![]() |
Mi się bardzo podoba 66/66 :evul:
@down mnie też |
:rotfl:
Cytuj:
|
Hehe!"Czym bede karmic demona?!" hmmmm...Moze palkami...?
666/666 |
Rotfl, czuję się rozj... tzn. pwnt ;)
A odnośnie okrągłych liczb, życzę trzydziestego trzeciego (66:2) odcinka i 66600 odwiedzin ^^' |
Koniec knajtów-nabów!?
To kto teraz będzie walił z aksa? ;< |
Cytuj:
|
Nie no Nadrill ja nie mam do Ciebie slow.... wy****ne są te fake :D mozna sie ostro usmiac :D:D:D:D czekam na nastepne odcinki :]
P.S: Powinni Ci za to płacić :) @edit: Bym zapomniał :P Ocena: Treść: 10/10 Humor: 11/10 <= :D Ogołem 10.5/10 :D Pzdr ":) |
|
Jak zwykle super! Nie wiedziałem, że sorcowie są tacy pożywni i zdrowi.
Btw. Szatan chyba zrobił to danie dla demona dzięki 'Pomysł na: sorcerer w sosie własnym' :p |
Omg nie moge z demona xD i ze zue'go UE :)
Ten knajt co wczesniej byl tez rox :) Dajesz more. |
21. pasek@:
Naprawdę zajedwabiste zajedwabiste zaje...? A! Mam dać ocenę! Oczywiście ocena 100/100... EDIT@: Wszyscy w tym samym czasie wysłaliśmy posta xDDDDDDDDDDDDDD. |
heh
nawet nie wiedziałęm że nowy pasek dałeś :D wyprzedaż desingrate ;) |
niezle xD
kurde teraz sie bede bal zeby mnie na tibii niezjadl xP
hehe ciekawe co teraz wymyslisz ;P |
WoW
Super fake!!!!!!!!!!!!! Jest humor, dobre wykonanie i BR'owski Demon :baby:
Ocena:10/10 |
zostawie to bez komantarza...albo :) jak zwykle super!! 666/666 :D:D:D
Dajesz neXttttt....:cygaro: |
Cytuj:
|
Za****sty fake najlepszy chyba na tym forum :]. Zuo i 666 4Ever :evul: :evul: :evul:
|
Trochę odświeżyłem wygląd fake'a. Jest 'chudszy' i zmieniłem nieco czcionkę. Taka wersja Lite. ; )
Zmieniłem także pierwszy post. Dodałem opis fake'a, Mini FAQ(do niektórych nie dociera, więc byłem zmuszony), oraz bestiariusz, czyli postaci, które wystąpiły w fak'u(wybaczcie mi) więcej niż jeden raz. Aha, na razie nie daję serii o Update. Będą później, jak wykorzyste te pomysły, które mam. I pasek numer 22: http://img108.imageshack.us/img108/5...sczarnykz6.png |
To mają wycieczke :P
|
Rotfl!!! teraz wyobrażam sobie jego rodziców
- kochanie, demon nam się nie udał ^^ 1337/666!!! człowieku, tylko dzięki tobie nie wyskoczyłem z okna! pocieszasz mój świat! :D |
nie no niemasz sobie rownych Nadrill :)
Ocena fake'i: 777/666 |
Hahaha xD ,,przeleciec cie?'' omg to mnie rozbroiło :)
Genialny odcinek...Gratz ;) |
buehehehe
przelecieć cie :D mało z krzaesła nie spadłem :D moja ocena to ZUO/666 :cup: |
Cytuj:
Czyżby demon nauczył się polskiego? @edit: BT'W, w FA(!)K'u więc'ej niż j'ed'en ra'z byli Ca'rmen, Co'of, Bria'n i kap'itan Walec'zne Ja'jo. Ha! FA!Kiem fani nazywali FUC!Ka (komiks internetowy). |
Cytuj:
Koment! |
Kurde masz naprawde fajne poczucie humoru. Bardzo fajny fake. Rozwaliłeś mnie tekstem "Przelecieć cię ?"
|
OMG... "Przeleciec cie?" Rozwaliło mnie to:P Nadrill masz dar rozsmieszania ludzi xD.. More!More!More!More!More!More!More!More!More!More! More!More!More!More!More!More!More!More!More!More! More!More!More!More!More!More!More!More!More!More! More!More!More!More!More!More!More!More!More!More! More!More!More!More!More!More!More!More!More!More! More!More!More!More!More!More!More!More!More! :D:D
|
|
Fajne 777777/ 666666
|
Hehehehe
Jak zwykle mnie rozsmieszasz :D |
10/10 odcinek i fejk świetny!
|
No i w końcu demon kogoś przeleciał :D . Fajny odcinek. <trollmode>Dafah szypciej nouwy fejk !!!111 ajak nie to jestes mestkii nażad pciowy!!!111</trollmode>
|
Niech on zezre znów tych najtów i stanie się demonem ;< moge oddać mojego 40 ek na kyrze. A tak wogle to, Oi
|
Tradycyjnie extra odcinek.
666/666 |
Fajne fajne ^^
Demon szaleje, i ,,fru?'' Czekam z niecierpliwoscia na kolejna dawke humoru ;) Pozdr0 B) |
Chłopie szczerze mówiąc opisy postaci to porazka psujesz innym zabawe jak cholera najlepiej odkrywa się zachowanie postaci itp. po przeczytaniu komiksu a tutaj taka osoba która jeszcze nie wie co to za komiks przeczyta te opisy i juz bedzie miała all na talerzu skasuj to szybko ;/. A i zmien awatara bo tamten był bardziej Zuy :D.
|
Cytuj:
żebym nie dostał warna za offtom mówie: nardill more plx!!! |
Ops ;p Ale nikomu się nie podoba mój pomysł ? ;O
|
calkiem fajne i sporo odcinkow :D
9/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40. |