![]() |
Nooby,pk,soule,cap bo mam maly
|
A ja nie lubie odzywek tego rodzaju:
-ic ztond ja tu huncze ! -ktury mi theifnol mace -morze to byl on ! i wiele, wiele innych |
mnie najbardziej wnerwiają pk i nooby. np. że idziesz sobie poexpić w gobliny na femor hills, mieszkasz w ab a tu wyskakują 25 lvlowcy z RSem i YOU ARE DEAD!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
-polskie nOOby X(
-polskie złodzieje exp loot itp X( -spamowanie listami depo ( ostatnio stało sie to modne na guardi -.- ) |
Najbardziej mnie wkurzaja Noob'Y i Newbie sa to pier**** ped*** :)
|
Mnie najbardziej wkurzają kolesie z "noob offertami" np. sprzedaje sie na Calmie
za 23k około a tu kolo wypala że da mi dark shield, 700gp i dwarven ringa! I jak sie napisze "bye" to odrazu odpisuje nooberek "LOL my offert is good" i za chwile "BR??" -.-... . Wkurzający są też blokerzy:evul: najwięcej ich jest na fd i cyclopach powiedzmy na Femor Hills. |
Nooby !!
Mnie najbardziej wkurzaja takie nooby, co jak sobie do jasnej anielki ciagne lootbaga to podejdzie wezmie i wrzuci do wody, co z tego ma? NIC
tylko tak na zlosc!! A na pvp to ze od 8 lvl nie mozna skillowac bo cie zabija (wole zeby zabili potwory na non-pvp od "You are dead" 4x dziennie X( ) |
Ty mnie w tibi wkurzasz i zkasujcie ten glupi post
|
Chuck Norris
|
mnie denerwują br i teksty takie jak
-wanna hunted? -zaraz pojde po mojego ptotektor i on ma 10000lvl i cie zabije -masz deda na maine |
Mnie Wkurza.........
PLZ free items!!!!pl??br??swe?? I THIEFY!!!!
|
A mnie...
Mnie wkurzaja n00by !! Ale N00by a nie ziomki co idiotów udaja!!
|
-.-
Najbardzej moga wkurzac tylko NOOBY !!!!!!!!X(
|
co mnie wkurza? GRAFA!!! Oczywiscie system pk takze, poniewaz high levele moga sobie pkowac bez powodu i nikt na to nie zwraca uwagi! Nawet jesli ktos ma wiekszy lvl nic sobie z teg nie robi! Albo ziomki maja kumpli na high levelu i zabijaja innym potworki, zeby ta osoba nazwala go noobem. Wtedy se przychodzi high lvlkiem i go pekuje. W kalOnline jest moim zdaniem duzo lepszy system pk. Nie da sie pkowac bez zgody drugiego, a jesli juz sie zgodzi to przegrana powoduje tylko strate hp i nic wiecej. Oczywiscie mozna sie na kims zemscic jesli nas okradl albo cus. Wystarczy zdobyc i zalozyc assasin mask i mozna zabijac, a jesli ktos na zabije to przynajmniej tracimi baaardzo malo expa i zero itemow!!!
I jeszcze w tibi wkurza (a raczej wkurzal...) mnie cap! Jest to troche przyrypane szczegolnie kiedy musisz czołgać lootbaga no i zaraz podbiega jakis noob kosi itemki i sprzedaje i obnosi sie kur** z NASZA kasa! No i jeszcze wkur***jacy jest pacc. Nie mozna sie zalogowac o poznej porze bo trza miec jakiegos porypanego pacca albo nie mozna dojsc do niektorych miejsc, miec domku... w kalu (wymieniam go poniewaz jest 100x lepszy od tibii i akurat tera w nan gram) mozna zalogowac sie o kazdej porze i nie ma jakiegos zrypanego pacca! Cipsoft po prostu wyludza pieniadze na nedznej grze z oropna grafika! Kiedys w to moze gralem ale teraz juz sam nie wiem jak moglem grac w cos takiego! Z miedzy innymi takich powodow tibia to syf i nic wiecej Uff... ale sie rozpisalem :D |
pierwszy post mens to dla mnie zaszczyt powiem tyle ze najbardziej czego nie lubie na Tibi to hackerow to jak wrzód na dupie jak nauczycielka od polskiego czy nie wiem co to sa ochlapy ludzkosci tibijskiej kto hackuje to jest smieciem .................... FReedom Fighter Atack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Mnie wkurza to,że tak łatwo można się w Tibie wkręcić:P...szczególnie jak ktoś gra pierwszy raz(jak ja:D)...i jeszcze-br?....:>
|
Co mnie najbardziej w Tibi wkurza? WY!
|
a wiec
najgorzej wkurza mnie taka sytuacja :
załózmy ze bijemy potwora,atrakcyjnego lootem i expem.... ty go bijesz bijes i sie meczysz 10 minmut....wpakowałes uhów i hmmów na tego hunta....juz się prawie cieszysz ze potwór padł bo zostało mu 20 hp....nagle podchodzi nubek ,uderza i odsuwa trupa kradnąć loota. inna sytuacja-jest zasada "jesli potwór atakuje mnie to jest on mój KU...wa zrozumiano?> MÓJ do K.... Nędzy!" ale mówiąc takie cos noobkowi który własnie kradnie ci expa powie ci cos takiego "a co? kupiłes go?" wkurzają mnie h levele "zapłać 400 k bo cie zabije i masz hunted" lub inna odzywka h levela w stylu "ja Pan,wielki i potężny,padaj na kolana i liż stopy śmieciu" kolejna rzecz związana z h levelami to Prowokacja.... noob char zaczyna cie wyzywać,obrzucać błotem...łazi za tobą....wkurza na maxa....zabijasz śmiecia...wtedy przelogowuje ise na swój Po......ny 100000000000 level i cie zabija bo nie mozesz uciec do pz. to było na tyle jeśli chodzi o samych ludzi w tibii.... jeszcze gorzej wkurzający jest system gry. wkurza mnie ze protection zone to tylko depot,swiatynia,statek itp... wkura mnei ze po smierci zazwyczaj wypadnie cos z eq,ZAWSZE traci się plecak....i level albo wiecej w plecy. Wkurza mnie tez to ze z załózmy 50 levelu mozna spasc na 49-to nie w porządku. wkurzają mnie ceny i przepaśc finansowa miedzy h leverlami a tymi trochę słabszymi. gra powinna byc podzielona na jakies sektory np "thais od 8 levelu do 50" "edron od 50 do 100" w ten sposób wykluczyłoby to wyłudzanie haraczy od biednych ludzi słabsych. wkurzają mnie tez 10=14 letnie dzieciaczki.....a jeszcze gorzej mnie gotuje jak mają ponad 100 level (carismo tak tak o tobie mówie malutki) wkurza mnie uzywanie botów przez ludzi....jakis frajer robi paladyna....wyłazi z rooka....kumpel sorc monka mu robi i ten trenuje z botami miesiące...a wtedy jest ze ma 100000000 skil na distance. osobiście nie wierzę ze wysokolevelowi paladyni nie uzywali tego (i nie tylko paladyni)m przyznam sie ze kiedys spróbowałem. speary podnosza sie same do bp....jest swiatełko itp. taki program był rajem dla paladynów przed update. ;/ załoze sie ze teraz by nie byli tacy cwani. |
glupie nicki mnie nie wkurzaja tylko smiesza, PK tak samo bo to lubie:p , ale co do thiefów to sie zgadzam oni wkur....
|
Mnie wkurzają ludzie których wszystko wkurza!!
|
Dużo by tu wymieniać ale te najważniejsze to:
Mnie wkurza to, że jak nie masz kumpli hi lvl to nie możesz spokojnie w to grać!!! Nooby. Boshe kto ich stworzył. PK nie każdy zły jak go malują. Przekonałem się o tym!!! Ostatnio wogóle cała Tibia zaczyna spadać na psy :( |
Mnie najbardziej wkurza podlizywanie sie slynnych noobków do wiekszych
leveli. X( X( X( |
Mnie najbardziej wkurzaja nooby które sypią takstami w stylu:free items plx,
i was hacked itp. noobki tego typu występują głuwnie w thais dp :) |
Cytuj:
albo zpekowalem kolege :D bo mnie obrazil i wcisna czache rzebym sie przastraszyl hahahha mial nawet fajne eq wylecialo cale (oprucz helmeta) chce i chce je spowrotem :] hahahana |
A mnie wkurza cos takiego. Stoje w depo, za mna staje jakis kolo:
-pl? -tak -dasz cos X( X( X( |
Cytuj:
pl? no ^^ i po robocie xD |
proste nooby
|
Dla mnie najbardziej denerwujące są noobki, które mają kumpli high lvli. Przykład : Expie sobie na katedrze, przychodzi jakiś 15 lvl i mi wybija stwory bierze lootbaga, a jak mówie żeby mi mojego respa nie bił i oddał lootbaga to odzywa się jego kumpel high lvl, straszy itd, a jak zignoruje to przychodzi do katedry. To mnie najbardziej dobija, już wole noobkow bez kumpli. No i oczywiście to co wymieniali już inni. Pzdr...
|
Mnie to dedy jak np masz jakis dobry lot i nagle kick lub źle rozegrasz akcje i ded
a i ci wypadnie jakis lot i jak wrucisz to sie sempi fulla ludzi na twój lot i masz zonka ;( |
Mnie najbardziej denerwuja nooby...
typu.. -Mój kolega ma 70/70 skille na 15 lvlu. -Nie wierze ci. to mnie denerwuje :P Noob plax. |
Mnie wkurza parę rzeczy... Pomijając żebraków, PK, złodzieji w depo (jakiś ciul ma drugie konto na którym siedzi tylko w depo i kradnie...), hackerów, itd. irytuje mnie to, że nie istnieje żaden pierścień dla palków (np. aim ring) albo że ci co wybrali cluby nie mają żadnej przyzwoitej broni jednoręcznej (dwuręcznej zresztą też). A do tego club ring jest różowy! Głupi kolor ;D. Dodatkowo złości mnie też postawa GM - jakoś nie chce im się zareagować na hackerów, złodzieji. Raz patrze na trade a tam jeden gościu reklamuje super stronke o tibii skąd można ściągnąć program do auto expienia i auto lootowania (rotfl) - wiadomo, hacker. Mija pare minut a do trade pisze 2 innych gości pisząc dokładnie ten sam tekst co ten pierwszy. Weszli na stronkę przez ich głupote ale gdyby GM zareagował może by tego uniknęli. Zerknąłem na stronke - mieli coś około 25 lv. Gościu pisze już ten "spam" o cheatach już od tygodnia na trade ale jakoś nikt go nie zbanuje...
|
@Up
Kiedyś sobie gram, koleś wysyła adres strony z cheatami. GMi są ślepi, trzeba im na tacy podać, tj. skopiować (Hacker: www.stronazcheatami.pl), nacisnąć ctrl + r i wysłać to. Ja raz tak zrobiłem i po jakiejś godzinie pojawił się taki oto napis: Thanks, he's banished. :D @Sorki za offtop@ |
10 szlagów
Rzeczy wkurzających mnie jest tyle, że wymienię 10:
Miejsce 10: brazylijczycy - jak się jest bardziej dynamicznym to tak nie irytują, co prawda jak się stoi pare godzin pod depo to potrafią w kośc dać, czasem ma się wrażenie że mają jakiś zlot czy cos takiego. Miejsce 9: ogolnie rzecz biorąc iberojęzyczni - tacy czasem znają po angielsku jedno słowo - huntet (specjalnie nie napisałam hunted). Pyta się mnie taki o coś po hiszpańsku. Znam hiszpański, ale nie chce mi się gadać, wiec odpowaidam: No habla Espanol (nie mówie po hiszpańsku). Reakcja tegoż gościa:hunteT n00b... krew zalewa jak tą priesteskę na avatarze. Miejsce 8: O noobstwie może nawet pisać nie będę, bo gdybym zaczęła wylewać swe żale, to by ksiązka powstała... Miejsce 7: Wszelkie lagopodobne rzeczy - mi na przykład postac chodzi dośc wolno i tak to wygląda jakby pływała. Niezbyt miłe. Miejsce 6: Gdy ktos włazi mi na expowisko i mówi "Leave 'cos its mine place" zarąbałabym gdyby nie to, że atakuje graczy tylko w obronie życia... Miejsce 5: Wszelcy tacy, co powodują, że ekran mi sie staje wręcz żółty, bo oni sobie muszą robić obrazki ze znakow przestankowych i nie można nic zobaczyć z ofert handlowych (ale to zabrzmiało :) ) Miejsce 4: Odzywki: br? pol?(przeciez mam nick po polsku, nie?) i taka, od której ręce i nie tylko opadają: PAY OR DIE! Miejsce 3: Ludzi, którzy na widok mojego nicka zmieniają outfity na różowe... Miejsce 2: Szeroko pojęci PK, podziele ich na dwa podpunkty: a) Ci, ktorzy biją tak po prostu b) Ci, którzy biją, bo lubią różowy (grający na Iridii zapewne znają niejakiego Rauera...) ...i Miejsce 1: PACC!!! Nie będę się rozpisywać w tym temacie... dośc że powiem, że odkąd babcia mojego chłopaka zafundowała mu rocznego PACCa to bardzo często robie sobie na nim testy run... Wyplułam trochę trucizny. Już mi lepiej... :evul: |
Mnie Najbardziej Wkurza To ...
Mnie Wkurza Jak Koleś Podchodzi Do Ciebie I Zaczyna W Ciebie Walić.
Taki Typ To Mnie Dopiero Wkur...czia :p Mam Takich Po Wyżej :o 8o . No I To To :D . |
uHuh;]]
no wieC czaS na moJą wyPowieDz;]] no wiec...mnie wkurzają nOoBy ktore łażą do Ciebie 10 razy z pytaniem " dasz cos za free" , a jak dasz mu robaka albo jagódke to groża ze powiedzą znajomym i Cie zabiją xPP no i gLupie niCki :PP chOdz saMa nie miaŁam LepsZego..no aLe koLega wyMysLiŁ =PP no i oczywiscie PACC =PP a o tym juz na innym temaciee=P wchodzcie i wypowiadajcie sie;]]pZdr:)
|
Mnie wkurza P_A_C_CX(
|
mnie wk*****ją takie debile co mowia "free items plx" lub "plx 6 gp"
|
pk mnie nie wkurzają bo nie mam z nimi do czynienia - gram na serwerach non-pvp :P ale rzeczywiscie strasznie wqrwiajace jest jak trenujesz/skillujesz gdzies podchodzi jakis n00b i zabija ci potworkiX( X( X( X(
a nie gram na serwerach pvp bo "w tej grze i tak jest ciezko zdobyc lvl a widmo stracenia go przez jakiegos barana jest dołujące" |
Mnie denerwują brazyle. Kiedy byłem w trakcie wycieczki krajoznawczej po bagnach Venore (a wcześniej to samo było w jaskiniach koło Thais) i lezie jakiś "Menello di Srello di Nuubo de Brazyllo" i nawija coś do mnie po brazylijsku czy po jakiemu oni tam mówią. Ja do niego "I don't understand" a on dalej nawija. Wkurzyłem się trochę i powiedziałem "nie rozumiem". Dopiero wtedy wydusił z siebię "i hund here". W sumie nie było by w tym nic aż tak dziwnego, gdyby nie to, że gdy go zobaczyłem to zaraz zawróciłem, bo co mu będę expowisko zajmował. A koleś lazł za mną i nawijał po brazylijsku ;)
|
Cytuj:
@topic. 1. br? swe? pl?(tego to ja juz najbardziej nienawidze, nick mam "Dziadek Zenek" a polak ma jeszcze czelność pytać pl?) 2.Moj tata to gm... 3.leave! 4.you lose 100 hitpoints by attack cachero :P for nothing! 5. PA 6. Lenistwo gm'ow, na na thori to gm albo ma refleks szachisty albo afkuje.... 7. Hamstwo POLAKÓW 8. polak vs. polak ? nic nowego hmm to chyba juz wszystko jak se przypomne to dam edita xD Cytuj:
A co do 6 gp to zawsze daje bo to sie nazywa uprzejmość. Być może Ty kiedyś bedziesz potrzebował pomocy a ten co dales mu kase udzieli ci jej :). Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |