![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Musze podważyć wasze opinie, on niema 13 lat ... on ma z 7. A, że mama do pracy chodzi no to biedaczek musi sam rozszyfrowywać wasze posty... |
Cytuj:
|
No, widze cwany, że się zniżasz do graczy poziomu ~20+. No to gratulacje. Takich to możesz bić, jak masz lvl o ~50 wiekszy... Lotar ma racje, jesteś po prostu rozwydrzonym, niewychowanym dzieciakiem...
Your, Lee Paylong :* P.S. Drasen, czy my sie czasem nie znamy?? |
Cytuj:
A to, że mnie huncisz to za przeproszeniem w dupie mam i tak pokazałeś jaki inteligentny jesteś. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To nie kwestia polskiego, tylko twojej osoby , jestes malo bystrym , malo rozgarnietym chlopczykiem ktory na tym forum nic nie ma do powiedzenia poniewaz nie umie sie wyslowic.Twoje próby obrażania forumowiczów tylko bardziej ukazują jak żałosny jesteś.Wszelakie grożby i twoje texty typu ,,powiedz swoj nick na thori" to tylko próba dowartosciowania sie poniewaz tak samo tutaj na forum jak i prawdopodobnie na rl jestes slaby niczym 8 lvl w tibi.A to że mając 70~ MS zabijasz 20 lvle świadczy o twoim maxymalnym noobostwie w grze. |
A ja chcialbym sie zapytac teraz: czy sa jakies szanse by wojna sie skonczyla w najblizszym czasie, czy jest juz ona wbita w przyszlosc Thorii na najblizsze kilka nastepnych miesiecy? :)
Czy juz za pózno na to, by cos naprawiac? Zeby chociaz uregulowac kwestie random pk po obu stronach... |
Cytuj:
Wątpie aby ktokolwiek wyszedl z propozycją zakończenia wojny .I wątpie aby wojna sie kiedyś skonczyła .A co do random pkingu to to nie do końca tak jak myślisz.Nie jestem za , ale wojna to ogromne koszta , każdy dead , battle to wydatek blessów runów itd.Pkujący zazwyczaj potrzebują pieniędzy aby przedluzyc walke , to taki rodzaj szybkiego zarobku.Na 1 rzut oka jest to złe ze strony Lao ponieważ to my mamy niby zwalczać PA i szeroko pojęte ,,zło" na tym serverze.Ale patrząc z drugiej strony , gdyby nas nie było co by sie stało?Wzy~ nie czuli by żadnego respektu a random pking stał by się jezcze częstszy.Tak czy inaczej oba przypadki są niezbyt chwalebne.Nie moge usprawiedliwiać swoich kolegów z gildi tym że potrzebujemy pieniędzy więc musimy zabijać, lecz każda wojna tym bardziej realna niesie za sobą straty cywilne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czas pokaże, badzmy dobrej myśli.......... |
Ależ niezdrowa sytuacja na tym naszym servie...
Nawet niemozna prosic o zawieszenie broni, bo obie strony by sie zaczeły bić o expowiska, a co zatym idzie... wszystko wróciloby do stanu pierwotnego. Kurcze... z tez pomysłow niemam na tego pata... Widać dane nam będzie pocierpieć jeszcze pare ladnych tygodni. Puki co trzymajmy fason i niedajmy sie zwariowac... :faceoff: |
ta wojna bedzie trwac bardzo dlugo ale wiem 1 ze jezeli Ottoman padnie z 3-4 razy w tym raz bez blesow to chyba zakonczy kariere :D
|
You recognize Thas Vook. She was killed by Masterkila.
You recognize Feawyn. She was killed by Megakila. Gdyby przybiegł trzeci byłby mój :) |
Cytuj:
@EDIT Ekhm. Lotar... Thas vook padl tylko 1 raz ;] /Pramus Fire'Claw |
Cytuj:
Wkleiłem nie to potem padł mi net nie mogłem edytować :P |
Cytuj:
|
Fewyn: Mar 14 2006, 23:46:28 CET Killed at Level 90 by Leathal Bex
and by Megakila Thas Vook: Mar 14 2006, 23:50:56 CET Killed at Level 99 by Leathal Bex and by Masterkila No to remis we fragach: 28-28 :D |
No no... teraz trzeba czekac na wygrana ! Wyz~ maja przegrac :PP
A Cwa~ brechtam z Twoich postow. Naucz sie pisac poprawnie, nie mowie tutaj o uzywaniu polskich znakow, ale mowie tutaj o tym zebys chociaz umial POPRAWNIE napisal pare slow. |
Hail Trivalency :> niezle ich gromicie, wygranej zycze!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I znowu nikt nie przyszedł mu z pomocą.... |
Cytuj:
and by Kayantris Domi Jak zapewne kazdy zdazyl juz sam policzyc we fragach jest: 29-28 dla Trivalency :] . |
cwaniś z ciebie to jednak jest kawal bezmozgowca ... :baby: :baby: :baby: proponuje tobie rozwiazanie . twoich klopotow : zrookuj sie .. :P R.I.P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kazdy ma prawo sie udzielac nawet jesli nie gra na Thori.20ste lvle też. I każdy ma prawo komentować twoją niebanalną inteligencie ponieważ taki wizerunek siebie przedstawiasz.Gdybyś padał jak thas 2 dni z rzędu tracąć 400k~ ciekawe czy chcialo by ci sie nadal walczyć?I o to wlaśnie chodzi.Ale taktyka oraz działania wojenne są zbyt skomplikowane dla Ciebie abyś je zrozumiał.Jesteś tylo prostym żołnierzem który idzie tam gdzie w danym momencie jest mozliwość utrzymania sie na serverze.I zastanawia mnie czemu mówisz w 1 osobie liczby mnogiej (dla twojej informacji my walczylismy itd) skoro wogle nie ma cie online?Ale gdy znowu kogoś zabijemy , zapraszam do nas,na takie ,,lamy" jak my nie potrzeba manashielda pamiętaj :) |
Nowa gildia
No widze, że wczoraj powstała nowa gildia o nazwie "Silent Penguins From The Sea". No i oczywiście nasz "waleczny Cwany" już tam jest :] tylko coś tam tylko 1 wzyciek jest...mało...
|
Uuuu, Ottoman'Pasha: Mar 16 2006, 01:39:52 CET Killed at Level 105 by a demon skeleton. Żal mi go :/
Cwany kut**ie, cieszysz sie?? |
Cytuj:
a co do tej nowej gildi to rano sie loguje na tibia.com patrze ze niemam gildi i widze invite do tamtej wiec wszedlem :) Lotar thas padl 2x ja tesh padlem 2x wiem ze on stracil wiecej expa ale on chce grac an thori a ja ? ja tylko walcze nieraz se pujde troche poeexpic i on ma w **** kasy :) jestem pewien ze wiecej niz pasha :D :D :D :D :D :D :D :D niewiem czemu Lotar tak sie spinasz tylko z Megakilla mozna normalnie pogadac bo ty jestes jakis ***niety ;| |
Cwanish niekoniecznie musze miec lvl 20 .. i grac na innym swiecie .. co nie zmienia faktu ze moja postacia gram tylko ja i to co ona posiada i jest warta swiadczy tylko o mnie .. czego ty o "cwanishu " powiedziec nie mozesz.. poprostu bedepowtarzal to do tibijskiej smierci .. maly zryty szczyl z ciebie .. 8o i prosze nie mecz juz nas tymi gadkami jaki to wspanialy nie jestes i jak to nam nie dolozysz to swiatczy o twoich problemach z samym soba :P co najwyzej mnie smieszy .
przejac po kims rozbudowana postac juz traci na wartosci calej gry .. ty poprostu nie walczys zo nic i przyszedles tylko sobi pozabijac i tak nie twoj apostacia.. |
Cytuj:
mialem okazje rozmawiac z toba pare razy i nie pamietam by w tej gadce (bo nie nazwe tego rozmowa ) bylo cokolwiek normalnego .. i innego niz belkot rozwydrzonego bachora .. ( ps. ale przynajmniej poprawiasz mi humor swoimi postami :D od razu jakos bardziej chce mi sie zyc jak tak sobie twe odpowiedzi poczytam ) Cwanish pisz wiecej pisz co chcesz ale wiecej :!:! prosze:DDDD8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Cytuj:
A teraz ,,se pujdz troche poeexpic" A najlepiej do szkoły..... |
Cytuj:
|
Kimono Lover ja niemowie ze jestem wspanialy itd. a cwanishem gralem od poczatku thori i bede gral ;] w dupie mam co omnie myslicie:) tacy twardzi jestescie tylko na forum nigdzie indziej tesh mam z was niezle pianie :d
|
Cytuj:
|
Cwany kiedyś taki mądry człowiek powiedział, że "Mowa jest srebrem, ale milczenie złotem".... Jak nie rozumiesz to naprawde radzę ci poprosić mamusie, może zlituje się nad tobą i powie ci co to znaczy.... Może przy odrobinie szczęścia pośle cie do szkoły,bo chyba często tam nie przebywasz, co bardzo by ci się przydało obserwując twój sposób wypowiadania się... o ortografi nie wspomnę... I wyobraź sobie, że wiem co napiszesz w następnym poście :) . Zapewne, że "odezwała się następna panienka" (choć ja jestem panienką :) ), i że "już sobie nie pogram" :P ale widzisz ja nie gram już od długiego czasu. Radzę ci Cwany przemyśl swoje życie i to co robisz... a zwłaszcza to co mówisz i piszesz.
|
Cwany smieszy Cie moj nick? spojrz na swoj jest nieadekwatny do Twojej osoby. Aha i wiesz nicku w RL'u sie nie wybiera.. niestety... A tak ogolnie masz cos do 20+ lvli? dawaj na jakiegos OTS zrobimy rowne lvl i zrobimy duela :) Bo przyznam sie mam 23 lvl i? Co bedziesz mnie huncil? dawaj :) czekam.
PS: @Kimono Lover Ja mam 14 lat. A czy zachowuje sie jak nasz kochany cwaniak? |
:dance: ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie ? myslicie ze ja sie tym przjmuje ? *******e to co ja umiem czego nie ile macie lat etc.. macie jakies kompleksy przez to forum ? moze wam niestaje albo cos? no ja nic nato nieporadze bo im wiecej postow tu piszecie tym bardziej sie dziwie czemu ktos was zaadoptowal:o :o :| przykro mi ze mieliscie trudne dziecinstwo bo ja sie wychowalem bestresowo i was *******E :). to juz moj ostatni post w ktorym sie z wami drocze:faceoff:
|
Cytuj:
|
"ale miski niewiem po co wy ciagle cos namnie piszecie" Miśki? Coś mi sie wydaje że tobie ktoś zabrał misia jak byłeś mały i teraz widać efekty tego urazu z dzieciństwa.... A jak już wspomniałeś o adoptowaniu to może ty jesteś i to kolejny uraz z dzieciństwa? I to był twój ostatni post tak? Przynajmnie tak napisałeś więc wnioskuje ze zrozumiałeś słowa mądrego człowieka wspomnianego przeze mnie w poprzednim poście... Gratuluje ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31. |