Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Anoniemk 12-04-2006 09:20

Wszystkie fragi zdobywane przez Wanted są po północy;-)

wr00n 12-04-2006 09:58

Wyedytowalem bo nie chce miec hunta.

Farm~ 12-04-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
Channel saved at Tue Apr 11 09:00:49 2006
08:54 Dazo Warchief: why?
08:54 Dazo Warchief: mam aola
08:54 Dazo Warchief: tracisz swoj czas/runy
08:54 Dazo Warchief: utani hur
08:55 Dazo Warchief: utani hur
08:55 Dazo Warchief: utani hur
08:56 Grimm: hmm
08:56 Grimm: a wiec
08:56 Grimm: reasumujac
08:56 Grimm: 20k
08:56 Dazo Warchief: ta
08:56 Grimm: za runki jestes mi winnien xd
08:56 Dazo Warchief: a ja stracilem tez w huuj runow
08:56 Dazo Warchief: -.-
08:56 Dazo Warchief: nic nie zaplace
08:56 Grimm: ok
08:56 Grimm: to nie pograsz
08:56 Grimm: ;)
08:56 Dazo Warchief: kuurwa swoja droga to nie ladnie bic brata swojego rune,makera
08:56 Grimm: no to twoj brat tez padnie.
08:56 Dazo Warchief: a on to za co?
08:56 Dazo Warchief: za to ze ci hmmy robi?
08:56 Grimm: za to ze ty nie chcesz palcic
08:57 Dazo Warchief: aha
08:57 Dazo Warchief: czlowieku
08:57 Dazo Warchief: nie bede placicl
08:57 Dazo Warchief: wole tracic aol i blessy
08:57 Grimm: Nie bedzie gral.
08:57 Dazo Warchief: niz dawac tobie zarobic
08:57 Dazo Warchief: nie bede gral
08:57 Grimm: :)
08:57 Dazo Warchief: trudno
08:57 Grimm: ok
08:57 Dazo Warchief: ale ty nie bedziesz kasy mial
08:57 Grimm: powiedz to tez twojemu bratu
08:57 Grimm: xd
08:57 Grimm: Mam duzo kasy
08:57 Grimm: xd
08:57 Dazo Warchief: no to po co ci moja?
08:57 Grimm: za moje runki.
08:57 Grimm: nie chce byc na -
08:58 Dazo Warchief: nie trzeba bylo strzelac we mnie
08:58 Grimm: bo cwiczylem pvp.
08:58 Dazo Warchief: to sobie scwicz na otsie
08:58 Dazo Warchief: bo rezczywsice musisz potrenowac
08:58 Grimm: chcesz 2 bana ?
08:58 Dazo Warchief: 2 bana za?
08:58 Grimm: za gowno.
08:58 Grimm: juz nie pograsz
08:58 Grimm: i nic nie masz do zaplaty
08:58 Grimm: hunted 4 ever
08:58 Grimm: + your borther.
08:58 Grimm: cu
08:58 Dazo Warchief: narazie
08:58 Grimm: Sijj paly.
08:58 Dazo Warchief: ty ssiesz coddzienie
08:58 Grimm: poliz stopy
08:58 Dazo Warchief: frajerze
08:58 Dazo Warchief: zaajeebany
08:59 Grimm: xd
08:59 Grimm: ok
08:59 Grimm: Make new char.
08:59 Dazo Warchief: po co
08:59 Dazo Warchief: zebys go random spekowal?
08:59 Dazo Warchief: ten mi sie podoba
08:59 Grimm: ta
08:59 Grimm: ciekawe ile bedziesz walil expa
08:59 Grimm: /dzien
08:59 Dazo Warchief: hehe
08:59 Dazo Warchief: wiecej niz ty
08:59 Dazo Warchief: siedzac w pz na wojnie
09:00 Grimm: haha
09:00 Grimm: xd
09:00 Dazo Warchief: teraz koalicji nie ma to taki cwany
09:00 Grimm: aff
09:00 Grimm: ok
09:00 Grimm: .
09:00 Dazo Warchief: idz zabij np deeamonicuz

A wy kuurwa co, malo macie jeszce wrogow?
@edit : poprawialem przeklenstwa

Ucieklem mu z 4 poziomu cyclo xD

GRATZ!!1!~

Nosso Mc'Furry 12-04-2006 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cowmanawarge
Hmm zastanawiam się od czego by tu zacząć bo czytając niektóre wypowiedzi aż się we mnie gotuje.

Jest kilka tematów które przewija się na non stop:

1. Drazharm - chyba najpopularniejsza osoba na serwerze. Nieba chyba nikogo kto by o nim nie słyszał. Jedni mu gratulują, inni poniżają... ale chyba wszyscy po części zazdroszczą jego umiejętności gry. Bo niema chyba w Vision i DoF nikogo kto niemiał by go na VipLiście i przynajmniej raz nie rzucił exiva "Drazharm. A tak wogóle to jeszcze nikt niestwierdził tutaj że używa on bota.

2. Sprawa bota - gdy tylko komuś dobrze wchodzą SD lub UH odrazu musi on używać bota. Cors tłumaczysz się że przeżyłeś 3 UE bo miałeś ringa (wporządku) ale pisałeś też, że użyłeś czaru Exura Vita twierdząc że żaden bot tego niepotrafi. Otóż uświadomię Cię jest taki i chyba jest najpopularniejszy na serwerze... nazywa się Tibia Black Ice. Ale sprawę używania bota pozostawmy GM i tak się nikt nie przyzna do używania.

3. Wanted Academy - ta sprawa mnie najbardziej interesuje, zwłaszcza że sam jestem w akademii. Cors i tu znowu słowa skierowane do Ciebie... pisałeś iż uśmierciliście ok. 10 ludzi z akademii za pomocą noobów. Wiem że liczba 10 ładnie wygląda, ale chyba lekko przesadziłeś. Co do przydatności Akademii w walce jest ona raczej niewielka ze względu na lev jej członków... ale przecież właśnie dlatego nazywa się akademią. Co do stwierdzeń iż są w niej same nooby które padają to zauważ że jak wpadnie kilku chłopaków na lev 90+ to cóż można zrobić mając 40 lev? wyrok juz zapadł. O sile akademii będziemy mogli przekonać się dopiero podczas dużej otwartej bitwy. Jeżeli chcecie się przekonać o naszym zgraniu to może zaimprowizujmy starcie pomiędzy akademiami na kształt wojny miast???

4. Wynik wojny - na to pytanie tak naprawdę nikt nie zna odpowiedzi, gdyż siły są wyrównane po obu stronach i póki co obie strony unikają Walnego zgromadzenia. Jak narazie Wanted udało się przeprowadzić kilka naprawdę udanych akcji, mimo przeważającej ilości wrogów.

Teraz tak btw. zastanawiam się czy niektórzy czytają co piszą? Na forum każdy każdemu wymyśla a to od noobów a to od boot userow. Panowie trochę kultury nie zachowujmy się jak przeczkolaki!
Cors niewątpie w twoje umiejętności gry, posty tez całkiem dobre piszesz lecz czasem cię ponosi (szczególnie jeżeli chodzi o Draza – co on ci zrobił?). Nosso niemartw się wkońcu załapiesz się na jakąś zadymę ale pamiętaj to jak wypadniesz zależeć będzie w zupełności od Ciebie (wiadomo, że każdy ma jakieś życie poza Tibią i czasem lagi).

W 90% popieram Twoje zdanie. Zauważ też jak napisałem wyżej że Wanted Academy jest gildią podległą do Wanted, a ów Wanted nie interesuje co się dzieje z członkami WA. Jak Yavimava napisał wyżej "mięso armatnie nam bijecie" No więc sam pomyśl czy opłaca się byc dalej w tej gildii która jest ignorowana przez Wanted =)

Qba =] 12-04-2006 13:43

Z tym całkowitym ignorowaniem to bym nie przesadzał... ale chyba nie liczysz, ze będą tak poważani, jak członkowie Wanted 0.o ?
Academie każdej gilidii mają podobne prawa i założenia...

Nosso Mc'Furry 12-04-2006 15:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =]
Z tym całkowitym ignorowaniem to bym nie przesadzał... ale chyba nie liczysz, ze będą tak poważani, jak członkowie Wanted 0.o ?
Academie każdej gilidii mają podobne prawa i założenia...

Przypatrz się, raz nawet na własnych oczach widziałem jak Vision ubiło takiego członka własnie WA. Drazharm co dziwne przyleciał, ale czy na pomoc?
Nie sądze, zobaczył co się dzieje i uciekł :/

Oczywiscie ten gość padł bo nie otrzymal żadnej pomocy ze strony rówieśników z Wanted.

@Drazharm

Zmień statystyki wojny.
To co Minavand zdobył przed zadeklarowaniem wojny nie liczy się :)
Tak samo fragi zdobyte przez nas przed wojną się nie liczą (patrz Elite Cruscher)

tajemniczy111 12-04-2006 15:57

To minavand wypowiedzial wam wojne wczesniej i on zdobyl te fragi, wiec sie licza ;]

Sierput 12-04-2006 16:06

Macie powyzej przyklad rozmowy. Tak wyglada Azura w wydaniu Wanted :)

Zwieshu 12-04-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargusiekk
Co do postaci to Gragusiek byl moja powazna postacia i bez sharowania tak jak ty to robisz aaa nie chce ci nic mowic ale mam swoje wlasne postacie na Kyrze 48 palka wiec nie pisz zadnych bzdur jak nie wiesz xD a co do sharowania to kazdy wie ze to robisz zeby od pon. do pt. siedziec po 10h-18h buhahaha smieszne to jest zapewnie mi zaraz wyjedziesz z tekstem ze ty do szkoly nie chodzisz xS zalosny jestes sharingowcu ... tylko tak protafisz grac.

to mnie rozbawilo ze gargusiek jest bez sharowania, nawet ja wiem ze swego zcasu miala minimum 2 ownerow jak naprzyklad Czarek de'cube choc i ja mialem pass do tej postaci przez kilak dni wiec te bajki ze nie szarowales i jest to twoja postac zachowaj dla siebie

tandeta

Zwieshu 12-04-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shodek
I jak tam zeus masz tego aimbota w TBI o ktorego tak blagales na tibia.org.pl ?

hehe moze i ma ale mam jedno pytanie poco zeusowi bot chyba z sd nie strzela a do hmm explo a zwlaszcza gfb bot nie jest potrzebny bo przewaznie uzywa tego jak jzu kogos strapuja, tak mi sie zdaje.

paps

Sathan 12-04-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anoniemk
Wszystkie fragi zdobywane przez Wanted są po północy;-)

Ale liczac od polnocy do polnocy :]

Nosso Mc'Furry 12-04-2006 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
To minavand wypowiedzial wam wojne wczesniej i on zdobyl te fragi, wiec sie licza ;]

Gdybyś nieco się zastanowił...
Minavand wypowiedział nam wojne i wyszedł z Wanted.
Teraz mamy wojne pomiędzy DoF&Vision vs Wanted więc fragi MInavanda zdobyte w pojedynke nie są liczone.

Może Wanted dodaje je sobie bo boi się że przegra? :S

Franco 12-04-2006 19:19

Drazharm

Mam ciekawostke dla forumowiczow.

Otoz wasz wielki wodz Drazharm kaze placic mojemu znajomemu 100k za to ze mnie zna-ladny powodzik panie el drazito noobito.

Za pierwszym razem kazal mu placic za to ze mnie zna na rl-lecz chlopak sie pomylil bo moj ziom jest z Nisko a ja Pily-no troche kilometrow no ale Draz pewno nie zna sie na topografii wiec wybaczam mu.

No nic el drazito ciekawe co Ty na to.

Tyle ci twoi membersi pisza ze wy nie robicie pa a tym bardziej Ty a tu widze prosty przyklad pa/wymuszenia.

Gz dla ciebie

Franco

Drazharm 12-04-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Mam ciekawostke dla forumowiczow.

Otoz wasz wielki wodz Drazharm kaze placic mojemu znajomemu 100k za to ze mnie zna-ladny powodzik panie el drazito noobito.

Za pierwszym razem kazal mu placic za to ze mnie zna na rl-lecz chlopak sie pomylil bo moj ziom jest z Nisko a ja Pily-no troche kilometrow no ale Draz pewno nie zna sie na topografii wiec wybaczam mu.

No nic el drazito ciekawe co Ty na to.

Tyle ci twoi membersi pisza ze wy nie robicie pa a tym bardziej Ty a tu widze prosty przyklad pa/wymuszenia.

Gz dla ciebie

Franco

nie podoba sie? wez sprawy w swoje rece....

zanim ci je obetniemy frajerze bity

Franco 12-04-2006 21:18

ehm...

Jestes tak pusty czy tylko mi sie zdaje

Co ty wogole wypisujesz losiu jeden-narazie to ty uciekasz przedemna a nie ja przed toba wiec....:)

Franco

Gargusiekk 12-04-2006 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu
to mnie rozbawilo ze gargusiek jest bez sharowania, nawet ja wiem ze swego zcasu miala minimum 2 ownerow jak naprzyklad Czarek de'cube choc i ja mialem pass do tej postaci przez kilak dni wiec te bajki ze nie szarowales i jest to twoja postac zachowaj dla siebie

tandeta

Moze cie zaskocze ale to Czarek De'Cube mial 2 ownerow -.- mnie (Gargusiek) i Czarek, Czarek byl wlascicielem Czarka de~.
A co Do Garga to ja ta postac zalozylem i to ja nim trenilem i expilem.
Wiec mi tu nie pier**l ze ja sharowalem ... bo to jest smieszne,nie wiesz a gadasz glupoty-.-
Grag istnieje/istnial prawie od poczatku Azury. Azura miala miecha kiedy Garg powstal.

Pozdro me xD

Mebius 12-04-2006 22:52

Cytuj:

Moze cie zaskocze ale to Czarek De'Cube mial 2 ownerow -.- mnie (Gargusiek) i Czarek, Czarek byl wlascicielem Czarka de~.
Wiec mi tu nie pier**l ze ja sharowalem ... bo to jest smieszne,nie wiesz a gadasz glupoty-.-
Grag istnieje/istnial prawie od poczatku Azury. Azura miala miecha kiedy Garg powstal.

Pozdro me xD

nie ty tylko bot

Top Secret Name 13-04-2006 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mebius
nie ty tylko bot

Moze i trenil na bocie ale niema uhbota tak jak ty ^^

Top Secret Name 13-04-2006 01:23

podwojny post plx

Gargusiekk 13-04-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mebius
nie ty tylko bot

Mebi wiesz co ci powiem:
Owszem trenowalem na bocie ale nigdy nie bylem afk powyrzej 90 sec ciagle przy kompie siedzialem, no ale skad ty to mozesz wiedziec jak nie miszkasz w Opolu i nie skilowales takim palkiem jak Garg~ to ci powiem ze bylem zmuszimy siedziec przy kompie bo trenilem na monku bo nie mialem na kim a jak wiadono monk mi by czesto padal na afk .. wiec nie mogle afkowac proste-.-
A co do botow ja nie uzywam Uhbota jak ty , a wiesz czemu? bo ja im nie ufam wole recznie sie uhac i miec pewnosc ze sie trafie.

Zwieshu 13-04-2006 11:54

Cytuj:

Pozdro me xD

hehe to zas mnie zaskoczylem bo ja zaczolem grac na azurze chyba w 2 miechu jej istnienia, a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+ wiec jesli Gargi~ powstal po miechu gdy powstala azura to chyba zalozyles ta postac wtady a zaczoles grac po 4 miechach nia dopiero i jesli sie nie myle przezto ze Czarek mial malego hunta

paps

Gargusiekk 13-04-2006 13:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu
hehe to zas mnie zaskoczylem bo ja zaczolem grac na azurze chyba w 2 miechu jej istnienia, a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+ wiec jesli Gargi~ powstal po miechu gdy powstala azura to chyba zalozyles ta postac wtady a zaczoles grac po 4 miechach nia dopiero i jesli sie nie myle przezto ze Czarek mial malego hunta

paps

Powiem tak Czarek de~ powstal odrazu jak Azura powstala pamietam jak w cafe all czekali na new serv wtedy czarek powstal i ja ta postacia wtedy nie gralem bo gralem na valori poczym po 3 tyg. czarek de~ przestal grac i poszedl na inny serv a to dlatego bo sie rodzinka rozpadla.Pozniej mi kumpel z kl powiedzial ze ma 42 rp na azurze Tie F~ wiec se zrobilem palka i se przypomnialem ze moge miec monka i tak sie zaczelo moja gra na 2 postaciach Garg powstal dokladnie jak azura miala 37 dni. Dobrze powiedziales "a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+" to ty sie dowiedziales o mnie a wszyscy nie musieli wiedziec wtedy o moim istnieniu jak ja zrobilem 20 lvl to mialem 70/65 14 m vll i to robilem owszem dlugo bo nie mialem kompa ani neta wiec onlly cafe a w cafe siedzialem dziennie od 2-4h wiec nie bylem wtedy bardzo znamy bo malo siedzialem, atak na marginesie wtedy mialem malo znajomych w vipach mialem tylko 4 ppl Diamend , Tie F~ Zeus~ Czarek~ i mnie malo znalo bo siedzialem przez 6 miechow jesli nie wiecej na rotach gornych w veno i trenilem wiec dlatego sie tak pozno o mnie dowiedziales ;p a noobkami se runy przynosilem ;p zeby se Hmm trzaskac ;] etc.

Gargusiekk 13-04-2006 13:01

sory za podwojnego posta -.-

Melon 13-04-2006 13:08

Moszczyn jaki ty sprytny ;)

Cors Ent 13-04-2006 15:54

To jest topic o wojnie czy " Urzekła mnie twoja historia odc Gargusiek " ?
a moze " Wybacz Mi odc waste char Gargusiek " ?

bo tak czytam juz z 20 postów i sie zastanawiam czy dobry topic otworzyłem
kogo to obchodzi? tutaj o wojnie dyskutujemy a nie o Garguskach, zróbcie sobie inny topic plx - bo mnie to nudzi

Ise~ 13-04-2006 16:19

Oryginał (Antica):

http://i8.photobucket.com/albums/a24...l/Inne/war.jpg

Moja wersja (Azura):

http://i8.photobucket.com/albums/a24.../Inne/war2.jpg

Wybaczcie, iż nie mam takiego talentu do napisów, jak autor oryginału. ; p Skorzysatłem z painta. ; )

Pozdrawiam ...

Grebol 13-04-2006 16:39

Ise~ to było dobre :D
Może jeszcze coś wklej ;)

Mebius 13-04-2006 16:43

nie uzywam uhbota? 8o

Bad liman 13-04-2006 20:58

Gargusiek
Created:Aug 27 2003, 22:58:44 CET

Sprawa Garguska wyjasniona

Banished:until deletion because of macro use

Wstydzil bys sie gar~:p

Mebius 13-04-2006 23:43

Lord Pinius gryzie glebe,

pare nobkow wystarczylo :fuck:

Sathan 14-04-2006 00:34

Ise@
Fajny rysunek :D

Franek ^^ 14-04-2006 00:41

Cytuj:

Mebi wiesz co ci powiem:
Owszem trenowalem na bocie ale nigdy nie bylem afk powyrzej 90 sec ciagle przy kompie siedzialem, no ale skad ty to mozesz wiedziec jak nie miszkasz w Opolu i nie skilowales takim palkiem jak Garg~ to ci powiem ze bylem zmuszimy siedziec przy kompie bo trenilem na monku bo nie mialem na kim a jak wiadono monk mi by czesto padal na afk .. wiec nie mogle afkowac proste-.-
A co do botow ja nie uzywam Uhbota jak ty , a wiesz czemu? bo ja im nie ufam wole recznie sie uhac i miec pewnosc ze sie trafie.

Ta garg~ tylko zebys Ty potrafil sie uhac recznie..ze lama jestes to wszyscy wiedza..

Bad liman 14-04-2006 00:52

Gargusiek twoj ban mowi sam za siebie8o

GZ MEBI:cup:

Gargusiekk 14-04-2006 02:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bad liman
Gargusiek
Created:Aug 27 2003, 22:58:44 CET

Sprawa Garguska wyjasniona

Banished:until deletion because of macro use

Wstydzil bys sie gar~
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bad liman
Gargusiek twoj ban mowi sam za siebie8o

GZ MEBI:cup:

Jak chcesz wiedziec to ja zmienilem serw na Kyre jak bylbys sposzczegawczy to bys zauwazyl ze all chary odkrylem.. a na kyrze zrobilem w 2 dni 30 najta poczym chcialo mi sie w kime pujsc bo gralem 48h to se macro na train dalem a zapomnialem ze wczesniej juz bylem karany wiec acc przepadl. Dla udowodnienia ci cos ci pokaze popatrz sie na czas logniecia to sie lekko zdziwisz dla ulatwienia ci zazlaczylem ci strzalkami gdzie masz sie gapic

Name: Gargusiek
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 60
World: Azura
Residence: Venore
Last login: Jan 02 2006, 20:08:03 CET <--

ame: Zykerin
Sex: male
Profession: Knight
Level: 30
World: Kyra
Residence: Ab'Dendriel
Last login: Jan 02 2006, 21:36:35 CET <--

Gargusiekk 14-04-2006 02:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franek ^^
Ta garg~ tylko zebys Ty potrafil sie uhac recznie..ze lama jestes to wszyscy wiedza..

Dla twojej wiadomosci umiem sie uhac recznie i juz to kilka razy udowodnilem Szwedon jak np. Coz~ Haw~ Ice~ Rula~ moze sie jeszcze okazac ze to ty sie nie umiem uhac recznie xD

Cors Ent 14-04-2006 03:57

Gargusiek nie watpie ze " urzekła mnie twoja historia " ale moze opisz ja w artykule do gazetki i tam daj a nie post za postem w topicu o wojnie zapisujesz
co do twojego udowadniania to do dzis pamietam jak cie solo w venore koło psów trapnołem, podleciał asari i padles w 2 minutki, a potem tydzien płakania ze skill ci spadł - tyle apropo mojej wizji twojej walecznosci - ale to nie ma nic wspolnego z wojna wiec dosc piesni

btw Lord Pinius - killed by noob chars :)
to jest moj faworyt w wanted! waleczny - nie ma co :P

Franco 14-04-2006 08:40

:)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
Gargusiek nie watpie ze " urzekła mnie twoja historia " ale moze opisz ja w artykule do gazetki i tam daj a nie post za postem w topicu o wojnie zapisujesz
co do twojego udowadniania to do dzis pamietam jak cie solo w venore koło psów trapnołem, podleciał asari i padles w 2 minutki, a potem tydzien płakania ze skill ci spadł - tyle apropo mojej wizji twojej walecznosci - ale to nie ma nic wspolnego z wojna wiec dosc piesni

Heh-gz dla teamu-Lord Pinius lepiej zaopatrz sie w bota-ask tam Dalipi-bo jak tak dalej pojdzie to dogonisz Gammblera ze skillami w dedach:)

Franco

Ise~ 14-04-2006 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Heh-gz dla teamu-Lord Pinius lepiej zaopatrz sie w bota-ask tam Dalipi-bo jak tak dalej pojdzie to dogonisz Gammblera ze skillami w dedach:)

Franco

No cóż, ten nowy owner, to jest niestety .. lama.

Starego znam z reala, i on napewno by nie afkował przed domkiem, ani nie dał się zabić Corsowi SOLO ...

I nie wlatywał by na statek z wesołym okrzykiem "yo all!" podczas gdy członek jego gilldi padł, i reszta się zbiera .. Tam samo, nie wyzywał by kogoś, kto grzecznie zapytał się go, czy to prawda, że e-plate z demonów zlootowali kiedyśtam, czy też nie kradł by, mówiąc, iż mu mało pieniędzy zostało (zaledwie 100k) ...

Miejmy tylko nadzieję, że stary owner wróci, bo ten nowy się niebawem zrookuje ... -_-"

@Sathan

Dziękuję, jesteś chyba pierwszą osobą, która go zauważyła. ]xD

Pozdrawiam ..

Sathan 14-04-2006 10:25

GZ nosso

>I have more!
>
>
>Maly Enth
>Apr 13 2006, 02:15:12 CET Killed at Level 50 by Nosso Mc'Furry
>
>Killed because Nosso was boring :/

Nosso no brawo niezly zabijaka z ciebie... Moim zdaniem to odnalazl bys sie w Dof academy

Gargusiekk 14-04-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent

Owszem Cors trapnoles mnie bo bylem idiota ze tam zlazlem .. jak zaczoles mnie lac to ja do Yavi~ pisalem poczym przybiegl asari i wiedzialem juz ze padne bo predzej czy pozniej by mi sie uhy skaczyly a zabiliscie mnie dlatego tak szybko bo mi sie net zjebal .. gdyby nie on to bym sie uhal tak az by mi sie uhy skaczyly -.- ale Gz a jezeli ci chodzi o skile to mi spadlo 2.5 disa bo bylem bez blessow, ale i tak sie pozniej podnioselm.Moze nie wiesz ale Asari mnie pozniej przepraszal i za dead'a dostalem cash -.- dobra konczymy o nie gadac. Czekam na jakas open battle ;] wkacu forum o wojnie a nie o mnie ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53.