Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Rp online... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72169)

slawekmag 28-10-2006 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager (Post 1051330)
Jeszcze nic nie wiadomo...

Nie wmawiaj se. Z tego co wiadomo to Kawior na pewno nie będzie nic robić albo robić tak mało, że gra nie powstanie. Prawdopodobnie będzie miał czas tylko w ferie, a i tak pewnie mało. Czekać do wakacji? Nie... Trzeba znaleźć nowego programiste.

Scream 28-10-2006 19:06

cala polska patrzy, chyba sie nie poddacie?(;

Ziutek666 28-10-2006 19:21

;)

Tak sie zastanawiam...nie potrzebujecie czasem scenarzysty?
Bo skoro gra ma byc znacznie bardziej rozbudowana potrzebuje jakiejs fabuły...przynajmniej wg. mnie ;)

Lord Wardi 28-10-2006 19:39

Żadnych nowych newsów, informacji, wiadomości na forum.
Zaczynam wątpić w G-Softa.
Wg. mnie ta gra już nie powstanie.
Byłem cierpliwy, wierzyłem, że dacie radę.
Lecz zawiodłem się.
Ta gra nie wyjdzie, mówię wam.
Bye.

Hypex 28-10-2006 19:43

tak

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wardi (Post 1051905)
Żadnych nowych newsów, informacji, wiadomości na forum.
Zaczynam wątpić w G-Softa.
Wg. mnie ta gra już nie powstanie.
Byłem cierpliwy, wierzyłem, że dacie radę.
Lecz zawiodłem się.
Ta gra nie wyjdzie, mówię wam.
Bye.

tak,myślałem że wyjdzie gra po 6 miechach ale nicX(

slawekmag 28-10-2006 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziutek666 (Post 1051854)
Tak sie zastanawiam...nie potrzebujecie czasem scenarzysty?
Bo skoro gra ma byc znacznie bardziej rozbudowana potrzebuje jakiejs fabuły...przynajmniej wg. mnie ;)

Fabuła jest już od jakichś dobrych kilku miesięcy. I to taka, że można by było ją w książce opisać.

RP jest o krok od upadku. Programista wszystko olał. A Tarlosik oczywiście wszystkich wkurza, bo pisze jakby chciał aby rp upadło.

Sławek

@lord Wardi

ROTFL, tak czekasz na projekt a nawet nie wiesz, że lider-programista olał wszystko.

PartyBoy 28-10-2006 22:28

Gra miała powstać coś pod koniec maja poczatek czerwca, poźniej ludzi mowili że "troszkę" później wyjdzie (sierpień). Przez wakajce wy chyba za dużego postępu z grą nie zrobiliście(?). Gra już upadła, nie macie się co łudzić.

Domyślam się co ktoś napisze w następnym poscie:
"Programista wszystko olał"-ja to wiem.

Marchewki roX :p

@edit: Zapomniałem dodać, temat powinien zostać zamknięty, jeżeli chcecie się dogadywać co dalej z RP radze wypowiadać sie na waszej stronce, tzn. forum ;)

Mehh 29-10-2006 09:14

@up

z jakiej racji ty zamykasz temat >.< ??

@topic

a tak fajnie sie zapowiadało , może oddacie to wszystko innym luzdiom ? :D

slawekmag 29-10-2006 10:22

omg -.-. Programista się znajdzie. Przynajmniej tak myśle.

Knight Patryk 29-10-2006 12:18

Wy wszyscy mieliscie nadzieje ze ta gra bedzie the best a nawet gdyby wyszla to by bylo 1 wielkie g***o wg.mnie

Pan i Wladca 29-10-2006 12:23

Pfff, nieźle się uśmiałem czytając ten temat :D
No ale ja was nierozumiem, koleś dostał się do dobrej szkoły to wybrał szkołe(tak ktos na forum rp napisal ;p) a o tym czy to koniec gry jeszcze nic nie wiadomo, jakby tak było to napewno sam Kawior wkońcu wszedł by na te forum i o tym napisał. Nierozumiem tylko Tarlosa, jakby to wszystko miał w dupie :/

slawekmag 29-10-2006 17:33

Ja też Tarlosa nie rozumiem. Ale tego idiotę zrozumieć się nie da.

Marchewki 29-10-2006 19:24

hmm i co tak jak mówiłem Rp nie wyjdzie nigdzie :/

Tarlos 29-10-2006 19:27

Slawek znowu mnie nie zrozumiesz bo uzyje ciezkiego dla ciebie slowa - racjonalizm, wiecie co to?? Wiedzialem o upadku RP od dobrych 2 miechow bo widzialem co sie dzieje. RP jak wszystko przeminelo, nie wiazalym z nim przyszlosci od tak chcialem pomoc bo patrzac jak Farmero wpuszczal do teamu ludzi pokroju Slawka to mi poprostu bylo zal. Bardzo sie ciesze ze wyrzucilem spora ilosc trolli ktore nie dosc ze gadaly glupoty to jeszcze nie potrafily pojac prostych spraw. Oszukiwalem was w sumie zeby nie robic wam przykrosc.

Pan i Wladca 29-10-2006 20:17

@up
Trzeba było powiedzieć, do tego czasu znalazło by się wielu nowych programistów :/

slawekmag 30-10-2006 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarlos (Post 1054278)
Oszukiwalem was w sumie zeby nie robic wam przykrosc.

ROTFL. To jak wiedziałeś, to dlaczego ciągle byłeś w teamie. Trzeba było olać wszystko. Jak już powiedziano do tego czasu znalazł by się nowy programista. A ty co? Zadowolony z siebie bo mnie znowu zbanowałeś. ROTFL. Ja i kilka osób zacząłem programisty szukać A TY NAS BANUJESZ. Jakbyś nie chciał zreaktywować projektu. Zresztą każdy to wie, że nie chcesz. Czy ciebie do reszty pokręciło? Podoba ci się robienie sabotażu. Podnieca cię to?

Lord Wardi 30-10-2006 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slawekmag (Post 1051945)
@lord Wardi

ROTFL, tak czekasz na projekt a nawet nie wiesz, że lider-programista olał wszystko.

Nie, wcale nie wiem, że programista(Kawior) wszystko olał. Nie, wcale go nie mam na GG :) <sarkazm> <ironia> -.-

PS: Jak jeszcze raz napiszesz "Lord Wardi" a nie "Wardi" to... No nie wiem, co mogę ci zrobić przez forum ;) Ale nie mówcie tak na mnie, blz!!!

slawekmag 30-10-2006 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Wardi (Post 1055353)
Nie, wcale nie wiem, że programista(Kawior) wszystko olał. Nie, wcale go nie mam na GG :) <sarkazm> <ironia> -.-

PS: Jak jeszcze raz napiszesz "Lord Wardi" a nie "Wardi" to... No nie wiem, co mogę ci zrobić przez forum ;) Ale nie mówcie tak na mnie, blz!!!

Przecież masz tak w nicku.

TARLOS sabotuje projekt, wszystkich którzy chcą go zreaktywować banuje.

TARLOS I HATE YOU XD

Kulikos 30-10-2006 17:42

Eee tam coś się wymyśli ;D w sumie fajnie bo jak trolle zobaczą notke o ragnaroku w RP to wyjdą i nie wrócą xD
W sumie mamy wszystko poza kodem. Programista się znajdzie ( tak myśle ) a może i Kawior wróci.
Slawek... Przestań XD

( Do wszystkich którzy przychodzą tu aby nabić sobie posta w stylu " jeje, jesteście do dupy uhauuuuuuuuuua " -Tak, niestety, polegliśmy... Nie musicie już przeglądać tematu... Najlepiej... Wyjdzcie XD )

Tarlos 02-12-2006 19:53

We back to life :D

Kulikos 03-12-2006 10:20

Ha! Właśnie, wała wam marchewki i inne daxy! Jejejeje

http://www.rp-online.republika.pl/fota3.jpg
http://www.rp-online.republika.pl/fota4.jpg

W teamie mamy ich dużo wiecej ;p nie traćcie nadzieji :)

Marchewki 03-12-2006 20:18

to coś żyje AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAA
:x::x::x:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAA:x:

Pan i Wladca 03-12-2006 23:29

..and we never die!

Hajla bajla!

Misza 04-12-2006 15:12

Tylko ja sie tak szczerze spytam: po co robic cos, co wyglada jak Tibia, dziala jak Tibia, ma interfejs jak Tibia i najpewniej gra sie w to tak samo jak w Tibie? Sama Tibia jest lepsza, a przynajmniej darmowa. O wiele latwiej wyszloby juz wam skonfigurowanie OTSa. Tylko zeby nie bylo, ze ja tu do OTSow namawiam, po prostu zauwazam fakt.
@down: to nie zalezy od tego, jak programista zrobi gre, ale od tego, jak beda zachowywac sie gracze. Ponoc nawet sa jeszcze OTSy z przesiewanymi graczami, w ktorych mozna poczuc prawdziwy klimat RPG. Chyba, ze karczmarzowi zaimpletujesz skrypt jak na Vallheru - mowi o ostatniej walce lub innym zdarzeniu w krolestwie. A z tym, ze dziala jak Tibia, chodzilo mi o to, ze postac sie porusza w takim samym, kratkowym, swiecie, nie majac zadnej mimiki, a caly klimat to wylacznie barwne dialogi postaci. To ostatnie bez ironii, choc bardzo by tu pasowala.

Kulikos 04-12-2006 15:25

Nc... Widzę, że nawet zajrzałeś na forum... Gz ;x
To nie będzie działać jak Tibia, tu wchodząc do karczmy możesz posłuchać o przygodach sącząc browar ;p
Będzie całkiem inaczej niż w Tibii uwierz ;/ głównie kładziemy nacisk na klimat więc nie będzie "Cześka Wypierdolka" który wjedzie do tawerny i zarzuci " el0 zią ku*** co jest? iciemy huncicc dragi i rotlormy?!??111 "
Ale nie chce mi się znowu tego tłumaczyć ;p wejdź na forum poczytaj trochę a zobaczysz jak bardzo się mylisz :)

Marchewki 05-12-2006 23:25

dobra kozak najpierw zrób potem mów :P Klimat Ultimy czuje :D

Lukasz(R) 08-12-2006 18:29

mi tam sie pomysl podoba oby jak najszybciej gra powstala. oczywiscie na poczatku nei mozemy wybagac zeby nawet chodz troszke dorownywala tibi poniewaz to co widzimy teraz w tibi jest praca cipow i ich rozwijania gry przez pare lat. wiec zycze powodzenia.

tylko moze przewidujecie jakis termin w ktorym bedzie juz to gra gotowa do zalogowania i zabicia pierwszego spidera ;) chcial bym wiedziec poniewaz chetnie bym pogral.

a takie slowko odemnie zebyscie nie przejmowali sie ludzmi ktorzy mowia ze to jzu bylo ze nie ma po co robic takiej gry ze to strata czasu ponniewaz sa osoby ktore z niecierpliwoscia czekaja na efekt waszej pracy :] >>>JA<<<

EDIT:
Down:
Przepraszam xD szybko pisalem i nie zwracalem uwagi na bledy ortograficzne :P juz poprawilem jak cos :] dzieki za zwrocenie uwagi :]

De'sH 08-12-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasz(R) (Post 1117951)
rzycze

a ja ci Życzę slownika ortograficznego na gwiazdke... -. - i najlepiej zeby wiazalo sie to z tym zeby rodzice zabrali ci kompa...

Tarlos 10-12-2006 20:14

obecnie pracujemy nad strona, niestety graficy albo nie sa od tego typu grafik albo nie maja obecnie czasu i troche to zajmie zanim jakiegos lenia zmobilizuje :X

X-Zero 10-12-2006 21:54

Powodzenia!!!

Marchewka:
Weź ty chociaż stwórz byle jaką grę, nawet w programie, polecam ci The Games Factory, chociaż wydaje mi się że nawet nie umiesz się nim posługiwać. Jak nie dasz rade to ci e-mailem(takie coś jak poczta) taki program w którym wybierasz głównego bohatera, ustawiasz wrogów i tyle Xd. Po za tym to mówiłeś że nie nabijasz, a nabijasz do potęgi 23,5 XD. Mógłbyś chociaż docenić starania twórców! Myślisz że to będzie takie jak Tibia! To raczej nie będzie takie jak Tibia! To będzie miało klimat! Jak ci się nie podoba to przynajmniej się nie odzywaj i idź jeść marchewki Grrrrrrr......:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Topic:
Gra zapowiada się znakomicie! Chciałbym należeć do teamu jako maper, jakbyście potrzebowali kogoś to piszcie na GG!

Rav Othersider 10-12-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 1121126)
(...) To będzie miało klimat! (...)

Zerżnięty z takiej gry co się Tibia nazywa.

Ciekawe, kiedy nowemu programiście to się znudzi? ;)

Tarlos 11-12-2006 22:34

Progrmiasta jest ciagle ten sam, uporal sie z dziennymi czasopochlaniaczami i teraz w jako takim tepie cos tam skrobie. Wszyscy maja szkole, przez co tempo spadlo, ale projekt jeszcze pozyje ;)

Kulikos 12-12-2006 20:02

(...) To będzie miało klimat! (...)

Cytuj:

Zerżnięty z takiej gry co się Tibia nazywa.
Brak mi słów. Tibia ma wspaniały klimat, można zaczepić nieznajomego, wymienić z nim kilka zdań i odejść z uśmiechem na twarzy. Polacy są mili i zawsze pomogą. Questy są bardzo rozbudowane, nie tak prymitywne jak zabij otwórz skrzynkę i weś nagrodę. Za spam i inne wykroczenia które przeszkadzają grę porządnym graczom się banuje, to przecież oczywiste. Tibia ma taki klimat jak kloc parujący w mikrofali =.=

Marchewki 14-12-2006 15:35

ty tu nie obwiniaj Tibi bo jak grałem w tibie 4 lata temu gdy Polacy mieli max 80 lvl to było fajnie z Br dało się najlepiej grać i z Anglikami z każdym mogłeś się dogadać nie raz fajna wojna a teraz dzięki tej Polsce :D mamy zrąbana gre co wejdziesz na resp jakiś to tylko słychać wypier.... ale co mi się to zdarzyło zabrałem Polakowi jakis 8 lvl przeciagał 4 meaty zabrałem mu 2 meaty za 20 minut w Jaskini na dwarfach czekaja na mnie 80 lvl , 60 lvl i 50 lvl i miło zhuncili mnie :/ to jest Polska :/ jak widać Polska dla polaka :/

Kulikos 14-12-2006 15:55

Nom, taka jest, że nooby kradną i myślą, że są extra madafaka... Ahhh te polaczki ;p

Marchewki 14-12-2006 21:51

to albo zrobicie tą gre i będę miał w co grać przynajmniej cos lepszego albo znowu jaja se robicie i nic nie będzie Krzysztof Kononowicz nic nie będzie !! :D

Pan i Wladca 14-12-2006 23:37

Chopy to nie temat o Tibi tylko o naszej niepowtarzalnej grze Rp- Online xD
Możecie mówić co chcecie, ale jestem pewien, że jak tylko gra wyjdzie to każdy z was stworzy swoją postać i wejdzie w świat niepowtarzalnej przygody, jaką znajdziecie w Rp~~ xD

Marchewki 15-12-2006 10:44

powinieneś podrkeślić jak wyjdzie :)

Tom The Tanner 15-12-2006 13:52

Zastanawiam się tylko jak wy tam wytrzymujecie. Gdybym miał czekać ponad pół roku dzień w dzień to bym sie chyba na skakance powiesił xD

X-Zero 15-12-2006 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner (Post 1129736)
dzień w dzień

XD

Dlaczego uważasz że czeka się dzień w dzień? Np. ja od pół roku wcale nie patrzyłem na rozwój gry. Nie wchodzę w kółko na forum, na stronę itp. Czekam na to tak jak na moje imieniny (prawie ich nie obchodzę Xd)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29.