![]() |
Świetny fake ocena 10/10 inaczej być nie może. To jeden z najlepszych fake'ów na tym forum (nie przypominam sobie lepszego ale...) Dobrze, że "zrobisz" jeszcze epilog bo myślałem, że po tej części będzie już koniec. Czekam z niecierpliwością.
P.S Po zakończeniu przez Glavesa tego fake nie można pozwolić, aby spadł on na 35~ strone działu. Ten fake jest za dobry. P.S2 Glaves mam nadzieje, że jak skończysz tego fake zaczniesz nowego ;) |
Woooow!
Człeq! Masz talent przyznam :D. Zrób koniec i już. Radze żebyś robił 2gi fake jak skończysz z tym, ale ci sami bohaterzy plax :D
|
Po prostu coś pięknego. Najpierw Invi~ dał 3 części swojego fake, teraz ty zakańczas swój, wreszcie coś dobrego się stało w tym dziale.
Jedynie to pękniecie w ziemi sztucznie wygląda, do reszty nie mam zastrzerzeń! |
no bosko :p
rub Final Part ! ;> |
Cholera... Chyba czas swoj zakonczyc :> Tak sie zastanawiam czy mi sie chce...
|
Najz, najz, wery gut!
|
Świetna część, zresztą jak wszystkie. Szkoda, że niedługo już się skończy. No to teraz czekam na epilog, a później na kolejny fake ^^
|
Świetne mówiłeś że w poprzednich częsćiach masz mało akcji jak dla mnie to nadrobiłeś w tej :p
11/10 Tylko szkoda że koniec |
Cytuj:
@Fake Kończ ;< |
Bardzo fajny fake, ale juz sie konczy :(
|
@LolnY: Hmm... A nie wery?
|
Cytuj:
|
HAhhaaH Ale mnie wciagnelo super super super!! 10/10 all niemoglem sie oderwac zreszta widac o ktorej posta pisze :P hah EXTRA!!:cup:
|
o sory nie zauważyłem że zrobiłeś this is the best fake 10/10
|
To jest B.O.S.K.I.E
10/10 |
Fajnie, że nie przeciągałeś na siłę fabuły.
|
Niestety wszystko co dobre musi się kiedyś skończyć :(. Jest to chyba najlepszy fake na tym forum. Zgadzam się z LolNym, że dobrze, że nie "ciągnąłeś" tego fake'a do 14124211 części. Ocena 10/10. I to co napisałem wyżej. "Pasowało by", aby ten fake nie spadł na 78strone, ponieważ jest za dobry.
|
Pierwszy raz widzę, żeby fake miał zakończenie. 10/10.
|
I koniec... Niestety wszystko co dobre kiedyś się kończy... Epilog jak i cala reszta jest świetny. 10/10
Mam nadzieję, że wkrótce zrobisz nowy fake. |
Szkoda że koniec. Zrobisz nowe fake?
|
ocena: 9.99999999999999999999999999999/10
Dlaczego? Bo mi coś niepasuje. A mianowicie to że.. czy czas jest żywiołem? bo ja wątpie |
-.- to mądralo powiedz co jest 5 żywiołem? Nie ma, glaves se go wymyślił !!
|
1)Chyba prąd??
2)glaves co tu mówic nienapisze jak noob co tu pisać "9999/10" nie... ten fake niemiał oceny bo niema cyfry która by to określiła...czyli. XX/10 |
No brawo Glaves!! Zapisałeś wspaniałą karte w historii polskiego fake'ostwa.
Jak dla mnie jest to wielkie wydarzenie, warte uwagi. To właśnie tacy ludzie jak ty (a nie Avager) powinni być legendami fake'ostwa. Ten kto zaczyna dobrze jest jeszcze nikim ważnym puki dobrze nie skończy. HYle głowe przed twoim fake'iem jest wyśmienity... |
boskie boskie boskie pierwszy raz zobaczyłem zakończenie dobrego fake'a
ocena:nie zmieściła się w jednym poście 8o |
aż mi łzy polciały jak to czytał ten epilog czy akurat oni musieli polec a nie rycerze?? ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( no nie da sie określic tej ocen xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/10
ale to było dobra jak Karbid powiedział :a ty znowu zanudzasz dzieci?? heh tyle czasu mineło... prawie 43 lata, a mi dalej brakuje tych twarzy.szkoda że ich tu z nami nie ma :D ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Cud ,miód i orzeszki. Szkoda że to już koniec aff. Trudno przeżyje sie 10/10:cup:
|
Co tu dużo pisać. Po prostu świetny(pod każdym względem) fake! Z tego co kojarze to tylko Ty i Invi~ skończyliście swoje fake, wielkie brawa dla was...Mam nadzieje, że więcej będzie takich osób ja wy ;).
|
Cytuj:
Cytuj:
Mogą być też inne. np. życie, magia... Jakby ludzie głowili się jaki jest 5. żywioł byłoby z 4 czy 5(z dodanym) jakieś 10 bim@ dokładnie Topic@ niezłe. jeden z nielicznych fake'ów z zakończeniem |
Jeden z nie wielu fejków który ma zakończenie. Ocena nieokreślona(nie da się określić /10
|
Nie mam zastrzezen. 10!
|
Cytuj:
|
Gz Gz
No, no. Zgadzam sie z Drakon Firstem! Wyznaczyles nową Ere dla Fake'ostwa!
Twoje fake'i przejdą do historii, zobaczysz. 10(0000)/10. Ps. Glaves to moj brat 8o. Pozdro for all! |
;(;(;(;(
Poplakalem sie jak czytalem epilog:/ Smutneze siek onczy :/ 10/10:D Najlepszy fake'a i moj pierwsy jaki zaczałem czytać :D |
dobrze przynajmniej ze Glaves i Karbid przeżyli łzy mi lecom jak to czytam ten epilog ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Glaves Jestesm twoim fanem :):):):):):):):):):):):)
|
Wypasiste. Jeśli robisz jeszcz jeden fake to powiedz, ja chce wziąć udzia! xD
10/10 Tylko jedno mnie dziwi, czemu oni byli tacy głupi? :P |
Cytuj:
Cytuj:
Tyle genialnych prac się nie ksończyło, a mimo to są genialne. Ot sam świat J.R.R. Tolkiena - sam także nie został zakończony - i co z tego? Glavik - ocenię ci później wsio bo teraz nie mam ochoty |
Bardzo bardzo dobry fake ...... ale niepasuje mi że niekture postacie nie mają nicka oni są bezimienni??
a tak na serio 9.9999/10 |
@eerion
Masz prawde, sam tak mysle, jest w tym dobry, ale zadnego nie kontynuuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |