Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Xulorin 28-01-2006 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
to w takim razie chyle czola za to ze potwierdzilem zle dane. Ale nie powiesz mi ze to co pisales nie nasuwalo samo takich wnioskow?

Można to było pojąć tak i tak kto jak chciał :P.

Tylko najgorsze jest to że teraz grać nie moge >.<. Bo nie mam ani na uhs ani na aola ani na blessy kasy :(. Wiec czekam na zbawienie :S.

Demiphant 29-01-2006 03:24

Szkoda,że ja i tak mam hunta;p Albo uda sie wygrać albo papa Galano ;]

szkodi 29-01-2006 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galanus
heh moze i macie racje ...

nie bylem ... nie wiem ...

Ale FR za moich czasow tez zle nie bylo , przynajmiej mi sie podobalo ... i nie zapomne chlopakow "Amell,Lagorv,Dzumior dela'vega,Kirdan Bezdusznik,Dohid," itd...;)

Pozdro ...

w takim razie jak ty juz byles to dzumiorem gral nowy owner :x

Galanus 29-01-2006 10:58

ahh mozliwe ze masz racje ...

ale amell i lago~~ ten sam ... i to ich zapamietam 4ever :]

pozdro szkodi ~~

bb

Demiphant 29-01-2006 14:31

Szkodi trochę straciłeś u mnie za to,że przetłumaczyłeś na swój sposób to co tutaj pisaliśmy.PRzez tłumaczenie to wiele osób dostało hunta za free;/A tak to robiło się zabawnie powoli,aż tu nagle skończył mi się limit neostrady i przez kilka dni nie będe mógł grać bo lagi jak sqr****n na prędkość 32kb/s -,-(normalnie 256;p)

pawlon 29-01-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
w takim razie jak ty juz byles to dzumiorem gral nowy owner :x

raczej malo mozliwe, dzumior sprzedal postac dlugo po tym jak fodeus przestalo istniec. a nowy onwer w sumie dzumiorem naprawde nigdy nie gral.

thewojtek 29-01-2006 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Szkoda,że ja i tak mam hunta;p Albo uda sie wygrać albo papa Galano ;]

szkoda ze ja tez

BIG :* 4 szkodi

Demiphant 30-01-2006 10:50

Wojtek najwyżej pójdziemy na inny serv;p A jak Pats wywalą już all to prędzej czy później zaczną między sobą się lać,chyba,że lubią sobie pogadać z NPCami,handlować z nimi itd;p Wtedy mogą się cieszyć grą;]

Druid from Galana 30-01-2006 11:19

Lags

Cytuj:

Szkodi trochę straciłeś u mnie za to,że przetłumaczyłeś na swój sposób to co tutaj pisaliśmy.PRzez tłumaczenie to wiele osób dostało hunta za free;/A tak to robiło się zabawnie powoli,aż tu nagle skończył mi się limit neostrady i przez kilka dni nie będe mógł grać bo lagi jak sqr****n na prędkość 32kb/s -,-(normalnie 256;p)

Większość ma chyba takie lagi -.- Od jakiegoś czasu wieczorem prawie się nie da grać. Też mam 256kb/s. Ide, ide, a tu nagle stoje, freeze albo lag a za chwile pojawiam się gdzie indziej. Kozacko tak. Zwaszcza jak expie. Patrze scarab daleko, leje go i uciekam, lag i nagle scarab kolo mnie a ja red hp. -.- LAGS SUXXXXX.
Pozdro dla All Friends xD. Zaczynamy grać:)) tydzien i robie 30 level.
Copyright by Robak 2006 :)

jastr 30-01-2006 12:48

@up GO GO GO :) Robal
Co do lagów to ja mam na DSLu 4mb/s więc to chyba nie jest od łącza (chyba że w ustawieniach mam coś namieszane). Co do wojny to wszystko było spalone już na starcie. Patriots zabijało za same narzekanie na nich przecież popisać zawsze sobie można. Nie powinno się huntować ludzi za samo myslenie o wojnie przecież to były tylko plany z dopiskiem może kiedyś zobaczymy. Sculhunting wielu osobom się nie podobał i chcieli to wyrazić czy to na tym forum czy na www.tibia.com a oni od razu dedy. Szkoda że to wszystko tak się potoczyło przykro mi to mówić ale w tej wojnie Demi~ jesteście na przegranej pozycji patriots są bardziej zgrani a wy jesteście po prostu grupką osób którym nie podoba się to co wyprawiają patriots.

Druid from Galana 30-01-2006 15:12

Cytuj:

Wojtek najwyżej pójdziemy na inny serv;p A jak Pats wywalą już all to prędzej czy później zaczną między sobą się lać,chyba,że lubią sobie pogadać z NPCami,handlować z nimi itd;p Wtedy mogą się cieszyć grą;]

Jeśli Patriots się nie zmienią to dużo osób stąd pójdzie. Najwyżej zawinie się na Kyre. Tam duzo Old Friendsów. Choćby rodzina War~i inni. Wolałbym żeby jednak było jak dawniej. A nie tak jak teraz. Mnie shakował mój Bro na 400k ale mu teraz wybaczyłem, myśle że jeśli Pats się zmienią to im też się wybaczy. Może nie all ale część. Życze wszystkim miłej gry.

thewojtek 30-01-2006 17:13

Cytuj:

Maciek, ale ja nie mam zamiaru przegrac -,- :) damy rade! tylko sie wkoncu zbierzmy i im do***my bo narazie slabo z nasza organizacją.....

Catrishia 30-01-2006 18:48

Mam 512 kb/s i lagów niemam wogóle już od długiego czasu, a jak mam to tylko chwilowe...

@up
Bo z naszą (czyli Polaków) organizacją na Galanie zawsze były problemy i zawsze będą... ;) Pamiętam jak kiedyś ze Stypem na wojnie Is vs BM (albo DH) obgadywałem czy iść do veno i tam walczyć czy trzymamy się outlaw camp/deserta i tutaj walczymy. Nam to poszło sprawnie bo we dwójke ustalaliśmy co i jak. Przekazaliśmy, że nie idziemy do veno, trzymamy się razem i sie nie rozbiegamy nigdzie dalej. Na początku (czyli jak razem i na otlaw camp) wszytko wporządku, odrazu trapneliśmy thunder of skys (chyba nie pamietam nicku dokladnie), pach i składka w 10 sec... ale później oczywiście wszyscy samowolka, ja biegałem z paroma chłopakami po pustyni zaraz nad OC za jejihevem i icarusem, pare osób pobiegło zakimś do dwarv bridge, a jeszcze inni puścili się pod wejście do veno. No i zgadnijcie co się stało? Nie mogliśmy się dobrze znaleźć, spowrotem zebrać do kupy i przeciwnik zaszalał i paru odnas padło a reszta dyla dała do ab... i po bitwie. Początek jak wszyscy zrobili to co ja ze Stypem ustaliłem poszedł dobrze, ale potem jak każdy po swojemu zaczął latać to klapa... Problem w organizacji nie polega na złym planie czy zamiarach tylko w tym, że naszych rodaków jest cholernie trudno opanować... nawet jak wszytko im przekazywaliśmy to co chwila któryś przeszkadzal i przerywał... Opanujcie ludzi pod sobą i wtedy dacie rade... (chociaż przy takiej ilości co ich tam jest to chyba niewykonalne).

thewojtek 30-01-2006 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Catrishia
Mam 512 kb/s i lagów niemam wogóle już od długiego czasu, a jak mam to tylko chwilowe...

@up
Bo z naszą (czyli Polaków) organizacją na Galanie zawsze były problemy i zawsze będą... ;) Pamiętam jak kiedyś ze Stypem na wojnie Is vs BM (albo DH) obgadywałem czy iść do veno i tam walczyć czy trzymamy się outlaw camp/deserta i tutaj walczymy. Nam to poszło sprawnie bo we dwójke ustalaliśmy co i jak. Przekazaliśmy, że nie idziemy do veno, trzymamy się razem i sie nie rozbiegamy nigdzie dalej. Na początku (czyli jak razem i na otlaw camp) wszytko wporządku, odrazu trapneliśmy thunder of skys (chyba nie pamietam nicku dokladnie), pach i składka w 10 sec... ale później oczywiście wszyscy samowolka, ja biegałem z paroma chłopakami po pustyni zaraz nad OC za jejihevem i icarusem, pare osób pobiegło zakimś do dwarv bridge, a jeszcze inni puścili się pod wejście do veno. No i zgadnijcie co się stało? Nie mogliśmy się dobrze znaleźć, spowrotem zebrać do kupy i przeciwnik zaszalał i paru odnas padło a reszta dyla dała do ab... i po bitwie. Początek jak wszyscy zrobili to co ja ze Stypem ustaliłem poszedł dobrze, ale potem jak każdy po swojemu zaczął latać to klapa... Problem w organizacji nie polega na złym planie czy zamiarach tylko w tym, że naszych rodaków jest cholernie trudno opanować... nawet jak wszytko im przekazywaliśmy to co chwila któryś przeszkadzal i przerywał... Opanujcie ludzi pod sobą i wtedy dacie rade... (chociaż przy takiej ilości co ich tam jest to chyba niewykonalne).

no niestety ciezko jest zorganizowac 50+ ludu

btw. nadal masz <<< legendary souls chcesz re invita ?:>

Catrishia 30-01-2006 19:04

@up
Nie dzięki, nadal pozostaje bez gildi... odpowiedzialny sam za siebie i niezależny ;)

jastr 30-01-2006 19:28

Jest jakiś 2 temat odnośnie wojny i były 2 filmiki obejrzałem je no i nasuwa się 1 wniosek ludzie potrafią zrobić wiele żeby wejść komuś w tyłek. Hehe biegało chyba 5 100lvl+ za 1 knightem (chyba 70 lvl Ziom ~) przez 10 minut żeby go ubić. Na 2 filmie widać dokładnie jak ludzie włażą patsom w tyłek tak to każdy narzeka jest źle cały czas Pa, scullhunting, Pk ale jak co do czego to sądzą że jak im pomogą to będą bezpieczni (tak też myśleli poprzedni sojusznicy patsów i wiecie co przeliczyli się) No ale cóż każdy żyje i gra jak lubi:P

Ceapoznan 30-01-2006 21:02

@Up
Odnosnie tego, ze to co teraz sie wyprawia jestem z toba zgodny... Ass Lickerow narobilo sie tylu, ze tak na prawde mogla powstac by taka gildia i zastanawiam sie czy dla wszystkich by inva starczylo:/.. Na kilku osobach sie zawiodlem, niektorzy mnei juz po prostu w****iaja....Taka prawda nie widze lojalnosci, ktora dla mnei jest sprawa naturalna... a odnosnie ciebie Cati uklon w twoja strone, moze i nie walczysz z Pats ale widze, ze masz cel, ktory chcesz wykonac jednak mimo to nie zapominasz kim na prawde jestes... GZ dla ciebie, szanuje takkich ziomkow... Wojtek a to co sie dzialo w Ab z tego co slyszalem to byla parodia.. Zebrala sie ekipa chojrakow na Corlica i Lorda ruszyla na kozaku a tu za kilka sekund app dalo zwijke i wszyscy wrotki do PZ.. a co gorsze niektorzy zapodali loga <no Comment :/>

Odnosnie planow... w sobote stojac chwilke pod depo Latal sir Imp na kozaku na skullu.. nic sie nie dzialo:/... Dzsiaj Kardear i pewien Ass licker chceli trapnac 55elite..hmm jak dla mnie moment w ktorym te Brytyjskei kozaki sie woza na skulu trzeba wykorzystywac na tym polega wlak podjazdowa...

I tyle...

/Cea

Demiphant 30-01-2006 22:43

Mam dosyć tej niby wojny.Mało kto się loguje i tak siedze na tej galanie i patrze kto online.Powoli trzeba się żegnać i wrócić jak pats zaczną między sobą się lać albo ktoś dostanie hacka(zgadnijcie kto:p)

Manieczki 30-01-2006 22:46

Cytuj:

Mam dosyć tej niby wojny.Mało kto się loguje i tak siedze na tej galanie i patrze kto online.Powoli trzeba się żegnać i wrócić jak pats zaczną między sobą się lać albo ktoś dostanie hacka(zgadnijcie kto:p)

taka jest prawda demi trzeba tylko czekac az sie pokluca tylko kiedy to nastpi?:(

thewojtek 30-01-2006 22:52

Cytuj:

wiec oboje sie zegnamy z galana? dzis probowalem zabic dawo~ lecz niestety zly pomysl :( na dachu sie schowalem i akurat gm onnline :(.....ded by sir imp....

ja tez siedze cale dnie w pz i tylko sie w****iam ze 2-4 osoby onnline, taka wojna to nie wojna:( maciek gdzie idziemy?:>

Demiphant 30-01-2006 22:58

Pewnie za kilka miesięcy ale ja już chyba nie będę grał w ogóle-,- BO coraz bardziej się wkurzam na tą grę i na ludzi którzy prosili mnie o pomoc,a teraz kiedy ja staram się im pomóc ci się nie logują i zostawjają na lodzie z huntem i po hacku płacąc za free Patriotom:( Życze powodzenia polakom z których Konda kpi sobie,Zazek z kumplem nabijali się przy mnie i założe się,że oni nie są jedynymi kochającymi POlaków w ten sposób na galanie.Lekcja z galany jest taka dla mnie,że jeżeli chcesz grać tam to musisz się nauczyć lizać dupę Patriotom i najlepiej niech cię przyjmą do gildi,a jeżeli tego nie umiesz to siedź jak mysz pod miotłą i nie rób skulli,nie lej red skulli na 8 lvlach nawet itd. bo to mogą być rl friendy Patsów.A do tych którzy im teraz pomagają powiem tylko jedno :Fallen Souls też im pomagało.

Catrishia 31-01-2006 08:12

Nie koniecznie trzeba lizac dupe... ja nie lize i jakos zyje... wyrobilem sobie dobra reputacje od samego poczatku galany i teraz moge grac spokojnie, chociaz wcale bym sie nie zdziwil jak by mi cos odj**ali, ale puki nic nie robia i zawsze gdy mam z ktoryms problem czy cos to msg i wszytko jest wyjasnione, jeszcze nigdy zaden z nich nie przyszedl i nie zaczal mnie bic odrazu... Pozyjemy zobaczymy, moze bedzie mi sie przyjemnie gralo, moze nie i tak o to niedbam, znajde se inna gre jak by co ;)

Btw. Proponowal bym poprostu lapac pojedyncze osoby online i mowic ze np w czwartek wieczorem o 20:00 bedziecie chcieli zrobic jakas akcje i zeby byli i wtedy zobaczyc jacy sa czy beda czy nie...

Demiphant 31-01-2006 08:49

Próbowałem ale nie chcą się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne8o Cat ,a weź mi powiedz,że się nie boisz skulla zrobić;] KAsy już nie mam dałem,a to komuś na blessy,a to komuś żeby był wolny i się skończyła więc nie mogę zapłacić i dobrze;pA tak btw nikt nie chce domku kupić??

Barowuni de'Down 31-01-2006 09:31

lol

Hmmmm... kupilem se pacca :D

thewojtek 31-01-2006 14:00

Cytuj:

Próbowałem ale nie chcą się logować;/Gran już jest free;] Ja mam hunta 4ever za to,że zaczełem wojne8o Cat ,a weź mi powiedz,że się nie boisz skulla zrobić;] KAsy już nie mam dałem,a to komuś na blessy,a to komuś żeby był wolny i się skończyła więc nie mogę zapłacić i dobrze;pA tak btw nikt nie chce domku kupić??

dziekuje, za max 2 miechy wrocisz.....

Golberg 31-01-2006 17:02

Demi nie zalamuj sie jakos to bedzie ! Moze kiedys polacy na galanie beda bardziej zorganizowani a wtedy kto wie moze bedzie Patriots Sux! Rózne cuda sie zdarzają! btw. teraz znacznie wiecej hackow jest znam kolo 10 osob które w przeciagu miecha hacka mialy cipki powinny poprawic cos w tyc zabezpieczeniach bo nie sadze zeby high lvl-s wchodzily na stronki róznych "gildii" czy "free pacc". No chyba ze to jakis nOOb który kupil acc.

Golberg 31-01-2006 17:02

3m-ajce sie! I sie nie załamywac!!

Ceapoznan 31-01-2006 21:15

Demi w sumei jest mi troche ciebie zal a to dla tego, ze tak na prawde mimo wsyztsko jestes w moich oczach mala legenda bo zaczynajac grac w tibe wlasnie Demi byl dla mnie h lvl i wzorem wsrod polaczkow....

Wiem, ze nikt swiety nie jest ale przez to, ze szybko sie wybijales byles dreczony w pewien sposob i nadal jestes... Prawda jest taka ze wystarczy mala 3-4 osobowa ekipa waszych ziom i macie fraga na koncie... ale wiara jest jaka jest...

Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe

btw. Trzymajcie sie w koncu to tylko gra a chyba dupeczki w rl sa lepsze niz w tibi :D

Demiphant 31-01-2006 21:55

Ostatnie dni mi pokazały,że Pats są mocni tylko w kupie jak mają 2-4 razy więcej setek niż my.Dzisiaj było nas trzech Ja,Icarus i Kirdan,natomiast z Pats Corlic,Styp,Febbul,Febb się wlogował i dał loga i ktoś jeszcze się nie chciał zalogować ale siedział na msn.Styp dał loga,Febbul bał się wyjść z pz mimo,że było nas tylko 3,Corlic się tylko ganiał,Febb wlogował się i dał loga po 2 minutach i tak to wygląda-,-5 vs 3 i nie walczyli.A prędzej czy pózniej powinniśmy zrobić fraga-,- Lorda trapneliśm,Wanos miał już czarne hp,a Corlic reda w ab załapał więc brakuje nam trochę szczęścia-,-

thewojtek 31-01-2006 22:24

dacie rade -,- GL....

Fabolous 31-01-2006 23:57

Chcę zmienić server. Czy mógłby mi ktoś jakiś poradzić. Będę wdzięczny.

Tarnos 01-02-2006 01:56

mam nadzieje ze ta wojna cos wniesie lepszego na galane ale jak tak czytam i patrze to nie ma bata z taka organizacja powinniscie sie jakos podzielic na kilka grup jedna osoba ma pod soba grupe a inna ma pod soba tych ktorzy dowodza grupami ida polecenia od gory zbiera sie lud odpowiednie osoby opanuja po kilka osob(zeby nie bylo takieg pier****ika) nie sztuka zeby jedna osoba np latala za 50 ludu i ustawiala po katach jak czegos nie zrobicie to sie skonczy jak wczesniej dostaniecie w dupsko i tyle

i jeszcze cos dorzuce wczoraj moj kumpel po dluzszej nieobecnosci (tydzien przerwa od tibi :p) wbija se na knighta wychodzi pod depo ankh i klepie go sir imp kumpel se mysli o co chodzi pyta sie go a on na to ze zabil mu kumpla podal nick kumpel sprawdza jakis 8 level i nie ma deda zadnego no to jak to nie dziala to powiedzial ze go obrazil i kazal mu placic za to
dla mnie to zalosne zeby zdobywac kase az tak nisko upadajac ale co zrobic pa to pa i tyle

Demiphant 01-02-2006 13:07

Sir Imp ma gówno Kondy na wargach,a dzisiaj sytuacja się powtarza 3 od nas onlie:Ja,Kirdan i Deetoxed,a Lord Anarchist,Corlic i Febbul dają loga-,-Każdy jest mądry mając 3-4 razy więcej h lvli podczas walki,ale jak jest po równo oni nie chcą walczyć.Więc sry ale ciężko z fragowaniem w takiej sytuacji.

Tarnos 01-02-2006 14:41

Demi zgadzam sie widzialem dzisiaj cale zajscie w ankh corlic latal po statku a febbul nawet nosa nie wysadzil z depo na sekunde ale z nich kozaki zal sie mi ich robi ...

Rybzor 01-02-2006 15:10

Cytuj:

Nie wiem ten Frajer konda pada ostatnio... wiec moze nei jest w formie..hehe
A Konda na to jak na lato, na tibia.com napisal "My internet cable dinsconeccted" czy cos w tym stylu, rotfl! ;d

Golberg 01-02-2006 16:51

Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!

thewojtek 02-02-2006 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golberg
Moze Konda "frajer" poprostu nie umie grac tylko jakis kumpel siedzi kolo nego i mu mowi co ma robic ! ;P A tak pozatym kazdy jest madry jak jest "go" wiecej. Tak samo jest z Patriots-ami. Demi a czemu pytacie sie o zgode na walke? Walcie sie i tyle!

o jaka zgode chyba go źle zrozumiales jak od nas kilka osob onnline a u nich nie ma ~15 osob to oni w pzetach siedza -,- dlatego nie ma jak fragowac o tym demi mowi ;PP

thewojtek 02-02-2006 23:55

Rivenn(~76 ms) wbil dzis bana za mass pk (ban lub delete nie wiadomo bo ukryte acc)

wiem ze post pod postem ale to specjalnie zeby przy okazji odswiezyc topic

Celmir 03-02-2006 10:05

Z Patriotsow nie wielu ludzi jest fajnych..Podam przyklady, ktorych doswiadczyl muj kolega Skopo de'tag.
1- Skopo expil na dragach/edron nagle wpada Kardear i mowi: Leave cuz i need 160k exp or i kill U.
2- Skopo bronil kumpla bo niechcacy zrobil skulla.Wpada jakis 10lv zaczyna go prac wiec Skopo go u***al i za 1min wpadl keekz'lorenzo i zaczal pruc dupe no ale odpuscil bo Lord Anarchist to Skopa brat.
3- Van Hell~ jest bratem Skopa no ale cos sie na niego w****il ze za dlugo na dragach siedzial to go zaczal z sd pociskac.
4- Do Skopa podlatuje noob i zaczyna wrzucac na jego rodzine itp..Skopo za***al mu do red hp i nagle zgarnal Unjusta i wyskoczyl red i kochany Rivenn jak zobaczyl Skopa z rsem to go prawie u***al no ale jest ciota i nie wie kiedy urzywac UE wiec n/c
5- Co do Corlica...Panie Corlic wez sie pan w garsc, zbierz chlopakow i roz***alibyscie Patriotsow a nie ****a lizesz dupe Kondzie8o

A jesli prawda jest ze Rivenn wbil bana/delete to jest mi niezmiernie ****a milo z tego powodu=]

Golberg 04-02-2006 02:33

Sorki cos mi sie pochrzanilo. A wlasnie przedchwila na darashi Sir Imp I Veccia kogos szukali po calej darashi. Najpierw jak expilem na Mino tower potem wracalem z latajacego dywanu i sie pytali o kogos ale nie wiem o kogo.

Hmm. Pewnien sorc na 63 lvl sprzedawal mi f-axe na galanie oczywiscie. Trafila mi sie lepsza oferta i powiedzialem ze mu za podróz zwroce. A ten do mnie z tekstem Hunted bo mnie oszukalas. No tacy sa polacy na galanie. To byl rl friend Corlica.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01.