![]() |
Cytuj:
|
Ja bym powiedział raczej "Z tego co słyszałeś"...
|
Cytuj:
|
Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić, jak dotrzeć do respawnu GS'a na swampach koło Venore?
|
Minosy
Gdzie znajde jakiś dobry resp minosów dla FACCa knighta (skille i inne w opisie). Tylko żeby ich nie było za dużo i żeby to były zwykłe.
|
Cytuj:
|
heh
Cytuj:
On to skopiowal z jakiejs strony.niewierze ze sam to pisal..... |
Trochę się napracowałeś, ale w twoich danych jest parę drobnych błędów.
Co do miejsc respawnu potworów. Np.:behemoth-są nie tylko w Cyklopolis, ale również występują po drodze do mumii bossa (na pewno do jednego,nie wiem jak u innych), necro i wampiry-występują również w katakumbach i to w sporych ilościach. Wystąpiło jeszcze parę pomyłek. Sprubój poprawić swoje dane :p |
To chyba nie ten dział. Jak nie ten to prosze o skasowanie posta.
Chciałbym sie dowiedziec czy mam szanse z Dwarf Solidierem Przy takim stanie : Knight Lvl 15 Mlvl 3 Skile 45/42 Eq : crown helmet knight armor scarf fire sword dragon shield plate legs leather boots |
Jasne ze masz szanse ja z o wiele slabszym charem je tluklem.
A tak wogole moglibyscie podac jakies miejsce z jednym demon skeletonem (chcialbym sprawdzic czy sobie z nim poradze), mapka mile widziana. Z gory dzieki. |
Cytuj:
|
@Thorus: Może na ghostlandzie znajdziesz pojedyńczy resp. (Chyba jest w jednej jaskini)
|
thx przyda sie ta lista bo niedawno zaczolem grac a na sloidery dasz rade na luz B)
|
dzieki za pomoc ale jak sie ma pecha to nic nie pomoze dednołem 2 razy :(
załozylem inna postac na innym servie i chciałbym sie zapytac gdzie mogłbym znalezc larvy najlepiej zeby było w miare blisko carlin lub Ab |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
szkoda
dzieki z tymi soidierami to było ruznie na poczatku 1 rozwalałem luz potem probowałem 2 na raz tez spoko ale jak je cos wzmocni albo jakis bug nie wiem co to od 1 dostawałem hity po okolo 30-60 (z bolta) a normalnie to około 10-20 jak były te duze hity to dedałem a zucilem postac bo w ciagu 2 dni dednolem 4 razy 2 przez solidiery i 2 przez PK poszedłem o 2 lvl w doł i skile tez w doł jak cholera jak pech to pech
|
Where is Linch ?
Ja nie wiem czy już tak slepy jestem ale w spisie potworów nie ma linch. Czy jest on dostepny dla facc jak tak to gdzie ? :evul:
|
Niee chyba tylko dla PACC :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://tibia.pl/monsters.php?sort=potwor&id=90 |
ehe
No wiesz w miare ale..... np fire devil :evul: jest takze w ghostland kilku potworowy resp i tam są także ghule i skieletorki... oczywiscie nazekam :D sam by m nie napisal alenie trzeba biegac po swecie ze ;( by to wiedziec na www.tibia.pl jest mapka respa:D ale i tak sie przyda bo juz nie mam siły szukac
|
Demon
Czy jak bym chciał iść na demona to musze miec pacca ?
Prosze o odp na nr gg 7650676 :) |
dragi
Prosze napiszcie mi miejsca gdzie moge spokojnie lać dragi solo . Mam 25 lvl skills 75/74!!
|
Czy Gobliny są na rocku???
Kolega mowił że rozwalil Goblina na rocku. na tibia.pl tez pisze że mozna je znależć na rocku. Ale nigdy żadnego nie spotkałem. plz pomużcie !!!!! ;(
Prosze o odpowiedź na gg: 9598395 |
Cytuj:
|
a gdzie jest najwiecej rotow blisko carlin i na co moze isc 18'to lewelowy drut??
|
Gdzie znajde najwiencej mino guardów, bo chodze tylko w jednoi miejsce gdzie som aż dwa i to mi nie wystarcza. B)
|
Cytuj:
|
NIE MA demonów bez pacc...
|
Masztal - w mino hell (nie wiem czy dobra nazwa) koło kopalni dwarfów...
P.S.odsyłam do mapy respa PSX.nie ma demonów bez pacc |
@Masztal
Dużo mino guardów znajdziesz w mintwalin :P Ale jeśli to Ci nie pasuje to kilka jest nie daleko darashii... |
Dzienki wszystkim tylko gdzie to cholera jest sprawdze sobie na mapie respownu jest to może tam.
|
;p
czemu tego nie ma na ww.tibia.pl? tylko na forum? :P
|
Gdzie znajdę??
;( nie mogę znależć na Rockgoorack(czy jakoś tak) rotwormów! Plzzz pomocy
|
to lepiej ich nie znajdz bo ich jest tam kilka i jak ci zablokuja wyjscie to mas juz deda a bez linki ise nie dostanesz i bez eq bo tam jeszcze ilnuja ich skiele,chyba ze z kolega to git
;] |
Fajny poradnik!
Dobry poradnik ale nie ma wszystkich miejsc Spawnow ale jest cool <gratz> za poradnik!! :cup: :)
|
Cytuj:
eee... naprawde nie wiesz gdzie na rocku sa szkielety... sa dokladnie na lewo od kregu orcow na polnocnym zachodzie rookgrandu (to na pomaranczowo) http://i19.photobucket.com/albums/b169/Kijes/aaa.jpg |
Cytuj:
Roty na rookgrandzie sa... jak wyjdziesz z miasta to idziesz na wschod i tam gdzies powinienes miec takie 6 dzior z ktorych tylko jedna jest rozkopana tam sa szkielety ale idz prawa sciezka do samego konca i w dol albo na gore (tam jest tylko jedno przejscie to sie nie pomylisz:)) i tam sa zawsze przynajmniej 4 (tak apropo to jak za daleko zajdziesz tam na rotach i napotkasz 5 a nie mniej...to juz :x: masz deda) |
Amazonki i walkirje
na tibia pl jest zasadniczy blad !! na mapie respawnu jest napisane ze pod numerkiem 4 ja na powierzchni tylko wolfy wiec se poszedlem tam gdzie nr.4 pokazuje i patrze ze wszedzie trupy no niema szans zeby wolfy tylu chlopa zabily ide se dalej a tu namnie wyskakuja amazonki i walkirje a na mapie jest napisane ze one sa tylka wyrzej a na ziemi tylko wilki przez ten blad moglo zginac i (pewnie zginelo o czym swiadcza trupy liczone w dziesiatkach)
dlatego ktos powinien to zmienic |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |