13 wlasnie mi sie poszczescilo i mam na zamiane eq f axe d shield k axe p set serpent sword na galanie za 20k na nebuli ktos jest chetny |
LoL, widze ze Debica RULEZ!!! Ja tez jestem z debicy :P. Kiedys gralem na tym servie, ale mi sie odechcialo grac w tibie, po miesiacu jednak wrocilem i podazylem na isarke, ale zwatpilem bo tam PK tyle ze glowa boli ;( . Dlatego powrocilem tutaj na Nebule, bo tu mi sie gra najlepiej :cup: .
|
Jak kradniesz jego lootbag to wybacz ale jestes hunted ;]
08-04-2006 15:14 napisane przez mahau wiesz wogule o co chodzi? jak nie to zamknij morde bo mowisz nie prawde pewnie nawet niewiesz kim jestem a pierdolisz na forum -.- cya |
@up
Wiem o co kmini bo sam Kazik kazał mi napisać posta -.- P.S nuda na Nebuli ostatnio :baby: :p |
opss... double post.. sry :/
|
Czesc Ludziska,
mam male pytanko: kiedy mozna grac na Nebuli nieobawiajac sie PHY~? Mam malo czasu do grania ale jak mam czas to raczej w nocy i nad ranem. Juz kilka razy mnie gonili (i 2 razy dead:( ). Jaka jest w ogole sytuacja? Prosze o jakies rady na temat Nebuli. Z gory dzieki Pozdrowienia:) |
takie nudy na nebuli ze na rooku wszystkie expowiska zajete :/ . Wszedzie pelno noobow sie panoszy, dziwne ze wszystko PL!!! Niech ktos mi da namiary na tego goscia co zalozyl temat ze potrzeba wiecej graczy na nebuli, to go zjade kałachem po jajach :evul:
|
Cytuj:
hmm :D to musisz wybic kawelek gildi rebirth i vanum xD kolejny kretyn z mojego miasta :/ elmer ja i ludek za nich przepraszamy xD ale nie jestesmy w stanie kontrolowac dzieci z naszego miasta xD |
Cytuj:
jak masz pacc, dodaj wszystkich do vip, i exivaj od czasu do czasu tych co sie pojawia... btw. odkad pamietam expie glownie po nocach (taki net... niedlugo sie to zmieni wiec bedzie dzien i noc:D) a tylko raz uciekalem przed jednym z nifokow... ;) |
Co do tego ze wiecej ludzi to chyba lepiej, nie ? Szybszy resp, mozna jakies itemy selnac komus, a nie tylko dzin i dzin :P Sa pewne minusy (typu zajete respowiska) ale ja tam ogolnie nie narzekam.
|
Cytuj:
|
i wlasnie jednym z tych noobow jestes Ty
a to ze jest duzo ludzi na rooku ( bo nie kazdy jest noobem :P) to akurat zajebisty plus :P bo kiedys z populacja tego servera byly problemy mowie ze kolejny kretyn bo jeden juz wymyslil ze to debica wygrala wojne z phy~ ty teraz narzekasz na noobow na rooku i chcesz name elemera zeby go bic za to ze zorganizowali akcje z rozdawaniem p-setow a nie masz zielonego pojecia po co byla ta akcja i dlaczego (i wlasnie dlatego jestes kretyn jak dlamnie) i pragne cie uswiadomic ze ja mam ponad 20 lat a ludek prawie 21 wiec zaden z nas nie jest dzieckiem do wszystkich z debicy jak nie macie pojecia o nebuli to tu nie piscie bardzo was o to prosze dziekuje EOT |
po 1 Debica to jest rozumiem jakies miasteczko albo wioska :confused:
po 2 Kiedy odbyla sie ta akcja i ile P setow rozdaliscie :baby: po 3 po co wy sie klucicie jak jest w 100% oczywiste ze djmtv ma racje |
@dregar
ad 1 Debica miasto gdzie nawet ptaki nie maja polotu woj. podkarpackie 50tyś. mieszkancow rozpoznawalna po T.C Dębica S.A (goodyear) i Polifarb Dębica (modna farba "1") Ad 2 oj dokladnej daty ci nie podam ale p-sety byly rozdawane w Dark Mansion ile dokladnie rozdali p-setow nie wiem elmer powienien wiedziec cos weicej na ten temat (moze i sie podzieli ta wiedza) :P a ja ci moge dac link cos sie dowiesz: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59959 |
no to na nebuli mamy ekipe z :
Lubiatowa Mielca Debicy Wodzislawia Slaskiego dosc spora z Wroclawia (ale wiekszosc sie nie zna z rl wkazdym badz razie Ja z Wosem tamtej czesci nie znamy) z Poznania jest tez wieksza grupa osob rodzinka Aldix z pod Warszawy pominolem kogos jak tak do plix dopisac nie wiem po co napisalem to tak jakby podsumowanie :P |
z Jeleniej Góry sporo osób gra okolo ~8
|
widze ze sie odezwac nie mozna, bo juz wszyscy klną.
|
Z okolic Opola jest tez kilku. kolo 10 osob .Narazie medium lvl.
|
Cytuj:
po prostu zwrocilem Ci uwage ze piszesz pierdoly(chociaz szanuje twoja opinie nie moge sie z nia jednak zgodzic) i tyle jak masz do powiedzenia cos madrego to bardzo chetnie poczytam :) i sie wlacze do rozmowy ale do tej pory jakos tego nie pokazales to tyle i nie zanic cie nie atakuje :P @up to skad jestes w tej grze nie ma zadnego znaczenia :P tyle moge powiedziec :P wiec moze skonczycie wymieniac miasta i okolice bo mysle ze znajda sie tu ludzie z calej Polski :P |
Spokojnie, chcialem innym tylko uswiadomic, ze inni tez chca poexpic i wyjsc z rooka, co teraz na nebuli jest raczej niemozliwe, chyba ze grasz o 2 w nocy, co dla mnie jest niemozliwe, bo musze o 6 wstawac do szkoly :/ . No coz, pozostaje mi tylko rzucic szkole :D
|
Ale ten swiat jest sprawiedliwy ... pisze w imieniu wosa
"Sorry jezeli kogos dzis obrazilem ale to nie bylem ja poniewaz mialem hacka :( Koncze z nebula" X( i jeszcze to Apr 19 2006, 16:00:50 CET Killed at Level 49 by fire Apr 19 2006, 15:40:46 CET Killed at Level 50 by Mi'ni Apr 19 2006, 15:29:59 CET Killed at Level 52 by Kootka Playing in memory Wos the joke :( |
Cytuj:
na pacc to rekord wlasnie z nebuli 1,5h :E wiec nie jest zle :P jak nie umiesz to wyslij prywatna wiadomosc to Ci rooka zrobie :P glupi przyklad dzis kolega zaczol o 12 skonczyl o 13 z lvl 5 xD i poszedl trenic na furore :D wiec chyba sie da :P a na rooku zawsze jest pelno noobow :D |
na rooku pelno jest noobow, z tym sie zgodze, ale to co sie teraz dzieje na nebuli, to szkoda slow. Widzialem raz, jak sie ktos klocil o mieso z deera :D . Noobstwo tez chyba ma jakas granice mozliwosci :baby:
|
UŁE UŁE UŁE UŁE!
Na nebóli so sami PeA! Vurek ogorek szaróje z pienćoma bracimi i z ćocio A Lapka ma malego siusiaka XD A Hespios to moja picza Friida to gej i wogole PeA PeKa PeGieer itp :D Jacus jak to czytasz to pozdro : ) i pozdrow chlopaczkow na tsie :] /Dziki plantator kasztanóf! ;) |
Jak dla mine to jest git na serwerze... troche PA ze strony Shargasa ale ogolnie jest wporzadku. Aldixow troche sie namnozylo ostatnio... ale tak naprawde dobrze graja tylko:
Pyrokar Aldix Bolduck Aldix Nabonit Aldix (ja :D) Lipek Aldix i Nervek Aldix (jak by chcial to 100 lvl w 2-3 miesiace :P ale czeka na new) reszta Aldixow to noobki :P z naszej miesciny jest jeszcze Seleukos ale on tez niedawno zaczol gre. na serwer zapraszam. jak ktos robi PA to msg to me albo ktoregos z Aldixow wymienionych wyzej i postaramy sie pomoc w miare mozliwosci |
tak nervek jest dobry :P
ale tak jak mowisz czeka na new server ;P Pozdor eme ;d i zostan u nas xD toad zagra tylko zalatwi sobie net xD |
@up
Toad już 4 miesiąc neta załawia i nie może załatwić :< Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wygolony brzytwiarz. |
@elmer
wiem xD ale tp ludzi nie rozpieszcza a ze mieszka na takim zadupiu ze innego dostawcy internetu nie ma to musi czekac ;d |
zla wiadomosc :(
wczoraj w nocy szwedzi zatakowali... 3 czy 4 ludzi od nas padlo :( Hespios Pyrokar Aldix Amfqu i chyba jeszcze jeden :/ to przykre ale niestety, szwedzi ciagle sie pojawiaja i atakuja :( |
@up
dodaj Hildaxe mowilem ze w nocy tez nie ma co grac..... |
zalezy gdzie:p
np. poh jest bezpieczny, blisko pz, pozatym od czego jest exiva? |
Cytuj:
Ja i 6 moich kumpli :) Hesp~B) |
A ja sie ciesze ze popadaly te osoby a nie inne moze z wyjatkiem Hespiona bo do niego nic nie mam, za co padl Hildaxe chodzil przeciesz PK ze SWe
:baby: @up Tak jak powiedzial djmtv po co wymieniac miasta z kad sa gracze jak znajda sie tu osoby z calej polski :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:11. |