![]() |
re :UP
Temat może założyć zajerestrowany użytkownik, a poradnik może napisać każdy, lecz w dziale "Wasze propoz. poradników", stamtąd dobry poradnik może zostać przeniesiony do działu "Poradniki". |
??
Cytuj:
k tylko poweidz mi czy ja moge zalozyc temat? jak tak to napisz pokoleji w punktach:D |
Zółte promienie
Jak ja uderzam w przeciwnika ii on dostanie w zbroje to czy to sie liczy jak chmurka czy nie ???
|
dobry poradnik dzieki niemu mam takie skile hehehehehe :D
name: Selverius :flaga_pl: lvl: 19 :D skile : 67\67 :miecz: m.lvl : 4 :mag: profesja : Knight :wiking: ____________________________________________ You were my buddies in the day or night. I came to laugh, to cry, to fight. I came to see how much we are the same. I came to know your soul, if not your name. |
Super poradnik , bardzo mi się podoba ; d
|
Coś o skilowaniu...
Mam bardzo ważne pytania na które nie znalazłem odpowiedzi w innych postach.
1)Na jakich potworkach jest najlepiej trenować żeby skile rosły jak najszybciej? 2)Czy szybkość rośnięcia skili jest związana z jakimi potworkami sie trenuje? Za odpowiedzi z góry dziękuję |
Coś o skilowaniu...
Mam bardzo ważne pytania na które nie znalazłem odpowiedzi w innych postach.
1)Na jakich potworkach i w jaki sposób jest najlepiej trenować żeby skile rosły jak najszybciej? 2)Czy szybkość rośnięcia skili jest związana z jakimi potworkami sie trenuje(np z dwarfami czy slimami)? Za odpowiedzi z góry dziękuję |
Cytuj:
1) Nie 2) Nie :D |
Lol
Cytuj:
CO??!! Ja kiedy chodziłem z bronią 2 ręczną po 2 godz. treningu z rotami na max defie WCALE mi shielding nie urósł. Chyba ci się coś popierniczyło....może to był wcześniejszy awans z shielddem?? X( |
Skilling shield bez shielda??
Cos mi sie nie wydaje ze to mozliwe by walczac samym mieczem oburencznym miec shiekdin wieksz... :)... cos jest nie tak... :]
Moze udalo mu sie to... gdyz mial zboje, helm, spodnie i buty...:) |
poradnik fajny ale...
ten ostatni updejt... poradnik zostal stworzony przed nim i tu pojawia sie moje pytanie, czy cos sie zmienilo w treningu, czy lepiej wchopdza skile itp.
|
Mam pytanie dotyczace treningu paladynem - otoz uderzajac ze spearow w trolle nawet na full def. bardzo szybko je zabijam, przez co trening staje sie bezsensowny. Czy jest sens trenowac na czyms innym przy znikajacych broniach rzucanych? Czy musze pogodzic sie z ta sytuacja?
/Pozdrawiam |
Świetnie sie spisałeś! Ale...(zawsze jakieś "ale") wszystko śliczne, ładne tylko gdzie trening mag. lvl'u?? :P
|
re: UP
Ja Ci powiem jak trenować mlvl skoro tego nie wiesz... Zjedź coś i jak będziesz miał 20mp to wpisz "utevo lux" i naciśnij enter. I tak przez tydzień aż zrobisz 4magiclvl. |
O lol trenieng:P
Kurde ja mam 12 lvl a mam slebe skille ;( 37/28 :P 8o moze ktos ma posatc w Thais na servie empera??numa numa jej numa numa jej numa numa jej numa numa numa jej
|
zaówazylem bardzo ciekawa rzecz mianowicie zdjalem shilda gdy bily mie 2 potwory ku mojemu zdziwieniu zamias ciosy isc na arm ciosy dalej szly shilda z poczadku pomysalem ze to pewnie przez bron zdjolem bron i dalej szlo na chmurki zdjolem wszystko i tylko blod hity szly (przez to ze sie zagapapile i to pisalem padlem i stracilem z 65 na 63 skila ;( )
|
Szafix:
Te żółte promienie chyba oznaczają że np. potforek cie nietrafił i w tym Raynold sie chyba pomylił ;P ale ja niejestem tego pewien =) |
Spoko poradnik naprawde fajny. Dla mnie sie na pewno przyda gdyz dopiero rozpoczynam ttrening ostry . pozdro ;)
|
zapomnialem tylko dodac ze nie do konca zgadzam sie z tym treningiem z potworkami. Przeciez jak ma sie armor to one czesm omijaja shield iwala w arm i to sie nie liczy do awansu
|
Fajny poradnik
Najbardziej podoba mi sie czas trenowania teraz wiem ile musze czasu poświęcić. :crusader: :crusader: :crusader: :crusader:
|
GZ poradnik bardzo fajne teraz bede wiedzal ze potworek mnie nie musi trafiac(nie wiedzialem tego ;( ) i bede wiedzal ile czasu rosna skille.
|
Niewiem jak wy myślicie,ale mi tam trenownie shielda pomogło i pomaga.Osobiscie trenuje w swordzie i mi sie najbardziej podoba właśnie sword.
|
ahh ten trening
Witam.Czytalem na temat treningu i musze powiedziec ze duzo sie nauczylem :)
Pierwszy raz gram knightem i wiem ze najwazniejsze są skille bez skilli to nie knight. :p Kiedys gralem pallem oskillowalem się i hack zrobilem roczna przerwe i teraz od 3 tygodni gram w Tibie mój knighcik : lvl 17 - nic nie expie prawie :P m lvl 3 - hmm musze powiedzec ze nie wiedzialem ze tak powoli idzie u najta skille - 62/61 hmm dla niektórych male jak na 3 tygodnie granie ale ja sie ciesze ze takie mam ;) ZYCZCIE MI POWODZNIA MAM ZAMIAR WBIC W NAJBLISZSZYM CZASIE 75 AXA :cup: To TyLe PoZdRo =] |
Dobrym pomyslem jest tez trenowanie na slimach. Po pierwsze mnoza sie wiec nie ma klopotu z loorowaniem. Po drugie maja slaba obrone, wiec nie trzeba sie martwic ze zadajemy za malo blood hitów. No i po trzecie maja sporo zycia. Sam na nich skiluje. Tylko troszke mocno wala jak ma sie slabe skile i eq. Pozdr
ps. Nie czytalem wszystkich postów wieć jeżeli ktoś wcześniej napisal to co ja to przepraszam za powtórke. |
@up
No slimy są niezłymi "pomocnikami" , jak już powiedział Qadam.
Eq wystarczy średnie, skille 60+. Można startować na niższych, ale to chyba nie ma sensu ;) |
Skille
Ja mam knighta na Celeście (non-pvp) ze skillami 51/50 (na 10 lvl)B) .
moje eQ to: Steel Helmet Knight Armor Beholder Shield Ma Być Fire Sword (narazie zbieram) Plate Legs Boot Czy może mi ktoś powiedzieć czy to jak na ten server dobrze ? Z góry thx Pozdro for all |
Przejżysty poradnik, zasługuje na pochwałe8o
|
Witam. mam problem, poniewaz wlasnie zaczalem grac knightem, wyszlem na maina i cwicze skile. mam dopiero 24/24 i strasznie wolne one ida!!! czy jest to mozliwe ze wolniej mi ida skile? aha, ide w cluby, prosze powiedzcie jakiego mam cluba uzyc i trybu aby wydajniej trenowac, ps. trenuje na trolach w ab. prosze o odpowiedz!
|
gdzie najlepiej trenic?
moim zdaniem najlepiej trenowac tam gdzie sie niekrecą ludzie ;)
dobre miejsca: ~niedaleko orclandu wysuniete miejsca gdzie łowimy rybki obstwiamy sie parcelami i nas niewalą nas te słabe potwory co sie tam kręcą (to wcale niejest tak blisko orclandu :D ) ~wyjscie z hellgate zamykamy mostek od scrodka i sobie trnimy na dole ;) :sword: tyle ze jest maly problem bo mam o 7 mniej shieldingu niz fightingu :D moim zdaniem to 2 bardzo dobre miejscowki a wy gdzie radzicie trenic? :) P.S. dobre ale sprawdzone :D --> osób sporo można spodkać :D |
senja vega greenshore jeziorko w kazo
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ej już nie rozumiem, jesli juz zablokuje sie w tym treningu(tak ze co 5 strzal bedzie sie liczyl), to jak mam sie odblokowac ??
|
Tak Ray,
Jeśli chodzi o shielding z bronią dwuręczną to... Leci ale bardzoooo powoli i awans jest prawie nie możliwyn ake jednak może sie zdarzyć :D |
mam pytanie czy jest roznica kiedy skiilluje majac na sobie p-set, dragon shield i najslabsza bron, a majac k-set,dragon shiled i najsłabszą bron ;]?? (czy te skile rosna wtedy szybciej czy tak samo???)
|
re: NiKy
W prędkości skillowania nie ma różnicy. W jakości może być tylko taka że w k-set potwory będą Ci zadawały mniej obrażeń (chociaż dwa potwory do skillowania typu rotworm,dwarf czy minotaur na dragon shield i p-set i tak nic nie powinny zadawać). Zresztą, jeśli trenujesz i na moment odejdziesz od komputera i tą chwile wykorzysta PK (czego oczywiście Ci nie życze) to zawsze lepiej stracić coś z p-seta niż z k-seta :). |
hahahzzzzzzzzzzzzxxxxxx tak tak tak
Cytuj:
|
jakoś mnie nie przekonuje...... :/
nie mam zastrzezen co do treninu (co, jak na czym) ale przeciez mozna urzywac czekos innego a nie same włucznie( np: kamienie 10atk.) z nimi na luzie z 2 rotami skilujesz ile wlezie! ale mam zastrzezenia co do długosci przejcia ze skila na awns następnego ;( wg twoich obliczen ze skila 78 na 79 trzeba 22 h a ja stanowczo moge powiedziec ze to nieprawda (mój palek właśnie wchodzi na 79 dyste i zrobienie 70 % zajeło mi ok 3-4h :] B) :] ;) :cup:
|
Widze że sie nieźle napracowałeś.....
GRATZ :D |
ej mam pytanie czy oplaca mi sie grać Pallkiem:>??
|
Cytuj:
omg >.< CZłOWIEKU URWALEś SIE Z KSIęZYCA CZY SPADłES Z CHOINKI????? LOLKU NAUCZ SIę SZUKAć X( X( X( X( X( X( X( X( sorry....poniosło mnie :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14. |