![]() |
powiem ze na arcani coraz ciekawiej:Da notop powiedz plz mi jedno bo ciekazowosc zrzera
jaka miales czapeczke^^?? |
Cytuj:
|
wlasnie ak sie zastanawialem rh czy hat of the mad:)
a myslalem ze demonka^^ |
Lol Notop cziter
Powiedz czemu uzywasz Tibia gg Notp bo na tym zdjeciu bylo widac to wyraznie na pasku zadan !!!!! nieładnie trzeba bedzie to pokazac jakiemus GM niech zoabcza jak gra 150 lvl Muahuahauhauahuaha
|
ehhh no idz pokaz gmowi...boze zal;]
|
:d
Cytuj:
|
Cytuj:
zalosne jak dla mnie |
siemano:) co tam slychac na polskim forum?
|
sadze ze jak przeczytasz to sie dowiesz^^
|
i znowu pa fosfika
wczoraj zmusil do rozwiazania gildie duskines podajac za powod ze ma kolegow na innym swiecie w gildi o tej samej nazwie |
przeczytalew dwie osatnie strony wiecej nie wiem czy jest sens bo chyba wszystko sie powtarza
|
no praktycznie^^ludzie mowia jacy to wy zli i wogole ale temat sie jakos kreci i sie mozna posmiac;]
|
O.o
Szczerze to sie jeszcze z tym na Arcanii nie spodkałem i mam nadzieję sie nie spodkać ale odnosze wrażenie, że troche przesadziłes ze swoją opinią ;p To, że komuś się zachciało kogoś "zrobić w konia" to nie znaczy, że wszyscy gracze na Arcanii tacy są. :fool:
|
siema, pisze z grecji :D jak tam? lipa ze tu tibii sciagnac nie moge cos pisze ze jakis gowniany blad ale dobra jebac to nie moge sie doczekac kiedy wroce :P widze ze niezle odpierdzielacie :P dobra narka lece
|
[quote=Wizir]Szczerze to sie jeszcze z tym na Arcanii nie spodkałem:D
No to sie spotkasz zapewniam cie :) |
Cytuj:
ja nieldugo do Tunezji ;) kurde zeby nie bylo off topa to cos z arcani to to ze kupilem dsm i aol ee i to wszytsko aa i Templaara Spectera ojebal jakis noob z dsm 2xrh 2x c legs mms f axe 2x d lance i takie tam... of course jest juz hunted... Ridyck cronic jak ktos chce ubic ale wieśniacki post ;) |
Cytuj:
Poczekamy zobaczymy :p wystarczy ze Neg zobaczy twoje eq (jakies dobre oczywiscie) to masz hunta :) ja i 2 moich ziomkow tak mialo ;( |
tak mnei ostatnio tez zabil Aldius Ostoher wielki 120 lvl chodizl po calrin i k**wa zabijal for fan.Jak sie spytalem to mi odpisal to moja praca..... jak bym mial tak pracowac to juz bym wolal na bezrobocie pujsc X( :( no ale coz moim zdaniem jak by Ez panowalo na servie to nei byl by takiego PA....
|
Cytuj:
"pujsc" no cóż miasto nooobów roks ;) Ja tesz lóbie siedziec w Karlin ale tam tyle Pe A rze niesety wole isc na bezrobacie ;( |
@Wizir
Stary ja ostatnio spotkałem chyba 5 takich ( na szczęscie nie do mnie się doczepili). Sciągali haracze w postaci kasy i eq. To już jest niestety codzienność na Arcanii i na paru innych światach także. Ważne, jest jednak to, że są i spoko ludzie, którzy służą pomocą. Pewnie dlatego jeszcze pykam na Arcanii. Pamiętaj kumple są najważniejsi :) |
HA!A JA WYMYSLILEM NOWA FORME PA!...jak tkos cche ze mna rozmawiac,musi wyslac parcela z kasa,taki sex telefon,10 minut-1k.Ostatnio nikt do mnie nie pisze:/
|
Cytuj:
Superr! -.- |
lol
Cytuj:
A jak wyśle 500gp to 5 min? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:41. |