![]() |
Wszystkie fragi zdobywane przez Wanted są po północy;-)
|
Wyedytowalem bo nie chce miec hunta.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z tym całkowitym ignorowaniem to bym nie przesadzał... ale chyba nie liczysz, ze będą tak poważani, jak członkowie Wanted 0.o ?
Academie każdej gilidii mają podobne prawa i założenia... |
Cytuj:
Nie sądze, zobaczył co się dzieje i uciekł :/ Oczywiscie ten gość padł bo nie otrzymal żadnej pomocy ze strony rówieśników z Wanted. @Drazharm Zmień statystyki wojny. To co Minavand zdobył przed zadeklarowaniem wojny nie liczy się :) Tak samo fragi zdobyte przez nas przed wojną się nie liczą (patrz Elite Cruscher) |
To minavand wypowiedzial wam wojne wczesniej i on zdobyl te fragi, wiec sie licza ;]
|
Macie powyzej przyklad rozmowy. Tak wyglada Azura w wydaniu Wanted :)
|
Cytuj:
to mnie rozbawilo ze gargusiek jest bez sharowania, nawet ja wiem ze swego zcasu miala minimum 2 ownerow jak naprzyklad Czarek de'cube choc i ja mialem pass do tej postaci przez kilak dni wiec te bajki ze nie szarowales i jest to twoja postac zachowaj dla siebie tandeta |
Cytuj:
hehe moze i ma ale mam jedno pytanie poco zeusowi bot chyba z sd nie strzela a do hmm explo a zwlaszcza gfb bot nie jest potrzebny bo przewaznie uzywa tego jak jzu kogos strapuja, tak mi sie zdaje. paps |
Cytuj:
|
Cytuj:
Minavand wypowiedział nam wojne i wyszedł z Wanted. Teraz mamy wojne pomiędzy DoF&Vision vs Wanted więc fragi MInavanda zdobyte w pojedynke nie są liczone. Może Wanted dodaje je sobie bo boi się że przegra? :S |
Drazharm
Mam ciekawostke dla forumowiczow.
Otoz wasz wielki wodz Drazharm kaze placic mojemu znajomemu 100k za to ze mnie zna-ladny powodzik panie el drazito noobito. Za pierwszym razem kazal mu placic za to ze mnie zna na rl-lecz chlopak sie pomylil bo moj ziom jest z Nisko a ja Pily-no troche kilometrow no ale Draz pewno nie zna sie na topografii wiec wybaczam mu. No nic el drazito ciekawe co Ty na to. Tyle ci twoi membersi pisza ze wy nie robicie pa a tym bardziej Ty a tu widze prosty przyklad pa/wymuszenia. Gz dla ciebie Franco |
Cytuj:
zanim ci je obetniemy frajerze bity |
ehm...
Jestes tak pusty czy tylko mi sie zdaje
Co ty wogole wypisujesz losiu jeden-narazie to ty uciekasz przedemna a nie ja przed toba wiec....:) Franco |
Cytuj:
Moze cie zaskocze ale to Czarek De'Cube mial 2 ownerow -.- mnie (Gargusiek) i Czarek, Czarek byl wlascicielem Czarka de~. A co Do Garga to ja ta postac zalozylem i to ja nim trenilem i expilem. Wiec mi tu nie pier**l ze ja sharowalem ... bo to jest smieszne,nie wiesz a gadasz glupoty-.- Grag istnieje/istnial prawie od poczatku Azury. Azura miala miecha kiedy Garg powstal. Pozdro me xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
podwojny post plx
|
Cytuj:
Owszem trenowalem na bocie ale nigdy nie bylem afk powyrzej 90 sec ciagle przy kompie siedzialem, no ale skad ty to mozesz wiedziec jak nie miszkasz w Opolu i nie skilowales takim palkiem jak Garg~ to ci powiem ze bylem zmuszimy siedziec przy kompie bo trenilem na monku bo nie mialem na kim a jak wiadono monk mi by czesto padal na afk .. wiec nie mogle afkowac proste-.- A co do botow ja nie uzywam Uhbota jak ty , a wiesz czemu? bo ja im nie ufam wole recznie sie uhac i miec pewnosc ze sie trafie. |
Cytuj:
paps |
Cytuj:
Powiem tak Czarek de~ powstal odrazu jak Azura powstala pamietam jak w cafe all czekali na new serv wtedy czarek powstal i ja ta postacia wtedy nie gralem bo gralem na valori poczym po 3 tyg. czarek de~ przestal grac i poszedl na inny serv a to dlatego bo sie rodzinka rozpadla.Pozniej mi kumpel z kl powiedzial ze ma 42 rp na azurze Tie F~ wiec se zrobilem palka i se przypomnialem ze moge miec monka i tak sie zaczelo moja gra na 2 postaciach Garg powstal dokladnie jak azura miala 37 dni. Dobrze powiedziales "a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+" to ty sie dowiedziales o mnie a wszyscy nie musieli wiedziec wtedy o moim istnieniu jak ja zrobilem 20 lvl to mialem 70/65 14 m vll i to robilem owszem dlugo bo nie mialem kompa ani neta wiec onlly cafe a w cafe siedzialem dziennie od 2-4h wiec nie bylem wtedy bardzo znamy bo malo siedzialem, atak na marginesie wtedy mialem malo znajomych w vipach mialem tylko 4 ppl Diamend , Tie F~ Zeus~ Czarek~ i mnie malo znalo bo siedzialem przez 6 miechow jesli nie wiecej na rotach gornych w veno i trenilem wiec dlatego sie tak pozno o mnie dowiedziales ;p a noobkami se runy przynosilem ;p zeby se Hmm trzaskac ;] etc. |
sory za podwojnego posta -.-
|
Moszczyn jaki ty sprytny ;)
|
To jest topic o wojnie czy " Urzekła mnie twoja historia odc Gargusiek " ?
a moze " Wybacz Mi odc waste char Gargusiek " ? bo tak czytam juz z 20 postów i sie zastanawiam czy dobry topic otworzyłem kogo to obchodzi? tutaj o wojnie dyskutujemy a nie o Garguskach, zróbcie sobie inny topic plx - bo mnie to nudzi |
Oryginał (Antica):
http://i8.photobucket.com/albums/a24...l/Inne/war.jpg Moja wersja (Azura): http://i8.photobucket.com/albums/a24.../Inne/war2.jpg Wybaczcie, iż nie mam takiego talentu do napisów, jak autor oryginału. ; p Skorzysatłem z painta. ; ) Pozdrawiam ... |
Ise~ to było dobre :D
Może jeszcze coś wklej ;) |
nie uzywam uhbota? 8o
|
Gargusiek
Created:Aug 27 2003, 22:58:44 CET Sprawa Garguska wyjasniona Banished:until deletion because of macro use Wstydzil bys sie gar~:p |
Lord Pinius gryzie glebe,
pare nobkow wystarczylo :fuck: |
Ise@
Fajny rysunek :D |
Cytuj:
|
Gargusiek twoj ban mowi sam za siebie8o
GZ MEBI:cup: |
Cytuj:
Cytuj:
Jak chcesz wiedziec to ja zmienilem serw na Kyre jak bylbys sposzczegawczy to bys zauwazyl ze all chary odkrylem.. a na kyrze zrobilem w 2 dni 30 najta poczym chcialo mi sie w kime pujsc bo gralem 48h to se macro na train dalem a zapomnialem ze wczesniej juz bylem karany wiec acc przepadl. Dla udowodnienia ci cos ci pokaze popatrz sie na czas logniecia to sie lekko zdziwisz dla ulatwienia ci zazlaczylem ci strzalkami gdzie masz sie gapic Name: Gargusiek Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 60 World: Azura Residence: Venore Last login: Jan 02 2006, 20:08:03 CET <-- ame: Zykerin Sex: male Profession: Knight Level: 30 World: Kyra Residence: Ab'Dendriel Last login: Jan 02 2006, 21:36:35 CET <-- |
Cytuj:
|
Gargusiek nie watpie ze " urzekła mnie twoja historia " ale moze opisz ja w artykule do gazetki i tam daj a nie post za postem w topicu o wojnie zapisujesz
co do twojego udowadniania to do dzis pamietam jak cie solo w venore koło psów trapnołem, podleciał asari i padles w 2 minutki, a potem tydzien płakania ze skill ci spadł - tyle apropo mojej wizji twojej walecznosci - ale to nie ma nic wspolnego z wojna wiec dosc piesni btw Lord Pinius - killed by noob chars :) to jest moj faworyt w wanted! waleczny - nie ma co :P |
:)
Cytuj:
Heh-gz dla teamu-Lord Pinius lepiej zaopatrz sie w bota-ask tam Dalipi-bo jak tak dalej pojdzie to dogonisz Gammblera ze skillami w dedach:) Franco |
Cytuj:
Starego znam z reala, i on napewno by nie afkował przed domkiem, ani nie dał się zabić Corsowi SOLO ... I nie wlatywał by na statek z wesołym okrzykiem "yo all!" podczas gdy członek jego gilldi padł, i reszta się zbiera .. Tam samo, nie wyzywał by kogoś, kto grzecznie zapytał się go, czy to prawda, że e-plate z demonów zlootowali kiedyśtam, czy też nie kradł by, mówiąc, iż mu mało pieniędzy zostało (zaledwie 100k) ... Miejmy tylko nadzieję, że stary owner wróci, bo ten nowy się niebawem zrookuje ... -_-" @Sathan Dziękuję, jesteś chyba pierwszą osobą, która go zauważyła. ]xD Pozdrawiam .. |
GZ nosso
>I have more!
> > >Maly Enth >Apr 13 2006, 02:15:12 CET Killed at Level 50 by Nosso Mc'Furry > >Killed because Nosso was boring :/ Nosso no brawo niezly zabijaka z ciebie... Moim zdaniem to odnalazl bys sie w Dof academy |
Cytuj:
Owszem Cors trapnoles mnie bo bylem idiota ze tam zlazlem .. jak zaczoles mnie lac to ja do Yavi~ pisalem poczym przybiegl asari i wiedzialem juz ze padne bo predzej czy pozniej by mi sie uhy skaczyly a zabiliscie mnie dlatego tak szybko bo mi sie net zjebal .. gdyby nie on to bym sie uhal tak az by mi sie uhy skaczyly -.- ale Gz a jezeli ci chodzi o skile to mi spadlo 2.5 disa bo bylem bez blessow, ale i tak sie pozniej podnioselm.Moze nie wiesz ale Asari mnie pozniej przepraszal i za dead'a dostalem cash -.- dobra konczymy o nie gadac. Czekam na jakas open battle ;] wkacu forum o wojnie a nie o mnie ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |