![]() |
Co kupic
Siema Mam Knighta
Eq: C-Armor K-legi Bohy Gs BS P-Ammy V-Shield Czy opyla sie kupic Demon Shield : 60k Czy moze inny item : 35k RH , Golden Arm 55k |
Witam ,
Mam 14 lvl knighta Eq: Crown Helmet Crown Armor Plate Legs Leather Boots Guardian Shield Fire Sword Mam do dyspozycji ok. 30k Zastanawiałem się czy nie poczekać do deserta (wtedy miałbym 40k) i kupić wtedy vamp shielda(35k) Poradźcie co mam kupić? |
Druid lvl 28.
Reszty nie trzeba. Eq: b robe, p legi, volcanic, vamp shield, boszki i postoficer hat (pozniej z questa crusader). Co kupic? Demon shield czy crown legs? Shield - 50-60k Legs-30-35k W sumie cena jest mało istotna. Chodzi mi o pozyteczność. |
Jestem Paladynem :lucznik:
Poziom:10 Skille/Mlv:40/30 Posiadany Eq:Rh , B robe , p , legs , boh , drag shield , scarf , spears Il. dostępnej kasy:37k Co chcemy kupić:cokolwiek co wg was mi sie przyda Cena przedmiotu który chcemy kupić:tyle zebym sie zmiescil w moich skromnych oszczednosciach :cup: Tylko prosze o nie pisanie cos np. kupuj runy bolty i manasy najlepiej wpakuj w to cala kase... Nie chce runow bo na takim lvl moge se je za przeproszeniem w dupe wsadzic :baby: |
@up 2x
Mysle ze raczej na pewno demon shield bardziej ci sieprzyda jest bardzo lekki a skoro jestes magiem :mag: (czy tam drutem nie pamietam) to przyda ci sie bardziej niz crown legsy , zostan przy plate i kup demonke :oks: |
Sword
Mam knighta na 13lv.Posiadam spike sworda ,ale chce sie przerzucić na coś lepszego.Serwer Zanera ,miasto Thais. Po ile schodzą lepsze miecze(fire sword i w góre) .:)
|
Poziom: 13
eq: fs, beho shield, noble arm, p legs, scarf, leather bots ileośc kasy: 5k chce kupić: k armor lub w helmet cena: 5k - 7k |
Cytuj:
A tak na poważnie byś powiedział na jakim świecie grasz ... żeby znać orientacyjnie ceny. Moim zdaniem kup sobie c-shield i knight legs (mogą być crown) P.S. Skąd masz takie eq , tyle kasy , i mlev 8o na takim levelu ? Cytuj:
|
po 1. chodzilo mi o skille 40 dist 30 shld... mlvl mam w opisie
po 2. nie gadaj mi ze nie napisalem swiata ktory tez mam w opisie X( po 3. po co mi c shield skoro jestem paladynem , drag shield starczy po 4. c legsow nie kupie bo to bez sensu sa ponad 2x drozsze niz knight po 5. dzieki za pomoc ale jak juz to kupie k legsy i p amulet |
Cytuj:
Jak ci drag starczy to życzę powodzenia ;) Czasami te 2 defa może dupe uratować !! |
Mam 10 knighta skile 30\30
ide w cluby eq P armor p legi steel helmet(crown helma mam z sorca) dragon hammer war hammer dwarven shield :crusader: a wiec co mam zmienic cena do 10 k |
;]
Next spam post?
DAjcie sobie spokoj!X( |
Cytuj:
|
37lvl
Knight bez eq 100k na wydatki jestem w axe skile: 75/75 gram na Azurze Ceny mniej więcej: Crown helmet - 2k Crusader, warrior - 5k rh - 30 dragon shield - 3-4k crown - 7k medusa - 8k vamp - 15-18k demon - 35-40k k axe - 2k f axe - 8k d lanca - 17k g hally - 8-10k k legi - 8k c legi - 15-16k boh - 35k steel boots - 40k k arm - 5k c arm - 10-13k g arm - 35-40k dsm - 70k p ammy - 4-5k Więc co kupić :) |
Jaka bron 2 reczna czy nie??
Mam problem nie wiem jaka bron ze soba nosic giant sworda czy bright sworda i vamp shielda?? :] co lepiej ?? .......
|
Zalezy od calego eq i skilow,ale chyba bylo by lepiej bright sworda i vamp shielda tak do 60 lvla
|
Skile 50/46 ;/ i eq to: crus helmet , crown armor , knight legs , coco boots , platinum amulet. to co lepiej bs i v shield czy gs?
|
kup se bs i v shield i uzbieraj na gs
|
Cytuj:
|
mam knighta 15lvl noble armor devil helmet (taki jak crown zeby nikt nie bylil z dark :p) britcz sword (atk36 def30) guardian shield skille male 43/41 mam 5k co mam se kupic?
|
@up
mózg .. kupic plate set i trenować do 60/60 |
zalezy jaki swiat itp. ale najlepiej kup jakiegos shielda
|
thx myslalem na madusą gram na nova a medusa chodzi okolo 5 do 6k to tani swiat
|
A ja co mam kupić? Drut lvl 13 mlvl 6 mam 2 k do wydania.Posiadam d-shield p-legi scale armor leather boots dark helmet.
|
Prosze modka o skasowanie posta.Widać ze nikt nie pomorze -.-"
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale jak jzu chcesz wybierac z tych trzech to kup demon shielda bo tarcza sie bardziej liczy niz armor/helmet. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co masz kupic? No wlasnie najpierw speary i small stonesy i zrob jakies przyzwoite skille, pozniej majac 65+ kupuj bolty i manasy i expij. Runy niepotrzebne, ewentualnie mozna miec kilka uh/gfb na wszelki wypadek. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Przynajmniej inni pisza na temat - ty nie. Cytuj:
A do blokowanie zawsze 1-hander. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak widze te ceny na niektórych światach to az mi oczy bieleją vamp shield 130k !!!!! kurde ja gram na świecie non pvp harmonia i vamp shield masz za 16k.
dobra przechodz do pytania: Mam 18lvl knight prawie 19 i jak wiadomo niedługo desert quest mnie czeka wiec 10k bede miał . w dp mam5k mam zamiar wybrac pomiedzy dozbierac do ,steel booots 20-30k, knight legs 15k i Crown armor (aktualnie nie wiem ile stoi) moje eq to: devils helmet knight armor plate legs leather boots medusa shield fire axe |
Cytuj:
Cytuj:
W takiej kolejnosci kupuj. |
:)
dzieki za podwodzieć zrobie tak jak powiedzialeś myśle że to bedzie dobre rozwiązanie
|
Knight, 13 lvl, skille 45/44. Jaki miecz powinienem sobie kupić? (cena do 10k)
|
Cytuj:
2. Trenuj bo na tych skillach wiele nie zdzialasz. 3. To zalezy od cen na twoim serwie 4. Jak juz sie uparles na swordy to mysle ze serpent. (chyba ze na starym swiecie grasz i fs tani) |
Ja na twoim miejscu kupil bym Fire Sworda ale masz jeszcze kilka możliwości :
- Spike Sword (400-800gp) jest mieczem o dużej obronie i niskiej cenie - Serpert Sword (500-1000gp) miecz o większym ataku od Spike Sworda , lecz ma mniejszą obronę . Jest też droższy . - Fire Sword (4-6k) moim zdaniem najlepszy miecz jak dla ciebie na tym lvl i skillach . Jego cena jest juz wyższa . - Bright Sword (10-18k naprawdę można kupic go za 10 k) najsilniejszy jednoręczny miecz dostępny dla każdego tibijczyka , ma spory atak i obronę jest też lekki , lecz cena jest wysoka .(ceny są z Secury) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
SoV jest silniejszy. |
lvl 33 knight skile 74/74 mlvl 5. eq:Bright sword[10k],Crusader helmet[5k], crovn shield[8k],crovn armor[14k],knight legs[8k],3bp uh :D za darmo 8o bp hmm za free :p
|
lvl 33 knight skile 74/74 mlvl 5. eq:Bright sword[10k],Crusader helmet[5k], crovn shield[8k],crovn armor[14k],knight legs[8k],3bp uh :D za darmo 8o bp hmm za free :p A potem mnie hackneli ;(
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Czytać umiesz ? ? ? Cytuj:
|
mam knighta 18lvl 53/55 skilluje narazie do 60/60 mam jeszcze 6 dni pacc eq:c arm c shield cruz helmet p legi f axe mam do wydania 100k =) z druida co radzicie kupic vamp shield (25-30K)k legi (30k)rh(30k)d lance (25k) kupic cos z tego czy moze cos innego?
|
Cytuj:
I lepiej narazie nic nie kupuj, bo eq masz w miare dobre ; P |
Frisbi ma rację skorzystaj z tych 6 dni PACC i poexpij . Gdy skończy ci się PACC skilluj . Nabicie 60/60 powinno zająć 12-15h (wiem bo moj kolego ostatnio liczyl ile skillowal ) Eq masz spox na lvl . Po skillowaniu poexpij do 25 lvl i skilluj na 70/70 i masz praktycznie skillowanie skonczone (możesz na wyższym lvl dobic do 80/80 i koniec ;) ) Jedyne co możesz kupic to D Lance i P Ammy , ewentualnie Crown Legsy (kiedyś i tak je kupisz :) )
|
kto mi powie jaki armor moge sobie kupic na 17 levelu mam 14k i czy oplaca kupic sie warrior helmet za 6 k :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |